- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Laraxior #28157 üzenetére
A Cod4 volt az első Modern Warfare, de azért rákerestem:
1 Call of Duty 2003. október 29. Windows, Mac Os X, N-Gage, Xbox 360, Playstation 3
2004 szeptemberében az Activision kiadta a Call of Duty: United Offensive kiegészítőt2 Call of Duty 2 2005. október 25. Windows, Mac OS X, Mobile, Xbox 360
3 Call of Duty 3 2006. november 7. Xbox 360, Xbox, Playstation 2, Wii,
Playstation34 Call of Duty 4: Modern Warfare 2007. november 6. Windows, Mac OS X, Xbox 360, Wii, Playstation 3
5 Call of Duty: World at War 2008. november 11. Windows, Xbox 360, Wii, Playstation3
6 Call of Duty: Modern Warfare 2 2009. november 10. Windows, Xbox 360,Playstation3
7 Call of Duty: Black Ops 2010. november 9. Windows, Nintendo DS, Playstation3, Wii, Xbox 360, Mac OS X
8 Call of Duty: Modern Warfare 3 2011. november 8. Windows, Nintendo DS, Xbox 360, Playstation 3, Wii
9 Call of Duty: Black Ops II 2012. november 12. Windows, Xbox 360, Playstation 3, Wii U
10 Call of Duty: Ghosts 2013. november 5. Windows, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4, Wii U
11 Call of Duty: Advanced Warfare 2014. november 4. Windows, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4
12 Call of Duty: Black Ops III 2015. november 6. Windows, Mac OS X, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4
13 Call of Duty: Infinite Warfare 2016. november 4. Windows, Xbox One, Playstation4
14 Call of Duty: WWII 2017. november 3. Windows, Xbox One, Playstation 4
15 Call of Duty: Black Ops 4 2018. október 12. Windows, Xbox One, Playstation 4
16 Call of Duty: Mobile 2019. október 1. Android, IOS
17 Call of Duty: Modern Warfare 2019 2019. október 25. Windows, Xbox One, Playstation4
18 Call of Duty: Warzone 2020. március 10. Windows, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4, Playstation 5
19 Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered 2020. március 31. Windows, Xbox One, Playstation 4
20 Call of Duty: Black Ops - Cold War 2020. november 13. Windows, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4, Playstation 5
21 Call of Duty: Vanguard
Amúgy meg igazad van, mert miért nem lett a most megjelenő rész MW3?
Lehet ezek a marhákk az MW-2019 miatt gondolták, hogy jó lesz ez MW2-nek.
Elcseszett egy banda.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e változás miután a Microsoft átvette a céget. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Laraxior #28085 üzenetére
Ebben az évben én már nem indítottam el szerintem a warzon-t . Minden héten változtatnak valamit a fegyvereken , sosem tudod ugyan azt a szettet azonos eredménnyel használni .Olyan mintha állandóan esportolók között játszanék .
Nagyon jól fog jönni egy teljesen új Warzon
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Laraxior #28083 üzenetére
Csak a PubG ami értelmes lehet még és ott ténylegesen kezdenek is valamit a csalókkal . Jelented és ha valós a dolog már pár kör után jön a visszajelzés , hogy kirakták , de legkésőbb másnap . A Cod-ban meg csak a szöveg van + felugró ablak , hogy nekik fontos a csalók üldözése stb faszság
-
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #27742 üzenetére
Szerintem a zaklatási ügyek - munkahelyi diszkrimináció miatti perekre gondolt - de lehet tévedek, és a játék(ok) miatt is van folyamatban per
.
Valamit biztosan javítanak a háttérben, a nagy lagok, kép -hang szaggatások az MW2019 multiban megszűnni látszanak, a menübe kiugrálással sem találkoztam két napja, és mintha a célzás tartás is kezdene helyreállni. A killstreak keveredésnek még nem találtam, meg az ellenszerét.
Ja, és ma elsőre elindult.
-
-
csibe1
addikt
válasz
Laraxior #27298 üzenetére
Az elején még most nem annyira jön be, de majd meglátom.
Először a HDR-t meg az AX50-est húztam max-ra, aztán az M82-est próbáltam, de az nagyon furán lőtt, késett rendesen. Talán a lagg miatt, de annál nagyon észre lehet venni.
Lehet nagyon megszoktam a Kar98-ast, azt most toltam végig. (csak a cuccokat)
Mentem egy kört a HDR-el is közbe, mert oldalváltásnál az alapkonfigot adta be.
Kicsit jobban ütött, mint a Kar98.Tényleg van pár érdekes játékos, nekik mintha nem is lenne füst a pályán.
-
nitro16
senior tag
válasz
Laraxior #27292 üzenetére
Hiába a jó kombo ha a sok paraszt mindig lelép. Tegnap meg ma is kb 5-5 órát bele nyomtam mert van dupla battle pass xp. Jó ez a payload mód csak az, hogy oldalváltásnál a fél banda mindig lelép az kurva gáz. És onnantól már megette a fene az egészet mert bazi gyorsan végig mennek.
-
csibe1
addikt
válasz
Laraxior #27282 üzenetére
"Amugyse elethalal dolog, szoval nem fogok kiakadni, ha legyoznek."
Tényleg nem, csak hát megint a porhintés megy, mert ez a pénzről szól, és x-edszerre már veszett unalmas ugyanaz a lemez.Más: valamit rendesen elcsesztek a Payload-nál, mert nem lehet a platóról normálisan lőni.
Elküldök 25-30 lőszert, és semmi látszata nincs; az emberke vígan fut tovább.
Tényleg egyre elcseszettebbek ezek a frissítések, már rendesen herótom van ha meglátom, hogy megint tölt valamit a program. -
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #27234 üzenetére
A hang a legkevesebb, a lényeg látszik, nagy köszönet.
3:56 -nál egy fontos momentum, az ellenfelek java része az Airport - Storage town - Superstore háromszögben bandázik (vélhetően javarészt TDM alapokon...) míg kicsivel arrébb kvázi senki nem zavart meg a gyűjtögetésben, ami végső soron ennek a játéknak a lényege. Szép. Azt hiszem, hamarosan ki is próbálom
Még utána kell olvasnom pár dolognak, mert annyira régen próbáltam a WZ -t, hogy már nem voltak meg az alapok, pl hogy nyílik az ernyő (puff...) vagy hogy a páncélt be is kell tenni a helyére, nem elég, ha begyűjtöm, stb -
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #27229 üzenetére
Tutira többeket leköteleznél
Én annyira jutottam tegnap a "művelődésben", hogy a periférián, de viszonylag sűrűn beépített területen érdemes mozogni (Hill, Boneyard, stb), esetleg a bankokat érdemes meglátogatni. Eddig bejött. Igazából az ugrás az érdekes a random csapattársakkal, még ha én vagyok a leader, akkor csak - csak, de ha a koma valamilyen indíttatásból beugrik a sűrűjébe... -
jozefgucci1
addikt
válasz
Laraxior #27222 üzenetére
Na pont az olyanok miatt nem játszom már nagyon régóta plundert , mert ott kempel a nagyobb helyeken és várja , hogy beessen valami palimadár aki küldit csinálna -pénzt gyűjtene
Plunderben ha csak a küldiket csinálod és a ládákat nyitogatod is baromira jön az xp , simán több jön mint ha full tdm-et tolna az ember . A másik , hogy hiába ölsz ha a delikvensnél levő töredék pénzt kapod meg csak . -
kill_switch
senior tag
válasz
Laraxior #27222 üzenetére
Az emberek dobnak pénzt, ne viccelj.
Illetve a combat xp-t csak a harcért kapod, 5-15k között adja egy jó sűrű körnél. Volt már, hogy negyedén volt a pénzcsík mire berobban a visszaszámláló mert valakik elérték a millát, aztán beugrottunk egy sűrű helyre és csak killekkel megnyertük, mert annyi pénzt kiszedtünk az emberekből, szóval a hiába ölsz az annyira nem állja meg a helyét.
# Acheron
Az idő is a meccs függvénye. Attól függ milyen hamar gyűlik össze valakinél a pénz. Lehet 15 perc is egy meccs, meg lehet 40 perc körüli is. -
válasz
Laraxior #27077 üzenetére
Akkor pontosabban fogalmazok: Ha barátaimmal játszunk 3 felé megyünk, nem egymástól vesszük el a lootot, de a közelben vagyunk és megy a gyűjtés. Rossza random esetében 3 felé mennek, egyik kempingezik, a másik attackol én megy gyűjtőm a pénzt és attackolok, ha úgy van. Így érthető?
De egyedül is megoldom a plundert, ahogy Te is. -
gjung44
tag
válasz
Laraxior #27053 üzenetére
ott van a gyülekezö plunderben, én is mindig oda megyek.
élvezetesebb igy fegyvert fejleszteni mint zászlozgatni a vonaton meg ilyesmi... benyomok egy dupla xp tokent és go storage soloban, hogy még véletlenül se dobjon ki máshova. pár meccs alatt kész egy fegyver mint multiban
-
-
-
csibe1
addikt
válasz
Laraxior #26896 üzenetére
Igen, én véletlenül találtam egyet a gátnál, a középső tányér alatti lépcsőházban legalul.
A szobában van egy rakat cucc is.
A pálya túlsó végébe visz egy házba.Közben rákerestem, és eszerint a cikk szerint van egy a Hospitalban is. [link]
-
gjung44
tag
válasz
Laraxior #26480 üzenetére
tegnap még nekem is müködött normálisan, de a szépen fut jelzö még soha nem jutott eszembe.
mindig van valami gond, már lassan mindennel baja van a játéknak és hiába találom meg okát, lesz egy másik ami megint bekavar és ez a játék hibája mert nincs fixálva rendesen, egy instabil szar ami ráadásul fos szervereken megy. de nem csak erre gondolok, van mostanában egy csomo mikroalgom is amik nagyon jol jönnek miközben lövök valakit... néha tényleg rendesen probára teszi az ember idegrendszerét
-
csibe1
addikt
válasz
Laraxior #26203 üzenetére
Csókos vagy, tuti
Nálam meghal a kliens uppdate közben vagy fél órája, aztán scanning files, és ennyi.
Elmennek ezek a balfaszok a csába; ilyen egy semmittelen bandát már régen láttam.
Ezeknek még zsíros kenyeret se adnák, menjenek a rétre legelni; de még az is kár beléjük. -
geckowize
őstag
válasz
Laraxior #26126 üzenetére
Ugyanezt dobja nekem is...
Jackfrags streammel kell beérni úgy néz ki.
-
nyul105
senior tag
válasz
Laraxior #25735 üzenetére
Aki tud vele lőni, az akár 50 méterig is mozgó célponton tartja. 30 méteren belül amúgy röhögve.
Tegnap játszottam egy sráccal, ő 100 méterre levő guggolót kisorozta, alig mozduló recoillal. Nem csiter.Kb annyira rúg, mint egy m4a1, egy AK pl. sokkal durvább....
Recoilja majdnem egy teljesen függőleges vonal... emellé 900as rpm, jobban sebez közelre, mint egy mac10... ennyi a baj vele
Ja és rárakod a raider stockot, úgy mozogsz minr egy smgvel. -
Dave567
addikt
válasz
Laraxior #25710 üzenetére
Igen, az vagyok.
Általában Fps játékokkal játszok, őszintén szeretek nyerni, persze ha csapattársaim is segítenek, persze az itt nincs, csak ha barátok jönnek...
Bár nagy részük elengedte az egész Actit, és igazuk is van, nekem viszont jó ha van egy kis pörgés, de nem is fogok minden évben kiadni érte pénzt, elég csak az Mw ért, amit szeretek is, persze szívesen megyek a 4-re vagy Mw2-re vissza, azok még játékok voltak.
Viszont kíváncsi vagyok Te miért játszol ezzel, Wz vagy MP?? -
TBMC
addikt
válasz
Laraxior #25679 üzenetére
köszönöm mindenkinek!
tesszallációra teszek egy próbát hamarosan.nincs minden maxon, sőőt. fentebb a kommentben a beállítások.
az oczott 3070emmel (gb vision) szög ugyan ezen beállításaim voltak, fix 140fpsel, + 10400f volt mellette csak. jelenleg baratomnak 3070 msi gaming x trio 142fpst megy szintén, fixen. ugyan ezen monitorral mint ami nekem van, ugyan azon in-game beállításokkal. és szintén 10400f van mellette neki.
szerk: a 3070, és 3080-nál nálam superpositionbe volt óriási váltás
. mivel csak warzoneozok, így ott nem tapasztaltam. CW-be hozott még persze, de ott sem olyan nagy a gap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest