- iPhone topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
prokxy #15998 üzenetére
Reménykedek, hogy beleteszik, egyik barátommal mindig duo trio-t nyomunk, mert kb mindig valami világtalan csapattársat kapunk, aki 300 méterre tőlünk akciózik. Sokan kérték 1-2 hónapja, aztán azóta már volt plunder duo, classic trio, valamilyen solo mod is, de a sima duo még mindig várat magára.
-
prokxy
veterán
válasz
CptAdamica #15997 üzenetére
Kedd van, este várható vmi playlist update vagy vmi egyéb okosság?
-
CptAdamica
veterán
Látom amúgy a duo warzone-t nagyon nem akarják beletenni, minden mást beletesznek, csak azt nem.
-
prokxy
veterán
válasz
Dragon3000 #15995 üzenetére
Mi 5-6 éve vagyunk digisek, most a win tűzfalasat is megpróbáltam, ugyanúgy moderate.
Több energiát nem ölök bele, nem vágom mi lehet a gond.
Ettől függetlenül köszi mindenkinek a segítséget! -
csƵ
addikt
Van itt olyan, aki konzolon SSD-ről futtatja a játékot?
-
törölt tag
válasz
BerserkGuts #15991 üzenetére
Nekem is feltűnt a falon keresztül lövöldözés, de egyik embernek se volt kiugró a statja, lehet hogy kipróbálták hétvégén a három napig ingyenes multihack progit. Látták az ellenseget a falon át, azert lőttek...
-
válasz
Dragon3000 #15954 üzenetére
4éve nyuzom a digit, és alapbol NAT mögé voltam csapva. Volt is belöle balhé az ügyfélszolgálaton
-
megszaporodtak a csíterek vagy mi van
falon keresztül megy a csata annyira durvagondoltam felveszem de tube is tele van vele újat nem tudnék mutatni
-
lacy86
addikt
Kivancsi lennek hogy pl egy COD szerver mikent epul fel. 🧐
-
Block01
csendes tag
nálatok megy?
-
Komi28
senior tag
Na megy már
-
tupacamaru
veterán
Na, ma sikerült nekem is bunkert nyitnom...
-
KaitouP
nagyúr
PS4 játékosok, PS Plus tulajdonosok FIGYELEM! Akinek tele a hócipője a modern hadviseléssel, és inkább világháborús vizekre evezne, megteheti az ingyenessé vált Call of Duty: WII -vel: [link]
-
-
KaitouP
nagyúr
Kiszivárgott a Black Ops 4 törölt, kezdetleges állapotú campaign módja - játékmenet videó a cikkben: [link]
-
Na mi van a játékkal srácok?
1 órája azt írta 8 perc és jó lesz a game, mostmegmár 13 perc -
Laraxior
titán
8 perc még...
Nem kell a nyafi, ennyit csak ki lehet bírni... -
Gergo28
tag
Amúgy nekem úgy, hogy mindent amit lehetett már beállítottam( portovábbítás ruteren, tűzfalon is, exe-ék engedélyezve tűzfalon, stb-stb). Már mindent próbáltam még a teljes gépet is újra húztam, de folyamat változik a natom és plusz folyamat server disconnectedet is kapok( de tényleg majdnem minden körben) játék közben, egyszerűen nem tudom már mi a baj! Telekomtól van a kábelnet, gyári Sagemcom F@st 3686AC router annyi csavarvan hogy a vidanet hálózatát használja itt az utcánkban a Telekom, de nem vagyok natolva.
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #15910 üzenetére
Még nem jutottam el a kipróbálásához, azt láttam, hogy többen dicsérték. Félautomataként alighanem gyorsabb, mint egy manuális (pl a KAR, bár ahogy írtam, az sem vészes, rosszabbra számítottam). Nekem alapból bejönnek ezek a fegyverek, pl AR -ből kifejezetten kedvelem pl a FAL -t. Kis gyakorlással nagyon jól használhatók.
-
TaRka94
senior tag
Nekem moderate volt a natom. Bekapcsoltam az upnp-t a routerben (amit a telekom adott) és open lett.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Dave567 #15945 üzenetére
Ez egyáltalán nem így van!
Már MW2-ben is ha strict volt nem tudtál HOST lenni. Illetve elő jöttek azok az anomáliák, hogy nem tudtál csatlakozni mindenkihez vagy épp más hozzád... Szóval jár hátránnyal!
-
-
prokxy
veterán
válasz
Dragon3000 #15902 üzenetére
-
laja80
tag
Sziasztok!
Egy valószínűleg elég láma kérdést szeretnék feltenni irányotokba, hátha vki tudja a választ.
Tehát az armoryn belül van rengeteg fegyver, viszont a loadoutnál nem tudom mindet kiválasztani csak egy részét...annyit érdemes tudni,h kb trier 92nél felkínálta hogy 700cp-ért végig viszi nekem 100trier-ig,nem kell kijátszanom.én ezt igénybe vettem,és ezután került az armoryba egy nagycsomo uj fegyver,viszont nem értem hogy akkor a loadoutnál miért nem jelenik meg csak az eddigiek? -
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #15930 üzenetére
Köszi. Az elmúlt 2 patch óta egyre nehezebben sikerül érvényesülni. Rengetegszer van olyan, hogy a többiek is csak értetlenkednek amikor nézik, hogy halok meg. A lagg miatt simán nyert szitukban borulok el, a ládák meg folyamatosan kibasznak velem és ami mostanában nagyon bosszant, hogy ránézésre kiesik valami használható majd átváltozik valami szarkupacra. Tegnap mondjuk 2-t sikerült nyerni, 2 különböző csapattal.
-
Dragon3000
nagyúr
"Te a saját nézetedből már fedezékben vagy, de attól még a tested egy része kint van fedezéken kívül.
Plusz amúgy is szeret a szemünk becsapni és részrehajló lenni minden kétes szituációban."
Ezzel annyiban tudok vitatkozni, hogy multi játékoknál rendszeresen előfordul, hogy úgy lőnek le, hogy én nem látom az illetőt, kill cam szerint meg az egész fejem sőt a testem egy része is kint van. Na most ha ő látja az egész fejem, akkor illene nekem is látnom minimum a fejét a szeméig. A másiknál, meg amikor befutok a falon és a hullám is úgy esik össze, hogy bőven a fal mögött voltam, erre a kill cam szerint még el se értem a falat. Ezek nagy része inkább lagg/késés miatti hibák. -
ЯΞD
senior tag
-
-
Laby
őstag
válasz
nanorambo #15885 üzenetére
Ennek nagyon egyszerű oka van. A szemed nem a tested legszélén/legtetején helyezkedik el.
Tehát amikor Te oldalra kinézel egy ajtón, akkor mire a fejed kiér, már a fél tested kint van. Ugyan ez igaz befelé is, Te a saját nézetedből már fedezékben vagy, de attól még a tested egy része kint van fedezéken kívül.Plusz amúgy is szeret a szemünk becsapni és részrehajló lenni minden kétes szituációban.
-
-
s.bala31
őstag
válasz
Nyugis #15893 üzenetére
AC: Origins nekem produkált hasonlót. Attól függött hogy melyik VGA driver volt fent, valamelyikkel előjött valamelyikkel nem. Szerintem, próbáld a legfrissebb driverrel, ha nem működik válts régebbi verzióra. Esetleg ha nem SSD-ről fut a játék telepítsd fel arra, vegyél vissza a grafikai részletességből. Még olyan is előfordulhat hogy a Win10 aktuális frissítése okoz gondot, olvastam hogy a gamemode-t ki kell kapcsolni mert pár játéknál teljesítményingadozást produkál.
-
Sziasztok! Valahol tudok játszani shipment és shoothouse pályákon.? Vagy csak random adja be? Akár milyen módot próbálok sehol se találom azt a két pályát.Fegyver fejlesztés miatt jó lenne.Továbbá ps en mit kell nyomni ha az ellenfél mögött vagyok a kivégzéshez? Akárhogy próbálom nekem nem csinálni,és addig kinlódok megfordul az enemy és dead
Köszi
-
pulffy
őstag
válasz
redingitell #15904 üzenetére
”bográcsállvány”ez jó
-
Acheron
őstag
Core módban nem lesz egyszerű aratni velük, de a használat módjától sok függ, Rush -olásra nem igazán jók, érdemes mellettük egy nagyobb tűzgyorsaságú fegyvert (SMG, esteleg AR) tartani, és akkor használni, ha jó eséllyel fejest tudsz lőni. HC -n talán kicsit jobb a helyzet, bár duplázni is ritkábban van lehetőség, ha az első nem talál. Én az EBR-14 és az MK2 Carabine után épp a KAR -t goldozom, egész jól halad sokkal jobb, mint amire számítottam.
(#15881) agazsa: Rendszeresen. Random módon, de leginkább frissítések után átvált Fullscreen -ről Borderless -re, és 50 % -ra veszi a felbontást. A ramaty képről szerencsére hamar kiszúrható, de már játék közben visszaállítva nem egy killt szedtem be emiatt.
A Borderles -en hagyás sem megoldás, mert ott sehogy sem engedi a monitor natív felbontását beállítani.Más: A (jó) múltkor olyan jelenetnek voltam tanúja, ami simán belefért volna a vicces momentum videókba. Az Azhir Cave pályán az A pontnál tett le minket a helikopter, és amikor a második kopter is letett mindenkit, szokás szerint leoldották a kötelet, a heli el. De a kötél két éppen letett csapattársra esett - és mindketten ottmaradtak kifeküdve. Látott már valaki hasonlót?
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki mondja már el plz miért fagy ki ez a sz@r minden indításnál vagy 5x mire be bírok lépni valahova?Nem lehet belépni a grafikai beállításokba, teljesen low-ra és alacsony felbontásra dobja vissza. Nem fut semmi a háttérben, nincs húzva a VGA, friss a driver. 7700+1070 strix. Brutál szánalmas hogy egy 20Ks játék ezt csinálja.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
leves9319 #15899 üzenetére
Nekem így van a játék megjelenésétől kezdve mert engem is idegesített azóta mindig OPEN.
Az 1-es neked(tek) nem kell nekem az a utorrentnek van.
[kép]
Itt megadtam, hogy a gépnek mindig fix IP-t adjon. Mert ugye arra a belső IP-re vannak a portok engedélyezve! Ezt ajánlom neked is! Én máshoz nem nyúltam se a windows-ba sehol nem mókoltam a tűzfallal.
[kép]Illetve azt is megtudakolhatnád, hogy az internet szolgáltatód nem-e rakott NAT mögé!
Majd írd meg mire jutottál. -
-
FaTHI
őstag
Srácok itt mit kell csibálni? +stop 25 projectiles using the trophy system" köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest