Hirdetés
- Yettel topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
redingitell
senior tag
válasz
lowzor #19236 üzenetére
Köszi
GhostPetya : Nem keveriCsak megzavart a leírás: Legendary Blueprint (assault rifle kilo)
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Meg lett a battlepass 100. Elvileg ad egy kilo blueprintet (emissary)
Hogy tudom elővarázsolni? Az armoryban nincs.... -
redingitell
senior tag
Állítólag 19 órátol indul a season 4......
-
redingitell
senior tag
válasz
jozefgucci1 #15253 üzenetére
Állítólag a szizön 4-ben jön...
[link] -
redingitell
senior tag
Hiba nélkül megy minden. Jó hír a vega tulajoknak, megszünt az a bizonyos "pixelesedés"
-
redingitell
senior tag
Nem úgy volt, hogy lmostantól lesz duó?
-
-
-
redingitell
senior tag
válasz
Szatesz. #12482 üzenetére
Nyugodtan vedd meg, egyáltalán nem vészes. Én nem vennék (vettem) pakkot, szerintem nem éri meg. De természetesen ez csak az én véleményem.
Más: többször olvastam, hogy nincs kivel warzonozni, társakat keresek, jó lenne nem egyedűl játszani stb. Én nagyjából napi szinten fent vagyok a PH-DC szerverén. Általában ketten vagyunk. Az utóbbi időben már ide is beírom, ha épp harmadikat keresünk de a DC-n mindig, Mit mondjak, nem tolonganak. Ketten pedig nagy hátrány a warzone..... -
redingitell
senior tag
Hali! Keresünk 3-ikat warzonra
-
redingitell
senior tag
Szokás szerint megint csak 2-en vagyunk warzone-ra. Valaki 3-iknak? PH-s discordon vagyunk
-
redingitell
senior tag
válasz
zoltannagy #11744 üzenetére
Én csakis erre az esetre tarogatom a molotovot. Szeretik...
-
redingitell
senior tag
válasz
redingitell #11109 üzenetére
Flesh33 köszöni a sok felkérést, mindet el is fogadta.
Ha esetleg valaki játszana velem isFroggy#21364
-
redingitell
senior tag
Hali!
Valaki warzone ? Egy harmadik jól jönne...Flesh33#2891 -
redingitell
senior tag
válasz
lacus83 #9481 üzenetére
Sajnos odajut az ember, hogy elengedje a feladatot. Normál módban még csak-csak, de HC és valamelyik kis pálya........ Esélytelen, hogy domination alatt valaki pontot foglaljon.
Már megvettem. Költeni pluszban nem kötelező. Megpróbálom úgy élvezni a játékot, ahogy épp adódik. Az elején próbállom a feladatot csinálni, ha van egy-két segítség akkor ok. ha nincs, akkor lövölde.... -
redingitell
senior tag
-
redingitell
senior tag
[Ez] vót má?
-
redingitell
senior tag
válasz
laragirl83 #5847 üzenetére
Szintén, természetesen amikor időm van egy kicsit játszani.....
-
redingitell
senior tag
válasz
jozefgucci1 #4564 üzenetére
Nálam rendben fut
-
redingitell
senior tag
Itt mit használjak? Nagyon nem vágom
Using shrapnel
-
redingitell
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #3604 üzenetére
Arra a platformra vedd meg, amelyikkel jobban szeretsz játszani........
-
redingitell
senior tag
válasz
Csokishurka #2887 üzenetére
Igen, annélkül nem is engedte telepíteni
-
redingitell
senior tag
Esetleg lehet valami összefüggés a kifagyás és a vga driverek közt? 2 barátom is küzd a kifagyásokkal, mindkettőnek nvidia vga van. Nekem, és a fiamnak is amd kártya, és minden gond nélkül játszunk.
-
redingitell
senior tag
válasz
spanglee001 #2748 üzenetére
Assigmenteket kell teljesíteni, állíts be magadnak egyet és ahogy elkezded teljesíteni adja a cuccokat.
-
redingitell
senior tag
válasz
Highground #2583 üzenetére
Én a te korod fordítottja vagyok
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az fps játékok kezdetén már próbálkoztam ezzel az életérzéssel. Még talán a wolfenstein első verziója volt ami sima labirintus kék falakkal ha jól emlékszem, utána meg jött a quake. Szóval megfordult a képernyőn már 1-2 fajta fps. Én a Black ops I után fordultam el a cod-tól, és a BF3-al kezdtem a BF pályafutásom, ami most a BFV-el megszakadt, mert véleményem szerint gyalázatos amit a DICE művel. És bizony most egy pár óra játék után is azt kell mondjam, hogy az egyik legjobban sikerül cod került most a kezembe a COD2 óta. Az 1v1 esetén pedig nagyjából 50%-os arányban én jövök ki jobban, pedig aztán nem erőmű van a gépházamban, és a net is rézdrótos....
-
redingitell
senior tag
Nekem teljesen jól fut, játszható, nem tapasztaltam gondokat.
EasyAC mondta meg a frankót: rambó mod on, és akkor eredményes az ember....... -
redingitell
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #2047 üzenetére
Azt hol látom, hogy mit nem töltött le?
-
redingitell
senior tag
Nem akar elindulni a letöltés.....
-
redingitell
senior tag
Az előtöltés pc-re este 7-től indul nálunk?
-
redingitell
senior tag
Talán a TTK egy kicsit lehetne nagyobb. Mondjuk lehet, hogy változtatnak rajta majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G14 2022 (garancia, biztosítás)
- HP EliteBook 840G1, 14" HD+, I5-4300U CPU, 8GB DDR3, 240GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G2, 14" FHD, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD+, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G2, 14" FHD Érintőkijelző, I7-5500U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, W10, 27% áfás számla,
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest