- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
válasz
nitro16 #27319 üzenetére
Igen, 8-10k, de vihetik, elég volt..
Ez a bug kb azóta van jelen, mikor csökkentették a méreteket, és akkor már volt olyan panasz, hogy állandóan le kellett töltenem egy file-t hogy a warzone elinduljon... De ezt után kijavították.
Ez látszik nem sikerült.
Értelmetlen, mert bármikor előjöhet, és akkor másolgathatod napestig megint. -
WaterWave
veterán
válasz
nitro16 #27279 üzenetére
Nah mindegy ezt én mai nap elengedtem...
kb 4 napot tudtam vele játszani, aztán ma reggel bekapcsolom és már suspendedbe van a multi.
Magyarul ha úgy tartja kedve ps5 konzolon ez a pack feltöltési mizéria vagy vándorol az ssd-n vagy törlődik, vagy nem látja.
Ezek tényleg azt hiszik, hogy új konzollal az ember majd minden héten letörli meg felmásolja az ssd-re azt a 100-150gigát?
Héten el is adom, elég volt... Jöhet a Vanguard. -
WaterWave
veterán
Működik el se hiszem...
Újrarakás megoldotta a problémát... -
WaterWave
veterán
válasz
nitro16 #27245 üzenetére
Most raktam az egészet újra...
CD tartalom felmásolása után a játéktartalom kezelésénél 16 darab letölthető csomagom van, de nincs benne a multiplayer pack 1
Most netről szedi az 1.41 verziós cod frissítést, de azzal se lesz szerintem jó...
Tehát újrarakás után szűz ssd-re sincs ilyen packom... Mi a szhart csináljak még...? -
WaterWave
veterán
válasz
nitro16 #27245 üzenetére
Én is filozom hogy eladom a cd-t merrt így felesleges...
Amit írtál 1 es pontot, teljesen mindegy hogy töltöm le, van két darab multiplayer pack 2 és egy multiplayer pack 3, mindent leszedek, szószerint.. de akkor is azt írja, hogy installation suspended...
Gondololom és vélhetőleg azért, mert a pack1 nincs.
Szerintem ha feltelepülne vagy látnám a pack1-et akkor működne... De egyszerűen nincs.. (nem látom a menüben, nem tudom letölteni sehonnan)
Gyaluljam le az egészet és rakjam újra? Akkor lesz pack1? Vagy kérdőjel?
Ilyen hibát a francért nem tudnak kijavítani? -
WaterWave
veterán
Nem tudja valaki hogy ps5 konzolon mi a menete a multi letöltésének? Licensz kulcsot is töröltem már, külföldi fórumokon is probléma, ugyanis a multiplayer pack 2 (ebből két féle) és multiplayer pack 3 csomagokat látom, amiket fel is másolok a gépre, de istenért nem akar elindulni a multi mivel a multiplayer pack 1-et sehogy se látom.
Tudja valaki mi a megoldás? -
WaterWave
veterán
Már annyi anti-cheat jött, hogy a jövőt is megszűrték, nem csak a jelent.
-
WaterWave
veterán
Solo Win
-
WaterWave
veterán
-
-
WaterWave
veterán
Ezzel az új updattel ahogy néztem ps5-őn 220 gigás játékból lett 104 giga
Szóval több mint a felét összetömörítették... Nem rossz...Másik a helikopter gépágyúja zseniális ötlet.
-
WaterWave
veterán
válasz
DrTechnoid #25342 üzenetére
Értem, de ezért felesleges volt megcsinálni az egész állomásrendszert és a koncepciót.
-
WaterWave
veterán
Miért zárták be a metrot a játékban? Végleges vagy csak frissitésfüggő lesz és később feloldják?
-
WaterWave
veterán
Srácok melyik az a beállítás amelyikkel a fegyvert egyszeri négyzet megnyomásra fel lehet venni nem kell folyamatosan nyomni 3-4 másodpercig...?
-
WaterWave
veterán
Várni kell, sajnos technikai sport
-
WaterWave
veterán
Nagyon rendben lesz
végén a sivatagi rész multival szeptember 9... :d
-
WaterWave
veterán
Élőben gyujtogetni kell a warzone pályán....
Nem rossz -
WaterWave
veterán
Így van.. Fél8-tól
-
WaterWave
veterán
Biztos volt már...
Season 6-al érkezik a Metro 7 megállóval.
Térképen: [link]
Aminek nem örülök az az éjszakai mód. Ha csak sötét módban lehet játszani a warzone-t akkor abbahagyom egy darabig. Viszont a napszak változásnak látom értelmét.
-
WaterWave
veterán
válasz
gjung44 #19682 üzenetére
Nem, playlist fog frissülni, elvileg keddenként.
Mai napig érthetetlen ez a cserebe szarakodás, mikor 75 millioan letoltotek a jatekot.
Miért nem lehet egy sima BR menu, azon belül solo-duo-trio-quad, aztán Br juggernaut menü, azon belül is lehet ugyanez, aztán lehetne egy 2oo-as menü quaddal, akkor lehetne egy br mini mod, és a többi.
Nekem a fszom kivan már, hogy állandóan cserélgetik. -
WaterWave
veterán
Stadion tetszik, szép lett, de a vonat nagy csalódás...
Extra loot nincs rajta vagy nem tapasztaltam, konkrétan ha mellette futsz csak egy árnyalattal gyorsabb. Azon túl, hogy újdonság, nincs értelme rá ugrani szerintem. -
WaterWave
veterán
Nekem tetszik az uj változás, sokszor meglőttem ax50 fegyoval de sokszor csak downra ment, most tuti halál... Emlitsuk meg, megemelték 15o-ről 2oo-ra a játékosállományt... hatalmas piros pont.
-
WaterWave
veterán
Netto baromság amit írtál... Zavaró volt, borzalmasan zavaró volt, ezért is hagyták abba sokan, köztük én is.
Nem elég, hogy az ellenségre is figyelsz, a zombi persze jön, vagy lelövöd, de akkor tudják hol vagy, vagy elfutsz , de akkor követ. Nem is értem minek belerakni. -
WaterWave
veterán
Valamit csináltak a hangokkal...
-
WaterWave
veterán
PS4 - 32,375 GB
-
WaterWave
veterán
Kint a patch, nem lesz érvágás
Olcsóbb a kenyér is -
WaterWave
veterán
Vicc amit a Season 4-el műveltek.. Nem leszek népszerű elhiszem, de kutyát macskát nem érdekel, hogy Gobi Hildával, vagy Márkus Lászlóval mész karakterként, vagy seprűnyél van nálad vagy csak horoló, a lényeg az, hogy lag van, sok a csaló, és március óta érdemi változás nem történt semmi irányban sem a játékban.
Hibákat kéne orvosolni a mostani játékban (mert van, lassan kilógnak a lábai akkora bugok), utána lehetne továbblépni minden irányban, de nem javítanak semmit... Jha de kaptunk bunkert, és befoltozták a helikopteres lyukat, hurrá. -
WaterWave
veterán
válasz
lowzor #16447 üzenetére
Amiről tudok, hogy kisebb javítások, loadout droppon valamit akartak csiszolni, skinek, operator, egy-két fegyver...
Én mondjuk az RPG-vel is kezdenék valamit, lehet nem értetek velem egyet de az, hogy 7 lőszer lehet nálad rpg-vel az egyenesen vicckategória. Ha már nem is szedik ki, a lőszerek számát csökkenteném, mert irreálisan magas.
-
WaterWave
veterán
Azért eret ne vágjatok, hogy csúszik a Season 4, nem lesz drágább a kenyér.
-
WaterWave
veterán
Külföldiekkel egy quad win utolsó 15 perce
-
WaterWave
veterán
Egy trio win... 11.
-
WaterWave
veterán
válasz
zoltannagy #14924 üzenetére
Igen, éjszaka játszottunk, és akkor már nem volt...
Örülök is neki és nem is, De inkább örülök.Rakétavetőt is ki lehetne szedni. Teljesen értelmetlen.
-
WaterWave
veterán
válasz
ZilaChris #14399 üzenetére
Ezt mondom már mióta.
Teljesen más kávéház a kettő, egérrel pontosabban célzol, forogsz, lősz.
Én értem, hogy így nincs kiürült szerver és pikk-pakk talál 150 embert, de mikor egy egérhasználó lő agyon és tudom azt használt akkor eldurran az agyam.És igen, kitiltanám azokat is,akik ps4-en használnak egér eszközt. Aki nem tud kontrollerrel lőni, az menjen át pc-re ha meg nem jó neki a pc- akkor amőbázzon. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
-
WaterWave
veterán
Már nem először szhopom be a gázmaszk animációja miatt.... Miért kell ezt erőltetni?
Felrakja, leveszi, kétszer megölnek. -
WaterWave
veterán
Testpáncélok megnövelése érdekes húzás.
Mi erről a véleményetek? Én is csak lestem, hogy volt nálam 8 darab is -
WaterWave
veterán
Vadidegenekkel egy quad win... őrület
-
WaterWave
veterán
Én is szedem már le... Sima BR kapott quadot? Vagy csak a plunder rész?
-
WaterWave
veterán
Nincs info arról, hogy quad módban megemelnék 200-ra a játékosokat?
-
WaterWave
veterán
Solo mód, 6-an maradtunk rajtam kívül, erre disconnect online server. És ne kapjak agyfhaszt.
-
WaterWave
veterán
Quad módnak örülni fogok, nem vagyok híve a páratlan számoknak. Még egy 200 főt is el tudnék képzelni 4-es csapatokkal.
Loadout droppon kicsit javítottak sztem, kevesebb a láda, valamint drágább a buy store-ban.
Gázmaszk animációval és az erősségével valamit kezdhetnének még... Jó úton haladunk
-
WaterWave
veterán
válasz
LucentTwo #11597 üzenetére
Probléma az főleg, hogy megértsd, hogy összeszedsz 6000$-t elején, aztán veszel egy loadout dropot és az biztos, hogy rá két percre 80 méteren belül leesik egy magától, aztán mégegy, aztán mégegy, ahogy szűkülnek a körök, aminek nem sok értelme van... Annyi igen, hogy sokszor lehet nézni sniperrel a dobozt, hogyha szedik, akkor könnyű kill.
Sokat dob le véleményem szerint, de mások is ezen vannak, vagy emelni kéne a buy-ban az árát. -
WaterWave
veterán
válasz
danilla #11588 üzenetére
Van amivel egyetértek amit írtál, de van ami netto hülyeség...
Mikor -1 embert írsz az azért hülyeség mert kb ez olyan mint mikor shipmentre van 4v4 játékos, és 4-5 spawn (újraéledés) arról szól, hogy ahogy újraéledtél újra meghalsz, annyi esélyed sincs, hogy máshova nézzél... Magyarán kapásból úgy kezded, hogy meghalsz. Ez hatványozattan igaz a plunderben, mert ott tudjuk a saját loadout droppoddal ugrasz.
Se gránátnak se flashnek, se sodrófának nincs helye a gulágban. 1v1 ugyanolyan fegyverrel és ugyanolyan körülményekkel. Így van értelme. A kővel dobálásnak se látom értelmét.
Itt jegyezném meg, hogy el tudnék képzelni más pályákat is az 1v1-re ne csak fürdő legyen.Időjárás változásaival vagy akár napszakokkal egyetértek, lehet az fps és lag kárára menne és azért nem csinálták meg, de el tudnám képzelni.
Mert muslicáktól kezdve galambokon át minden van.Gázmaszkhoz minimum 1 egységet max kettőt hozzá adnék, vagy akkor maradjon így de az árát csökkenteném.
Loadout droppal egyetértek, olyan formában, hogy játék alatt a kör szűkülésével nem adnék ennyi droppot, sokszor hanem mindig konkrétan 100 méteren belül esik le a drop, úgy, hogy ellenfelet nem látsz, ez óriási előny. Max egy drop és a drop árát 6-ról 10k-ra emelném.Crossplayt adom, de megmagyarázták az okosok, hogy nem előny a pc-s egérrel a ps4 dualshock, így ezzel nem foglalkozom, mert vitát szül, de én is azon az oldalon vagyok aki ellenzi a pc és egér behozatalát a konzol világába.
-
WaterWave
veterán
Azért van pár idegesítő hiba benne... Pár okosság amit el tudnék képzelni.
1. Mikor ugranak a játékosok, a levegőben ne lehessen már bemakkolni az ellenfelet kisfegyverrel. Dühítő és értelmetlen.
2. Gulágban a meccsek a harcról szóljanak. Tehát nem is tudom ki volt az a pihentagyú, aki az 1v1 fegyver mellé még berakta a gránátot a flasht meg az istentudja mit.
3. Ugyanitt a kővel doblás játékát is befejezném, a csapattárs nézése és ezzel leinformálja hol van a gulágban határeset, de még mindig jobb mint a fent írtak.
4. Éjszakai játékmód bevezetése külön menüpontban (nightvision más megvilágításokat adna a játéknak) Az se egy ördögtől való gondolat, hogy a kör szűülésével sötétedik a táj, de ezt külön menüpontra tenném.
5. Gázmaszkot egy picit strapabíróbbá tenném, 2 egységgel max
6. a páratlan számok híve sose voltam, kiváve az egyest, magyarán solo - duo - quatro csapatok. A hármasnak nem sok értelmét látom, nem rossz, de nem értem miért nem négyes. Mikor partyban vagyunk akkor az biztos, hogy vagy négy ember jön össze vagy hét.
7. lagokkal csinálni kéne valamit.Egyelőre ennyit. Összességében messze a legjobb BR eddig. Apextől agyfhasszt kapok, a fortnite-ot meg meghagyom az 5 éves korosztálynak.
-
WaterWave
veterán
soloban egy 7. helyet összekapartam 3 killel
-
WaterWave
veterán
ps4-en el se érem a szervert
-
WaterWave
veterán
Második warzone győzelem... Annyit hozzáfűznék, hogy volt gulág, és utána ha nyertem is az 1v1-et sajnos meghaltam, viszont csapattársaim kifizettek a végére, és úgy hoztuk le... Sztem zseniálisan jó lett, hogy a semmiből is meg lehet nyerni kis szerencsével persze.
-
WaterWave
veterán
Nah első warzone győzelem megvan
-
WaterWave
veterán
Beengedett...
Első kör, egyedül voltam 3 ölés 1 gulág győzelem és 19. hely
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged