- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
prokxy #22876 üzenetére
Ha ln vagyok a végdísz azt beszoktam ismerni játékok esetén is.
De este konkrétan volt pár TDM-em ahol köpni nyelni nem tudtam bárhol voltam (counter UAV volt killcam szerint nem volt nála heartbeat sem) kaptam a prefiret, ugrálás közben sprayelt el a gyerek... majd bespawnoltam kapásból két enemynek háttal szóval amolyon god said NOPE menj vissza feeling volt...
A legparább amúgy amit pont beírtam az egy Crash TDM volt az ellenfél top 2 playere valami 10.0 kd körül végzett.
M4 + AUG(9mm) volt nálam amúgy stimpack + proximity mine. De térdelve szemre emelt puskával nem lőttem olyan pontosan mint a némelyik srác kiugorva sprintelve valahonnan hipből.
Következő meccs meg megint nem tudom mi a franc volt (építkezési terület alul cső alagúttal nem tudom a nevét most kapásból
) ott rövid csövet tettem az M4-re és már már én éreztem pofátlannak a szitut mert az előző meccs ismétlődött meg csak visszafelé... amire SPR208-al kinéztem az quickscope 1 hit lett meg laza 2-3-4-5-6x kill streakek voltak nem hittem a szememnek. Kicsit kaotikus nekem ez a rendszer.
Azt se értem bármilyen AR-t próbálok egyszerűen kiderül, hogy bármire is legyen kihegyezve az a rothadás M4 úgyis jobban csinálja...
-
nutella1
őstag
válasz
prokxy #22855 üzenetére
Ez az első COD, ahol nem számít mennyire vagy jó, maga a játék leszabályoz. Soha életemben nem láttam még olyat produkálni a széria megjelenése óta, hogy az egyik körben lősz egy 73-16-ot, a másikban pedig egy 13-36-ot. Ez nagyon nem függ attól, kikkel tesz össze a játék, oda spawnoltat be ahová akar, és akkor már eleve hátrányban vagy. Ráadásul, újabban nekem is feltűnt, hogy HC-n valakibe már rég beleengedek 3-4 skulót, semmi baja, mire ő rámfordítja a fegyvert és kimúlok. Jajaja, abszolút hihető kategória.
-
válasz
prokxy #22828 üzenetére
Undorító ez az SBMM, most is eljátszotta ezt, 4 embert nem tudtam sorban lelőni, mind halál lett, mert hiába van háttal, szemben, full legjobbnak mondott fszom Kilo konfig és semmi, mind túlélte és engem lőtt le. Tegnap este meg valahogy mégis sikerült egy 5 killes sorozatot tolni ugyanezzel a fegyverrel... Fszom se érti...
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
válasz
prokxy #22825 üzenetére
Én múltkor rákúrtam a billentyűzet tartómra, erre lezúdul az egész a földre, aztán nézem, hogy a jobb oldali sínben már csak 1 csavar volt, de az kiszakadt a művelet hatására, kb 10 percig nevettem a faszságomon.
Amúgy néha én sem értem, hogy miért halnak normálisan az emberek, néha pedig ugyan annyi golyótól vígan futnak. Egyszer olyan is volt a killcamben, hogy futottam, a csávó pedig halál pontosan rajtam húzta a célkeresztet futás közben, semmi mellé lövés.
-
Vitee
aktív tag
válasz
prokxy #22818 üzenetére
Mi a Warzoneban tapasztaltuk ezt... Gondolom ott is működik ez a "rendszer".
Ha van pár jobb körünk, már tudjuk is, hogy a következő pár, egy igazi szopóroller lesz, és élhetetlen lesz a játék és érdemesebb kilépni, mint, hogy szétverjen az ideg.
Valamelyik nap játszottunk munkatársammal, sikerült egy nekem 18 killes win, majd kettő 2. hely.
Na ekkor, az Activision SBMM részlegén dolgozó ügynök benyomott egy kapcsolót, hogy a srácok mentek egy pár jót, jöhet a hideg zuhany.
A következő pár körben csak Huskersek, Tfue és Iron jött ellenünk. Lépni nem tudtunk, bárhová mentünk 1-2 perc alatt végünk volt.
Ha bírtuk is, akkor egy kipeekelés elég volt egy sarkon, hogy láthatatlan távolságból egy tized másodperc alatt szedjék le a pajzsainkat és az életünket úgy, hogy már régen fal mögé voltam visszahúzódva. Mintha a rendszer algoritmusa segítene nekik célozni. De tényleg, egy vicc.
Statokat visszanézve, ilyen volt a kd: 7 : 9 : 1.5 : 3
A következő meccsek: 0 : 0 : 0 : 1 : 2 : 1 : 2
Néha már üvöltök a gép előtt annyira érezni, hogy ez nem normális dolog, ilyenkor hagyjuk abba vagy megy az alt+f4.
1-2 nap pihenés után amikor játszunk a játékkal, ez a tendencia ismétlődik.Felmerülhet a kérdés, hogy akkor minek játszom vele: sajnos még mindig ez a legjobb :D
-
Micsurin
nagyúr
válasz
prokxy #22786 üzenetére
csak pár kört toltam anno bundásékkal meg 1x kiszával nem is tudom már melyik szeron. Zömében read only voltam.
Várom már a BF6-ot, nem csípem a WW1-2 témát, ha a BF3-4 lett volna töltve tartalommal akár vettem volna oda havonta a battlepasst. Főleg a BF3 esetében.
Ennyi BF után (pedig alig toltam pár száz órát a BC2-3-4-et)nem is lep meg már amúgy, hogy az AN94 itt is bejövős.
@GhostPetya még egy meccs és kiderül mi lesz az igazság mert kioldom a barrelt.
-
kill_switch
senior tag
válasz
prokxy #22495 üzenetére
Nem tudom amúgy miért ilyen retek drágák ezek a packok... 2400cp most, a forint esés után több mint 7000pénz. Adnák töredékéért, sokkal többen vennének. Van egy csomó ami tetszik nekem is, de nem vagyok hajlandó ennyi pénzt adni értük. Gyakorlatilag megveszel 3 ilyet és már túl vagy a játék megjelenési árán is. Egyedül az arany tracer-es Mace amit megvettem annó, de azt is csak azért mert 1800cp már volt farmolva, csak 600-at kellett vennem mellé. Pedig a mostani Mace bundle is tetszik ezzel a sivatagos feelinggel, a 3 horror pack is bejön, meg Ghost-nak is az új Azrael skin-je, de hát nem kell nekik a pénzem.
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #22390 üzenetére
Én se mentem végig a 7-et, ahogy megvolt egy körben, már ki is léptem
Mondjuk tehetnének bele valami normális pörgős játékmódot, Shoot the Ship pl....
ez a HQ olyan gagyi... ha pont rosszkor vagy rossz helyen, akkor nézheted több, mint fél percig spectatorban
Kicsit több idő lett kiaranyozni az AA12-t így -
lowzor
veterán
válasz
prokxy #22209 üzenetére
Most csak HC-ban nyomtam egy ideje, mert ott jóval kevesebben használják, de ahhoz meg túl nagy a latencym, jóval később tudok reagálni a legtöbb embernél, a HC-nál meg a reakcióidő a legfontosabb.
Felnéztem ma Core-ba, hátha jobb a helyzet, de most én is inkább parkolópályára küldöm.
Olyan sokat nyomtam az utóbbi időben, hogy még az AS VAL sincs meg... -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #22197 üzenetére
Én is most megyegetek ezzel az új cuccal, az SPR-el... néha tisztán látom, hogy mellélőttem, és beadta. Szóval igen, vicces kis program ez a Warzone... Mert, hogy tudás nem kell hozzá az biztos. Majd a program eldönti, hogy ki hal és ki nem.
(#22198) Tsebacsi: Pont ezért nem állok le szinte soha lövöldözni. Ha ahhoz támad kedvem akkor inkább a multi. Itt jobb elkerülni mindenkit
-
s.bala31
őstag
válasz
prokxy #21967 üzenetére
Úgy látom nem csak engem akaszt ki mostanában a játék
Pár napja 9 vereségem volt zsinórban meg utána is nagyon vegyes meccsek jöttek 54,7 winratem lezuhant 54,3-ra. Azóta sem tudtam fentebb tornászni, nem tudom hogy WZ-ben mennyi cheatert bannoltak de itt a sima multiban maradtak még bőven
Mindenki rá van most kattanva erre az SP-R-re, nekem is megvan de még alig van hozzá kiegészítőm, alapon viszont számomra elég használhatatlan mert baromi lassú az újratöltési ideje és távolra sem az igazi. Adni kéne neki időt de totál elment már a kedvem a játéktól ma lesz a 3. napja hogy el sem indítottam.
-
-
lowzor
veterán
válasz
prokxy #21967 üzenetére
Ezzel a szar SP-R-rel tényleg még jobban hazavágták az egészet. Minden idióta azzal megy és mindegyiknek 1 hit vagyok Core-ban, mert mindig visszanézem a killcamot és látom. Bezzeg mikor felvettem a földről és belelőttem vele valakibe, az nem döglött meg.
Beleeresztek mindenkibe majdnem 1 tárat és nem halnak meg, azok meg odahánynak 1 golyót belőle, aztán már a földön fekszek. -
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
prokxy #21535 üzenetére
Source? Vagy csak azért mert Acti azt mondta?
(A bejegyzésük amúgy is ott van a hírben)
Discordon amúgy is néhány fiókot megosztottak, aztán elkezdték törölni őket. [kép]
Sokat elmond arról, hogy az Acti amúgy is fellőtt "hirtelen" egy oldalt, ami az accountok biztonságáról szól. [link]
De nyilván azt hisz mindenki amit akar.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #21322 üzenetére
Egy utolsó hajrá keretén belül még igen, aztán utána már valószínűleg nem játszok vele többet.
A kiszivárgott tartalmak (értem ezalatt főleg a fegyvereket, amiket láttunk) ígéretesnek tűnnek, és pont annyi löketet adhat, ami kiemel egy kicsit a "kiégés" státuszából, így kicsit már belefáradtan, de szűk egy hónapon belül igyekszem letudni a következő szezont. Most végre az S5 kimaxolásával végre élni tudtam/tudok annak a vágyamnak, hogy mással is játsszak, CoD mellett (a barátnőmmel folytatott közös játékon kívül) nem nagyon van másra idő, holott a backlog hatalmas - így most sokkal jobban élvezem például a korábban említett andoridok vs. gépek harcát.
Majd oriicot piszkálom kicsit hétvégente, hogy jöjjön lődözni, elhülyülünk, úgy kicsit mókásabb lesz a játék.
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #21279 üzenetére
Most én se voltam pár napot, kicsit elvoltunk Bayernbe kóvályogni, kastélynézőbe, pancsizni
Ma mentem egy karikát, csak úgy hobbybó' Hát nah... minden jó, csak sok köcsög van -
GAbre
veterán
válasz
prokxy #21188 üzenetére
Az előzőmben is volt 1ms-es elmosódáscsökkentés(mostani 2ms normál gtg elvileg),abban nem volt látható nekem,vagy nem ennyire.Remélem kicserélik,és annál már nem lesz benne ez.
Ez freesynces is,nem tudom megy-e a g-sync vele,talán segít.
Tsebacsi:
Honnan veszed,hogy nem hoz ki többet,csak 1 játék van a világon,és más régebbikkel,alacsonyabb beállításokon nem használhatja az ember?
Arról meg nem beszélve,hogy maga a szemnek is jobb a magasabb hz,ha munkára vagy másra is használod.Tomko78:
Köszönöm a képeket,de állóképben nekem is "tű" éles a kép
Mint mondtam,nekem is 1ms MPRT volt/van előzőben. Ebben meg,ha csökkentem response-t,akkor rosszabb ez a moving.
Remélem tényleg nem ezt a Moving Picture Response Time hiányzik,és következő már jobb lesz. -
szgabor12
tag
válasz
prokxy #21171 üzenetére
Ez érdekes egyébként, mert nekem most a rank és a BP is hamarabb lett meg (kb. 25 nap), mint az előző kettőben, pedig nem játszottam számottevően többet, sőt. BP-Season Rank nem tudom mennyire áll kapcsolatban egymással, mert míg nekem 155-ös ranknál a BP 95-ös szinten volt, havernak 149-es ranknál már max volt a BP.
-
x_pnK
tag
válasz
prokxy #21168 üzenetére
Én meg totál azt érzem ebben a szezonban, mintha sokkal lassabban haladnék a BP-vel, mint a 3. vagy 4. szezonban. Pedig érzésem szerint ugyanannyit játszok, mint eddig, és jelenleg 65-ös szinten járok csak (20 tier skip nélkül persze.), 142-es officer szint mellett... És nekem már most is kínszenvedésnek érződik. Pont valamelyik nap gondolkodtam ezen, hogy megéri-e ezzel szenvedni.
Előző 2 szezonban nem volt ilyen érzésem. -
válasz
prokxy #21168 üzenetére
Ezzel nem csak Te voltál így. Az utolsó pár BP szint nekem is szenvedés volt. Én is azt néztem, hogy mikor van már vége. Plusz, ezek a duplaxp-s hetek is kriminálisak. Beültem, hogy abáljak és jussak el minél hamarabb a végére. Nem jó ez így sehogy sem. Ez vagy maximális örömöt ad és kikapcsolódást, vagy hagyni kell a fenébe. Az erőlködés nem vezet jóra. sajnos.
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #21158 üzenetére
Hát nem volt egy erős kör, a kölykök már az elején lepattantak. 10-es bunker üres volt, egy majom jött oda amikor már végeztem, azt sikerült agyonvágni, volt nála egy piros kártya. Onnan tipli a másik bunkerbe, ott már rajtam volt a korona a mapon, jöttek is ezerrel
Már vagy 3 hete ilyen a nikk...
Valamelyik szuperpeccs óta...
-
-
-
-
s.bala31
őstag
válasz
prokxy #20920 üzenetére
Pár napja goldoztam a Scart Shipmenten de hiába ültem le nyugodtan hogy nem számít mit kapok az arcomba csak a camo-ra megyek. De úgy felcseszett hogy arra jutottam nem biztos hogy elbírna az idegrendszerem egy új Cod-ot, ha marad ez a fos SBMM rendszer akkor tuti nem. Ebben az időben futottam össze ott egy prokszi névvel játszó illetővel aki valamelyik shotgunnal puffogtatta végig a pályát, finoman szólva sem örültem neki
Azt hittem először hogy te vagy de eszembe jutott hogy te "'x"-el írod
-
-
BITBOYS
addikt
válasz
prokxy #20902 üzenetére
Igen, arról olvastam
Amennyire nem szerettem a csipákat és küzdöttem ellenük, egy yoda idézet szerint azzá váltam részben én is
Szóval azt is be kell majd szereznem.
Különben melyik most a leghasznosabb shoti? Rá kell gyúrnom a használatára, mert nem igazán tudok vele játszani(#20907) Tsebacsi
Ne is mond, tegnap estig egész szépen ment az adok kapok, aztán valami megváltozott.. elindultam lefelé és csak kapok lett folyamatosan. Úgy szedtek ki pillanatok alatt, daráltak le, hogy fel se fogtam mi történik körülöttem. -
JSaN
addikt
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #20732 üzenetére
Hagyd a fa**ba ezt az ugrabugrát, ez nem Mirror'-s Edge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest