- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na jó, de én ugye könnyen beszélek
, mert saccperkb olyan bő félmilla értékű hifis cuccok vesznek körül, és amik zenékre jók, azok játékra is megfelelnek, legyen az DAC, vagy épp fejes erősítő. A mikrofon kérdést, mivel a hifis fejeseken jellemzően nincsenek, meg évek óta ezzel a kis cuccal tudom le, a célnak tökéletes. [link]
-
válasz
Mizol29 #14177 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy aki kb. 20-25 e Ft feletti összeget szán fejhallgatóra, az vegyen inkább normális hifi fejest, azok keresztbe-hosszába lenyelnek minden gémer csodát. Akiknek megadatott, hogy viszonylag csendes környezetben tudnak játszani, tehát kevésbé zavarnak be a külső zajok, ott nyitott fejeseket célszerű használni.
Én személy szerint kifejezetten javaslom játékra pl. az ATH AD sorozatát (500X, 700X, 900X), mivel a nyitott kialakításuknak köszönhetően, széles, nyitott térrel, nagy színpaddal rendelkeznek, nagyon jól pozicionálhatók a hangok. Jelenleg az ATH 900X-et használom játékokhoz, nagy megelégedéssel, de volt már 500X-em is, illetve ATH R70X-em is, bár azt alapvetően hifis célokra használtam, de játékra is tökéletes volt.
Van még egy Beyer Amiron Home cuccom is, de az már egészen más kategória, azt bűn lennejátékkal nyüstölni.
-
FaTHI
őstag
Jó lenne egy Plunder solo is. ez a 3-as elég gáz randomokkal.
-
FaTHI
őstag
Srácok multiban melyik az a mod amikor droppokat kell nyitni?
-
Laraxior
titán
Ezt a levegőből ereszkedés közbeni sebzést igazán kivehetnék, legalább amíg föld lesz a talpam alatt addig ne...
-
nanorambo
őstag
válasz
maximilian4 #14162 üzenetére
AZt hiszem 3500 Ft.
Akkor megéri, ha tetszenek azok a cuccok, amik benne vannak. Meg tudod nézni a battlepass fül alatt. Meg ugye ha meg is veszed, fejlődni kell benne, nem kapsz meg mindent egyből, csak azt ahanyadik szintű vagy battlepassban.
SZerintem a mostani kicsit gyenge lett. -
KaitouP
nagyúr
Egyszerű pedig, de akkor próbálok segíteni egy példával. Adottak az alapfegyverek. Minden alapfegyvernek van több fajta variánsa, amiket weapon blueprint-ek formájában (tehát tervrajzok) lehet megszerezni vagy úgy, hogy Battle Pass-ből kapod meg őket, vagy úgy, hogy a játék saját boltjából veszed meg CP-ért. A többfajta variánsnak mind-mind egyedi kinézetük van, ami az egyedi kiegészítőkből (egyedi optika, markolat, puskatus, stb.) állnak össze, és minél magasabb a minősítésük (Rare, Epic, Legendary stb.) a kinézetük annál egyedibb.
Fogj egy alap M4A1-et. Van mondjuk 6 féle különböző M4A1 variánsod, a ritkától a legendásig. Eddig ezeknek a variánsoknak az egyedi kiegészítőit nem mixelhetted, nem használhattad más variánsok kiegészítőinek a mixelésével, csak az adott verzióén belül. De most azt mondod, hogy van egy legendás M4A1 variánsod, de ezen csak a puskatus tetszik, és van egy epic variánsod, amit nagyon szeretsz, de a puskatust szívesen lecserélnéd arra, amit a legendás verziód használ. Ezt most már megteheted.
A kép kitűnően illusztrálja, hogy a képen látható egyedi AK melyik különböző AK variánsok cuccaiból jött létre:
-
maximilian4
addikt
Tegnap vetten egy ps4 pro-t, a warzone volt amit először letöltöttem és mit kell mondjak...kiba**ott jó. Minden br-t kipróbáltam már és ez egyszerűen beszippantott. Végre egy normális fps nézetű, pörgős, hentelős br (nekem az apex nagyon nem jött be). Újra elkapott az a régi cod érzés, erre vártam régóta. 1080p-ben nyomom, de sztem még ps4 pron is nagyon jól néz ki a játék (gondolom pc-n még durcább lehet, csak én a kontrolleres irányításon nevelkedtem). Ja és a fix 60 fps is szinte minden helyzetben megvan. Esetleg aki szeretne felvenni a psn gamertagem Maximiliandaking.
Ja és a bp megéri? Láttam hogy játékbeli valutában van. Mennyi átszámítva? Kint vagyok a kertben napozok, így nem tudom megnézni. -
nanorambo
őstag
válasz
KaitouP #14149 üzenetére
Amúgy néha, amikor egy-egy SD kör végén éppen syd-et ölik meg a killcamban, olyan szintű "nigg*r girl"-özés megy a voice chatben, hogy csak úgy pislogok
De ha valaki más fekete operátorral van és őt ölik meg, akkor is megy a nigg*rezés ezerrel.
Egyébként az a gyanúm ( a voice chates élményeim alapján), hogy rengetegen beszívva tolják a játékot.
-
Laraxior
titán
M4-et próbálta már valaki a másik fajta töltényekkel? Mennyire élhető? Vagy inkább maradjak a sima extendednél?
-
s.bala31
őstag
Sziasztok! Még a mai napon újratelepítem a win10-t. A Cod egy másik SSD-re van letöltve, szerintetek működni fog vagy újra le kell szedni a 150Gb-t? Utóbbi verzió nagyon bosszantó lenne
Esetleg valakinek van már ezzel tapasztalata?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #14145 üzenetére
Április 28.-án, tehát ma, igen.
Érdemes lehet egész nap figyelni a játékot, hátha éppen mostanában tolják fel az update-t.
Fontos információ a frissítésről, mindenkinek:
A frissítést a következők alapján kell elvégezni (KATT IDE), azért fontos ez, mert egyes esetekben manuális frissítésre is szükség lesz, avagy a második frissítés csomagot, a Data Pack DLC-t külön kell letölteni.
- Kinek kell letölteni a manuálisan letölteni szükséges Data Pack DLC-t?
- Csak azoknak, akik rendelkeznek a teljes Modern Warfare játékkal. Azok, akik csak az ingyenes Warzone-t játsszák, nekik csak egy automatikus frissítés lesz, a Data Pack-et nem kell letölteni.- Játszhatok a Data Pack DLC letöltése közben?
- Mivel a Data Pack DLC csak a Multiplayer, Campaign, Spec Ops játékmódokat teszi ideiglenesen inaktívvá, a letöltése közben mindenki játszhat a Warzone játékmóddal. Nem kell tehát idegesen bámulni a képernyőt, akinek van kedve, lefoglalhatja magát egy kis battle royale mókával. -
Acheron
őstag
válasz
zoltannagy #14145 üzenetére
Igen, a korábbi jelzés szerint.
Ez lesz az a frissítés, ahol egy külön data pack - ot is le kell majd tölteni (kvázi két részből áll a frissítés, egy automatikus és egy manuális részből.)
Várós.
Btw AUG: HBAR változat fejleszthető? Nem emlékszem, hogy láttam volna ilyen barellt. -
zoltannagy
aktív tag
Jól olvasom, elvileg ma jön ez a frissítés?
-
Laby
őstag
válasz
KaitouP #14132 üzenetére
Ez elég pofás kis frissítés lesz.
Az új megszerezhető fegyó mindig jól jön, a Warzone új challenge elég faszán hangzik, azt sűrűn használom majd, legalább nem nekünk kell keresni mindig az ellenfelet.
Shoot the Ship meg a legjobbkor jön, rámegyek gyorsan a Damascus-ra én is. -
laragirl83
őstag
Kíváncsi leszek a "Most Wanted" contractra, ami mai updattel jön. Ígéretesnek hangzik
-
nanorambo
őstag
A "bokorruha" is elég jó, mondjuk elvileg csak grinchnek van, és sydnek (és rohadt drága).
Egyszer a warzoneban egy gyerek befeküdt vele egy bokorba, kb sehogy nem lehet észrevenni, pechére rendom odadobtam egy gránátot és csak úgy vettem észre, hogy ott van, hogy láttam megöltem valakit. -
omfgk
veterán
válasz
KaitouP #14132 üzenetére
(Az új Krueger skin a Firestarter bundle-ben)
Az ilyen skineket lehet kiszúrni még 200 méterről is, hiába vannak egy sötétebb sarokban...Lehet én régimódi vagyok de a skineknél azt nézem ,hogy mennyire homogén a színezete és mennyire sötét az egész.
Ezért használom most a CTSFO II-őt például.Mostanában sokat használom a snipereket Ground War-ban, és az árnyékos/bokros részeken lapító Yegorokat (vagy mi a neve), nagyon könnyű kiszúrni.
-
válasz
KaitouP #14134 üzenetére
Jah, most nézegettem, de kép még nincs , csak ez az infó az Activision Games Blog-on :
"Show off your skills by earning the Obsidian camo – a true sign of mastery. This prized camo will be a challenge to earn but equip it in battle and your enemies will know an elite Tier One Operator is fighting on the other side. Get the details and tips on how to earn Obsidian for all your weapons this week on the Games Blog."
-
KaitouP
nagyúr
válasz
DrTechnoid #14133 üzenetére
Kategóriájában mindenképp, hiszen ez is Master camo lesz, de külsőre nem tudom, nem láttam képet róla (gondolom mert nem volt, vagy nem jutott el hozzám). Bizom been, hogy szebb lesz (szerintem pont azért dobták ki, mert sokan nem szeretik a Damascus-t).
-
-
KaitouP
nagyúr
Ezen a héten a Modern Warfare-ben - avagy részletek az új frissítésről:
- Gazdagodunk egy újabb fegyverrel, mely egy light machine gun, és a MK9 Bruen névre hallgat. A nagy pontosságúnak és megbízhatónak titulált fegyver két módon lesz beszerezhető - az ‘Encryption’ bundle megvételével, vagy a Weapons menüben található Challenge teljesítésével, melynek követelményét az kurzort a fegyver fölé pozicionálva olvasható.
- Jön a Gunsmith Customs opció! A korábban bejelentetteknek megfelelően ezúttal az egy adott fegyveren belüli különböző variánsok egyedi kiegészítőit mixelhetjük úgy, ahogyan azt mi szeretnénk, ezzel egyedi külsőt és tulajdonságokat adva fegyverünknek. Ha van kedvenc beállításunk, ha nincs, most itt az ideje új dolgokat kipróbálni, mert könnyen lehet hogy új, kedvenc golyószórót foghatunk a kezeink közé. A lehetőségek tárháza megtöbbszöröződött, a hát ugyan nem a csillagos ég... de bátran engedjétek szabadjára a fantáziátokat!
Kérés a Topikgazdától: bátran dobjátok be majd a kedvenc új mixeteket, képpel, jellemzéssel!
(Képen látható a Gunsmith Customs illusztrációja)- Újabb csomaggal gyarapodik a játékon belüli Store, ez pedig a vörös szín domináns Pyromaniac bundle. A csomagban egy legendás ‘Firestarter’ outfit szerezhető Krueger-hez, Caldera Legendary blueprint, és egyéb finomságok.
(Az új Krueger skin a Firestarter bundle-ben)- Fegyver blueprint is jön, méghozzá a By the toe nevű, sokunk kedvenc SMG-jéhez, az AUG-hoz. A külcsín vad, a csomagot pedig ‘Fire Claw III’ néven találjátok meg. Roarr.
- Jön az új Master camo, az Obsidian. Lesz miért dolgozni.
- Ha unjuk a felvehető és elvégezhető feladatokat Warzone-ban, akkor örülhetünk, hiszen itt az új Contract típus, a Most Wanted. Ennek felvételével a játék összes csapatának célpontjává válunk azonnal, de mielőtt ráncolnátok a homlokotokat, most figyeljetek: ha életben marad mire lejár az idő, az összes elhullott csapattársat feléleszthetjük. Menő, mi?
- Ééééés: visszatér a Shoot the Ship playlist! El vagyunk kényeztetve? El.
- Mondok még valamit: Double XP, Double Weapon XP, Double Battle Pass Tier Progression május 1-4-ig. -
KaitouP
nagyúr
A kutya fáját, de jó kör volt ez: [link]
Rust, 26/2 KD a végére, és volt egy 20 killes (Relentless) killstreakem is ---> csak 3, ADS speed-et növelő kiegészítővel. Jó ez az M4A1, na.
-
prokxy
veterán
Csipog a tamagocsis órám állandóan, hogy adok a kis dögnek enni?
-
Acheron
őstag
válasz
nanorambo #14094 üzenetére
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy ez nem csak az "ügyes" párosítás eredménye. Egyre inkább erősödik a gyanú bennem, hogy a program ilyenkor szándékosan "rossz helyre, rossz időben" tesz le respawn -kor, a "büntetőkörök" forgatókönyve nagyjából ugyanaz, többnyire azt sem tudom, honnan lőttek le. Nem egyszer - kétszer, hanem úgy vernek 10 - 0 -ra, hogy közben egyszer sem látom, ki és honnan lőtt (HC, nincs killcam), mondjuk 2 - 3 körben. Azután, ha már elég rossz az arány, jönnek a normál (?) meccsek, amikor ömlik a kill (vagy ilyenkor mások a szerencsétlenek, akiket pont elém pottyant be a progi, így élvezd a győzelmet...) OK, ez csak magánvélemény, de ettől még eléggé elQrták ezt az sbmm -ot, a játék messze a legjobb COD évek óta, de ez, alaposan szét tudja cseszni a játékélményt - nálam biztosan.
-
pontyos
senior tag
válasz
Dragon3000 #14119 üzenetére
Minden vadi új 🙂 4 es pálya is jó, kezdem nem elérni mi befolyásolja.
-
BITBOYS
addikt
Vége az ingyenes multinak, legalább a fegyvereimet sikerült kimaxolni
Uzi egész szépen kalapál -
huby80
senior tag
Srácok ebben nem lehet egérel irényitani az autokat mint az elözö részben?
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Pc-re honnan érdemes beszerezni a játékot??
-
pontyos
senior tag
válasz
kisza25 #14111 üzenetére
rendszer ssd, a játék hdd-n / WD 1TB 64 cash stb... de marha érdekes random akadásai vannak, és only single. Multiban felraktam majdnem a legmagasabb beállításra és simán megy. Valóban betöltési lassúság lehet, ha arra gondolsz. De pl második pálya simán ment. Érdekes
-
kisza25
félisten
válasz
Hzoltan969 #14104 üzenetére
Igaz, de a bőven az nem
Pontyos: ssd, vagy hdd-n van a játék? -
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #14106 üzenetére
Ez sok mindentől függ, mekkora DPI-vel használod az egeret, mekkora egérpadon, hogy két kérdést tegyek csak fel például. Nem tudom az a 9-es mouse sensitivity mekkora, PC-n nem játszok CoD-ot de Apex Legends-et igen, ott 3-as sensitivity bőven elég, 800 DPI-n, Razer Sphex Mini V2 egérpadon (ami nem a legkényelmesebb méret, mert ez a kisebbek közül való pad, de egyelőre elég, van egy nagy Logitech G640-em is, de a mostani asztalunkra az túl nagy), Logitech G500-al (amit majd nemsokára egy Glorious Model O vált majd).
Akkor vagy jó úton kb. hogy ha az egérpadod egyik hosszanti végétől a másikig megteszel egy 360 fokos fordulatot úgy, hogy nem emeled fel az egeret a padról. A célzáson egy hangyányit érdemes lassítani, magas zoom-al rendelkező optikákat illetően meg nézd meg, hogy a rifleman scope-os beállításod mennyire lassú neki, ha kell, még lassíts rajta.
-
prokxy
veterán
ADS sensitivity beállításhoz kellene egy kis help.
Szóval van a Legacy és a Relative. Az a bajom az utóbbival, hogy ha zoom-olok és megjelenik a kép szélén egy enemy, akkor majdhogy repül minden, mert akkorát kell rántani a fegyveren és nem igazán tudom ekkor kontrollálni, magyarul irány a gulág.Erre ugye jó a Legacy, viszont ez esetben a fov eléggé lecsökken, relative-nél a fov marad, viszont lassú célzás. Na ezt kellene valahogy megoldani.
Ötlet?
Erre gondolok, hogy itt lehetne talán kompenzálni ahol 1.00 számok vannak.
Vagy ezeket ne bántsam? Szokjam meg azt kész?
-
pontyos
senior tag
válasz
Dragon3000 #14100 üzenetére
Core I5 9600, a multi lazán megy fél ultra beállítással. A single is, csak ahogy a pályát tölti szerintem ott akad meg egy pillanatra ahogy nézem. De most pl a második pályát akadás mentesen végig vittem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest