Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

FaTHI
őstag
válasz

DrTechnoid

üzenetére
						Oké várom a váleményed!
 - 

KaitouP
nagyúr
2XP, 2X Weapon XP, Double Tier Progression: LIVE. Nyomjátok.
  - 

Veregessem bele a tetves blizzardos mindenhatóba. MInden körnél bezárja magát a játék..... Se hibaüzenet, se semmi....

- 

Wans
aktív tag
 - 

craftsman01
senior tag
Hát én tényleg nemtom milyen hibákról beszéltek hang nálam ok sőt némítani kell elég sok emberkét me feszt varnyognak meg kutya ugat gyerek nyíg asszony veszekszik vele
 ja komoly asszonykája úgy lebaszta csak lestem. Meg egész nap amikor nyomtam simán ment a multi. Magyarba vagyok Borsod. - 

ADAM1337
nagyúr
Tudtok tippet adni ?
Haveromnak win10 alatt ryzen 5 2600-al rx 5700-al eddig probléma mentes volt a játék az utolsó update ota random hiba kódokkal dobálja ki. (dev 6066, meg olyan amit nem is találtam meg még google se dobott rá semmit)
Amiket próbáltunk driver update
repair
Teljes játék újra rakása is
vram checkEddig semmi se segített. (slusz poén nálam ryzen7 3700x + rx 5700xt-vel semmit nem produkál)
 - 

MaddeNNNN
addikt
PC-n másnak sem akar csatlakozni az online szolgáltatásokhoz? Folyamat "server disconnected" kép fogad.
 - 

nanorambo
őstag
Húú, nagyon nincsenek rendben a dolgok. Folyamatosan kivág mindenkit. Az előbb az ellenség csapatában egy ember maradt, egy ör múlva nálunk csak ketten. És folyamatosan. Most vagy disconnectel a játék, vagy mindenkinek egyszerre kell WC re mennie.

Az meg hogy órákat kell várni egy meccsre, már ismert.Szerk: Most engem is kivágott.
 - 

- 

KaitouP
nagyúr
Dolgoznak a fejlesztők a voice chat-et érintő hibán, miszerint az az új frissítés óta nem működik: [link]
 - 

nincsnév007
addikt
valami nagyon nem kóser kikapcsolt crossplayel dobott be egereseket akik psen játszottak xd
remélem hamarosan javítják hogy 10 percet kell várni egy meccsre - 

Laby
őstag
Mi azt szoktuk, hogy vagy 2 loadout-ot veszünk, vagy 1-et veszünk + 1 ingyenesre rámegyünk.
Egyikből AR-t hozom, másikból SMG/Sniper attól függően, hogy aznap rambónak képzelem magam, vagy Vasily-nek.
(második dobozból ha kiválasztom a fegyvert, az előzőt eldobja, de ugye a pisztoly helyett feltudom venni simán)
Így van Ghost perk is, és van dupla elsődleges is.
  - 

hmm csak nem akar jó lenni PC-n..
 - 

szuk_jozsef
tag
Megoldottam bocsi
 - 

szuk_jozsef
tag
Van egy usb-s fejhallgatóm és azt meglehet e oldani valami beállitással hogy mikor inditom a cod-ot a fejhallgatón menjen a hang és mikor befejeztem a gamelést és kilépek az asztalra autómatikusan kapcsoljon a hang a külső hangszórókra?
 - 

KaitouP
nagyúr
válasz

Acheron

üzenetére
						Nekem a leírtak mellett még az is a problémám a búvárruhás Ghost skinnel, hogy nincs olyan map a játékban, ahol ne lenne helyzetidegen. Főleg romos városok, nagy mezők alkotják a pályadizájnok jelentős részét, és mindegyiken ott rohangál valaki, aki búvárruhában van. Hihető. Erre még azt sem lehet ráhúzni, amit a kalapos/szavannás vadászemberre, hogy eltévesztette a farsangi buli házszámát.
Mara egy szál bikiniben is futkározhat, de addig nem igazán fog normálisan kinézni, amíg csak koxol és vállra gyúr.

- 

Acheron
őstag
válasz

KaitouP

üzenetére

Upsz, ez valahogy elkerülte a figyelmem, pedig olvasom a híreket, főleg, ha Ghost a téma.
Mindenesetre várom, biztosan benevezek rá, ha megérkezik. Az MW2R elővétele óta a classic Ghost operátorral tolom, de szó mi szó, a guminaci tényleg kicsit fura ezen a karakteren.
Nincs lábfétisem, de amikor a Lobbyban gyalogol velem szemben, nehéz levenni a szemem róla
 (Mara -nak alighanem jobban állna egy ilyen cucc 
 )
(#14544) Laraxior: Igen, annak is kell hely. De az MW2 Remastered külön játék, ne számold bele a 2019 méretébe
A tegnapi kisebb frissítés után egyébként most először fordult elő, hogy több alkalommal is hibaüzenet érkezett, a játékok végén kirakott az asztalra. De gép újraindítás nálam megoldotta, utána már hajnalig csapattam hiba nélkül.
Három új arany az eddigiek mellé: AUG, P90, EBR-14.Marksmanból átálltam az MK2 -re, remekül lehet vele haladni, eddig tetszik. SMG fronton az MP5 -el még barátkozok, de jó lesz az is.
 - 

Laraxior
titán
válasz

Dragon3000

üzenetére
						Nah igen... csak úgy úszik felfelé... a P90 már lvl50, az M4 pedig asszem lvl70 körül van.
Ha csak killekkel mentem volna, hát....
A pajzsot pl így lehet elég gyorsan húzni. Nem kell vele ölni, csak elég ha az van nálam amikor indítom meg befejezem a contractokat. - 

Laraxior
titán
Contractok.
Én pl a scavengert csinálom a legszívesebben.
3 ládát kell megkeresni, mikor megyek a harmadikért útközben már keresem a közelben levő következő feladatot adó contractot.
Landolásnál is igyekszem olyan helyet választani ahol van legalább két contract (ládakeresős, vagy a foglalós) meg mellett jármű.
Onnantól ha azok be vannak húzva lehet haladni
Itt nem kapsz semmit a killért, illetve kevés XP-t... viszont a pénzért a kör végén elég jól esik belőle, ahogy látszik is
 - 

laragirl83
őstag
Jó öreg MP5 obsidian grind, 92/150, ma már talán nem de holnap meglesz
  - 

prokxy
veterán
Ma este 7-től van 2XP mindenre ugye? Mert tervben van a Grau maxolása a kis Renetti mellett.

- 

fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Hol lehet most a legolcsóbban hozzájutni a játékhoz (PC)?
Kíváncsiságból meg akartam nézni, hogy itthon mennyiért adják a boltok, de nem találtam meg sehol, hogy árusítanák, csak XBOX és PS4 verzió van. Ez hogy lehet?
  - 

Land
veterán
Warzoneba akik Ghost perkkel mennek mi a bevált kombo?
AR minimum 3X scooppal + Rpg? Esetleg + Erős távolra állított pisztoly? Vagy akimbo pisztoly? - 

Pro!Petya
addikt
válasz

Komi28

üzenetére
						Eddig azért sírt a szám a hogy magas a pingem ~60 körül , update óta ez 80-100 szval valamit nagyon elkúrtak

Eddig azt hittem behalóztam a vaktöltényes dolgot de akkor ezek szerint nem csak nálam van így , se baj egy két hasonló update és lassan játszahatatlan lesz ez is.Amúgy meg multkor visszakerestem vagy 4-5 szervert game alatt amire bedobott és mind amcsi volt szval nem csodálkozom, csak akkor mire van kiválasztva az europe régió.....
 BFV és más game alatt amúgy meg ~20-25
 - 

laragirl83
őstag
Akinek az a gond, ami nekem is volt h server disconnect belépésnél, arra itt a módszer, nekem bejött.
Szóval mikor indul game és kiírja h connecting to online service, és ott elpöcsöl 10mpet is kb, na azt nem kell megvárni, 5mp után ha nem lép tovább a fetching online profile-ra, akkor nyomjatok neki egy cancel-t majd retry. Nekem most 5 próba indítással 1-2 ilyen cancel/retry mókkal kivétel nélkül belépett. - 

Komi28
senior tag
Jó így játszani
 kb. 15-20 perc mire belép 200 ping kereséssel. Játék végén kidob, majd újra előlről ugyanez.
Ja egyébként van valami új álcaruha amiről lepannak a lövedékek?
 Védjük a szobát 3-an 2 ajtó van. Csávó bejön egy pisztollyal és mind a 3-an meghalunk úgy miközben mindenki őt lövi gugolva-fekve. 
Mondjuk lehet én vaktöltényt táraztam be nem figyeltem, csak ilyesztés céljából

- 

smokiii1
aktív tag
válasz

Laraxior

üzenetére
						Na ja, gusztustalanul nagy ez a játék! :) De legalább BO2 óta az első cod amit igazán jónak tudok mondani. Kampány is tetszett, az új karakterek se idióták, nem olyan önismétlő az egész, a sztori is jó, persze nem az a nagy meglepetésekkel teli csavaros de jó, meg a multi is tetszik. Egy két pálya szar de ez minden multira igaz.
 - 

JSaN
addikt
Delelott meg tudtam ugy ahogy jatszani, delutan mar server disconnected van, es be lepni se tudok mar 2 oraja.
Miota a warzone megy nagyon elcseszodtek a dolgok.
Mára igert dupla XP hol van? - 

BandiHUN
veterán
válasz

Miska0330

üzenetére
						Én most jöttem ki 2 óra gém után,leszámítva hogy lassabb a keresés,a multi ment,ki is goldoztam az Uzi-t
 Csomó fegyóra alig kell már pl crouch kill,shotira fejes,lesz pár arany+shoti platina még ma.RPG-t is tolni fogom,a rohadt JOKR-re kéne még 11 ground vehicle kill,de ilyen sehol,lehet benézek ground warra.Sehova nem jut,pedig Shipmenten irtózatos 3-4 killeket lehet bedobni Dom-ban 1-1 raksival.Kivéve ha épp fordul a spawn,és ugyanennyi TK 
 - 

Miska0330
tag
Nálam is dettó. Eddig szervert nagy nehezen talált. Most már be sem tudok jelentkezni a multiba. Downdetector szerint is gondok vannak.
 - 

Laraxior
titán
válasz

prokxy

üzenetére

Én most kezdtem használni a mikrofont, eddig sosem volt beüzemelve, szóval akkor nekem még kibírja egy darabig.
Csodás. Ennyit a Logitechről. Nekem a Z906-on meg a ki-bekapcs gomb adta meg magát. Még jó, hogy távirányítóval is ki-be lehet kapcsolni.Néztem én is, kicsit furi a csávó latexgatyában... de a kampányt úgyis végig akarom tolni, anno nekem tetszett, szerintem hangulatos volt.

- 

prokxy
veterán
válasz

Laraxior

üzenetére
						Ennyi volt Lara, a mic megadta magát a fejesen...most vagy adom el vagy jó lesz a PS-hez, annak van mikrofonja a kontrolleren. Most agyalok, hogy milyen fejhallgatót vegyek. Ollé.

szerk: ebbe a ghostot gumibugyiba, ha beledörrent egyet, akkor addig kering benne a nafta, amíg le nem veszed, majd akkorra megérik azt toxic attack felirattal fogsz mindenkit lenuke-olni!

- 

nanorambo
őstag
Kicsit hülye kérdés de a season pass a "sima xp" alapjan működik ugye? Mennyi kell egy szinthez? Nő az xp igén az egyre magasabb szinteken?
 - 

zoltannagy
aktív tag
Azért valamit csak kiírhatnának hivatlosan, hogy a "hiba elhárítása" folyamatban vagy stb. Mert, hogy nehezen talál szervert az nem kis hiba s elég idegesítő.
 - 

boogie84
veterán
válasz

laragirl83

üzenetére
						Ugyan ez nálam is. Így most Crappa-t nézem. De náluk sem hibátlan a játék.
 - 

laragirl83
őstag
Nem mindenkinél úgy látszik, ismerősök is ingame vannak, de nekem folyamat disconnect, wahhh
 - 

Laraxior
titán
Megint duplaXp?

- 

mg1992mg
őstag
Percekig megint meccset keres, szenvedjen ezzel a fene.. Amióta bejött a Warzone, csak baj van a játékkal, laggol, kidob, minden update után van valami...
  - 

Rinkasime
tag
válasz

laragirl83

üzenetére
						Nekemis ugyanez :/
 - 

boogie84
veterán
válasz

laragirl83

üzenetére
						Dettó, már akartam kérdezni h egyedi hiba e...
  - 

lacy86
addikt
Akkor ennyit a dupla XP hetvegerol 😁😁😁
 - 

laragirl83
őstag
Hm, előbb még ment, kicsit kiléptem, most folyamatosan kidobál server disconnected-el...a connecting online services után, wtf

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
 - Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
 - Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kb. 15-20 perc mire belép 200 ping kereséssel. Játék végén kidob, majd újra előlről ugyanez.

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2020-03/31/217403_ktj8mmsuik9ncwlb_euw1hr2wkaufhfa.jpg/800)