- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
gjung44 #27141 üzenetére
Gondolom talán a jövőre érkező-nek lesz új br módja is, de szerintem tutti ingyenes lesz mint a mostani mert láthatóan a bundlek-ból rengeteg lové befolyt így is. És több játékgyártó cég is kezdi átvenni ezt a sémát, hogy az alapjáték ingyenes lesz és a benne lévő plussz tartalmakból majd befolyik a nagy lové.
-
nitro16
senior tag
válasz
gjung44 #27138 üzenetére
Én ps-n játszok crossplay off-ba, és még nem találkoztam csalóval. Igaz én leginkább mw multit nyomok (2200 match) ha meg warzone akkor általában rebirth mert az gyors/pörgös.
De szoktam nézni streamereket és ott láttam már, illetve tudom mi a helyzet pc fronton. Elég sok ismertebb egyén is alig nyomja már illetve inkább mással játszanak stb, pont ezek miatt.
Gondolom most majd az új szezonnal ahogy jön a frissités megint jó sok accot bannolnak de idővel ugyan az lesz a helyzet.
-
Acheron
őstag
válasz
gjung44 #27099 üzenetére
Nálam is helyre állt, kisebb, nem tartós hiba lehetett.
A reticle, vagyis a célkereszt hiba kb annyi, hogy amikor a fegyvered szabod testre, a célkereszt típusát nem tudod módosítani, mert a Customize / Reticle ikonra kattintva a választható elemek megjelenítése helyett kirak a főmenübe. Csak az MW 2019 multiban van jelen, WZ -ban nem okoz problémát. -
Acheron
őstag
válasz
gjung44 #27090 üzenetére
Én tegnap vettem észre (minden játék után kiírom az aktuális napi K/D értéket).
Vicces, hogy a COD tracker jobban tudja - ott megvan a tényleges stat.
Egyszerűen nevetséges, hogy a játék maga nem, de egy külső alkalmazás képes megmondani, hol állsz épp a játékban. Mindezt egy frissítés után (ami pl a Reticle hibát még mindig nem orvosolta...)
Van lejjebb? -
kill_switch
senior tag
válasz
gjung44 #27071 üzenetére
Nyertem már BR-t, de nekem már nincs meg az az érzés. Kivette belőlem a több mint 1000 óra pubg.
Az utolsó 2-3 embernél van egy kis adrenalin löket de annyi. A meccs első 95%-a viszont az imáról szól, hogy legyen már ellenfél akivel ténylegesen harc van és nem valami szotyizós gyerek. Nekem már marad csak a plunder maradt.
-
kill_switch
senior tag
válasz
gjung44 #27063 üzenetére
Warzone-on belül én sokkal több plunder-t játszok mint BR-t, több értelme van a plunder-nek, mint a BR-nak, ahol 10 emberből 1 csal, 2 játszik normálisan, a maradék 7 meg ül a sarokba HB szenzorral meg autoshotival és várják, hogy valaki eléjük fusson, vagy épp a tetőn kempelnek munition box társaságában. Nevetséges.
-
-
hitchins
őstag
válasz
gjung44 #27030 üzenetére
Biztos egy letunt kor szulotte vagyok mar de en ezt az egesz csalas baromsagot nem ertem. Mi ebben a jo annak aki csinalja?
Biztos van itt is olyan aki csinal ilyet tenyleg leirhatna megis miert csinalja. Mi elvezet van abban hogy tudod igy ersz el akarmit. Mert erteke biztos nincs.Nekem ez kb olyan mintha Baseball utovel mennel a ringbe Mike Tyson ellen igy hogy neki ossze van kotve hatul a keze es laba.
Aztan meg verned a melled hogy te lenyomtad Tysont. -
Acheron
őstag
válasz
gjung44 #26985 üzenetére
Sajnos minden a játékosokra üt vissza. Az SBMM nem? Olvastál már olyan játékos post -ot, ami az SBMM -t méltatja? Mennyire jó, hogy a tenyeres talpas kezdő gyerekek sikerélménye miatt lenullázzák a játékot év(tized)ek óta játszó fan -ok sikerélményét? Igenis megérdemli a kiadó, hogy a saját fegyverét fordítsák ellene, és rombolják a játékába vetett hitet - bár sajnálom a sorozatot, de remélem, hosszabb távon kivéreztetik ezt a kizárólag profitorientált modellt, és végre jön valaki, aki ismét a játékosokat szeretné megnyerni, és a játékélményt előtérbe helyező játékot tenne le az asztalra. Sajnos az utóbbi években egyre távolodunk ettől (COD fronton) - ha ehhez az kell, hogy a cheater -ek nullára rombolják a renoméját ennek a játéknak, ám tegyék. Láthatóan a kiadó számára továbbra is csak a profit a lényeg, semmit nem tesz, ahogy Te is írod, a kizárólag propagandaértékű (ohh, hazai párhuzam) banhammert villogtatják, érdemi cselekvés nincs. Akkor pedig ideje eltűnni a süllyesztőben
-
jozefgucci1
addikt
válasz
gjung44 #26836 üzenetére
+1 Nálunk is ez van a kör első percében 40 fps aztán valahogy visszamászik 120-ra ,de ez így elég gáz
azt meg sem említem , hogy a beállításaim állandóan elszállnak . A másik , hogy berakták ez a felfegyverzett kamiont + páncéllal , hát ez nagyon kelet még ide .
Jah igen néztétek a battlepass milyen bazári cuccokat ad , hát ez már tényleg a legalja , mintha bucsucs cigányoknak tervezték volna . Az utolsó operátor azzal a villódzó felsővel és maszkal édes f@szom mire gondolhatott az " alkotó " -
-
-
gjung44
tag
válasz
gjung44 #26774 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=HuQ19rgBj7k
megérkezett az elözö meccsröl is a video ha érdekel valakit. javitanom kell magam mert amikor visszanéztem észrevettem hogy azon a meccsden 2 csalot kellett megölni a gyözelemhez. zsinorban 2 win 3 csalo megölésével: szerintem ez nincs messze a világrekordtol
van még pár ilyen, nem dobom fel mindet de szép kis klippet tudnék csinálni csalok likvidálásbol
rito shiled meta
amugy a blokklistám hetekkel ezelött betelt
-
válasz
gjung44 #26698 üzenetére
Ezt láttam én is. Már mindenhol szépen jelen vannak. A múlt héten mind a négy nap kiírta a játék, hogy banned player. Multiban négy este reportátlunk legalább 2-3 embert. De nem ám egyszer. Vagy 40-50-szer, hogy tuti legyen eredménye. Én már nem idegeskedem ezen. Zavaró, de a lelki nyugalmam többet ér. Kapják a reportot ezerrel, és a hacktivision eldönti mi lesz velük.
-
Acheron
őstag
válasz
gjung44 #26681 üzenetére
Legyen úgy, félre ne értsd, nem akarom én elvenni tőled ezt
Csak a tapasztalatom mondtam el - nekem még HC -n is sokszor segít, ott gyakorlatilag ez az egyetlen iránymutató, hogy honnan szedtek ki. ezért én mindig figyelem.
#26682nutella1: És ezt bármikor megcsinálja, ezért mondtam párszor, hogy a győzelem ízét veszi el.
De azért csatlakozom az előttem szólókhoz, a magam módján én is jó vagyok -
nutella1
őstag
-
Acheron
őstag
válasz
gjung44 #26659 üzenetére
Ti legalább nagyjából egymás felé fordítottátok a fegyvercsövet - ez esetben én is inkább a játékra gyanakodnék. Nálam 180 fokkal az ellenkező irányba mutatott az ellenfél fegyvercsöve - nem sok logikus magyarázat van rá, hogy jött ki ebből az, hogy én húztam a rövidebbet. De nem is érdekes, ha ilyesmit tapasztalok, lépek a következő játékra, nem izgatom magam túl rajta, még videón sem nézem vissza (talán egyszer megteszem, ha eszembe jut) Ezt is csak azért jegyeztem meg, mert extrém feltűnő volt az irány miatt.
#26663Chumlee: Ebben nem tudok nyilatkozni, nem WZ -ozom, CW multival is csak pár játékot toltam még a megjelenéskor, inkább maradtam a MW -nél. Ilyen formán nincs érdemi tapasztalatom a CW fegyverekkel.
#26672Dave567: Kiugró esetek mindig vannak, lehet mák vagy akár SBMM. Ettől még nagy általánosságban igazak a leírtak a fegyók használhatóságára.
#26673gordonfreemN: Még nem hallottam, hogy bárki hiányolta volna ezt a "fícsört"Próbálj meggyőződni róla, hogy biztosan átváltott -e HC -ra. A HC minden módjában van TK - bárkire lősz, legyen barát vagy ellenség, sebződnie kell.
(De ha nálad mégsem működne, örülj neki, sok bosszúságtól kímélne meg)
Ha már HC - sok hónap HC után most egybefüggően is játszottam pár hetet a Core módon, és nagyon érzem, hogy a HC nem véletlenül HC. Core módban ritka a K/D -ben mínuszos nap (OK, kell hozzá jó fegyverválasztás) míg HC -n azért nem nehéz összehozni egy- egy negatív napot. Az SBMM hatását is jóval enyhébbnek érzem, bár itt is egyértelműen jelen van. (De itt pl ha ép a tűzvonalba is rak le, kis szerencsével meg lehet úszni 2 - 3 találattal - ez HC -n biztos halál.) -
Kígyó
senior tag
válasz
gjung44 #26656 üzenetére
Nagyon ne irigyelj!
Igaz, hogy csak 1 cheater volt tegnap, de azzal akkor szembesültem, amikor már csak 2-en voltunk, így extra idegesítő. Plusz volt azon kívül dev error, server disconnect, leütettek úgy hogy mögötte voltam. Volt egy spontán halálom, amikor egyszer csak meghalsz ok nélkül, azt hiszed sniper volt, csak nincs killcam, és azt írja ki h magamat öltem meg. Ez csak ami hirtelen eszembe jut.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
gjung44 #26543 üzenetére
Látszólag fogalmad sincs arról hogy miről beszélsz, sajnálom de nem szeretnék veled erről további diskurzust folytatni. Ettől függetlenül a korábbi (többmilliomodik) kérdésem rád is vonatkozik.
nutella1 jól megfogta a lényeget, pedig ő is azok közé a játékosok közé tartozik, aki gyakran van negatív véleménnyel a játékról. És gyakran megesik, hogy nem értek vele egyet. Figyeld meg őt példaként.
-
nutella1
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
gjung44 #26540 üzenetére
Akkor a készítőkre kezdjél nyomást gyakorolni, ne itt told a crybaby-t. Amilyen nagy hangod van, fix hogy egy büdös levelet nem írtál a fejlesztőknek, amiben építő jellegű kritikával látod el őket. Csak valahogy nem értem azt, hogy ha ilyen jól tudjátok, hogy egy több millió játékost foglalkoztató programnak milyennek is kell lennie, akkor miért is nem ti ültök ezekben a stúdiókban fejlesztőként, programozóként, game designerként?
A Warzone-ért meg egy büdös petákot nem fizettél. Az, hogy milyen kozmetikai cuccot vettél, totálisan irreleváns a játékmenet szempontjából. Továbbá, ha te fizetsz évről évre a játékért (elmondásod szerint, bár erről se vagyok meggyőződve), akkor magadat hugyozod szembe, mert pont a pénzeddel támogatod azt, ami nem tetszik. Érted, hogy mennyire logikátlan a gondolkodásod?
Továbbra is érvényes: tetszik a játék, játszod. Nem tetszik a játék, nem játszod. De nem flameled tele a topikot (se te se más), mert ez nem a gumiszoba, nem dühöngő. Pláne, hogy te már egyszer kaptál ideiglenes tiltást a topikból, pont emiatt. Csak hogy tiszta legyen, nem a negatív kritika megfogalmazásával és kulturált megosztásával van a baj, hanem a már hangulatkeltésbe menő, eszetlen, érvek nélküli fikázásról.
Osszátok meg mind a negatív, mind a pozitív tapasztalataitokat, de ne kocsmaszinten. Ez volt a múltban is kérés, most is az, és a jövőben is az lesz.
-
-
válasz
gjung44 #26080 üzenetére
Értem én, hogy szoftveres a gond, de akkor másnál is ilyen lenne.. Rengeteg bug van és xar, de az a hiba jelenség ami nálam van úgy hogy más vgaval is kipróbáltuk kiábrándító. Ha ez a jelenség gyakori lenne belenyugodnék, de mivel nem az így mérges vagyok.. valószínűleg lecserélem a procit lapot intelre. Írok ha ez megtörtént és lett változás.
-
craftsman01
senior tag
válasz
gjung44 #24662 üzenetére
Nálam nem volt stim,úgy volt ahogy leírtam. A gázban felvettem a gázálarcot,de már csak ketten voltunk nem szaladtam be a körbe mert még voltak jópáran,és ekkor vettem észre hogy megált a sebzés azaz nem sebződtem a gázban,már csak 1 team volt azokra rárohantunk és amikor már bent voltam a körben akkor sem vette le a maszkot.Ezért írtam hogy nálam tuti bebugolt a maszk.
-
Khaosz55
addikt
-
Dave567
addikt
válasz
gjung44 #24034 üzenetére
Nem, játékoknál a feltöltés számít inkább, az szokott nekem a Diginél stabil lenni amikor jó, fix 300.
De ahogy látom neked se annyi, és nekem se, ma már az oldalakat se tölti be nekem a diginél, mindig hibát ír ki.
Ez amit játéknak neveznek különösen érzékeny erre, szóval ismét írom, ez nem megfelelő, A packets: sent/ received is sok ahogy látom, ha stabil minden akkor is max 4 szokott lenni.Sokan írták, és megy a panasz, ORSZÁGOSAN most nagyot bukott a DIGI.
-
Redplee
senior tag
válasz
gjung44 #23717 üzenetére
Én ott kb 1 hete találtam, a délnyugati, kártyás bunkerben ami a pálya szélén van.
Most már komolyan f kivan az airstrikeal... még mentem kettőt, és mind2x airstrike nyírt ki a végső körben... nem lehet juggal elmenekülni előle, és mindig kilövik alólam a járművet addigra
-
Redplee
senior tag
válasz
gjung44 #23705 üzenetére
Nem, a stadionban is szerezhető a questtel, szerezhető a city hall questtel, meg meg a kártyás bunkerekben is nagy eséllyel megtalálható (pl a pálya délnyugati részén a családi ház alatt, a pálya szélén, gyakran ott van.
Bazki, próbáld már ki, baromira nem akkora előny az, hogy egy lomha minigunos vagy! Persze, épületen belül oké de amúgy nyílt placcon bukó vagy, főleg, ha ahogy említed, két oldalról lövik.
Nekem is elég jó a K/D ratiom, általában egy menetben 3-10 killem van (Jug nélkül), mégis, kb minden 5. solot tudom csak megnyerni juggernauttal. Duoban már más a tészta, ha van valaki aki véd, fedez, fuvaroz, akkor azért 50% esély, hogy nyered vele. (De addig el is kell jutni, nem egyszer véreztem el a city hallon, vagy onnan útközben a bunker felé, de olyan is volt, hogy direkt a metrón kempeltek, hogy mikor jövök...)
-
szgabor12
tag
válasz
gjung44 #23703 üzenetére
Szerintem a stadionban is meg lehet szerezni. A nyakamat azért nem tenném rá, de szombaton tuti, hogy ott vették fel a ruhát még az első kör vége előtt. Mondjuk sokra nem mentek vele, mert másodikak lettek mögöttünk trioban összesen 3 killel, nekünk ruha nélkül 36 lett... szóval nagyon nem mindegy, milyen emberhez/csapathoz kerül az a ruha. (Tudom, hogy ezt már Te is leírtad, ezt nem feltétlenül Neked szántam, hanem úgy általánosságban a jugger témához kapcsolódva.)
-
Dave567
addikt
válasz
gjung44 #23683 üzenetére
Elnézést, nem vitának akartam, csak érdekelt ha szánalmasnak tartod akkor miért játszod, az is hozzá tartozik, te is felveheted, gondolom...
És ha az kell, hogy nyerjek, vagy hogy jobb killem legyen, én is kihasználnám, mint gondolom a játékosok többsége így tesz..
Teljes mértékben elismerem, többet öltél, és jobb is a statod benne, engem ez annyira nem vonz, mert ha BR-t akarok, akkor megyek PUBG-re..
Mp-ben jöttek páran ellenem, nekem nem adja, Mw2-ben jobban haltak, itt meg 5-en lőtték és semmi...Engem a játék nem szeret, elején beáldoztam a dolgokat, így nem annyira a killeknél benne vagyok TOP 6300-ba, a cél az első hely, de kb ennyi...
-
Laby
őstag
válasz
gjung44 #23685 üzenetére
Mit jelent a jobb stat? Nyilván aki időmilliomos és a legtöbbet játszik, annak lesz a legtöbb győzelme és ölése.
Játékstílusa válogatja, de aki UAV+Bounty és rohan előre mint a barom játékstílust csinálja (én pl.) az nem a legjobb KD szempontjából.
Nekem speciel 2.6 a KD, úgyhogy nevezheted jobb statnak, de biztos van akinek még nagyobb is. A győzelmeket nyilván nem éri utol senki, mert senkinek sincs ennyi meccse. Emellett persze el kell ismerni hogy jól is játszol. A kettő együtt meg nyilván ilyen szempontból verhetetlen.Engem például rohadtul hidegen hagynak a Juggerek. Mire eljutnak a végjátékig vagy halottak, vagy szinte nullára vannak lőve. Szóval elején elkerülöm, végén meg thermite, plusz pár lövés max és megvan.
-
Acheron
őstag
válasz
gjung44 #23665 üzenetére
Hmm, napi 5- 6 órában. Ez elég sokatmondó. Nem szeretnélek megbántani, de szerinted e -sportolók, lottónyertes munkanélküliek és "nem túl elkötelezett" diákok kivételével ezt mennyien tehetik meg napi rendszerességgel? Merthogy dolgozó ember (és jelzem, nekem nagyon nincs okom panaszra, HO -ból dolgozhatok, full kötetlenül) ezt nem teheti meg, az biztos. Ehh....
On:
Van valami info, hogy mikor kapjuk vissza a Shipment és Shoothouse pályákat?
Elvétve adja be a véletlenszerű pályaválasztó - olyankor remek meccseket lehet futni - de többnyire csak a szecska pályák érkeznek az SBMM -el megkavarva, csekély élvezeti értékű a játék jelenleg - sajnos. -
Micsurin
nagyúr
válasz
gjung44 #23644 üzenetére
Félreértesz én azt nem értem továbbra sem miért a jugger a mumus.
Ennyi erővel a lángoló shoti is lehetne a mumus mert ha épületre szűkül az utolsó (még nem mozgó) kör akkor az is közel garantált win ha jókor rohanod le a másikat, nagyobb szívás mint egy nyomoronc jugger.
És tényleg nem értem mert kimondottan trágya player vagyok wz-ben de még nekem sem szokott komolyabb gondom lenni a juggerekkel kezdve onnan, hogy ha tereptárgyra letámasztasz szinte nyugodtan darálhatod a fejét ha 10-15 méternél messzebb vagy mert nem fog időben leszedni. Hamarabb lövöd el mintsem leolvadna a páncélod, csipával megint nem egy mutatvány végig szedegetni a fejét.
Konkrétan még heli rotorral is sikerült ledarálni juggert.(szerintem jobban meglepődtem mint ő)Mióta átszoktam bill+egérre még azon is meglepődtem, hogy mennyire lassan fordul. Kontival nem volt esélyem körbe futni házban és shotival lecsipegetni egérrel meglehet csinálni.
Btw kezdjük feleslegesen túltárgyalni főleg mivel ez már a 2. nekifutásunk. Én elengedem a témát.. -
Micsurin
nagyúr
válasz
gjung44 #23641 üzenetére
Mondom próbálj meg ráállni a jugger használatra és akkor fog tisztulni a kép, hogy bizony nem a két szép szeméért jutott el vele a late game-ig.
Nem igaz core-ban még ott a CP is ami számtalanszor dobja a Juggert. edit.: egyébként meg KillChain és VTOL.
8-ból 4 win és 4 loose kizárólag jugger miatt? Ez az állítás legfeljebb ebben a formában támasztaná alá a fölötte taglalt problémát...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gjung44 #23638 üzenetére
Dehogy túl könnyű. Kisebb állháborúk tudnak kialakulni a ruháért.
Egyébként meg nem egy nagy mutatvány csipával leszedegetni a Juggert, fogod látni merről jön az utolsó szűkülő körbe ergo még ott is helyzeti előnyöd van mert az az M134 10 méteren 10 métert szór.
Ezt a Jugge relleni sírást pont annyira nem értem mint mikor a VTOL vagy a Chopper miatt ment anno a vita a korai részekben.
Ha meg rendszeresen a top 3 közt vagy és ott darál le a Jugger akkor meg hol a gond? Ez annyit jelent, hogy már csak 1 tényleges tanulnivaló van hátra a játékban. Mégpedig counterelni a juggert.(Használd minél többet és hirtelen nem lesz akkora mumus ha figyeled milyen szépen olvasztják le rólad, ha nem hagyod ölni akkor nem fog gyógyulni --> csipa.)
-
Dictator^
veterán
válasz
gjung44 #23615 üzenetére
Multiban és Warzoneban teljesen különbözik a kettő játékmódja.
Mivel Warzoneban nagyobb a tér, így gyakorlatilag szétpirítanak 10 mp alatt, ha valamit elb@szol, esetleg ha úgy szűkül a kör, hogy jármű nélkül tudsz bemenni.
Messzi távra nagyon pontatlan a minigunja.De egyenlő esély van, ugyanúgy te is megszerezheted mint a többi játékos.
(Kb. mintha azt mondanánk, hogy a kódos barlang nem fer, mert egy team kb. 30 mp alatt összetudja kaparni a loadoutot)
Sőt, megszerezni sem egyszerű, ha nem csak ti mentek érte (illetve megcsinálni a küldetés, és eljutni A-ból B-be sem egyszerű, ugyanis a fél mapon keresztül kell menj. -
Dictator^
veterán
válasz
gjung44 #23596 üzenetére
Azért 105 játékból nem 105-öt nyertem juggerral. A játékok 80% -a rendes winből származott.
Illetve a Juggerrel sem egyszerű megnyerni, ha kihozod az elején kb. azonnal lelőnek, ha a végén, azzal meg kockázatod, hogy elveszítsd. Nem egyszerű nyerni vele sem.
Pár napja kb 6-ból 5x vesztettük el..Illetve megszerezni sem egyszerű.. nem csak oda mész érte és a tiéd.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gjung44 #23349 üzenetére
Értem, rohadt szemét Jugger megmerte zavarni az ajtókereten csüngő, vagy tetőről hátba lövő esetleg lecampelő kill chaint azt a rohadt. Szomorú.
Bőven kinyírható a legtöbb esetben a jugger pedig nem vagyok kimondottan jó BR player.
De warzoneban a rakéta sem véletlenül alaptartozék mindig amint meglátom a földön, messze több értelme van mint a csipáknak ha nem akarsz campelni c4 dettó. A legtöbb player nagyon greedy lesz amint rajta a páncél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged