- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #19799 üzenetére
Azért az emberi tudás és kultúra egyik mozgatórugóját, az empirikus fejlődésre való képességet irodalmi módon leíró idézetet összevetni ezzel a sok tartalommal nem bíró hasonlattal, azért elég meredek... (no offense!)
No akkor még egy közhely, kvázi ugyanerre a témára:
"Az őrület definíciója, ha ugyanazt a dolgot újra és újra megtesszük, de mindig eltérő eredményt várunk."
Ezt egy Albert Einstein nevű , többnyire közhelyeiről ismert úriember találta megjegyezni...
()
De hogy a játék készítők mire akarnak utalni ezzel - nos, az majd kiderül. -
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #19416 üzenetére
A pajzsról elhiszem, hogy nehéz, a többiről nem tudom elképzelni.
Killstreakek ellen amúgy nincs baj a launcherekkel, annak is kéne lennie a funkciójuknak. Az a szánalmas, mikor a pistikék azokkal mennek elsődleges fegyverként. Sokaknak több killjük van RPG-vel, mint normális fegyókkal, ez mindent elmond arról, hogy mennyire OP.
-
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #19414 üzenetére
Kigoldozni semmit nem nehéz Shoot House + Shipmenten. Ezért is lett meg pillanatok alatt az AR-ekre a platina.
A shotikat meg elvből nem fogom megcsinálni, nem azért, mert nehéz lenne. Ez nagyon régi COD játékosként, a COD2 óta belém van rögzülve.
Az AK nálam valamiért nálam pihenőpályára került, pedig az elején nagyon imádtam, kb 6000 killem van vele. Közel sem adja már annyira, mint korábban, pláne az Amax játékba kerülése óta. -
gjung44
tag
válasz
dombi81 #19296 üzenetére
szerintem meg nem kell elfogadni mert akkor egyere rosszabb lesz. ghost, advanced warfare, blakp ops3, black ops 4, ezekben multiztam és elhiheted hogy tekintélyes jákétorám volt mindegyikben. De soha nem reklamáltam még azért miért van ilyen sok csalo. Néha belefutottam de olyankor leave game és inditok másikat. könnyen tul tudja tenni magát rajta az ember ha nem napi szinten többször kell elviselni ezt. meg ugye most battle royalrol beszéltünk ahol sokkal rosszab ha tönkreteszik a játékot miután fél orás munkád benne van és jol állsz. multinál könnyebben elengedsz egy meccset, hacsak nem nuke elött 2 killel jársz igy
-
gjung44
tag
válasz
dombi81 #19291 üzenetére
Ennyire szerintem soha nem volt velejároja. Akkor szokott ilyenné válni a játék amikor megjelenik a következö rész. De javits ki ha tévedek mert nem volt meg az összes rész. Melyikben kellett eltürni naponta 2-3 csalot minimum? Mert ha sokat játszol akkor belefutsz ennyibe
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #19128 üzenetére
Épp a minap linkeltem erről egy cikket. Elvileg ez az eszköz "csak" arra való, hogy testre szabd vele a kontrollered. Emellett viszont valójában bármibe bele tudsz nyúlni vele - és ezt használják is számosan. Ha rákeresel, egy rakás cikket és YT videót találsz erről. Arcpirító csalásra ad lehetőséget, a lebukás veszélye nélkül. Ámbár azt nem teljesen értem, hogy ha az egér makrót tudják detektálni, ezt miért nem?
Igazán csak egy megoldás lenne "ellene" - mindenkinek ilyen eszköz kell, és akkor megint egyelők az esélyek(persze csak ha egér - billentyűvel is működik
).
(#19129) prokxy: Sima Core módban a sok találat igény miatt nagy szívás tud lenni a kisebb tűzgyorsaság a rengeteg automata fegyver között. HC -n viszont mindkettő OSOK fegyó, ott rendkívül hatásosak tudnak lenni.
(#19130) lowzor
Köszönet a setupért és a javaslatokért (nem lettem volna rest megkeresni, de így még könnyebb)
Igen, gondoltam, hogy ezért nem fekszenek, nem is arra valók igazán, de azért megoldható. Nekem a headshotok okoztak fejtörést a FAL -al, azzal bíbelődtem a legtöbbet, de csak meglett végül. A FAMAS pedig már MW2 -ben is nagy kedvenc volt. Persze nálad tutira nem ez lesz a setup, mivel nem ugyanaz a stílusunk. -
prokxy
veterán
válasz
dombi81 #19090 üzenetére
Így van, magánügye. Van aki azért veszi meg a 10e Ft-os pólót, mert rá van írva, hogy adidas vagy bármi más nevesebb márkanév, azt kb a 2e Ft-os noname is ugyanazt tudja, csak nincs rajta 3 csík. Rég nem az van mint régen, hogy a márka jelentett vmit ilyen esetben, nagyon sokszor szarabb mint némelyik olcsó vetélytársa. :/ Azt van aki mégis bedől ennek, fizeti a sok zsét, de ha ez neki jó, csinálja.
-
BITBOYS
addikt
válasz
dombi81 #19084 üzenetére
De senki sem kötelez téged a vásárlásra, az alap játék úgy jó ahogy van. A battle pass-t annak érdemes 1.000CP-ért megvásárolni akinek csak az ingyenes Warzone van meg.
Miért érdekel téged egyáltalán, hogy más költ esetlegesen egy minimális összeget a játékra? Ráadásul megspórolt 20.000Ft-ot. -
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #19076 üzenetére
És tegyük hozzá azt is az említettek mellé, hogy akkoriban kaptál az alapjáték áráért annyi contentet, amiért most az alapjáték árán felül költesz még el pluszban pénzt, ugyan ezekért a tartalmakért.
Nem vagyok egyáltalán "régen minden jobb volt" hívő, de valahol azért van igazság néha ebben a mondatban. Más volt, kevésbé nézték pénzeszsáknak az embert. Na meg hülyének.
-
BITBOYS
addikt
válasz
dombi81 #19080 üzenetére
Másként tekintünk a játékra, ami érthető.
Neked megvan az alap COD Warfare 2019, nekem nincs meg csak a COD Warzone ami ugye ingyenes és szinte semmi sem jár hozzá.
Ha én is megvásároltam volna a Warfare-t, nem költöttem volna további összeget feleslegesen skinekért, blueprintekért...főleg nem hívókártyákra, emblémákra, matricákra.
Így sem akartam, de mivel csak 1-2 karaktert és blueprintet ad az ingyenes Warzone érdemesnek találtam ennyit beruházni egy olyan játékba amivel ingyen és szinte napi szinten játszom.
Ha úgy veszem 3.000Ft-ért kaptam egy ingyenes de feltuningolt változatát a játéknak. -
prokxy
veterán
válasz
dombi81 #19078 üzenetére
Pár hozzászólással lentebb ott van az embléma, amiért nem keveset szívtam, de meglett és tökre örültem, mikor használni tudtam. Feldobja a játékot, simán el szoktam szöszölni a loadout-ban, hogy testre szabjam a fegyveremet, opertátoroknál a mission-öket megcsinálom, ami tetszik és használom. Ez plusz benne, van akinek bejön, van akinek nem.
Nekem ezek tetszenek, pedig nem 15 éves vagyok.szerk: sőt, még fizettem is a traceres M4 freedom pack-ért és nagyon nem bántam meg. Van akinek esze ágában nincs ilyenekre költeni, nekem tetszik, belefér, megérte.
-
BITBOYS
addikt
válasz
dombi81 #19078 üzenetére
Nyilvánvalóan számodra semmi, megvetted a játékot 20.000Ft-ért és az abban található skineket tudod használni, egyéniséget adni a karakterednek. Ez az ingyenes Warzone-ban alig lehetséges, és ezzel a vásárlással szinte ott vagy mintha megvetted volna a játékot, csak más módokkal.
Szerintem! -
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #19071 üzenetére
Most ez a divat, a trend, a BR, meg vele együtt a BP, amit persze már használnak egyéb játékmódokban is. Lenne sokkal több potenciál a játékban még attól függetlenül is hogy alapjaiban is jó játék ha lebontom a sallangot, de ahogy mondtad, ennyi is elég, meglovagolják most ezt a divathullámot, aztán egyszer majd ezt is megunják, lesz más trend.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #18982 üzenetére
Erről beszéltem fentebb, csak sikerült félreolvasnom a mondandódat, és eleve mást reagáltam le. Ismétlem, a fogalmakkal tisztában vagyok.
Ettől függetlenül az 1ms vs 4ms esetében (tisztáznám, most csak monitorról beszélek) továbbra is hiteles állítás az, hogy van különbség, és ha valaki érzékeny rá, érzékelhető is. Vagy bebeszéli magának és placebo, ebben is lehet valami, de sokan esküsznek rá hogy van különbség, én magam is úgy érzem hogy érzem.
Viszont részemről ennyi az off, és javasolnám hogy mindannyian tegyünk így. Részletesebb kivesézése ott a monitor topik.
-
-
KRoy19
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81 #18953 üzenetére
Na az a durva hogy ugyanez az AOC van nekem is. FPS limit vagy v-sync (ezt inkabb driverbol, jobb lesz a frametime) van beallitva?
En azt tapasztaltam hogy az 1440p-144FPS sokkal smoothabb (Mi erre a magyar szo? Simabb?)
Meg mondjuk nalam vsync alap, rosszul vagyok kb a keptorestol.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81 #18864 üzenetére
" ha megérkezik az új rész, idővel senki nem fog foglalkozni ezzel."
De pont elotted irtam hogy most is csomoan jatszanak regiekkel, a tobb eves reszekkel(Meg WaW-ban is volt 1-200 jatekos tavasszal) akkor mert lenne ez maskepp ezzel a resszel. Foleg h van crossplay?
Ugy erzem hogy csak kotekszel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81 #18859 üzenetére
Regi COD-ok sem lettek elfelejtve. Konzolon meg Advanced Warfare, Infinite Warfare, de meg a Ghostban, Black Ops 1-2-ben is talalni jatekosokat core modokban szinte azonnal. Ez egyedul a PC tabornal szokott gond lenni mert ott tenyleg eltunnek userek, de itt pont a crossplay miatt mondom hogy evekig lehet majd meg ezzel jatszani akkor is semmi nem jon hozza mar.
-
prokxy
veterán
-
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #18246 üzenetére
Szoktam HC-zni, a longshotokat a goldokhoz azon csinálom. Meg ha majd 1x rászánom magam az AR-ek platinázására, akkor a FAL-t meg a FAMAS-t is HC-n fogom goldozni.
A killcamon kívül mindegyiket értem, hogy miért van. Az nem fér a fejembe, hogy mitől lesz durvább a játék a kikapcsolásával.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
dombi81 #18171 üzenetére
+1 A warzonhoz sem adtak ki semmit , pedig volt róla szó , hogy kapunk +1 mapot. A régi jól bevált mapokat vették elő korábbi részekből . Pedig a Warzon miatt biztosan sokan megvették a játékot ,de a mikrontranzakciók biztosan többet hoznak mint egy-egy map .A playlist össze vissza cserélődik van amikor órárol órára más
aztán gondolnak egyet legyen BR squad ,de inkább mégsem stb. A plunder-t is , hogy kivették a múltkor pillanatok alatt .Szánalmas , pedig azt hittem a PubG-t fejlesztő csapatnál nincs rosszabb ,de kezet foghatnak
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #18039 üzenetére
Helyes, Shoothouse már hiányzott, kedvelem azt a pályát, mindenféle fegyverrel jól játszható.
(#18020) Tomko78: Kicsit frusztráló az is, hogy ennyi idő után sem tudtak mit kezdeni azzal, hogy minden kisebb nagyobb frissítés után (vagy néha csak random módon) átállítja a képernyő méretezést Borderless -re, a felbontást pedig 50% -ra. Többnyire már a menüben látszik, hogy rettentő vacak a kép, de ha játék közben veszem észre, és átállítom, nem egyszer ledarálnak közben - pl tegnap.Úgy tűnik, megvan az esti program, a PKM -et befejezem, utána kinyitom ezt a Rytec csodát, megnézem, mire lehet jó.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
dombi81 #17252 üzenetére
Attól függ, hogy mi a cél, ha csak full hd 100 fps körül, akkor nem kell olyan drága gép, ha már 150-200fps vagy 4K 100 fps körül, na akkor már elszállnak az árak.
Egér, billentyűzet és monitor, az első kettőnél a legfontosabb, hogy kényelmes legyen a használata, ez egyeseknek drágább míg másoknak az olcsóbb is megfelel, monitor, na itt is szépen lehet költeni az igényektől függően, de ez a három eszköz a legtöbb embernél sok sok konfig társa, így felesleges ezeken nagyon spórolni. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
dombi81 #17070 üzenetére
Legfrissebb driver van mindig fent, az utolsó ilyen eset múlt héten volt, amikor haverokkal warzone-t játszottunk, kétszer is 21 fps-re ment le miközben vártunk, hogy találjon valamit, a VGA terheltség se esik le ilyenkor, az is lehet, hogy valami játék hiba. Annyira nem zavaró, játék közben nincs ilyen gond.
-
keIdor
titán
válasz
dombi81 #17008 üzenetére
Egyetértek. Nálam így áll jelenleg a dolog, ezt megpróbálva is csak pár percig jó, felmegy 2-3MB/s-ra, aztán ugyanúgy leáll.
Nem fogom állandóan újraindítgatni meg átírni a korlátot, kb. 10x megtettem, de elég volt.
Nevetséges. Úgy gondolom a 60€ árban meg a millió mikrótranzakcióban a karbantartás és infrastruktúra benne kéne, hogy legyen! Maradtak volna Steam-en, az elég stabil lett manapság.
Majd visszatérnek 5 év múlva, mint most a hülye EA is tette. -
mokus1
addikt
válasz
dombi81 #17008 üzenetére
Szerintem nem.
Rengeteg játékos van. Mindenki egyszerre tölti, persze hogy nem bírja. Irreálisan nagyot kellene fejleszteni hogy menjen mindenkinél normális sebességen.
Két dolgot lehetne maximalizalni a letoltest egy gépen, és ha megoldhato nem 8x gigás frissiteseket kiadni.
-
csuzda
aktív tag
-
-
kovsol
titán
válasz
dombi81 #16841 üzenetére
mi az hogy milyen 75fps?
beállítottam az fps limitet a menüben, és folyamatosan ennyit ír a sarokban. A monitorom 75Hz -re van állítva ez mellett. A GPU nem jár maxon, a cpu meg kb meg se mozdul.semmi lagg, akadás stb. Érdekes a pinggel sincs bajom, mint itt sokaknak. 35-50ms.
Szerintem túl komolyan veszik itt páran ezt a fos játékot. Ez csak egy kis szórakozás meló után a legtöbb embernek.
-
kovsol
titán
válasz
dombi81 #16838 üzenetére
Szóval a fix 75 fps már nem elég online játékhoz? Én még a single részt el se indítottam, csak online játszottam.
Milyen időket élünk mostanában komolyan. Ahhoz képest 10 emberből talán ha 2-3 szokott amúgy is PC-s lenni mikor játszom, a konzolokon meg gondolom fix 60 sincs meg nekik. Hogy bírnak szerencsétlenek így játszani. -
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #16838 üzenetére
Én egy szaros 4 gigás RX 570-nel tolom 1080p-ben, majdnem minden maxra van rakva, a textúra is high-on van, csak az árnyékok cache-elése van kikapcsolva. 70 alá soha nem megy az FPS, de általában bőven felette van. 60Hz-es monitorhoz bőven elég.
Ha akarod csinálok neked egy logot, ha nem hiszed el. -
kovsol
titán
válasz
dombi81 #16835 üzenetére
Eléggé el vagy tévedve akkor. Még a system reqben is ott van medium 60fps -re elég egy core i5-2500K val. Ez bőven elég szerintem a legtöbb embernek.
Nálam 1920x1080 High 2xSMAA fix 75fps. Ennyi Hz a monitorom azért van így belőve.
Nem esik le sehol alá. Nem tudom ez elég zökkenőmentes a te skáládon, de nálam bőven az.
1080p ben nem volt még játék aminek nem volt elég, max nem ultrán játszom, hanem high vagy medium. -
kovsol
titán
válasz
dombi81 #16541 üzenetére
Szerintem ez elég sértő, lenéző hangnem. Nem kellene ilyeneket írni olyanra aki más életet él, mint amit te ideálisnak találsz.
Szerintem egyébként meg pont te döbbennél meg, hogy mennyi sok családos ember költ ilyenre, mert a kevés játékkal töltött szabadidejéből a legtöbb élményt szeretné kihozni. Ha neki az extrát ad, hogy mondjuk a fegyvere máshogy néz ki akkor arra. -
nanorambo
őstag
válasz
dombi81 #16541 üzenetére
Én ismerek olyat, akinek van barátnője, elég mozgalmas társasági életet él és már lassan százezer körül van az összeg, amit ilyenekre elvert :D Csak azért írom, mert fura hogy egy videojátékos fórumban jönnek elő a legerősrbb gamer sztereotipiak.
Abban igazad van, hogy nagyon sok függő lehet. Érdemes megnézni a japánokat pl, mondjuk ők nem codban.
(Én eddig csak a season 3 battlepast vettem meg)
-
Agony
aktív tag
válasz
dombi81 #16541 üzenetére
Nem is feltétlen hülyeségre költi, csak arra ami őt boldoggá teszi, ez meg mindenkinek szíve joga. Semmiben sem más ez mint pl. nők esetében a műköröm, szolárium, stb... Például egy műkörömre elköltesz alkalmanként alsó hangon 4-5.000 Ft-ot, ami pár hét után garantáltan "kuka" és fizetsz újabb 4-5.000 Ft-ot, de ettől az egyén jól érzi magát.
Én nem szoktam ilyen ingame cuccokra költeni, de pl. jellemzően M4A1-el játszok, ezért arra megvettem a tracer packet, ami kb. egy pizza ára és nincs is ezzel semmi gond... mindenki a saját pénzét költi, feltételezhetően felelősséggel, így van aki fegyver skint vesz, van aki póthajat.
-
prokxy
veterán
válasz
dombi81 #16504 üzenetére
"A nagyobb streakek pedig lazán hozhatók, igen" => ez érdekes kérdés, én amikor már 1-re vagyok pl. a vtol-tól, észreveszem és elkezdek izgulni, hogy nehogy megöljenek. Ekkor persze elcseszem és off.
Tegnap még a juggernaut is meglett volna 2x is 1 körben, ha az van berakva...
Fura ez, hogy rástresszelek a dologra, nem kéne tudom, csak látom az 1 csíkot, azt már bénázok is. -
Laby
őstag
válasz
dombi81 #16490 üzenetére
Ha a győzelmi mutatóra gondolsz, akkor azt aláírom igyekszik úgy alakítani a játék hogy 1.00 győzelmi mutató környékén megragadj.
Ha viszont saját magad teljesítményét, akkor azt ha jó vagy akkor nem tudja úgy befolyásolni hogy élvezhetetlenné tegye a játékot. Fontos a csapat sikeressége is, de mégis az a legfontosabb hogy nekem hogy megy, és hogy élvezem-e a játékot. Élvezni pedig tudom úgy is, hogyha a csapat esetleg kikap.Pályától és módtól függetlenül is ugyan olyan egyéni eredményeim vannak szinte mindig, 1-1 pechesebb meccs persze beesik párszor, de érdemben nem rontja el az élményt nekem az SBMM.
Nyilván így nem egyszerű Nuke-ig elmenni, de azért nagyobb streak-ket simán össze lehet hozni.
Ha nem így van, akkor meg fejlődni kell nem a játékot hibáztatni azért mert berak ellened olyat aki jobb nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest