- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Tomko78 #24148 üzenetére
Igen, a "Treafoss" legutóbbi értesüléseim szerint a magyar Tomko78 felhasználót megcélozva elrontja a játékot, mert nem fogy a CW. Ja nem. Pár valós tény a játékkal kapcsolatban:
1. Te a Modern Warfare-ben tapasztalod ezt a grafikai hibát, ott is állításod szerint egy pályán. A játékot az IW fejleszti, semmi köze a Treyarch-nak hozzá, ők a Cold War-al foglalkoznak.2. Semmi szüksége a kiadónak hogy ilyen kicsinyes - és összeesküvés elméletnek pedig gyenge - megoldásokra, a cím önmagában eladja önmagát, ha "gyengén teljesít" a saját megítélésed szerint, ha nem.
3. A Cold War csak annyira teljesít gyengén, hogy két bétateszt után - amit mindenkinek volt lehetősége kipróbálni, tehát nagyon sokan tudták, hogy mit fognak kapni a pénzükért - a Cold War a franchise történetében először újabb rekordot döntött, ezúttal a digitális eladások terén. Tessék, hivatalos laptól, hivatalos cikk, official statement alapján: [link]
4. Olyan sok mikrotranzakciós bevételt termel két ingyenes játékából is az Activision (Warzone, CoD Mobile) hogy ha csak ezekhez gyártanának skineket és egyáltalán nem adnának ki fő részeket, akkor is lapátolnák a zsebükbe a ropogós köteg zöldhasúakat, ami egy újabb érv arra, hogy nem érdemes és nincsenek is rászorulva ilyen trükkökre.
5. Ha annyira szeretnék a Cold War felé terelni a játékosokat, akkor nem hoztak volna létre egy olyan közös Battle Pass rendszert, amit bármelyik játékból játszva - az MW-ből is - lehet húzni.
Kérlek mielőtt megírod a hozzászólásod, gondolt át a fentieket, és haladjunk a logika meg a tények mentén, de mivel a Cold War-ról beszélünk már, ezt a megfelelő topikban tegyük: Cold War topik
Köszi! -
nutella1
őstag
válasz
Tomko78 #24152 üzenetére
Igen-igen, de nincsenek olyan problémáim mint neked az MW-nél, én is kíváncsi voltam rá, gyönyörűen fut mindkét játék, FPS ingadozás nélkül. Szedegetik azért szépen rendbe a CW-t is. Az új Nuketown például eszméletlen. Komolyan mondom. Van az optimalizálatlanság mögött hanyagság, nem mondom, hogy nem, de mégtöbb a szándékosság, ami a jelenlegi MW-t illeti. Ezért kell lépnie az AMD-nek, ami nehéz lesz.
-
nutella1
őstag
válasz
Tomko78 #24148 üzenetére
Sok kedvem nekem sincs belépni, egy-egy meccset elfesztiválozok, aztán over. Ettől független a labda az AMD-nél pattog, azt azért te is tudod. Nvidia-n nincs gond, mármint nálam, vígan fütyül mindkét játék még mindig, teljesen más kérdés, hogy a CW olyan-amilyen.
Persze megtehették, és meg is tették, hogy jó alaposan alávágnak az AMD videókártyáknak. Nagyon bosszantó, tudom. Tényleg együttérzek. Innentől már az AMD-nek kell kiadni egy épkézláb meghajtóprogramot. -
-
Linem
senior tag
válasz
Tomko78 #24139 üzenetére
Direkt neked rejtették el a játékban.
Amúgy a fizetős részével egyetértek. Ezért is írtam tegnap az üzletpolitikájukról, hogy az ingyenest részesítik előnyben.
Akik pedig fizettek érte, le vannak tojva magasról. Mindenesetre szerintem ezzel sok vevőt elgondolkodtattak, hogy érdemes-e akkor fizetni érte.
-
Acheron
őstag
válasz
Tomko78 #20033 üzenetére
Tegnap én is kipróbáltam a pisztoly - pajzs kombót. A pisztoly meglepően jól adja (most épp X16), de a pajzs nem túl élhető - egy dolog, hogy thermittel ledobnak (azt én is rendszeresen tolom a teknősöknek, instant kill
), de hogy folyamatosan megkerülnek, ez nem túl jó. Milyen perkeket érdemes használni, ha kifejezetten a gyors mozgásra akar rámenni valaki (kés - pajzs sosem volt a kedvencem, nem igazán tudom őket használni - még)
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomko78 #19833 üzenetére
Azért van az a ram, hogy használja, én nem piszkáltam az értéket, a grafika maxon van, így 7880MB volt a legtöbb, amit használt a 8GB vramból S5 esetén, S3 vagy S4-nél a max 8157 volt, amúgy az átlag 7600-7700 körül szokott lenni. Nem foglalkoztam vele, mert akadás mentesen megy.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #18309 üzenetére
Jók lettek a sniperek-riflék tényleg,bár én még szintben se húztam ki az új snipert...de a robbanólövedék tetszik,iszonyatosan jó a szétfröccsenő testeket látni
De másra nem nagyon,esetleg streakekre,a robbanós nyílpuskával is seperc alatt szét lehet kapni egy VTOL-t,úgy rémlik,3 vagy 4 nyíl kell hozzá segítség nélkül...
Viszont a Rytec robbanóját kipróbáltam AFK-n,shipmenten,fél méterrel az ember mögé falra lőve 6 lövedék nem vitte el HC-n,hitmarker az van,hatás semmi,nem úgy,mint a nyílpuskánál.Szóval vagy simán jó,vagy a fröccsenős effekt és kész.
Megtáltosodtak a sniperek is,a hétvégén kész lett a Kar98 nekem is+Dragunov gold,másik 2 sniper majdnem kész,inkább azokba toltam killt,a plusz fegyók nem kellenek a fullozáshoz úgyse.
Pajzsal nem tudom,mi a fütyit kezdjek,egyszerűen nem megy.Bezzeg engem ölnek velePersze hogy akkor fogyok ki semtexből,de azzal is ráfutnak az emberre,félmegoldás.És 1 fix megintcsak,a Rytec NEM viszi a pajzsost a robbanó nyíllal szemben...
Minek kellett betenni...OK,Shipmenten/kistávon szép,de marha lassú a lövedék amúgy,nem jó már közepes mapokon se így,hogy a robbanása csak hitmarkert ad HC-n is.Bár ez bug is lehet,viszont ha az,no akkor nem lesz jó világ...
-
Dictator^
veterán
válasz
Tomko78 #16991 üzenetére
Én reggel meló előtt benyomtam a gépet, és egy jót reggeliztem.
15 percre rá indultam, addigra lent volt az egész/Az előzőt season patchet én is beszopt@m../
A Ghost küldetéseket valaki már végigcsinálta?
Mindenkinél ugyanaz? (TV stationnél volt az első item, amit fel tudtam venni ami azt hiszem az Airportra küld) -
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Tomko78 #16611 üzenetére
Kalandor kérése mellett én is szeretném nyomatékosan kérni ismételten, hogy mellőzzük a témázást az amerikai eseményeket illetően! A játékhoz semmi köze, a kiadó és a fejlesztő szolidaritását kifejező fekete képernyős témát meg már bőven kitárgyaltátok. Ne kelljen moderátornak takarítania. Köszönöm!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Tomko78 #14050 üzenetére
Nekem is beadta shipmentet.
3x egymás után hardpoint volt, körönként 50-80 killem lett
Össze is jött az arany Aug és el is kezdtem a következő fegyót húzni.
Egyébként ebben a cabin fever módban már többször észrevettem hogy ha jön egy map, akkor azt többször egymás után beadja pedig ez nincs benne a leírásban. -
Vitee
aktív tag
válasz
Tomko78 #13634 üzenetére
Na örülök, hogy nálad értelmesen megy a chill, meg az enhanced sync, nálam valamelyik frissítésnél játszhatatlan volt, de a Rivatunert se szerette, úgy akadozott.
Aztán a "hibrid" driverrel megoldottam.De tudod mikor volt vajsima a játék? Péntek reggel 8 órakor. Szerintem ennyire fluidnak soha nem láttam még, szóval szerintem nem a gépeinkben van a hiba, hanem a fostos szerverekben, mert este már játszhatatlan lagg volt, tegnap pedig teleportáltam egész este
-
nanorambo
őstag
válasz
Tomko78 #13316 üzenetére
Ez a klános dolog egy baromi nagy rohadás. Én search and destroyt játszom, és szinte minden második körben olyan csapat ellen tesz be ami full klán. A mi csapatunk meg random emberekből áll. Van hogy egy menet így kb 30 másodperc.
Így teljesen élvezhetetlen a játék, nem tudom mi értelme van ennek. -
s.bala31
őstag
válasz
Tomko78 #13265 üzenetére
Vagy gyengébb csapattársakat dob melléd. Volt egy 6 körös győztes szériám utána elkezdett "kompenzálni" és jött egy szintén 6 körös vesztes pedig ott voltam általában az első 3-ban. A másik hogy mostanában belefutok hogy egy komplett klán az ellenfél és természetesen ez általában vesztes meccseket eredményez mivel gondolom náluk megy közben a kommunikáció. Ezzel nem is lenne baj de a meccs végén jön egy kis pöcs közülük és bepötyögi "EZ" mikor kb 20-30 ponttal győztek (pl ezek [link] ). Vagyis az ilyen meccsek nem éppen a fair küzdelemről szólnak amikor az ilyen klántársak ellenfelei random játékosok.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomko78 #13255 üzenetére
El kellene ezt már engedni, ha a játéknak 1080p full grafikához elég a 6GB vram, de neked 8-12GB-os vga-d van, akkor elfog menni 6GB fölé, mert van, akkor minek törölje a nem kellő dolgokat, majd ha kell szabad ram, akkor tisztit. Nekem 6GB-os a vga-mon 2560x1080 normál és high beállítások mellett gond nélkül megy a játék 5,7GB vram használat mellett. Vram ügyileg menne úgyis, ha minden highon lenne, de zavar, hogy akkor már 60 alatt van az fps, ennyit bír az 1060
-
lacus83
senior tag
válasz
Tomko78 #13238 üzenetére
Fogalmam sincs de bőven elég a 16 GB.
Konfig az adatlapomon.Nalam a net a gond csak néha. Telenor Hello Data nem a legjobb mindig, de sajnos kábeles, vezetékes net nincs hiába lakom városban.
Volt Nv driverek gebasza is, nyilván megjelenés óta 1xer.Sőt azt vettem észre hogy mostanában driver frissítések után még jobb is szokott lenni. Game NVMe SSDn. -
lowzor
veterán
válasz
Tomko78 #13229 üzenetére
Nálam RX 570 4G-vel 1080p-ben hibátlanul fut high textúrával úgy, hogy kb minden maxra van állítva, 70+ FPS mindenhol.
Teljesen folyamatos, röccenésmentes, nem fagy ki soha.
16 giga RAM nálam bőven elég hozzá, 11-12 gigánál többet még nem evett játék közben a monitorozó program szerint. -
Tomix24
addikt
válasz
Tomko78 #13229 üzenetére
Én Amd VEGA56-ról jöttem át Nvidia-ra
COD-nál csak közepes beállításokkal nem omlott össze, és 150FPS-nél is meg meg akadt.
ÚJ Win10, és új kártya (2060super). Azóta, nemcsak a COD-al, de semmi mással sincs bajom.
MAxon nyomom a COD-ot, plusz feltettem 1440p-re ráadásnak. -
lacus83
senior tag
válasz
Tomko78 #13229 üzenetére
Évek óta a legjobban megírt játék. Semmi gondja. Semmi vitát nem kívánok indítani, de pl nálam 2060on röhögve max fhd 130-150 fps.
Az új pályákon pl több az fps is.
Elejétől kezdve jól megy. Ismerőssel épp ezt beszélgettünk hogy végre egy cod ami jól megy, frissítik, foglalkoznak vele.
A gond nállad lesz.Amd driver valszeg. -
Kvg
senior tag
válasz
Tomko78 #12179 üzenetére
10 Win fos , redszer-visszaállítás okozhat ilyet. nálam 1 het windows al úrja telepített gémre pici pecs jött. Ennyit tudok mondani.
Steam 0MB szabad helyett jelzett , meg voltam lőve. nyomtam win korábbit jött 162GB izé másik 2 gémet is buktam. steam továbbra sem volt jó ezért húztam újra és szedtem le 400Gbot három gém.
Ez az én példám , minden rendszer más. Itt senki nem fogja megoldani a problémát, tudva hogy windows úgyanolyan fostenger mint pl az Intel procik. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomko78 #12131 üzenetére
Ez annyira nem zavar, ha közben a szerverükkel minden rendben, mert akkor max 30 perc alatt lent van, amikor nekem dobta ezt be, azon a napon el kezdte pár megával szedni, majd eldobta hibával, utána már nem is ment, majd más régióval meg max 10MB/s-kel jött, ami néha beesett 2 megára. Másnap persze az európairól lejött 60 megával.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #10436 üzenetére
Nem semmi,gratula!
Nekem még pont ez hiányzik a shotikból+az R9-O -ból 1-2 dolog,majd gyűlik,mert sniperezek is+az MP7-Uzi kombót fejezem be.Nekem sok van még,pont az ilyen alapok,mint az M4 és a Kilo141 nincs kimaxolva...raksikból csak némi földi-légi streakirtás van a JOKR-nek,az legalább kész.Sokszor nincs kedvem,csak valami beválttal pufogtatni pár kört,ma is pl.9-kor értem haza melóból,az se biztos,felmegyek-e.
-
dombi81
senior tag
válasz
Tomko78 #10008 üzenetére
Ez is előfordulhat, de szerintem ott a vga volt a ludas, össze kell hangolni a rendszert. Nem mindegy mennyi egy adott vga-val, adott monitoron, adott cpu-val a minimum fps. Ugyanezt tettem volna amit te, ugyanabban az esetben. Hozzáteszem, nálam csak AMD vga-kal voltak gondjaim hasonló esetekben, sajnos.
-
dombi81
senior tag
válasz
Tomko78 #10005 üzenetére
Az az ideális, de én semmi különbséget nem veszek észre a 144 hz és a 60 hz között sem, legalábbis ezzel a monitorral. Nincsenek semmilyen laggjaim, sem fps ingadozásaim. Monitor, vga és cpu függő ez a jelenség. Ha a játékkal volna probléma, itt is laggolna de nem teszi. Kapcsolja be az a vsync-et, akinek nem képes a vga-ja fixen 60 (minimum) képkockánál többet megjeleníteni. Ha folyamatosan 60 alá ugrál, persze, hogy be kell kapcsolni az embernek a vsync-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone-t használók OFF topikja
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged