- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhmpista
aktív tag
válasz
shotika #23329 üzenetére
A helyedbe megnézném hogy NAT-olva vagy e. Sajnos hirtelen nem találom a leírását hogyan kell csekkolni.
De megértem az ideged, mert hidd el én is idegbeteg voltam.
Mindig a legjobb helyzetekben dobott ki.
Volt hogy érkezés után megoldok 3 ember majd disconnect... 3 napig én sem mentem fel.
De 2-3 hete nincs a hiba. Előtte én nem emlékszem ilyen hosszú időre hibamentesen.
Persze ki tudja, de érdemes csekkolni majd telefonon kérni IP-t.szerk.
https://prohardver.hu/tema/digi_lan_pppoe/friss.htmlProblémám van a távoli eléréssel és/vagy az aktív torrent kapcsolatokkal. Mit jelent, hogy NAT-olva vagyok?
A Digi a rendelkezésre álló IP címek limitált száma miatt több felhasználót NAT-olt hálózatba tesz, ilyenkor a publikus IP cím nem ugyanaz, mint ami a router beállításánál látható. Ha 100-zal kezdődik a WAN IP címed, akkor az egy NAT-olt cím. Telefonon fel kell hívni a Digi ügyfélszolgálatát és kérni, hogy vegyenek ki a NAT-olásból, amit általában pár órán belül teljesítenek.
Publikus IP cím ellenőrzése pl. https://www.whatismyip.com/ -
Land
veterán
válasz
shotika #23314 üzenetére
Nálam is ugyanez volt a hét elején. De most már jó.
Amikor rossz volt, akkor a fő 1 Gigabites Asus routeremre rákötöttem egy TP-Link routert is, mert Wifin a céges laptop VPN-je állandóan reconnectelt. Így azt is vezetékes neten használtam. Nos így hogy volt még egy köztes router állandóan ledobált. Aztán kikötöttem ezt a routert és újra a fő routerből jön a net a gépembe és újra wifiről megy a céges laptop. Így nem dobál le. Sajnos nem vagyok szakember, így nem tudom, hogy a TP-Link-en mit kellett volna állítanom, hogy ne dobáljon ki a játék. Digis netem van. -
Linem
senior tag
válasz
shotika #23292 üzenetére
Éppen azt írtam, hogy ezer féle hiba miatt előfordulhat ez nálatok. A különböző konfigurációk száma végtelen. Ki tudja melyikkel vannak kompatibilitási problémák a game felé. Viszont továbbra is az tény, hogy nálam és nagyon sokaknál nem lép ki. Például az elmúlt időszakban a damascus aranyozgatás miatt volt amikor fél napot is nyomtam egyfolytában, és soha nem szakadt meg. Szerintem olyan szoftvert lehetetlen írni, ami a világ összes hardverén tökéletesen futna. Ezért írtam, hogy nálatok van a probléma, a router, vagy a gép, ki tudja..
-
lowzor
veterán
válasz
shotika #22847 üzenetére
A Shoot the Rusty Ship lenne a legjobb, de a Shoot the Ship-el is megelégednék.
Legalább az Amaxhoz is meg tudnám csinálni az Obsidiant.
Most a legszarabb pályákra akar rádobálni állandóan, a statom is általában rohadt szar rajtuk.
Bezzeg mikor nagy kegyesen bedobott a Rust-ra, mentem egy hatalmas kört. -
Acheron
őstag
válasz
shotika #22304 üzenetére
Gyakran raknak rá egy "sniper" funciót, ami pl a lenyomásig csökkenti a DPI -t (pl ha alapből 1200 -on használod, akkor 5 - 600 -ra) Sniper scope kitűnő kiegészítője, nem leng a kép jobbra balra. De nekem pl a Mount funkció van rajta (nem pont ez az egér, de van rajta ilyen gomb (is)). Szokni kell, utána hasznos társ lehet - egy nap után biztosan nem vinném vissza csak ezért. Amikor a G403 -ról áttértem a G502 -re, agyf@szt kaptam a sok gombtól, meg hogy melyikre épp mit programoztam fel - a statisztikám ronggyá lett gyalázva pár nap alatt. Pár hét után viszont már fel sem tűnt, ment minden, mint korábban, csak több funkciót érek el gyorsabban az egérről (ettől persze nem lettem pro -b gamer, csak kényelmesebb - nekem
)
-
-
Laraxior
titán
válasz
shotika #20314 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen géped van, de azért ha, 16ról 32GB-ra bővítünk, ott azért sajnos mást is kell állítani. A memóriavezérlőt pl mindenképpen.
Én is most cseréltem 2x16GB 3200@CL16-ról 4x8GB 4000@CL19 ramokra. Már a második napja állítgatom, és még a 4000 közelében sem vagyok... a játék megy, de nem stabil. -
lowzor
veterán
válasz
shotika #17919 üzenetére
Szerintem mind Core-ban, mind HC-n sokkal jobb. HC-n talán még jobban is jön, ha nagyobb a sebzése egy fegyónak, és a Grau játékpisztoly sebzésénél jóval masszívabb a CR56-é.
Ezért nem is értem ezt a nagy Grau fétist, de ahány ember, annyi ízlés.
Mondjuk a legtöbben nem képesek túljutni az M4/MP5 pároson, ahogy szoktam látni. Szerencsére azért elég sokan használják a CR56-ot is, szóval vannak akik rájönnek, hogy mi a jó. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
shotika #17568 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy minden kis instabilitásra érzékeny a játék, pl nálam az oc hónapokig stabilnak tűnt minden más játékkal és tesztelő programmal, erre a cod 5 perc alatt elhasalt, ahogy állítottam az oc-n megszűnt minden gondom. Ha nincs oc, akkor is lehet, hogy nem teljesen stabil a gép az adott rammal vagy driverrel vagy windows verzióval.....
-
-
prokxy
veterán
válasz
shotika #17309 üzenetére
Lehet különc vagyok, de kedvencem az M4 és ezzel is van a legtöbb killem. Hiába lett hamar gold, azóta is maradt a loadout-ban favoritként.
Pedig többet is próbáltam, vhogy ez állt kézre, egészen pár napig, mikor meglett a vektor.
BR-ben és multiban is M4-et szedem ki vagy vektorral vagy hdr-rel vagy rpg-vel.Graut is kigold-oztam, de nekem maga a fegyver nem annyira jön be. AK volt mindig is a kedvenc, kb minden játékban, ha benne volt, azzal voltam a legjobb szinkronban, de itt nem áll rá a kezem, pedig az is ki van maxolva.
Ram7 nekem egyenesen borzalom, Scar dettó, Oden még ami bejön, de BR-es colossus bazi rossz az ADS-e miatt nem gyere be, burst-ösök miatt a fal kilőve, kilo sem adja, hát na, nehéz eset vagyokszerk: Plag! minden fegyverre kell a gold és meglesz.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
shotika #15377 üzenetére
Tegnap kivágott engem is ezzel, eléggé felidegesített. Trió-t mentünk haverommal, mi ügye csak ketten voltunk végig, már csak 8 csapat élt, erre kivágott, ha nincs ez nyerhettünk volna, így haverom egyedül csak 2. helyet tudta elérni, gondolom ilyenkor a közben szerzett xp-t se számolja el ez a vacak.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
shotika #13422 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem biztos hogy a hangkártya volt a ludas. Hét elején jött egy patch előtte nekem hibátlanul ment, patch után folyamat kivágott hibaüzenet nélkül az asztalra pontosan 5 perccel az után, hogy elindítottam a játékot. Bármit csináltam nem jött helyre. Ma jött mégegy patch és láss csodás ma ismét megy. Gépben nem változott semmi, grafikán nem állítottam semmit. Vicc az egész. Patchről patchre lehet játszani a játékkal.
-
-
Vitee
aktív tag
válasz
shotika #13406 üzenetére
De ha tisztában vagy azzal, hogy ez az egy játék a szar, és okoz mindenféle problémát, míg semmi más nem, akkor miért a gépet okolod?
Rengeteg embernek van baja vele, ahogyan te is írod, nekem is dev errort dob, valamelyik nap, mikor alt-tab kombót használtam, hogy a discordot állítsam, az egész gépemet újraindította, munkatársaimnak is folyton crashel a játék, van, hogy 3 alkalommal egymás után.
Ez van, fosul van megírva a játék, a gépednek meg nincs baja, de ezt te is tudod... -
dombi81
senior tag
válasz
shotika #13399 üzenetére
Elmesélek röviden egy érdekes esetet. Néhány éve történt. Összeraktam egy új gépet, minden tökéletesen működött, majd úgy fél év múltán elkezdett kidobálni az asztalra játékból a gép (1998 óta van pc-m, szereltem, javítottam nem egyet). Teljesen spontán, random, nem volt szignifikánsan időközökhöz kötve. Csak játék alatt dobált ki, ha filmet néztem, zenét hallgattam, konvertáltam, stb, semmi probléma nem adódott. Mindent kipróbáltam szoftveresen, majd következtek a hardverek, kicseréltem a tápom, etc.. Bosszantott a dolog, rendkívüli módon. Majd egy harmadszor való gép szétszedéskor kiderült, hogy az alaplapi csavarok okozták a gondot, igen, amellyel rögzíted a mainboard-ot a gépházhoz. Pedig azokat használtam, amiket kaptam. Azt hittem megüt a guta egy röpke pillanatra, több órás szerelgetés, gondolkodás, latolgatás után, és lám mégis az volt a probléma.
13402: az alaplapi rögzítőcsavarok cseréje után megoldódott.
-
dombi81
senior tag
válasz
shotika #13392 üzenetére
Sajnálom, hogy nem a táp okozta ezt a problémát, főleg mivel az újra beruháztál. Rosszul viszont nem jártál a cserével, ez biztos. Az alaplap váltás szinte 99,9%, hogy nem változtatna ugyanúgy semmin, hacsak nincs gond a PCIE aljzattal, nem tudom, csak gondolkodom, el tudom képzelni mennyire idegesítő lehet a probléma. Anno engem GTX 980 sli-vel dobált ki mindenféle indok nélkül a Ghosts, váltottam 980 ti-re, úgy minden rendben ment, ott viszont foghatjuk a nem megfelelő SLI VGA driver támogatottságra. Nincs hardver tuning, táp cserélve.. Kábeleid a gépben nincsenek megtörve véletlenül, melyek a HDD/SSD-re vannak kötve? Azokat cserélted?
-
Hege1234
addikt
válasz
shotika #13377 üzenetére
én is ezzel szenvedtem reggelig amivel te
(még a kampányt se tudtam tolni)
lekopogom de nekem most működiksztem nem hardveres gondod lesz neked se
én ma reggel azt csináltam hogy az iobit unistallerr-el legyalultam a battle.net appot
és a MW-t is
plusz innen is töröltem a megmaradt dolgokat
ProgramData\Battle.net
ProgramData\Blizzard Entertainment
\Documents\Call of Duty Modern Warfare
Program Files (x86)\Call of Duty Modern Warfareírtad hogy újrahúztad a win-t szóval a battle nálad maradhat is
csak a MW-t gyaluld le
(sok update jött mostanában hozzá sztem nálam ott akadt össze valami) -
Xanax88
tag
válasz
shotika #13377 üzenetére
Hali!
Amerikai régiót próbáltad?
Ez az 1 volt aminek semmi értelmét nem láttam, de úgy néz ki nálam ez lett a tuti.
Nekem egyből megjavult a a tápom meg a mások szerint mókolt winem... 3 napja nem vágott ki.
Eddig csak erre nem próbáltam rá mert féltem a nagy pingtől, de 60 fölé egyszer sem ment, nagyrészt 30 és 50 közt mozog.
Eun sem voltak jobb értékeim.Amúgy fura ez szerver váltogatás... ugyanúgy tudok eusokkal játszani és semmi hátrányát nem tapasztaltam eddig, kb. 20 meccs alatt.
Ráadásul ugyan úgy 90% ban olasz jellegű emberekkel dobál össze mint eddig. -
dombi81
senior tag
válasz
shotika #13207 üzenetére
Nézd, ezt nem tudni, ez csak egy lehetőség a hibák feltárására, ha valaki egy agyonmókolt OS-t tölt le, mindegy is, hogy honnan, ne csodálkozzon azon, hogy esetenként valami nem klappol.
Vagy amikor, 6GB-os vga-val, alsókategóriás táppal, túlhúzza a configot és nem megy magas beállítások mellett, kidobálja a játék, akkor se.#13209: egész biztosan van, sajnos.
-
lowzor
veterán
-
shotika
őstag
válasz
shotika #13168 üzenetére
Na srácok, azt hiszem megvan mi a ludas a hibaüzi nélküli kidobálásokra. Szerintem a tápom a ludas (450-vagy 500 wattos), amire rá van kötve ugye az alaplap, proci, videokari, 2 db ssd és egy vinyó, plusz a külső perifériák. (i5 3550, GTX 1060 6Gb, 16 gb Ram) Most lehúztam a vinyót (az a legnélkülözhetőbb alkatrész most), és a játék nem fagy ki. Lekopogom persze, de vszeg a játéknak sokkal nagyobb az energia igénye (gondolom a videokari felé), mint az eddigi játékaimnak és ez vághatja haza. Ezt a Dev 6068-as kódjelzésű hibából vezettem le, annál írták a neten, hogy túl sok cucc lehet a gépben egy gyenge táppal.
Szóval berendelem ezt, és keddre meg is jön:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest