- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
Kíváncsi leszek ez a sepia effekt szerűség marad-e vagy csak valami idővisszatekerést szeretnének érzékeltetni vele...
-
stilo18
addikt
Valaki aki esetleg Ps5-ön nyomja a Warzone-t..
Megjelent egy új high resolution pack (3), viszont nem tudom telepíteni..
Mondjuk a kettest semVan akinek felmegy mind a 3?
-
stilo18
addikt
válasz
nincsnév007 #23293 üzenetére
Ps4 pro, illetve ps5 - re jött csak.
-
stilo18
addikt
Mostanában sokszor teszitek be, hogy nyomjátok, reggel dobtam össze én is az elmúlt pár hét Warzone meccseiből egy válogatást.
-
stilo18
addikt
Galilról nektek mi a véleményetek?
Hétvégén vittem magammal Warzone - ba, de... Néha olyan érzésem volt, hogy "ezt a szitut Grauval megoldottam volna"...
Adok még neki persze időt, csak kíváncsi vagyok Ti mit mondtok rá.
-
stilo18
addikt
Most érkezik a héten a Season 4.
Minden szezon 900 CP-ba kerül, ha ezzel benevezel a közel 2 hónapos etapra, akkor különböző dolgokat tudsz kifarmolni (fegyver blueprintek, charmok, karakterek stb)Submachine gunoknál :MP5, MP7, Bizon, P90.
Assault :Grau, M4, M13, Kilo.
Ak47, Fal, Famas is nagyon erősek, de kezdőnek nem ajánlanám...TDM - ben tudsz szerintem legjobban megismerkedni a mapokkal, fegyverekkel.
-
stilo18
addikt
Mostanában PKM-el vagyok, egész kezesre lehet állítani... hétvégén trióba többször is sikerült egy tárral team wipe-ot lőni...
Grau mellett nagy kedvenc lett. Érdemes megpróbálni -
stilo18
addikt
Ma többször összedobott FFA - ba egy magyar sráccal (talán 5x) a játék, aztán szó szerint anyázásba váltott mert, hogy bekérem a Choppat
Mondom wtf, még én érezzem magam szarul...Nem baj, 5.meccset lehoztam úgy, hogy nem kértem be, nem írt semmit.
Tipikus jó magyar mentalitás egyből ott volt 2 kör után -
stilo18
addikt
Összeszedtem Neked pár pontban, amit tudni lehet :
Az új Season a kettes után a 3-as számot fogja kapni.
Új képet, animációt kapunk a játék indításakor a főmenüben.
Hozzávetőlegesen 2 hónap áll majd rendelkezésedre, hogy elérj a végére és bezsákold a BP3-as emblémát.
Új Blueprint fegyvereket adnak hozzá, hogy ne und az esetleges Damascus skint a kedvenc fegyvereden.
Belsős infók alapján kapunk 2 új pályát és fegyvert.
Minden PC - snek újra driver gondjai lesznek sajnos, az Activision szerint ismerd meg jól a PC - det feature előrébb viszi minden Season kezdéskor a játékot a rajongók körében.Ezek a megerősítés ellenére, egész biztos pontoknak tűnnek
Bocsánat, fáradtan ébredtem
-
stilo18
addikt
Délelőtt nyomtam most egy kicsit a Warzone - t, két solo win-t be is húztam, nem tudom placebo - e vagy tényleg, de a tegnap esti laggnak nyoma sem volt. Élvezetes volt játszani..
(Biztos kevesebben voltak a szervereken)
-
stilo18
addikt
Nem szoktam laggra panaszkodni, de a Warzone kb játszhatatlan most ps4 - en...
-
stilo18
addikt
válasz
Roland861010 #11030 üzenetére
A 17 ms gondolom az input lagod, nem a válaszidőd...
-
stilo18
addikt
válasz
minimumgame #10311 üzenetére
Fuss egy kör FFA-t , vagy TDM-et... Ha ügyes játékos vagy a másodikat is simán nyerheted, a FFA - t meg alapból ugye, az csak rajtad áll...
-
stilo18
addikt
Érdekes dolog történt...
Megváltozott a nevem a játékban.
Jó, mondjuk nem olyan vészes, mert szépen átírtam, de fura bug, az biztos... -
stilo18
addikt
Tegnap este összedobott egy magyar klánnal a játék, ps4 - en, SD-ben.
poWa klán néven nyomjuk, bár nyertünk, ügyesek voltak a srácok.
Ha esetleg valaki innen ott volt, akkor sry egyikünk hangneméért...Bár amikor pro ligában elvertük a magyar qpak klánt, nyertünk, egyből jött, hogy nyomorék magyarok, akkor azért volt egy kis wtf érzésem, hogy azért ez gáz...
-
stilo18
addikt
válasz
venom8888 #8991 üzenetére
SD - ről tudok nyilatkozni.
Minden fegyver, minden kiegészítő választható, ami engedélyezett a módban, függetlenül attól, hogy "normál" módban már negnyitottad - e az adott kiegészítőt pl..
Nincsenek pl shotik, MR fegyverek, nincs benne az összes gránát, perk...5 vs 5 - be megy, friendly fire - el.
-
stilo18
addikt
Új League módot senki nem próbálta?
SD-t játszunk nagyrészt, ezzel az új szabályrendszerrel elég jó móka lesz :)
Szerintem tegyetek vele egy próbát.
-
stilo18
addikt
Tegnap végre sikerült megcsinálni a Season 1 összes zászlaját, meglett a 10-es szintű embléma.
Néha azért idegesítő volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest