- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
nanorambo #15194 üzenetére
A COD4-ben volt jó, abban nem egyenesen lőtte ki a rakétát.
Ott még gondoltak arra a fejlesztők, hogy túl OP lenne, ha pontosan lehetne vele lőni.
A Magnumot bezzeg nerfelték 1 nappal azután, hogy kimaxoltam.
Lehet az RPG-t is el kéne kezdenem, aztán nerfelnék is rögtön. -
Xaels
félisten
válasz
lowzor #15190 üzenetére
Warzone-ról van szó, ott 7db van 1 embernél, lőszeres dobozból 1 pillanat alatt újratöltöd. Tegnap nem győztem kerülgetni, Port-on vagy 5 suhant el mellettem, leraktam az egyik csávót de nem láttam rá utána és felhúzta magát és azzal a lendülettel persze RPG-vel ugrott rám és hiába raktam le megint de az RPG-t is benyeltem...
Sima multiban én is használtam az RPG-t, bedurrantottam vele a kempereknek meg SD-ben jó messziről kinyitni vele az ajtókat, meg kipucolja a proxikat/claymore-okat.
-
csƵ
addikt
Konzolosok! Aim assistból melyik a
legjobb? Mi a különbség a 3 között? -
nanorambo
őstag
válasz
lowzor #15190 üzenetére
Én főként hc SD-t játszom, de egyre többen tolják only rpg-vel. De olyan szinten, hogy ha éppen három csapattársa van az ellenség mellett akkor is minden lelkiismeret nélkül elnyomja.
Azon már fel sem húzom magam amikor random belő vele egy ablakon és három embert leszed vele.
Rettentő noob dolog, de ősidők óta a cod része. -
-
A RENETTI pisztolynál ott egy Zöld kocka az attachments nél. Hogy tüntessem el? Mindent megnéztem,belelépve sehol sem jelzi csak fönnt az attacchments nél.Járt már így valaki? Amugy is már rég gold nekem az a fegyverver nem értem miért jelent meg ott ez a jelzés😏Köszönöm.
-
prokxy
veterán
A napi küldik másnál is bugosak? Mert csak 3-at jelenít meg sokszor a 9-ből, vmikor megjavul, így sokszor esélyem nincs megcsinálni.
1st world problem tudom, de ha tetszik egy calling card, azt jó lenne megszerezni. -
Trebron09
őstag
válasz
Don.Corleone #15168 üzenetére
Már eltelt jó pár hozzászólás hogy megírtam nekem -és itt másnak is- mi segített, keresd vissza.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
s.bala31 #15178 üzenetére
Azokat a meccseket én is imádom amik ilyen szorosak!!
Akkor még ha kikapunk se érdekel mert legalább egy jót játszottunk, igaz ritka mint a fehér holló. Hetente jó ha egy ilyen meccsre futja ettől a rendszertől meg játékosbázisból.
A probléma annyi hogy 99%-ban meg nem a fenti eset van hanem orosz rulett és agyvérzés.
Nem zavarna ez az egész ha csak ritkán fordulna elő , de olyan szintű kontraszt van a meccseim között hogy már élvezhetetlen annak ellenére is ha nyerek.
Sőt abban is biztos vagyok ha csak random dobálna össze embereket már élvezhetőbbek lennének a meccsek!Ma mikor nekiültem hogy na játszunk egy jót akkor 7 azaz 7db olyan vesztes meccsbe rakott ahol az enemy már majdnem meg is nyert.
Nálam nincs már kifagyás egy ideje csak a black hole glitch ami kb 10-15 meccsenként jön és nem tudsz ellene mit csinálni. ma mondjuk 2x is csinálta egymás után.
-
s.bala31
őstag
válasz
Pro!Petya #15170 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet ma délután engem is szopó ágra tett. 1 győztes meccs után 4-5 totál esélytelen hentelés. Szinte mindenki a kd-re meg a killstreak-ekre megy csesznek a feladatokra és ez még ugye nem is a játék hibája. Nagyon felb*sztam most magam, még az uninstall is megfordult a fejemben. Nagyon ritka az olyan meccs amihez tegnap volt szerencsém dom-ban mindkét csapat úgy játszotta ahogy azt mindig is kéne fordulatos izgalmas, kiszámíthatatlan volt végig 200-199-re nyertünk. A végén nem volt anyázás hanem mindenki gratulált a másiknak hogy ez milyen kurva jó volt és ez az igazi Cod stb megjegyzések. Erre ma totál fos balance nélküli meccsek sora...
-
atee
őstag
válasz
Pro!Petya #15170 üzenetére
Nem is lenne fele ennyi játékos se, ha nem lenne ingyen a warzone
. Na meg a sok kényszer homeoffice...
SBMM egy kuka. Nem lehet pályákra szűrni egy baromság!
Nem beszélve a hónapok óta fennálló BLZBNTBGS000003F8 hibáról..
Vagy a mostanában sokakat random hiba üzenet nélkül kidob asztalra!
Lehetne még soroloni apróbb dolgokat, de biztos lesznek még meglepetések a jövőben -
dombi81
senior tag
Pedig mennyire egy jó kis játék lehetett ez volna nem? Ha nem volna ez a rengeteg katyvasz. SBMM rendszer, ezzel a kevés pályával is a folyamatos variálás, stb..
Maradtak volna a hagyományos felállásnál, olyan ez kicsit, mintha a saját rendszerüket tesztelnék. Na majd a következőben (mondogatjuk éve óta). -
Lomha 8V
addikt
válasz
Don.Corleone #15171 üzenetére
Keresd vissza az én megoldásomat és próbáld ki.
k3z3w: Te is.
-
NY_A
őstag
válasz
Don.Corleone #15171 üzenetére
Nálam ugyan ez. Teljesen kiszámíthatatlan.
-
Pro!Petya
addikt
Ótvaros xar SBMM rendszer... rohadna le a keze aki kitalálta ezt a hulladékot!
Lassan 3 órája csak és kizárólag ilyen és hasonló szar csapatokat kapok!SBMM 0 , balance 0 , csapattársak 0 és így a játékélmény szintén 0
Csak gratulálni tudok ahhoz hogy egy játék amivel állítólag "60 millióan" játszanak az itt tart.
De a mainscreen bugot hogy mutassa az operátort azt nem tudják megcsinálni meg vagy ezer dolgot.
pl:. gránát eldobásánál végig megy az animáció közben megölnek , és baszik eldobni és stb stb stbAz sem igaz hogy 13perces meccsből az utolsó 7 percet 4v6-ba kell lejátszanom már sokadik alkalommal.
-
JSaN
addikt
válasz
Don.Corleone #15168 üzenetére
Szia
teljesen random, nincs megoldas, nekem is volt hogy hetekig jo volt, de most a heten negyon sok desconnect vagy DEV error volt, kb minden masodik meccs kozben. Van hogy folyamat szarakodik van hogy orakig birja hiba nelkul, ez ilyen. -
Don.Corleone
aktív tag
Srácok, akinek néhány perc után kiugrott a játék a win-be, talált bármiféle megoldást? Legutóbb jött 2-300 megás frissítés, után gyúrtam kb 3 órát a gamet hiba nélkül.. most pedig ismét kb 2 perc után kidob zéró üzenettel....
-
n42
tag
Sziasztok, Warzone packets lost ügyben érdeklődnék, hogy senkinél se javult a helyzet, olvasott rá valaki valamilyen megoldást? Hetek óta 20-60% PL-om van és a fejlesztők nemhogy javítani, még megemlíteni se hajlandóak ezt a problémát.
-
Acheron
őstag
Úgy néz ki, tévúton járnak a tisztelt fejlesztők. A mai mini frissítéssel HC alá jött egy mód "COD players only want one thing..." címmel. Valami 18 - as karikás dologra gyanakodva megnéztem, mi ez, de nem
. A kedves fejlesztők szerint a Shipment az, amire mindenki vágyakozik. Nos, ezzel a lendülettel ki is kapcsoltam a választható módok közül.
A shoothouse -t nagyon sajnálom, az egy élhető pálya, hogy azt miért kellett kivenni a 24/7 - ből, nem értem. -
csƵ
addikt
Volt korábban szó a visszaszámlálás közbeni elfutás cheatről, akkor mondtam, hogy szerintem csak bug. Nos, tényleg az. Tegnap 5mp körül érkeztem a matchbe és eltudtam indulni, mikor a többiek még vártak. De jó fej voltam, mert megvártam őket.
-
Acheron
őstag
válasz
nanorambo #15154 üzenetére
Két véglet pálya pedig, szűk terek vs nyílt mezők, nagy távok.
Mindkettőt szerettem, de a Wasteland volt, ahol megkedveltem és (valamennyire) megtanultam a sniper feelinget - no nem az egy helyben fekvősdi, hanem a terület védő, quick scope oldalát. M82 -vel (Barrett) imádtam ott játszani (hiányzik is nekem ebből a játékból az a fegyó (is), nagyon)
A Terminalt magam is szívesen látnám, MW2 -ben (és a ritkábban játszott MW3 -ban is) nagy kedvenc volt, akár rush, akár camp stílusban jól lehetett érvényesülni, a pálya részeitől függően.
(#15111) propetya85: Ez is egy lehetőség, hogy az újonnan érkezők okozzák a jelenséget. Egyelőre csak bosszant, de ha eléri az ingerküszöbömet, csinálok pár felvételt a meccsekről, hogy kielemezzem a miértet. Magánvélemény, de egyre inkább azt gondolom, hogy ez több, mint egyszerűen erősebb ellenfelek választása. -
-
KaitouP
nagyúr
A tegnapi mini update teljes tartalma: [link]
A játék egyik fejlesztője megerősítette, nemsokára jön a Modern Warfare 3 egyik legkedveltebb pályájának remaster verziója, a Hardhat: [link]
Most már hivatalosan is elérhető az Anime Express Bundle: [link]
A Raven Software egyik fejlesztője elmagyarázta, hogyan jött a Gulag ötlete a Warzone-ba: [link]
-
-
TaRka94
senior tag
Shoot the ship jobb lenne amiben shoot house is van az biztos. Ez a 10v10 shipment elég agyament.
-
Trebron09
őstag
válasz
Acheron #15144 üzenetére
Elég tré lett... ráadásul lagos is így mire elnyomkodom a killcamot már fel is szed egy másik fegyvert aztán csak pislogok hogy mi ez amivel szaladgálok... (ilyen kis pályára minek is killcam úgyse lehet eldönteni csalt-e vagy sem a muki mert valami killstreak mindig megy).
-
Block01
csendes tag
Sziasztok.Nemrég vettem meg a cod-ot és nagyon jó eddig.Viszont keresek valaki(ke)t aki tudna segíteni PS4 kérdésekkel és a játékkal kapcsolatban.
Privátban:ulmpisti@freemail.hu
Előre is köszi mindenkinek aki segít -
Acheron
őstag
válasz
zoltannagy #15139 üzenetére
Én ma már kiveszem a választható lehetőségek közül a HC Shipmentet, ha normál rotálásban megkapom, akkor pedig skippelem - ez a 10v10 tegnap este a fegyver goldozással együtt agyonverte a statomat (nem mintha a statra hajtanék, de egy idő után már sok, ami sok.). Egy rosszabb hullámot elkapva gyakorlatilag szétnézni sincs idő respawn után, máris leszed valaki - szűk a hely 20 embernek (a koronavírus miatt ajánlott 1,5 m sem tartható sokszor...
)
-
Tomko78
őstag
válasz
zoltannagy #15139 üzenetére
-
zoltannagy
aktív tag
Én pedig szeretem a Shipmentet, de mi értelme volt ennek a 10v10-nek ezt nem értem. Vagy lehet így utaltatjak meg velünk
-
DonDennis
senior tag
válasz
Lomha 8V #15135 üzenetére
Hát de mikor elkezded már ott van a kezedbe a fegyver + van self revive + gulag az már 2 vagy ha úgy nézzük 3 plusz esély, komolyan kell egy BR-nek nevezett játékba több?! Ezeket a lehetőségeket még megspékelni azzal, hogy visszaveheted magad kb.4-5x az már lassan DM szint. Akkor legalább lenne nehezítve, hogy első szűkülésig 10.000 a visszavétel 2.iknál 15.000 3.iknál 20.000 vagy valami. Mert eddig legalább kicsit jó érzés volt 150-ből 1-nek lenni, mert volt tétje, hogy oké akkor nem megyek oda mert látom sokan vannak most - hmmm mennyi pénzem van oké csapassuk. Én PUBG ből jöttem az nekem már túl lassú volt kicsit meguntam ebbe pont az tetszett, hogy pörgősebb de azért nem ez a nagyon mindenki rushol amerre lát, félek ez kicsit ilyenné teszi a solot.
-
prokxy
veterán
Ezt én sem értem. Mostani körben meg volt egy sace nevű gyerek, aki végig követett a falon keresztül nem egyszer. A 16 halálomból 10 biztos ő volt, mindenkinek 8-12 kill, neki 40+ minden killstreak nélkül. Aha, persze, én meg hülye vagyok. Kezd qrvára tele lenni a bocskor ezzel már.
-
s.bala31
őstag
ADS senst Legacy vagy Relative-ra érdemes állítani? Van jelentős különbség a kettő között?
-
atee
őstag
válasz
prokxy #15115 üzenetére
Ez az egész bohóckodás minek? Van shootandship aztán nincs aztán megint, aztán csak only ship aztán 10v10 ship meg egyszer warzone trio de nincs duo aztán van duo de trio nincs meg quad meg a f@szom. Miért nem lehet ezt úgy beállítani, hogy azon a pályán játszol amin akarsz és azt amit szeretsz?
Aztán úgy hagyni a francba és nem kell több energiát fordítani rá! -
Laraxior
titán
Auto shotgun van a gameben? Vagy csak ezek a félautomata cuccok? Melyikhez van a legnagyobb tár?
-
Xaels
félisten
válasz
prokxy #15119 üzenetére
Sokszor én is így érzem, de ennek szerintem netes háttere van. Nem szoktam magam felbosszantani általában, de tegnap sikerült besokalnom. Az egyik kör elején az egyik hosszú ház tetejére ugrottam, hohy a lefektetett havert megmentsem. Gulágba is küldtem azt aki lőtte, majd elkezdtek hátulról engem is lőni a tetőn. Le akartam ugrani, de szó szerint már sehol nem voltam killcamen sem amikor downra rakott a levegőben.
A másik meg egy Akimbos gyökér volt, feltettem a falra a C4-et mert rajtam voltak 3-an, az elsőt lelőttem, a többit hallottam ahogy keresnek. Bejött a karakter és kb. 1m-re robbantottam az arca mellett és meg sem érezte... de néha a sniper is olyan mintha álló embert nem találnám el.
-
DonDennis
senior tag
Most jól látom ez a sima solo megszűnt csak ez a ha van elég pénzed visszajöhetsz van?
-
válasz
lowzor #15121 üzenetére
Az valószínűleg Cranked volt, olyan mint a TDM, annyi hogy folyamatosna kell ölnöd, és minden egyes kill után gyorsul a weapon swap, gyorsabb reload , stb, ezért van az hogy a top player 20-25 killig eljut akkor vége is azonnal a meccsnek, mivel a killekkel a csapat összpontszámát is folyamatosan emeli. Ez shipmenten hatványozottan gyorsabb mint a nagyobb mapokon , ezért van itt kb 1-2 perc alatt vége a meccsnek.
-
prokxy
veterán
Vmit nagyon elrontok, mert nekem egy enemy-be jóval több kell, ha közel van ha távol, mint ezeknek a stream-ereknek. Persze, leírva és átgondolva is hülyeség amit írok, csak a videóikat nézve ezt látom.
Meg ott az enemy-k a private match regular bot-jai kb, amikor meg mi játszunk, akkor esportolók tömkelege nyomja.
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor #15116 üzenetére
Dettó, csak ott gyorsan jön a kill a gold-ozáshoz, felmegyek vmi tdm-re, most is 10v10-en voltam azt öltem egész körben 6-ot a no attachmentes ax-50-nel, hát ez el fog tartani egy ideig, asszem 75 kill kell vele...úgy öltem 6-ot, hogy egész körben ha láttam 10 enemy-t...
-
prokxy
veterán
Miért kellett a shipment-et így elcseszni?
Elmehetnek ezek a picsába, komolyan bazzeg...tiszta vicc lett az egész. -
Xaels
félisten
[link] mit számít az FMJ Warzone-ban.
-
válasz
Pro!Petya #15111 üzenetére
Hu de sokszor jártam így én is😁volt hogy szedtem le az ellen zászlóját és mellettem fent a házban kitámasztva várta az ellen az érkezőket.Észre sem vettem,csak mikor leszedtem, felmegyek hogy szétnézzek és ketten ott várták a messiást😁 De ugyan ez megvolt már sothausen is vagy hogy írják.Ott meg 1 m álltam és szedtem le ott is ketten várták a longshot lővést a túloldalra. Direkt nem löttem le öket kíváncsi voltam megfordulnak e? Hát nem😁
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Acheron #15110 üzenetére
Sanszos hogy rámpirít...
Bár eddig is dúskáltam agyhalott társakban.
(jah a mai aranyköpés chatben:
"Azért van esélyem foglalni mert a "csapatom" ezt lehetővé teszi nekem"
Mondja ezt az aki 0,2-KD-val 0 foglalással 0 védéssel, a pálya azon részén kempel ahol éledünk.... és a pont amit én "foglalhatok" tőlük ~100méterre van
Valszeg ezek 3-an partyban voltak mert nagyon védték egymást , és engem szapultak hogy miért nem hagyom őket "játszani" .... )
Miután meghaltam ,cam-ben nézve őket kb az agyérgörcs kerülgetett , mintha direkt ignorálnák a HQ-t , nem hazudok egy métert sem mentek közelebb miután én befoglaltam , csak álltak és várták a killt ház sarkában, ablakban , hosszún kitámasztva stb.Van ilyen amit írsz és elég gyakori. Főleg akkor mikor a vesztésre álló csapatból lépkednek ki és az újak akik jönnek a helyükre már "táposabbak" hogy meglegyen a balansz. (gondolom)
Persze mikor az én csapatomból lépnek le akkor többnyire 3-4 vs 6 ba megy le a meccs és akkor az addigi ez winből megy át 5-6 perc totál xopássá, na meg ki is kapunk. -
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #15109 üzenetére
SBMM ad neked mindjárt jó csapattársakat
Btw: OK, hogy Mr SBMM elvileg meccsenként kiválasztja, hogy milyen erős csapatba dob be.
De. Találkoztatok már olyannal, amikor meccsen belül váltott a "nehézségi szint"? Az elmúlt pár hétben nekem többször volt olyan érzésem, hogy meccs közben táltosodtak meg az ellenfelek (vagy butultam le magam egyik percről a másikra). Egy ideig megy normál mederben a meccs, majd egyszer csak nincs több ellenfél előttem, de innen - onnan (HC -on nem látom honnan) kiszedegetnek a meccs végéig (+ a következőben is) - kvázi innentől esélyem sincs. Ha más nem futott ilyesmibe, akkor nyilván elgondolkozom egy alaposabb neurológiai kivizsgáláson -
Pro!Petya
addikt
Délután csapattam kicsit, 16win 5 loss ebből az utolsó egy 10-es winstreak
Nem merek belépni
(de már 1,52 a winrate, szval kb jövőre meg is lesz a 2-es ....) -
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #15081 üzenetére
Elnézve a beírásokat, elképzelem, mekkora sírás lenne, ha bekerülne ebbe a játékba is akimbo -ként.
Pedig nem sírni kellett miatta, hanem megtanulni használni - ha már ott volt
(#15100) GhostPetya: Így már érthetőbb, hogy miért van az, hogy 5 - 10 halálon keresztül csak a respawn - death pillanatokat nézhetem ezen a pályán... Igaz, utána elém is csak potyognak a népek, csak győzzek tárazni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest