-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liem
kezdő
válasz
hitchins #27037 üzenetére
Az ilyen segfejek sunyognak kevesett találsz.most felyeztem be egy meccset a végén egy 31kill-es csaló nyert, úgy derült ki hogy magyarok hogy gratuláltak egymásnak "szép volt srácok" . Megkérdeztem tőlük ,hogy mi volt a szép mi volt amit ők hozzá tettek a meccshez? Az egyikük röhögött egyett azt leléptek. Szóval beszélgetni nem nagyon lehet velük, és mivel gratulálnak egy másnak gondolom elhiszik magukról ,hogy jó jatékosok! Ügyesek voltak!!
-
NY_A
őstag
válasz
hitchins #27033 üzenetére
Én csak az unokaöcséimből tudok kiindulni, akik nem tudnak veszíteni. Bármilyen játéknál, legyen az számítógép vagy társasjáték ha nem úgy megy ahogy ők gondolják vagy ne adj ég veszítenek akkor hiszti van. Gondolom az ilyenek fognak később csaláshoz folyamodni, mert a módszer mindegy, csak ők nyerjenek. Ráadásul ebből kesőbb sem szabadulnak mivel önerőből nem tudnak teljesíteni mert nem fektetnek bele annyit, hogy tudást és rutint szerezzenek.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
hitchins #27037 üzenetére
Máshol egy hozzászólásban olvastam, ahol is vállalta az ürge és azt monda, hogy lépés tudjon tartani a profibb csapattársaival, mert neki nincs ideje annyit játszani.
Magamban én is filozofáltam rajta. Most elsőre az lett volna a válaszom, hogy szereti a hangeffekteket. -
-
válasz
hitchins #27033 üzenetére
Sok ilyen ember van manapság, nem az eszköz számít, csak a cél, és a kicsinyes érzése, hogy most kicseszik másokkal, és ő lövi le őket, tökmind1, hogy milyen módon. Neki ebből is sikerélménye származik, csak épp a rossz nevelés miatt ez fals.
Az ilyenek szoktak csoportba-bandákba verődve balhékat keresni, mert egyedül nyuszik hozzá. -
KaitouP
nagyúr
válasz
hitchins #24230 üzenetére
Az MW-ben is elérhető Battle Pass nem azok miatt van beletéve, akik csak Modern Warfare-t játszanak, de ha ez nem lett többször lekommunikálva hivatalosan akkor egyszer se. Amikor kitalálták a három játékban is elérhető közös progression rendszert, akkor - még ha nem egyértelműen vagy burkoltan is - de utaltak rá, hogy ez azoknak szól akik megvették a Cold War-t, de amúgy közben játszanának Modern Warfare-t és Warzone-t is, akkor marha jó nekik mert bármit játszanak, a Battle Pass szempontjából "nem megy pocsékba az idejük", mert farmolható az említett másik két játékból is.
Azt döntsd el magad hogy ez mennyire hasznos vagy nem az, vannak akik ennek örülnek, bár ez sem az átlag, minimum 8 órát dolgozó embert célozza meg, mert amellett nem gondolnám hogy valaki full time három CoD játékba is tud időt ölni. Szerintem marhaság ez a rendszer, én élből kukáznám, véget ért az MW egy éves ciklusa, megjelent az új CoD játék, érkezzen már csak oda tartalom, és kész. Ha már évente jön játék, és évente mindig az aktuálisan megjelent játékon van a fókusz, akkor ne nyomják ezeket a látszatmegoldásokat. Vagy jöjjön 2 évente játék, és úgy menjen a support. Vannak megmagyarázhatatlan megoldásaik, tény és való, amerikai ésszel gondolkoznak. (Tisztelet a kivételt képező minden intelligens amerikainak.)
Hogy mit tudsz tenni? Semmit. Ragelni ilyen-olyan platformokon nagyon nincs értelme, Feedback-et hagyhatsz nekik de valószínűleg nem igazán lesz releváns számukra a nézőpontod. Ignoráld a BP jelenlétét MW-ben, és játszd just for fun, vagy ha tudsz valamit hasznosítani Warzone-ban (lényegében majdnem minden contentet) akkor farmold. Szerintem ezzel a hülyeséggel nemsokára úgyis fel fognak hagyni, csak most meg vannak zizzenve, mert belevágtak ebbe a Warzone nevű csodába, de látszik hogy nem nagyon tudják sokszor, hogy egyáltalán mit hogyan kezdjenek vele, azonkívül hogy most még népszerű. Mindenkinek megpróbálnak most jót tenni, de legfőképpen maguknak, és bár vannak korrekt megmozdulásaik - pláne az MW óta gyökeresen más irányt vett üzletpolitikával - néha fingreszelés megy.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hitchins #24173 üzenetére
De amikor ezen meglepődtök és no offense mert nem bántani akarok senkit, akkor hol voltatok az elmúlt 10-20 évben nem csak a szériát illetően, hanem a játékipart tekintve? Sajnos vagy nem sajnos, pofátlanság vagy nem, a játékipar nem szeretetszolgálat, hanem kőkemény pénzgyár. Már a kezdetektől fogva az volt, nézd meg a Netflixes High Score dokufilmet, mi most néztük meg tegnap, a nagy részét már eleve tudtuk, de azért voltak meglepetések.
Vannak azért lelkes és korrekt fejlesztők és kiadók főleg az indie világban, ott inkább a játék szeretetén alapulnak a dolgok, olykor igazán szivmelengető hogy egy-egy ilyen csapat hogyan áll a játékhoz és a játékosokhoz, de az ipar olyan nagykutyái, mint az EA, Activison, stb. egy pillanatig se azt nézik hogy mi hogyan lenne korrekt, hanem hogy hogyan lehet minél több pénzt beszedni a játékosoktól, minél kevesebb kiadással. A CoD játékok főleg 1 éves full time supportja is egy ilyen dolog.
-
Rinkasime
tag
válasz
hitchins #24178 üzenetére
ne is foglalkozz vele,foggalma sincs arról mit beszéltél
amúgy nekemis szúrja a szemem,megvettem a nyavajás battlepasst és ahogy oldom fel a szinteket kapom a különböző tárgyakat,ugye jelez a zöld pötty a loadoutoknál,hogy kaptam valamit,erre nem hogy felrakni,de még megse tudom nézni mert CW-s fegyverre való csak,egy nyavajás charm.. -
KaitouP
nagyúr
válasz
hitchins #24163 üzenetére
MW2-ben nem de MW-ben megjelent, igen. Egyelőre csak Cold War content-et tartalmaz, és ez valószínűleg így is marad. 1 év 1 CoD játék, utána háttérbe szorul az előző, ez így volt eddig is és így is marad. Ennek ellenére nemrég kiszivárgott két új fegyver Modern Warfare-hez, és az Infinity Ward is azt ígérte, hogy valamilyen formában fog érkezni új tartalom.
-
BandiHUN
veterán
válasz
hitchins #17025 üzenetére
Pakkokat tudsz venni,azok nem hozzáférhetők,amik a korábbi seasonok tierjeiben voltak,és nem érted el/később kezdted.Vásárolható holmi nem évült el,csak nem minden kapható egyszerre,változik a store.Azt viszont nem tudom,hogy a fegyónál mutatja-behozza-e az összes pakkot,amiben van variáns,elvileg úgy néztem,igen.
Mondjuk fegyót venni nem éri meg szerintem,hacsak nem traceres vagy dismembermentes,mert csak kinézetben más.+ugye soron kívül meglesznek az adott kiegek.De húzni élvezetesebb a kiegekért,a kinézet meg addig jó,míg el nem kezded cserélgetni a cuccokat,amire jó esély is van,mert korántsem a legjobb cuccot tudod megvenni.Magyarán ha használod,úgyis fejlődsz,és úgyis elcsesznéd a kinézetét.
BO4-ben jó volt,hogy ott a camokat lehetett venni...ráadásul a komolyabbak animáltak is voltak,és mindenre rátehetőek+változtak killtől,headshottól függően... -
BandiHUN
veterán
válasz
hitchins #17012 üzenetére
Az csak annyi,hogy mostmár megnézheted a fegyóknál,melyik csomagban van olyan még,és behozza neked a pakkot megvenni,ha kell.Sajna nem lehet külön fegyót venni...
Nagy fos lett ez az update,a map szétkempelős,mint ami régen volt,cserébe kihalt sivár,kopár,az új smg az első 20 szintig kritikán aluli,mert HC-n is 3 golyó egy ellen,és lassú a reload,most kaptam meg 20-szal a 40es dobtárat+FMJ+hátha lesz jobb cső rá.Pontosnak pontos,de mire számítana,ereje nem marad,30méterről 2 kell fejbe ADS-el
Gagyi cuccok vannak a seasonban is.Nomeg csalók,3 körből 2-ben is volt,WH-sok,kis dedós kölykök,oltották egymást mikrofonba,miközben ment az öregekre a foszfor meg a gunship. -
-
BerserkGuts
addikt
-
Csoffadalom
tag
válasz
hitchins #14261 üzenetére
Nem, nincs rendben a joy. Nálam ugyanez volt, mióta megvan a COD már a másodikat kellett vennem mert elkopott a bal analóg karnál valami. Elvittem szervizbe de kb majdnem annyiba fájna a javítás mint egy új. Inkább vettem egyet.
Más, letöltődött az új frissítés, megvan minden pack mégsem tudom elindítani a multit. Azt írja hiányzik még valami, de megvan minden. Tipp valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged