- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
KaitouP #28196 üzenetére
Igen ezen filózok én is,mert lesz majd új részem.
Csak mivel nem előrendelő vagyok.Vettem béta kulcsot,mert ismerős is kérte,hogy szerezzek be.(Aztán poén kedvéért visszamondta)
Azt írta a rendszer beváltáskor,majd kapok béta kulcsot.Mivel még 10 nap pc-s bétához.
De ezt nem tudom,hogy = is az előrendelői státusszal.
Más még nem jelezte.Neked meg köszönöm válaszod. -
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #27917 üzenetére
Izé, meg bigyó.
Nálam ilyen videókkal hiába reklámoznád a cuccot; az már sokkal bosszantóbb, hogy azt se tudom mivel szedtek le a "nagyon pró, esportoló - azért van neki minimum 10es K/D-je, nem azért,mert csal", meg hasonló, az itteni topikokban is menőző akárkik.Aztán ha annyira meg akarnám venni nem kellene hozzá reklám. /de már elmúlt a dedikált-bérelhető szerverek időszaka/
-
-
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #27881 üzenetére
Ahogy kinéz a kiadóknak se lényeg, hogy játsszon vele valaki; persze miután jó pénzért megvette.
Amúgy is csak a drága szervereket terhelné.
Csekkolj a kasszánál aztán pár hónap múlva menj a csába; vegyél másik játékot, mert az újabb mindig jobb, vagy mi van.
Kezd elég okádék lenni ez a hozzáállás minden csapatnál.
Normális tartalom nincs a pénzünkért, de mégis elkérik egy AAA kategóriás játék árát egy gagyi bughalmazért; lásd BF2042.
X évig fejlesztették, blablablabla, szerintem x évig a seggüket meg egyebüket vakargatták, mert ez egy vicc amit összehoztak.
A Vanguard kb. ugyanez pepitában.
A régebbi játékokat meg tönkrevágják, mert vedd meg az újat.
Ezért vegyek meg bármilyen újabb játékot?
Ráférne mindegyik bandára egy méretes bukás, hogy kicsit körbenézzenek... -
Acheron
őstag
-
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #27872 üzenetére
"Úgy tűnik azonban, hogy ez a Warzone-jelentés követi a korábbi címek példáját, mivel a Raven Software a 2020-as Black Ops Cold Wart és a 2021-es Vanguardot is integrálta a Warzone-ba az egyes játékok megjelenését követő egy-két hónapon belül."
Guggli fordítóJájj de jó lesz!!!!
Ja, nem is. Még nagyobb katyvasz, bughalmaz lesz az egész.
Hűű de szuper -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #27872 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom pozitívumként értékelni, a rövidebb fejlesztési idő jellemzően a minőség rovására megy.
#27871viperabácsi: Igen, de a következő 55 -nél már nem ugrik sehova, megy tovább (jelenleg 60+) De mindegy is, nem nézegetem a szinteket -
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #27627 üzenetére
Ezt azzal egészíteném ki, hogy a régebbi season passokban lévő cuccokat nem tudod feloldani.
Szóval ha megveszed a 6-ik season pass-t, akkor csak az abban lévő cuccokat udod feloldani, a régieket nem.
Az előfordul, hogy a store-ban meg tudod venni régebbi seasonok cuccait; skineket. bluprinteket, de ez sem mindenre igaz.
Amúgy ha annyira kell az összes cucc a Battlepass-ból akkor megveheted a szinteket.#27626 radi8tor
Fújjjjj, mijjeenn mást?!! Csak a coddd létezik, nincs másssik játi, távuzz tűlem sánntánn!!!!négynégyh!! -
Highground
aktív tag
válasz
KaitouP #27587 üzenetére
Az én ma délutáni hszemet is kérdés nélkül törölted úgy látom. Pedig csak egy OFF kérést fogalmaztam meg. Nem volt benne semmilyen nyílt szabálysértés. Annyit kértem, hogy aki tud olcsón helyet ahol a játékot meg tudom venni, az keressen meg PRIVÁTBAN! Ennyi... ez törlést ért nálad.
Arról az egy szem "b+elésről" meg annyit, hogy most nem azért mondom, de 37 éves átlagemberként a COD szériáról meg a community-jéről nem éppen a "kultúra" szó jut eszembe először. És ezen DOA megpróbálni változtatni. Ezen egy kicsit tényleg túlreagáltátok magatokat. Szerintem egyáltalán nem "kocsmai" elejteni 2021-ben egy b+et. Magyar emberként meg főleg -
jozefgucci1
addikt
válasz
KaitouP #27587 üzenetére
Jah hát úgy könnyű , hogy jelentkezel a pozícióra és aztán topikgazda leszel és a saját elképzelésed szerint formálod a topikot . Érdemes visszaolvasni , milyen ámokfutásotok volt anno a másik topikban a haveroddal ami simán elment és nem véletlenül akartunk annyira saját warzone topikot sem .
-
Mentolka
senior tag
válasz
KaitouP #27587 üzenetére
ABSZOLÚT OFF
Már elnézést, de lehet, hogy kicsit túlreagálta a dolgot kettőtök. Mi volt abban a hsz-ben a "kocsmai"? Kb. hasonló reakciókat vált ki a topikba íróktól a jelenlegi helyzet, és - SZERINTEM - a kérdéses írás nem lóg ki igazán a többi komment közül.
Ettől függetlenül örömmel látom, hogy van "gazdája" a topiknak.ON
-
odipapa
senior tag
-
Laby
őstag
válasz
KaitouP #27241 üzenetére
Ne erőszakoskodjak?! What?!
Van egy külön topic a Warzone-ra, amire praktikus lenne átszoktatni az embereket, ha már a játék megjelenése után tudjuk milyen okokból nem került sor. Gondolom utólag belátjátok, hogy hiba volt.
Mivel emiatt nem pörög az a topic, cserébe 3 vagy 4 különböző helyen kell már keresni Warzone-nal kapcsolatos dolgokat, és erre felhívom a figyelmet az erőszakoskodás?
Pont Nektek topic gazdáknak kéne ezt kezdeményezni pár napon, esetleg 1-2 héten keresztül és utána mindenkinek világos lenne a dolog.Más esetben miért hívjátok fel a figyelmet, hogy van az adott témára külön topic?
#27246AcheronTeljesen igazad van. Ennek az aránynak elég egyszerű oka van. Amikor megjelent a Warzone, hiába volt világos hogy különálló játék lesz, akkor sem lett nyitva neki külön topic, mondván itt MW topic-ban elfér majd egymás mellett. Ami igaz is volt, addig amíg nem jelent meg a CW, majd most nem jelenik meg az idei Cod.
Evidens hogy egy játék megjelenése után ~fél évig pörög a legjobban a fórum, azt pedig nem a Warzone topic-ban tettük. -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #27259 üzenetére
Nem szokásom feladni, ha belekezdek valamibe
De azért még emlékszem, amikor a hagyományos billentyűről áttértem egy middle billentyűzettre, és egyben a G403 -at cseréltem G502 -re, mekkora törés volt a játékban megszokni az új perifériákat - gondolom ez a kontrollerre hatványozottan igaz. De jó lesz az, érzem
Jövő hónapban bezsákolom az MW1 és (főleg) 2 remasterd verziókat - mire végzek a három Campaign -al, remélem megjön a rutin a kontrollerre is.
#27258sinick: Akkor már működik? Örülök, ha megoldódott - bárhogy is.
#27261CptAdamica: Nem lehet eleget. Nap mint nap vannak ügyesfickók - érzésre a WZ (plunder) -ben többel találkozok (Olyan távol van, hogy sniperrel nem bírom kiszedni, erre valami puttyogó SMG -vel visszalő és ledarál, stb) Bosszantó, ezért is mozgok leginkább multi vonalon - ott is van sunnyogó, de arányaiban kevesebb (legalábbis én így érzékelem).
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #27252 üzenetére
Köszönöm, ezt feltételeztem, de így már biztos. A Campaign nem gond, azt valószínűleg újra kitolom majd konzolon is, ha másért nem, gyakorlásnak jó lesz. Sok idő lesz, míg beleszokok a kontrollerbe - egyébként sincs túl sok időm játékra napi szinten, a konzolért pedig a lányommal is meg kell küzdeni, jobban tetszik neki azon a Genshin Impact
.
#27254WaterWave: Hogy érted, hogy nem tudsz multizni, ha van lemezed? -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #27249 üzenetére
Ezek szerint már csak konzolon tolod.
Én még egyelőre PC -n, bár már megvettem a konzolra is (MW, végre lemezes verzió is van), de egyrészt kell még egy 4k 120Hz TV, másrészt alighanem még jó ideig jobban le fog kötni a kontrollerrel való balgálás a sok éves egeres múlt után, mintsem hogy az fps -eket figyeljem...
De egyelőre marad a PC, még van pár kitűzött cél, ami kontrollerrel még biztosan nem sikerülne. Talán a Plunderben kipróbálom, ott kevesebb a direkt harc.
Btw, ha konzolon is megvan a játék, úgy tudom, mindent átvesz a PC -n elért eredményekből, a feloldott fegyókat, megvett skineket, stb. Jól gondolom, hogy a stat (K/D, W/L, headshods rate, stb) is ugyanúgy átjön? -
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #27151 üzenetére
"(W11-ről még nincs információ.)"
Mire fel lenne? A wiki szerint "Várhatóan 2021 végén és ingyenes frissítésként elérhető lesz a kompatibilis Windows 10 eszközökre a Windows Update segítségével.".
A Microsoft szerint meg 2022 elején lesz majd valamikor a frissítés.
Nem olyan sürgős váltani, nem hajt a tatár; engem biztos nem.
Szerintem a fejlesztők se kapkodják el a dolgot. -
-
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #26566 üzenetére
A halál nem akar Warzone -ozni
.Végtelenül unalmas, lassú játékmenet...Pont az lenne a lényeg, hogy a WZ menjen saját topicba (el innen, messzire), hiszen jelen állás szerint ő örökélet + 1 nap. Az alapjátékok meg éljék az életük (pl itt szétfikázzák a játékot, de a többségnek nem az MW 2019 multi fáj, hanem a WZ, mégis itt önti ki a kicsi szívét, mintha az MW 2019 lenne sz@r...) Mi köze az MW 2019 -nek a CW fegyókhoz és a zombikhoz, meg a pálya alól leselkedő rosszarcúakhoz? A campaign -ban vagy a multiban egyikkel sem futsz össze, ezek WZ sajátosságok, ehhez a játékhoz egyiknek sincs semmilyen kapcsolata.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #26557 üzenetére
Az előzmények egy részét kihagynám, kissé túlfűtött a hangulat, és mindenkinek van igazsága - tuti, hogy nem kezdek mazsolázni abban, hogy kinek mennyire. De a Warzone vs. alapjáték kérdéshez azért a saját véleményem leírom.
Értem az alap logikát, hogy miért nem lett ez tudatosan szétválasztva, és bár erős túlzás azt állítani, hogy nem volt megengedve külön topik a Warzone -nak, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szétválasztás sem volt erőltetve.
Mostanra viszont már egyértelműen látszik, hogy bár tematikailag mindig is kapcsolódni fog az aktuális részhez a WZ, azért ez egy teljesen külön játék, erősen rétegzett résztvevőkkel. Van aki csak ebben, van, aki csak abban játszik (akár az ingyenesség, akár a BR élmény okán), és vannak az "átjárók" is.
Ha megnézem az elmúlt időszakban (hmm, hogyan is fogalmazott Oric) "negativoskodók" hozzászólásait, leginkább (nem megkérdőjelezve, hogy joggal vagy nem joggal) a WZ kapcsán fogalmazódnak meg negatív vélemények. Pedig az alap játékkal véleményem szerint nincs gond, és bár magam is sokszor adtam hangot az SBMM -el szembeni ellenérzésemnek (ami szerintem a leggyengébb eleme a játéknak), ettől magát a játékot szeretem és nagyra tartom, hiszen nagyon régóta várt elemet hozott vissza, nagyon jó minőségben.
A magam részéről sokkal inkább tudnám támogatni, hogy a mindenkori Warzone egy saját topicban fusson, és az egyes "éves" játékoknak saját topic -uk legyen. Ez egyértelműen azt vonja maga után, hogy az egyedi topicok idővel kihalnak majd, ahogy csökken az érdeklődés az alapjáték iránt, de pl remekül mutathatja, mennyire népszerűek az egyes részek egymáshoz képest. Lásd: COD4 (aka MW1) topic jelenleg 31 264, MW2 topic, jelenleg 30297 hozzászólással és MW3 topic, 13774 -el. Bár az MW 2019 torzít a WZ miatt az épp aktuális 26336 -al, de azért mutatja, hogy ez egy népszerű játék. (Megjegyzem, pont az MW 2019 -et nem féltem nagyon, a megjelenése előtt a fent említett MW2 -ben napi szinten remek játékokat lehetett futni változatos (bár ott már időnként ismétlődő) résztvevőkkel - de ez 10! évvel a játék megjelenése után volt! Szerintem itt sem lesz nagyon másképp, hacsak pár éven belül nem jön újabb MW rész)
És csak érdekességként jegyzem meg, hogy az eredeti BO (amit nagyon nem szeretnék bántani, mert nagyon szerettem) topicja a legnagyobb hozzászólás számú a BO COD részek között, 12 281 posttal...
Röviden, én nyugodt szívvel szétcsapnám a topicot, inkább kevesebben írjanak ide, de aki a WZ -ról akar pro - contra nyilatkozni (stílustól függetlenül), az tegye ott, és ne egy remek játék topicját szemetelje tele olyan infókkal, ami már egy teljesen más tematikájú BR játékról szól.
Bocsi, ha hosszú lett, de a COD -on belül is szívem csücske az MW sorozat, a jelenlegi (és mindenkori) WZ pedig nem feltétlenül szerves része ennek - ez egy stílusát tekintve teljesen, tematikáját tekintve pedig részlegesen különálló játék. Egybemosni őket kb olyan, mintha minden BO vagy minden MW játékot egy - egy topicban akarnánk kezelni.
Szerintem - teszem hozzá. -
gjung44
tag
válasz
KaitouP #26552 üzenetére
én a multkori eset után egyáltalán nem akarok veled semmiféle kommunikáciot! légyszives te se szolj hozzám amig nem szegem a topik szabályzatát és akkor nem lesz feszko
nutella: én nem érzem ugy hogy legalja kriomoba illöen fogalmaztam sem most sem korábban. az utobbi fél évben meg volt kb egy negativ vélemény megnyilvánulásom egy olyan esetnél ami mindenki mást is kiboritott volna. nem én vagyok az aki minden nap telesirja a topikot a játék hibáival
-
gjung44
tag
válasz
KaitouP #26542 üzenetére
tudtommal ez egy olyan topik ahol az ember elmondhatja a véleményét a játékrol!! te meg megint leoltottál valakit aki elmondta a neked nem tetszö véleményét. a jéték meg olyan ramaty állatopban van hogy az emberek 90%nak negativ a véleménye rola. neked sem kötelezö egy ilyen problémás játék topikját vezetni!! az emberek mindig is el fogják mondani a véleményüket akkor is ha te unod. de persze neked foglamad sincs hogy az embereket mennyire ki tudja boritani a megszámolhatatlan hiba a warzoneban mert te nem is játszol vele. és megint te csinálod a hangulatkeltést a topikban
nem egy hétköznapi játékosnak kell nyomás alá helyezni a készitöket hanem olyan embereknek akiknek van erre lehetöségük. én nem tudok annyira angolul hogy meg tudjak foglamazni egy ilyen levelet nekik meg abban sem vagyok biztos hogy egy levél nyomás alá helyezné öket.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #26388 üzenetére
Kicsit kapkodásnak tűnik, sajnos.
Az már nagyon világosan látszik, hogy egy év kiesett a fejlesztési ciklusból, és így lett a CW. OK, ez még épp viselhető, határeset. De az az egy év kőkeményen hiányzik, és ha minden igaz, idén egy olyan játékot (WW2) akarnak behúzni, ami pillanatnyilag épp az érdeklődés mélypontján van (mégha alternatív múlt is...), tehát ha grafikailag túl is teljesít a csapat, sanszos, hogy épp hozni fogja az elvártat. Most két út lenne a stúdió előtt, vagy fele annyi idő alatt szakít egy nagyon ütős, hibátlan játékot (látva a jelenlegi felhozatalt, ezt kérdőjeles), vagy egy erős aktuális játékot megtámogatva kihagy egy évet, és egy igazán ütős (kellő fejlesztési idővel megtámogatott) utóddal tér vissza. Sajnos utóbbihoz kellene egy jó alap, ez lehetett volna pl az MW 2019, de az a vonat már elment. A CW nem elég erős, az idei WW2 epizód (ha tényleg az lesz) pedig borítékolhatóan nem fog ehhez felnőni - így ez a lehetőség el van szalasztva - talán a jövő évi rész után meg lehet lépni - márha az elég erős lesz...
Bár ismerve a kiadót, inkább lerongyolja a szériát, de akkor is kiad egy részt évente
Nem túl jó kilátások nekünk, COD rajongóknak -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #26258 üzenetére
13... Strict control...
Óvom, védem, féltem, de viszonylag szabadon van engedve - viszont minden buktatóra próbálom felhívni a figyelmét. Hála az égnek (bár most még nagyon tini) esze van, érti, miről szól ez a virtuális játék - előbb, utóbb felnőA hentai még (talán) nem játszik, de koránál fogva már elég nyitottak vagyunk, hogy ez se lepje meg, ha mégis belefut. Nem könnyű a lányos apák élete
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #26220 üzenetére
Yes, sir, it wasn't a wrong idea. Lehet, van akinek ez segít
Vicces, a lányom most kezd megőrülni az anime -ért - mindig eszembe jutsz, mikor emlegeti
#26225geckowize:
Bár nem vagyok WZ játékos, de a COD híreket mindig figyelemmel kísérem, mert a sorozathoz erősen kötődöm, a kezdetektől. Erősen egyet tudok érteni a leírtakkal. Mivel számomra a WZ irreleváns, akár azt is mondhatnám, hogy ám úgy cseszik szét, ahogy akarják, de valójában jobban örülnék, ha a fejlesztők felismernék, hogy vannak még játékosok nem feltétlenül elhanyagolható mértékben az X és Y generációból is , és nem csak a Z, és utána következő generációkra akarnának koncentrálni (bár kétségkívűl az éretlen népeket könnyebb táncba vinni, ha mikrotranzakciókról van szó) Szeretnék bízni benne, hogy legalább a multikat érintetlenül hagyja ez a sz@r, de sajnos azt látom, hogy itt is jön a csillámpónik koraNesze neked COD (ha csak a COD 1, 2. MW és MW2 (talán még 3) részekre gondolok...) Szánalmas az irány, sajnos
Még szánalmasabb, ha tényleg ez az új igény, ez esetben mi, old style játékkedvelők, besz@ptuk...
-
-
Sontir Fel
őstag
-
válasz
KaitouP #26068 üzenetére
Üdv! Nálam van ez a probléma. 2560 felbontás. Kipróbálva alap BIOS beállításokkal stb.. csak a COD játékban van ez.. az árnyékok és a tukrozodesek már közepes távolságban is vibralnak és pixelesek. Ha az antialisinget kikapcsolom ocsmány a játék de nincs ez a vibrálás. Win, játék ujratelepites megvolt. Alaplapbol kiszedtem majd újra vissza raktam a procit.. elképzelésem sincs mitől ilyen a játék. A képen látható pálya a legborzasztóbb a hiba szempontjából. VGA mind2 slotban kipróbáltam. Másik dp kábelt is kipróbáltam... Szóval az alaplap proci cserén kívül, nagyjából az összes szoftveres hardveres lehetőséget megpróbáltam cserélgetni, másikat kipróbálni, ami eszembe jutott.
-
-
-
-
-
BerserkGuts
addikt
válasz
KaitouP #25610 üzenetére
jólenne ha pihiznének egyet a vírushelyzetre való tekintettel aztán rápihennének majd jövőre
talán ha nem kapkodnak összeraknak valami jót is
meg ez a név pár félre kattintást hoz majd a konkurenstől is az elbaszott csgo fosnájt korcstól csak mi lesz a koncepció
wwII újra színezve szivárványpóni stílusban xD
-
MdewC
nagyúr
válasz
KaitouP #25554 üzenetére
Köszönöm!
Kérhetek erről bővebb infót? Hol tudok ilyen accot csinálni?
Az appon találtunk egy platform váltási opciót, az elégséges?
Hol lehet activision accot csinálni?
Bocsa ha noob kérdés de fontos lenne, mert szinte minden fegyó max, vannak gold és obszi skinek, vinnénk tovább, plusz viszket a tenyerünk a nagyobb fps-re.
Előre is köszi!
-
Liem
kezdő
válasz
KaitouP #25451 üzenetére
És akkor miröl lehet itt beszélgetni? Mert azt látom hogy ami neked nem tetszik azt elnémítod. Valakit meg az nem érdekel hogy kinek mekkora az fps. Tökmindegy ki hogy állítja be a gépét ez egy pay to win game és ennyi! Ők csak panaszkodnak egy másnak egy kicsit.ket nap múlva meg megint más a téma. És nem beszólni akartam ne értsd félre de ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest