- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csibe1
addikt
válasz
Pro!Petya #25263 üzenetére
Ez is olyan ,hogy valaki látja, hogy akad a film lejátszás közben, más meg észre sem veszi;
max minden tizediket.
Nézzük a filmet, ismerős mondja, te ez akad.
Mondom dehogy, max néha-néha picit röccen.
Oké, keresek másik verziót, szuper szerinte.
Biztos, nekem nem volt nagy különbség a két verzió között.
Valakinek feltűnik, másnak meg nem vagy nem figyel rá; nem töpreng el rajta ha van egy nagyobb akadás. -
csibe1
addikt
válasz
Pro!Petya #25257 üzenetére
"Ha már lobby ..., van akit bedob egyáltalán bedoob 24-35 pinges szerverre??"
Párszor már én is figyeltem keresés közben.
Az elején úgy indul, hogy 32 aztán 47, aztán 60; csak nem tudom miért meg mitől.
Érdekes dolog, hogy változik a ping az első értékhez képest.
Lehet olyan szerverre talál csak helyet ahol nagyobb a ping, de mindig?
Akkor az első értéket honnan szedi? Hasraütésből megtippeli? -
csibe1
addikt
válasz
Pro!Petya #25242 üzenetére
"de aki dsl nyomja annak 1 nap mire lejön jobb esetben??"
Annak az hosszú cumi cumi, szerencsére tavaly nyáron ideért az optika, (150/50 de bőven elég), azóta nem nincs gond a nagyobb frissítésnél sem.Most néztem, nekem csak a Warzone van fent, az most 97GB. Pff
A legutóbbi frissítésnél volt 30-35GB hely, de törölnöm kellett, mert a kliens szerint nem elég.Köszi, gyere holnap is, csak ne hozzám.
Most meg megint van 40GB szabad hely a vinyón.
Mi a nyavalyának szórakoznak ilyennel.
A végén már úgy indul egy játék, hogy 500GB helyet lefoglal, mert kell a jövőbeni frissítéseknek is előre.
A BF5 kimaradt, mostanában a BF1-el is ritkán játszok.
Pár napja a BF3-at toltam; kicsit fura volt a Warzone után.
FullHD, minden max, 144MHz frissítés simán ment.
Igaz, hogy csíter-überpro annyi volt néha, mint a szemét, de azért jót játszottam. -
lowzor
veterán
válasz
Pro!Petya #25242 üzenetére
Tényleg reinstalltól meg grafika állítgatástól várod, hogy megoldódjon a packet burst? Már leírtam, hogy hiába csinálsz bármit, meg fog maradni, mert a Warzone megjelenése óta egy határ szart nem érnek a Blizzard szerverek. Annyit tehetsz, hogy akkor játszol, amikor kevesebben vannak.
-
Dave567
addikt
válasz
Pro!Petya #25133 üzenetére
Ma volt egy két köröm, úgy hogy nem volt packet burst, csapattársam mellettem futott el, mintha ugrált volna a karaktere.
Enemy szint úgy, fal mögött egyszer csak kirohant, de laggolva, néztem a latencyket, mindenkinek 60 alatt volt.
Nagy kamuság van ennek a játéknak a hátterében, nem véletlen írják be a chat-be hogy BOT!!! Rájöttek az emberek a Acti hazugságára.
Titokban meg ugrálgat mindenkinek a latencyje, hogy szarabb legyen.Mert ilyen is van ám!!!
-
SRC
tag
válasz
Pro!Petya #25136 üzenetére
Nekem 1340 a referencia órajel és 1366 a gyári default, nyilván még alapfeszen is tudja ezt a gyári OC-t, az egésznek semmi köze a VGA hardverhez, ez valami szoftveres taknyolás miatt lesz, tökmindegy mennyi feszt adok, vagy hogy hány fokos a VGA. 1340-el, azaz kevesebb FPS-el sokkal jobb lett.
A zászló viszont jó ötlet volt, mert sokan használják. Innen tudom, hogy tegnap olyan csapatba tett, hogy 2 magyar 2 török. Az első percben 3x haltam meg, léptem is ki. Szerintem a csapattagok távolságán is múlik, szóval erősen korlátos, hogy mire mész a saját géped hangolásával. Az teljesen biztos, hogy ekkorákat nem változik a többiekhez képesti ügyességem és amikor full életről egy pillanat alatt halok meg, mintha fejbelőttek volna visszanézve comblövéstől az mindig valami agyoncsicsázott ember, akinek még a lőszere is színes... Másik runban, amikor zsinórban szedek le 3-4 embert van hogy olyan találatot kapok, amitől többnyire azonnal meghalok, de abban a run-ban csak kétharmad pajzs. Hirtelen profin nyomom és a reflexem mindig pont jó lesz, máskor meg belefejelek a sorozatba igaz?Magyarázza mindenki, de kilóg a lóláb. Ha tökéletes lövésed van sniperrel és nem is recseg lépj ki, azt a kört kár végigszenvedni. Nem azért van mert nem eleget célzol fölé. Senki ne mondja nekem, hogy elfelejtek lőni egyik körről a másikra.
-
csƵ
addikt
válasz
Tényleg rohadtul gáz, hogy 15 éve 15-20-as pinggel játszottunk CoD1-CoD2-t. Ehhez is vagyok szokva. Mikor megvettem anno a Razer DeatAdder egeremet, nem hittem a szememnek, hogy azonnal betalált a lövedék, amint kattintok. Itt meg kb. tök olyan, mint amikor anno poénból 300ms pinges szerókra csatlakoztunk.
Én az alacsony pinghez vagyok szokva, egy ilyen jellegű játéknál pedig minden egyes ms számít.
Komolyan, még skint is vennék, ha nem lenne ilyen probléma.
Még az sem zavar, hogy végtelen szintű játékosokkal dobál össze, míg én 23-as vagyok (kimaradt pár hónap).
Azt meg nem is értem, hogy azóta minden szarral teledobálták a játékot, mindenhol villog a zöld pötty, eltüntetni se tudom. -
SRC
tag
válasz
picit foglalkoztam vele, a VGA-hoz van valahogy köze. Állítsd be a referencia órajelet a GPU-ra és a VRAM-ra is, tehát ha gyárilag OC a kártyád akkor lassítsd le és attól lesz jobb. Röhej, de beválik, esetleg csökkentheted a VRAM használatot a játék konfigjában, de amíg az órajelek nincsenek a kártya típusa szerinti alapon addig nincs értelme. A brandelt kártyák OC-ját ki kell nyomni, hiába stabil a VGA minden másban.
egyébként szerintem a CP-s embereknek kellek csak céltáblának, azért van ingyen. Egy Warzone run alatt van 10-12 killem ha addig lépegetek ki-be amíg jó nem lesz. Szóval nem kavarok sok vizet, viszont csak kétszer háromszor halok meg és ez az arány a gond. Elrontom a vásárlók sikerélményét és utána berak kvázi vaktölténnyel a következőbe csak én meg már levágom és kilépek
semmi értelme bosszantanom magam.
-
Dave567
addikt
válasz
Pro!Petya #25109 üzenetére
Nincs rá megoldás, ez van akinél van és van akinél nincsen, amióta kijött a játék azóta nálam jelen van, általában mindig, de volt úgy hogy végig nyomtam úgy is, hogy nem volt, két netem van.
Szóval ez nálam ilyen marad, szolgáltatóval is beszéltem erről, és semmi.
De mint láthatod, mindenkinek más a jelensége, és ez az Sbmm miatt van, az kever be a játékba, semmi köze ahhoz milyen jó vagy......
Vannak bakik rendesen, néha a killjeimet nem számolja, de ezt írtam már, látom csapódni a lövedéket és meghaltam, de ezeket már leírtam régebben, és még a többi.Pc ilyen, és ilyen marad, nem véletlen, hogy a gyengébbek kedvéért van ez az egész.......
-
Rinkasime
tag
válasz
Pro!Petya #25100 üzenetére
Nat type Open? moderate public? Én upc-s vagyok és ezelőtt 1 hete 3 napig nem volt jó a kábeles net,de a wifi se volt valami bajnok. Elvileg “javítottak meg fejlesztettek” valamit,azóta baba
cat 8-as kábelt használok 33-as pingen szokott keresni meccset,ha nem talál akkor 49-en beadja.. ingame meg 39-43 a pingem hát azért jobb mint az 54-58 ami hetekkel ezelőtt volt. Amúgy reggelente nekem csak arab meg valami indiai lobbykat dobál 84es pingen
este vaj simán mennek az európai szerók és a packet loss is eltűnt egy jó ideje
-
prokxy
veterán
válasz
Pro!Petya #21929 üzenetére
Nekem is parkolóban van. Néha elkap a gépszíj és elindítom, de 20 perc után már idegesít a balansztalanság.
A másik meg a tempómmal van a baj: az új csipa most erős, lehetne vele érvényesülni, de még kell vagy 3 szint hozzá. Asval meg...na talán 2 hét múlva...addig mind2 nerf lesz valszeg azt mennek a tucatcuccok közé és a büdös életben nem veszem elő egyiket sem. Tudom, velem van a baj, h nem tudom már 6. alkalommal is ugyanazt csinálni újra és újra.Dio3-ban is mire összeszedtem a gear-t, addig lenerfelték vagy volt egy sokkal jobb azt amit addig szereztem cuccot mehetett a kovácshoz, gg.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Pro!Petya #16743 üzenetére
Nem rossz ez, jókat lehet vele játszani, bár a kompetitív részében sosem lesz olyan egy pub, mint ha klántársakkal warozgatsz. Itt is van lehetőség rá, de pl már nekem sincs meg az igényem, hogy klánhoz csatlakozzak és esténként csak ez legyen a program. Az egykori CoD4 feeling nem csak az emberek, hanem a "mi" igényeink változása miatt sem jön vissza.
Ezt a skin vadászatot például nálam mi sem jelzi jobban, minthogy eddig egy arany fegyverem sem volt. Itt olvastam, hogy az original shooti mekkora király. A minap volt egy "ölj 45-öt shotgunnal" feladat. Na mondom előveszem a 0 killes originalt. Úgy rákaptam, hogy két és fél óra alatt kiaranyoztam
Állt is legalább 1 percig az E-Penis
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Te se sokat jatszottal korabbi Modern Warfare-rekkel ahol a Gold skinekre voltak raizgulva a nepek es boldog-boldogtalan azokat probalta kifarmolni?
Ez nem ujdonsag egyik resznel sem mar evek ota.Rendes elmenydus, taktikai jatekmenetet szeretnetek ahol mindenki teszi a dolgat? Tessek premade csapatot csinalni batatokkal. Ha publikra mentek(mint a tobbseg 99%-a szerintem), akkor el kell fogadni a jelenlevok kepessegeit. Akik campelnek, shotiznak,raketaznak, anyaznak stb. Ez ilyen buli sajnos, de ez ilyen volt 10+ eve is mar.
-
Laby
őstag
válasz
Hát akkor nem a CoD siklott ki hanem az igények.
Amúgy egyetértek, számomra is undorító ez a rózsaszín, meg rikító dolgok, meg sikoly fejű karakterek rohangálása...stb. Bár 2 évvel korábbi WW2 részben ez még nevetségesebb szinten volt jelen.Viszont annak örülök, hogy van egy rakás küldetés ami plusz célt ad a játéknak. Nem "csak" nyerd meg az adott domination meccset, vagy épp amivel játszol. Hanem különböző személyes küldetésekkel, még inkább odakötnek és még több célt adnak a játék közben.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Pro!Petya #16589 üzenetére
"Jóhiszeműen nem gondolom hogy a mostani játékosbázis ennyire korlátolt lenne....., szval ezért csak is készítők lehetnek a felelősek."
A készítők nem felelősek. Ők lefejlesztik azt, amit megszab nekik a kiadó. Nem egyszer, nem kétszer derült már ki utólag az (szivárogtatott infó vagy olyan egykori IW/Treyarch/SHG fejlesztő által, aki azóta már máshol dolgozik), hogy az adott fejlesztőcsapat igazából mást tervezett, de adott volt az utasítás. Valójában a kiadót sem lehet okolni. Van egy kereslet, ezáltal egy betömetlen piaci rés, a cég meg befoltozza ezt, és/vagy kínálatot ad. Persze, egy trendet valahol el kellett kezdeni, a piackutatások meg világosan láttatják azt, hogy mi kell egy adott rétegnek.
-
omfgk
veterán
válasz
Pro!Petya #16589 üzenetére
A mounted, longshot meg crouch kill trió tutira nem segít...
Gyors TTK - ösztönzi a játékosokat a kempelésre.
Ghost...
Thermal optikák...
Killstreakek (a megszerzésük és a védekezés ellenük)...Mind-mind a kempelésre ösztönzik az átlag player-t.
De ami a legnagyobb probléma szerintem : Túl könnyű messziről gyilkolászni.
Sniperek esetében 70-80 méter felett csak a fejes kéne ,hogy 1 hiteljen. Röhej ,hogy most mekkora a hitboxa az 1 hit-killnek.
Grau/M13/Kilo/Bruen/PKM/SKS/EBR/stb... Simán lehet mindegyikkel érvényesülni akár 100 méterről is.Főleg Ground War-t játszok, így engem ezek zavarnak.
-
nyinya
tag
válasz
Pro!Petya #16582 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, ugyanúgy dühít amikor a játékosok max 5%-a játszik objective módban. Ezért volt jó régen a COD4, mikor megvolt a saját szerverünk. Aki nem a szabályok szerint játszott, azt kitettük egy pár percre. Ha visszajött, akkor már betartotta a szabályokat, ha nem, akkor meg egy öncélú játékossal kevesebb volt. Ezt hiányolom a legjobban ebből is, hogy nem lehet saját szerver, ahol a barátainkkal közösen tudnánk játszani, ráadásul egy saját szerveren magyar játékosokból álló közösséget is könnyebben lehetne alakítani.
-
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #16582 üzenetére
Az a személyes tragédiád ebben, hogy szeretnéd tisztán játszani a számodra kedvelt játékokat a valós szabályrendszerük szerint, de ehhez a nagy (több tíz milliós) és egyénenként különböző (a magát szabályokon kívülálló cheaterektől kezdve a strict szabálykövető "ős" játékosokig) preferenciájú játékosbázisból sorsol melléd a rendszer csapatársakat és ellenfeleket. A valószínűség számítás törvényei szerint igen kicsi az esélye, hogy javarészt hozzád hasonló, az adott játék szabályai szerint játszani akaró társakat kapj, ha még oly tiszteletre méltó is ez a törekvésed (tényleg, respect, hogy van, aki erre is figyel).
Megértem, hogy ez dühít, de - tekintve a számokat - ez változni nemigen fog, sajnos. Egy megoldás van, hasonló értékrendű csapatban kell csapatni - egy jó és fegyelmezett csapat simán lehozza az ilyen meccseket a "csőcselék" ellen - hacsak hasonló csapatot nem fog ki (mondom én, aki megrögzött magányos farkas vagyok)
(#16560) GhostPetya: De miért Domino? (remélem nem azért, merd dől mindenfelé a pályán!?) Egyébként nem tudom, hogy vagytok vele, lehet, nem árt a fiatalítás, de nekem a korábbi részek "vén" róka Price -a jobban bejött (te jó ég, amikor anno MW2 campaign -ban kiderült, ki a 627 -es fogoly, a hideg szaladgált a hátamon, annyira megörültem)
(#16535) astro12: Úgy, hogy megtetszik valami, belenézel a tárcádba, bólintasz, hogy OK, ez most nem hiányzik sehonnan (vagy hiányzik, de egye fene) - és megveszed. Ez csak személyes preferenciák kérdése, nem kell mélylélektant, meg társadalmi beállítottságot, vagy akár sztereotípiákat belekeverni. Számodra érték? Megveszed. Számodra nem érték? Nem veszed meg. Nagyjából ennyi. Más kérdés, hogy a szolgáltatók felismerték az ebben rejlő üzletet, és kibővítették a kínálatot. Ez a piac. -
prokxy
veterán
válasz
Pro!Petya #16580 üzenetére
Engem totál nem tud érdekelni, hogy domination-ben pl. nyerünk-e. Főleg nem egy darálós mapon. Arra jók a zászlók, h ha húzzák, tudom ott az enemy.
Egy S&D pl. az más, ott premade lehetne menni és úgymond van tétje, azt vhogy komolyabbnak tartom. Most is voltam shipmenten húzni az mp5-öt, hardpoint volt, talán 1x jártam a közelében.
BF-ben megtanultam, hogy ennek a PTFO-nak kb annyi értelme van, mint a falrahányt borsónak. Én már totál lesz@rom, h nyerünk vagy sem, a kör végén a fegyvert nézem meg, operátort, épp amit húzok, épp amiért a játékélmény mellett játszom. -
nanorambo
őstag
válasz
Pro!Petya #16580 üzenetére
Nekem ez a rész renben van. Petsze előfordul hogy valaki sd be jön fegyvert húzni (mondjuk az magát is teljesen megszívatja), meg elôfordul, hogy valaki felveszi a bombot és bekempel vele valahova. De olyan 80 százalékban szerintem objective-re mennek az emberek.
Sőt van egy két magát igazságosztónak gondoló balf*sz, aki akkor is lelövi a csapattársait campingre hivatkozva, ha csak egy pillanatra megáll valahol körbenézni.
-
s.bala31
őstag
válasz
Pro!Petya #16493 üzenetére
Úgy látszik nem csak én futok bele ilyen "csapatjátékosokba".
A játék pontozását a mai napig sem tudom megérteni hogy hiába foglalok többet, vagy töltök 2-3 percet a hp-ban, mégis a killek-re éri meg menni ha valaki pontszámban első akar lenni.
Más: Nem emlékszem olyan multis játékra az elmúlt 20 évből amikor egy győzelem nem okozott volna örömet. Egyszerűen szánalmas az a megoldás hogy ha pl van egy 0.8 KD-s meccsem utána tudom hogy nemsokára jutalmazni fog a játék és összejön egy sima győzelem 3-4-es KD-val, nehogy annyira "szomorú" legyek hogy ne játszak vele többet. így viszont az is ott motoszkál az emberben hogy rohadtul nem azért nyerem meg a következő kört mert annyit javultam volna hanem a csodálatos SBMM rendszer "nagylelkűségéből". -
prokxy
veterán
válasz
Pro!Petya #15441 üzenetére
Én csak néha tapasztalok ilyen furcsaságot, amit betudok annak, hogy fáradt vagyok vagy a MM szívat vagy csak egyszerűen sokkal jobb az enemy. Én pl. csúszni közben fordulni és fejest lőni nem tudok, régi cod-osok biztos. Nekem a térdem koptatása néha nem jön össze, kezdem alkalmazni, de 10-ből 5x én maradok alul. A másik a lövöm és lefekszik...első meccseimen is néztem, hogy ez meg mi a f@sz. A harmadik meg az ugribugris, nekem ezeket kell megszokni nem a gunplayt.
-
prokxy
veterán
válasz
Pro!Petya #15432 üzenetére
BF V-nek ehhez a játékhoz kb. köze nincs, tartalom itt 1 mapban van annyi, mint ott 2 dlc-nek nevezett vacakban.
Ill. ne nézd annyira sztem, hogy nyersz egy játékmódban vagy nem, simán lehet akkor is jó meccs, ha veszítesz.
Tök jó példa a tegnapi BR-ek nálunk, 4 körből 1-ben sem nyertünk, de hatalmas élmény volt mind és apró hülyeségen mentek el a winek, de egyrészt sokat tanultunk belőle + tényleg úgy tettük le a játékot, hogy bazi jó estére sikeredett. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Pro!Petya #15432 üzenetére
Már csak akkor jobb lenne a helyzet ha a skin-ek elérését csak is kizárólag objective nélküli módban lehetne csinálni.
(az már más kérdés hogy skill-t követelő dolgokat is belecsempészhettek volna, úgy lenne "értéke" , de így hogy kitámasztva , guggolva stb stb ölj ennyit és ennyit hát az izé )
...szánalmas?!(#15433) DonMedve
Hatalmas +1
Ezt egy az egyben átérzem!!!"Aki jó volt, az jó volt, aki béna volt lemorzsolódott, vagy csítelt. Nem is volt gond, hulljon a férgese alapon."
Baszki tényleg , kb az összes war után vagy előtte már nem is emlékszem kérték a cfg-m -
DonMedve
addikt
válasz
Pro!Petya #15410 üzenetére
Én azon vagyok nem tudok napirendre térni, hogy sok játékot évente újra kiadnak. Amiben nem változik semmi. A parasztok meg rohannak minden évben megvenni ugyanazt. Elképedek. Kérdésedre a válasz, hogy mi vásárlók süllyedtünk idáig, hogy hagyjuk magunkat palira venni. Csicsa a küllem számít. Én a COD4 óta ez az első COD amit megvettem, ezt is megbántam, mert egy percet nem tudtam vele játszani, nem fér el a ssd-n. Igazából nem értem az okát, hogy miért ekkora, mert ahogy olvasom a fórumot, egy bughalmaz az egész. A mikrotranzakciós dolog meg az egyik legnagyobb svindli ebben a témában. De ez az én egyéni véleményem, nem flamekeltés céljából írtam. Peace!
Ui.: A MW terjedelmére egy gondolat, hogy új közmondás van születőben: "Jó programhoz sok hely kell, rosszhoz meg mégtöbb! "
-
s.bala31
őstag
válasz
Pro!Petya #15170 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet ma délután engem is szopó ágra tett. 1 győztes meccs után 4-5 totál esélytelen hentelés. Szinte mindenki a kd-re meg a killstreak-ekre megy csesznek a feladatokra és ez még ugye nem is a játék hibája. Nagyon felb*sztam most magam, még az uninstall is megfordult a fejemben. Nagyon ritka az olyan meccs amihez tegnap volt szerencsém dom-ban mindkét csapat úgy játszotta ahogy azt mindig is kéne fordulatos izgalmas, kiszámíthatatlan volt végig 200-199-re nyertünk. A végén nem volt anyázás hanem mindenki gratulált a másiknak hogy ez milyen kurva jó volt és ez az igazi Cod stb megjegyzések. Erre ma totál fos balance nélküli meccsek sora...
-
atee
őstag
válasz
Pro!Petya #15170 üzenetére
Nem is lenne fele ennyi játékos se, ha nem lenne ingyen a warzone
. Na meg a sok kényszer homeoffice...
SBMM egy kuka. Nem lehet pályákra szűrni egy baromság!
Nem beszélve a hónapok óta fennálló BLZBNTBGS000003F8 hibáról..
Vagy a mostanában sokakat random hiba üzenet nélkül kidob asztalra!
Lehetne még soroloni apróbb dolgokat, de biztos lesznek még meglepetések a jövőben -
válasz
Pro!Petya #15111 üzenetére
Hu de sokszor jártam így én is😁volt hogy szedtem le az ellen zászlóját és mellettem fent a házban kitámasztva várta az ellen az érkezőket.Észre sem vettem,csak mikor leszedtem, felmegyek hogy szétnézzek és ketten ott várták a messiást😁 De ugyan ez megvolt már sothausen is vagy hogy írják.Ott meg 1 m álltam és szedtem le ott is ketten várták a longshot lővést a túloldalra. Direkt nem löttem le öket kíváncsi voltam megfordulnak e? Hát nem😁
-
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #15109 üzenetére
SBMM ad neked mindjárt jó csapattársakat
Btw: OK, hogy Mr SBMM elvileg meccsenként kiválasztja, hogy milyen erős csapatba dob be.
De. Találkoztatok már olyannal, amikor meccsen belül váltott a "nehézségi szint"? Az elmúlt pár hétben nekem többször volt olyan érzésem, hogy meccs közben táltosodtak meg az ellenfelek (vagy butultam le magam egyik percről a másikra). Egy ideig megy normál mederben a meccs, majd egyszer csak nincs több ellenfél előttem, de innen - onnan (HC -on nem látom honnan) kiszedegetnek a meccs végéig (+ a következőben is) - kvázi innentől esélyem sincs. Ha más nem futott ilyesmibe, akkor nyilván elgondolkozom egy alaposabb neurológiai kivizsgáláson -
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #14981 üzenetére
Köszi a linket!
A Battletag azonosítóval nem talált meg, de az Activision accounttal igen. Háát, lenne min csiszolniHa jól vettem le, a meccsekből csak az utolsó napot mutatja, grafikont is csak erre az időszakra épít. Milyen jól látszik a hullámzáson az SBMM áldásos hatása
(Na meg hogy éjjel egy - kettő körül drasztikusan kezd esni a koncentrálóképesség)
-
prokxy
veterán
válasz
Pro!Petya #14999 üzenetére
COD mobilos app-ban van egy weekly stats meg a global.
Így alakult a múltkori jó körök miatt:
global: W/L - 469/217
weekly: W/L - 45/77Szerinted? A KD-m tegnap kezdett el emelkedni, 1.32-ről lementem 1.25-re, akiket kaptam magam mellé, katasztrófa. Oké, én sem vagyok egy pro player, mapokat sem ismertem még ki mindet, de azért ott szoktam lenni elől-középtájt.
Vagy bebeszélem magamnak -
Acheron
őstag
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Pro!Petya #14933 üzenetére
Ez nagyon egyszerű dolog. Azért jönnek oda mert azokra vadásznak akik mennének csinálni az adott feladatot és a HQ-n egy pont köré mennek az emberek viszonylag jól behatárolható útvonalakon és szépen lehet TDM-et játszani .A legtöbb map sajnos HQ-ra alkalmatlan , mert ha nem TDM megy akkor levárnak jobb esetben fél úton a HQ felé , amíg talán egy szerencsétlen befoglalja .Van az a map pl ahol egy nagy kupolás épület van középen ( GW map is ) és ott pl Dominationban ha megvan a B az épületben akkor a két oldalsó bejáraton C felé simán lehet lőni őket kifelé kezdőről és nem fordít a rendszer másik spawn-ra , tehát bukó az ellenfélnek .Szerintem a régi Cod4-es mapokon is szűkítettek kicsit nem elég szellősek . Úgy van lehetőség ha hatan mentek be és akkor az ilyen kis TDM-es majmokat szét lehet szivatni . Ki is szoktak lépni .
-
nanorambo
őstag
válasz
Én azt szeretem, amikor SD-re jönnek fegyvert húzni... Amikor csak késsel/gránáttal/a pályához teljesen hasznalhatatlan fegyvertartozékokkal jön ráadásul a bombával sem foglalkozik. Ha nalunk van ilyen ember az bőven mínusz egynek számít. Full nullás stat, sok halál, és csak rohangál.
Nem egyszer és nem kétszer volt. Egyiktől meg is kérdezték a chatben, higy nem akar e valami értelmes dolgot csinalni, azt valaszolta hogy most ezzel kell a kill.
Cuccot szintezni feljön egy köralapú, egy életes játékmódba... -
válasz
Ez egyébként totálisan érthetetlen számomra is, ha valaki csak a killre megy egy HQ-n is annak valami gond van a fejében, mert most pl ott a lehetőség és ragadja meg az alkalmat , válasszon HC Shipment 24/7-et aztán ott öldökölhet , akár 2szer 3szor többet mint egy nagyobb mapon.
-
-
prokxy
veterán
válasz
Pro!Petya #14706 üzenetére
Figyel a játék a KD-d megtartására!
Nekem 1.3 körül mozog, felviszem 1.32-re, majd jön egy olyan szopóroller hullám, hogy 1.29 lesz belőle, majd megint 1.3-1.31 aztán újra 1.3, 1.29.
Beszarás, hogy mennyire figyel erre a MM. Vagy csak bebeszélem magamnak sokszor azt esek-kelek. Volt egyik köröm tegnap, hogy indulástól 8 halál 0 kill, de úgy, hogy a 8-ból 3x az enemy elé rakott be háttal. Asszem 3-12 után kiléptem mielőtt vmelyik periféria megadja magát. -
AAntii
őstag
válasz
Pro!Petya #14206 üzenetére
Nálam inkább az fordul elő meglehetősen gyakran, hogy olyan lobbyba tesz a játék a sbmm miatt, amiben a játékosok kb. 5000 km-es körből vannak, de volt már ennél extrémebb is (brazilok, koreaiak, ausztrálok, új-zélandiak). Ha p2p, ha nem, valaki mindenképp hátrányban lesz a harc során.
-
omfgk
veterán
válasz
Pro!Petya #14206 üzenetére
Hardcore...
Persze ,hogy nem találkozol így cheaterrel, hiszen nincs killcam.
Eddig kb 30 darab egyértelműen aimbotos cheaterrel találkoztam Ground War-ban.
Ezek azok akik egyszer, de inkább többször kinyírtak. Aztán nézhettem a skill-t a killcamba...És ezek csak a tényleg egyértelmű esetek voltak. Ki tudja mennyi csaló volt még akik esetleg engem nem öltek meg, vagy csak wallhack volt esetleg. Amit már problémásabb megítélni hiszen van uav, advanced uav, radar, szenzor, thermál optika... Vagy csak meglövi élete mákját falon keresztül.
-
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #12143 üzenetére
Valóban, köszi az infót!
Ma annyi időm volt, hogy befrissítsem a játékot (jó nagy csomag volt, gondolom a Warzone, meg az egy hónapos összes patch, de szerencsére gyorsan lejött)
Megnéztem, hol állok, hát elég csehül, 31 tier van kész (meg egy fél). 10300 CP lenne megvenni a hátralévőket. Nos, ebből így nem lesz deal, ez a szezon úgy tünik nekem megy a levesbe tier ügyileg.
Sebaj, kárpótlásul sebtiben előrendeltem az MW2R -et (bár az eredeti megvan, de mivel nagy kedvenc, kötelező darab) -
KaitouP
nagyúr
válasz
Pro!Petya #12054 üzenetére
Az alapmódok rotációjában benne van az összes pálya, mivel sorrend igazából nincs, így előfordul hogy egy-egy alkalommal a player egyáltalán nem találkozik egy pályával, amikor játszik. De a lényeg, hogy az összes pálya megtalálható az alapmódokan.
A speciális playlist-eket, mint amilyen például a Khandor 24/7 vagy a Cabin Fever, a változatosság kedvéért váltogatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest