- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
Casanova* #28317 üzenetére
Azt írtad, hogy 3 napja nem talál meccset, ebből gondoltam, hogy shadowban, mivel nem azt írtad, hogy indításkor azt írja ki, hogy permaban.
1 órája még el tudtad indítani és tudtál matchmakinget indítani, most viszont indításkor már kiírja, hogy permaban?
Permabannál felesleges fejtegetni ezt az "unauthorized software and manipulation of game data" indokot, mindenkinek ezt copypastelik.
Az, hogy a Battle.net kliensben a Play gomb alatt "Account banned" van az nem "Battle.net ban", az ugyanúgy Activision fiókra vonatkozó ban, csak a kliens megkapja ezt az infót, gondolom azért, hogy feleslegesen ne is indítsd el.
-
Acheron
őstag
válasz
Casanova* #27930 üzenetére
Így van, és a fanatikusok / lelkes követők ismerik is őket. De senki más
Ellenben az átlag felhasználónak jön idén két kevésbé ismert projekt: MW2019-2 (aka MW2, MW2022) éa a Warzone 2
Nos, melyiknek lesz nagyobb játékos tábora...
Nem akarom bántani a linkelt projektet (főleg mert értékelem a belefektetett munkát és az eredményt), de van a lelkesedés, és van a valóság.
No, menjünk játszani(én spec ütöm tovább az MW2019 -et, amíg nem jön a folytatás
)
-
Acheron
őstag
válasz
Casanova* #27928 üzenetére
Több mint egy éve...
Hány éve megy a COD? 19 éve. Szerinted? Jön egy csapat, aki felhasználja a befutott franchise story -ját, pályáit, nevét...
Ejj, ne légy naiv.
A legtöbb, amit elérhetnek (el akarhatnak érni, mert valószínűleg tényleg nem hülyék), az az, amit fentebb írtam - bekerülnek a játékfejlesztés véráramába.
Aki komolyan gondolja, az nem egy meglévő franchise alapján kezd el "jobbat" fejleszteni - ennek az üzleti életben egyszerűen nincs létjogosultsága, jogi úton azonnal ízekre szedhető..
Ha csinálnak egy COD -szerű saját címet, saját sztorival, saját pályákkal, (no jó, a saját fegyvereket nem írom, mert a felhozatal adott..), akkor én leszek az első, aki kipróbálja. De ezt így halálra van ítélve - és ezt ők is pontosan tudják - az elejétől. -
Acheron
őstag
válasz
Casanova* #27924 üzenetére
Ajj, ajj, most tudatosul, hogy te nem az eredeti szériáról írsz.
Egy ilyen projektnek a szerzői jogok miatt nincs létjogosultsága. Az Activision, vagy most már a MS két perc alatt lekapcsoltatja a szervereket, ha kicsit is siker / konkurencia gyanús lenne. Ez teljesen elképzelhetetlen, hogy egy sikeres (bár most épp gondokkal küzdő) franchise létező elemeire építve valaki a maga pecsenyéjét kezdje el sütögetni. Ha így van, sok - sok ügyvéd kezdi már most nézegetni a periratba valót... No way
A srácok felhívják magukra a figyelmet, hogy igen, mi ezt meg tudjuk csinálni - pár stúdió leszerződteti őket, mert tényleg jók ... end of the story. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
Casanova* #27924 üzenetére
Szerintem ahogy már nagyon sokszor láttunk ilyet, ezt a projektet is térdre fogják kényszeríteni.
sm² is a modded Call of Duty client
De remélhetőleg irónia volt az hogy a legjobb, mert nem nagyon tudnám azt mondani a Youtube-os videóra, hogy szép. A hangok meg inkább csak zavaróak. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Casanova* #27906 üzenetére
Akkor ezért védte Tim the hat man, (vagy mi) shymfunny-t az első botránya alkalmával. Magyar streamerek körmére is ránéznék. Elég gyanús, vagyis tudni vélem, mert voltak előzményei. (Nem lelőtt a játékban.) Oszt, ha véletlen mondanám élőben, akkor vérig lenne sértve, hogy, hogy jövök én ahhoz, hogy gyalázom a kemény munkával felépített csatornáját.
-
Hege1234
addikt
válasz
Casanova* #15283 üzenetére
kipróbálod hogy amerikai régióra váltassz
megvárod a köv update-et akár csak azt ami csak a .exe-t update-eli
a 3. megoldás hogy játék közben átírod ModernWarfare.exe-t
ModernWarfare1.exe -re (akkor amikor a warzone vagy a multi menüjébe vagy)
viszont ezzel server disconnected-et kapsz egy idő után
(változó hogy mikor akár órák múlva is) -
válasz
Casanova* #14862 üzenetére
Én is ölök 70-80at Shipment-en , sőt Shipment Domination-ben még többet is . De nem vagyok pro ,csak egy kazuár gémer. Így a te meghatározásodban egyúttal egy aim-es wh huszár.
Amúgy zárójelben kérdezem hogy domination csak az első Shoot The House napokban volt Shipment-en , és az elmúlt pár napban kivették, vagy csak nekem nem adta be soha ?
-
Laby
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Casanova* #10697 üzenetére
Már nem vagyok gépnél, de szerintem ez a bundle most nem elérhető. Minden nap este 7-kor változnak a csomagok a Store-ban, valamelyik nap biztosann újra elérhető lesz.
Más:
Ha 3 UAV-t hív le a trió Warzone-ban, a pályán lévő összes játékos helyzete látszódni fog a térképen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Vitee
aktív tag
-
ßrainiac
addikt
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Casanova* #9996 üzenetére
A monitor már jó ideje megvan, a VGA volt mindig a szűk keresztmetszet.
(Mondjuk a GTX 1080Ti sem elég ahhoz, hogy Ultrán kipróbálhassam ezt, de majd megnézem, hogy mennyit kell butítanom a grafikán, hogy összejöjjön a dolog.
)
Csak hogy ON legyek:
Ilyen amikor összejönnek a dolgok. (Kamerás képért sry, ki volt valamiért kapcsolva a GeForce Experience és nem tudtam screenshotot lőni.
)
-
spanglee001
addikt
válasz
Casanova* #9996 üzenetére
én nem vennék
ha nagyon kell akkor inkább g13.
én is monitoron gondolkodom pg278q-m volt eddig a legjobb, van valami alternatíva? 144hz/2K/1ms/ 27''-32'' eddig a tn panel volt a legyjobb játékra, de a színek nem voltak IPS szintenez 10bites TN csak földműves látáscsökkentés?
-
venom8888
őstag
válasz
Casanova* #9988 üzenetére
Most ujra raktam a rendszert,elkezdek jatszani,fasza meg minden ,volt kb 130 fps em,de valami megsem stimmelt,nem volt olyan folyamatos a kép. Erre belementem a windiwsba es csak 60Hz en ment a monitor,at allitottam 165 re,es a g syncet is bekapcsoltam, ur isten milyen kulonbseg volt utana.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Casanova* #9939 üzenetére
Azoknak a játékával most játszol, és most írtál a topikjába.
Illetve azóta onnan egy két ember az MW3 idején lelépett (például Jason West és Vince Zampella), megalapította a Respawn Entertainment-t, és vígan megalkották a Titanfall 1-2, Apex Legends, Star Wars Jedi: Fallen Order játékokat.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Casanova* #9884 üzenetére
Tegnap végig ilyen
"csapatom"...f@szt, emberek voltak velem.
PL Shoot-on Domination alatt a "C"-nél 3-an álltak az asztalon Mid-en mikozben gyakorlatilag mögöttük 2 méterre volt a foglalandó pont.
Azt is tegyük hozzá hogy HC HQ vagy DOM mellett nem olyan könnyű szedni a pontokat ha körülötted a másik 9 TDM-et játszik és közrefogják a foglalandó pontot mivel ott a legkönnyebb killt szerezni. De nem nagyon érdekel én beáldozom a KD-m mert a win az win(#9885) Corpuscle
A jutalmazás rendszert legalább elleshetnék másoktól ha maguktól ennyire suták egy ilyen alap dologhoz.
BFV-ben ha meccs közben objective-t csináltam, akkor mindig toronymagasan vezettem a scoreboardot közepes kill mennyiseg mellett is, hiába voltak csillió killes csapattársak szépen ott figyeltek alattam mert ott legalább ez az egy ami működik, nah jah meg még a grafika rendben van de kb ennyi is. -
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #9585 üzenetére
A Strela P-t nekem úgy megfogta,hogy toronyból 2x mellélőve nem vitte el a delikvenst,rá kellett gyúrni a direct hitelésre
Nehezen lett meg a gold,de tegnapelőtt végre engedhettem pihenni,már csak a JOKR van a platinához,de az meg irtó lllllassú...bár az ahová beüt...
Strela-ban viszont szerettem,hogy azzal elég volt a 2 lövés a wheelsonba/VTOL-ba,és nem téríti el a csali.
Na jó,mondjuk az RPG az tényleg vicc.
Kis tipp,aki raksit húzna: shipment c pontból elég fedezékből a konténerek felett átlőni a falba,a jobbra mellette levő targonca irányában szinténHat az lefelé is...
JOKR-el szintén elég megcélozni a falat. -
TommyS_27
senior tag
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Casanova* #8737 üzenetére
Azt hogy remélem téved. Jó dolog a game streaming...Ha elutazom vagy melóban akarok játszani az otthoni cuccaimmal. DE az otthoni natív gaming minőséget meg se közelíti semmilyen téren. Multiplayerre pedig a lag miatt egyenesen nem való...
Addig nem érdekel amíg nem exkluzivitással akarnak gusztustalan mód rákényszeríteni mint teszi ezt a remélhetőleg üzletimodellje miatt bukásra itélt stadia... Én is streamelem a játékaim, melóban, esetleg hosszabb vonatozás közben, vagy otthon mikor a sárkány elfoglalja a tévét, tabletre... Elmondható hogy még az otthoni gigabites hálózaton keresztül is hagy kívánnivalót maga után, nemhogy neten keresztül.. És minél pörgősebb,gyorsabb reakciót kívánó játék,annál jobban nő a streaming hátránya... -
dombi81
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged