- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz
Cheesus #16253 üzenetére
Pontosítanom kellett volna
Challanges/Missions. Egy két blueprint és embléma/spré/Calling Card/levonó még kéne, de 3 nap alatt nem leszek kész velük
2 hete vettem meg a játékot, előtte csak warzone ment, de sikeresen összeszedtem a Rank Progressiont, és az volt a célom
Gondolkodtam az damaszkusz festésen, hogy tetszik, de a kés/pajzs/rpg/strela/famas/crossbow valahogy nem vonz, így a graura kezdtem obszidiánt varázsolni
Valakinek van egy jól bevált fegyver összeállítása Grau-ra Shipment pályára?
-
Laraxior
titán
-
Laby
őstag
válasz
Cheesus #11976 üzenetére
Úgy csak az én hangomat nem veszi fel, de a bejövőn a többiekét igen.
Bónusz kérdés, a megoldást közlők között egy "kurva jó vagy, köszönöm" üzenetet sorsolok ki.
Kérdés: Ha dupla C4 van nálam, hogy a tökömbe tudom az első eldobása után felrobbantani? Csomószor nincs idő mind a kettőt kidobni, majd robbantani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest