- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
Nálam mobilnettel van olyan hogy a ping hiába 50-60 nem ír fent packet lostot, de ott oldalt van három négyzet ami folyamatosan villog néha piros is az azt jelezné nem? Meg mi az a lemez "ikon" olyan is szokott ott lenni, narancs, piros. Persze ilyenkor szinte senkit nem tudok leölni, én mire meglátom hiába lövök leszed, killcamben meg nem is mutatja hogy lőttem volna. (Új játékmódban mikor egy töltényed van). Az a baj h vezetékes netet nem tudok beköttetni (albi) marad a szívás. Tényleg igaz lehet amit írt valaki korábban neten múlik szinte minden.
-
xmad
őstag
Más is tapasztal ilyet?
fullon a grafika is de olyan fos a kép mintha lowon menne :/ [kép] -
prokxy
veterán
A FaZe klános cuccokat meg lehet venni vagy csak azoknak van, akik abban a klánban nyomják? Csak mert ma 3 körből 3 különböző ilyen klánossal dobott össze. Mondanom sem kell, hogy szarrá lettünk verve. Tegnap egész jó körök voltak, win, kd, erre most jött a szopórolller? Akik jól tolják, azokra nem jár rá a rúd? Vagy csak beképzelem megint és erre fogom, hogy egyik körben a CR új fegyver szart sem sebez, kövikben meg assistokat kapok csak?
-
BITBOYS
addikt
Nálam 2 napja ugyanez
50v50-be szinte folyamatosan esek-kelek. Mindent pont úgy csinálok ahogy azelőtt, semmit nem változtattam a taktikámon és gyakorlatilag azonnal halok mikor felvenném a küzdelmet.
Így elkezdtem negatív rekordot felállítani (direkt) és megnéztem mi a max halál amit elérhetek egy meccs alatt
17-nél feljebb nem jutottam, eddig ez a csúcs. Illetve még annyi, hogy csak azt szedem le aki elém kerül. -
csƵ
addikt
Nálam se tudom, mi van. Mostanában rendre tökutolsó vagyok a listán.
Tegnap Rammazán úgy haltam meg, hogy a fenti tető szaladtam a lépcső irányába és egyszer csak bumm. A killcamből látszott, hogy ketten is jöttek fel a lépcsőn, de nekem nem mutatott semmit. -
válasz
Ed3r_X_ #17387 üzenetére
Valami zavar pedig tényleg van az erőben, főleg a legutóbbi patch óta. Nekem csak az ingyenes Warzone van meg, de az utóbbi napokban a gulágos párharcokból talán egyszer sikerült győztesen kijönnöm, míg korábban ez azért közel fele-fele arány volt.
Azt tapasztalom, hogy amikor megszólal a duda, alig teszek két-három lépést, már is halott vagyok, és nem láttam az ellent. Viszont, visszanézve a másik szemszögéből meg azt látom, hogy elindul, majd tisztán meglát engem úgy, hogy épp akkor kezdek el mozogni, simán rám emeli a fegyvert, és lelő. -
atee
őstag
Valaki tapasztal ma olyat, hogy a match keresésnél az eddigi 42 ping helyett 102 ről kezd el keresni szervert és simán elmegy 200 ig is...
Bent 70 körül alakul a szokásos 60 helyett. -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #17355 üzenetére
Gratulálok, használd sok örömmel
A gyártó a honlapon 4K@120Hz -et ígér, ez figyelemreméltó, így a 1440p -n is hozhatja a 144Hz frissítést. Én is emiatt nézegetek felfelé, a 1080 ezen a felbontáson nem tudja a 144fps -t ebben a játékban. Nekem jó tapasztalataim vannak az AMD -vel, a 1080 előtt csak ilyen kártyáim voltak. -
válasz
Szellem. #17335 üzenetére
"nem ruházok már be egy fullosabb egérbe, mert nincs értelme" -> pedig pont annak van a legtöbb értelme, főleg, ha az ember FPS-t játszik. Az egér szenzoron dől el, hogy milyen a játék élményed. Sokáig én sem vettem komolyan az egér kérdést, aztán megvettem az első komolyabbat. Soha többet átlag egér semmire. Még egy szaros photoshop mókolásnál is kijön a jobb szenzor előnye egy gagyi szenzorhoz képest.
Ha relatíve olcsón akarod megúszni, akkor vagy a Logitech G403-at (vezetékes) érdemes megnézni, vagy a Logitech MX518-at. Ez utóbbi a legendás Logitech forma csak a legfrissebb szenzorukkal.
Ha ellátogatsz a milyen egeret vegyek topikba ott szívesen segítenek a srácok. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Acheron #17349 üzenetére
Vissza kell rázódjak MW2 után. Az ismerős mapokon már egész jó statjaim vannak, de az újakon sokszor borzalom
Bár csapattársaktól is erősen függ. Ez azért más, mint az ottani HC volt.
Amúgy nektek mennyi az átlag ping? Digi-vel nem vagyok megelégedve, rendre ilyen 50-60, ami szerintem már sok. NAT type moderate-nek lehet köze hozzá? Az istenért se tudom nyitni sehogy..
-
KaitouP
nagyúr
Köszönöm!
Igen, Ti-vel ráértem volna még az RTX 3xxx / ennek megfelelő AMD szériáig várni, de úgy voltam vele hogy kb. ~50K-ba fáj az upgrade, és viszket már a tenyerem, az új játékokkal is szeretném az 144Hz-t, szóval cseréltem, és úgy érzem, megérte. 1-2 évig marad ez, aztán ha engedi a pénztárca, akkor megint csere.
-
KaitouP
nagyúr
Jön a hiéna: [link]
-
válasz
DiamondBack #17358 üzenetére
Nem is értem, hogy miért nem szankcionálják őket. Pontosabban durvábban kéne.
Plusz, nem hiszem, hogy nem lehet kitalálni egy védelmet ezek ellen. Kódinjektálós megoldást használnak ezek a cheater programok, amiket egy napi pár megás frissítéssel simán lehetne ignorálni.
Nem csak a Warzoneban vannak csalók! Multiplayer hardcore mode tele van ilyen buzikkal, főleg amiatt, mert nincs killcam. Sima multiban meg gunfightban is találkoztam ilyennel. -
omfgk
veterán
válasz
DiamondBack #17358 üzenetére
1-2 hete, talán Krovnikon volt egy cheater. Persze osztotta a fejeseket, lőtt mindenkit falon keresztül. Köztük engem is. Elkezdett darálni engem falon keresztül Obsidian PKM-el. De sikerült visszahúzódni olyan fal mögé ami már nem átlőhető. Ekkor kapta elő az Obsidian RPG-t.
Belőtt vele az ablakon.
-
DiamondBack
senior tag
Ez azért gáz
Persze a platinum skin alap, csapunk hozzá még egy kis lila tracert is mert nincs félnivaló ugyse bannolnak...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis érdekesség:
Wendigo bundle pakkban a skinek mellé a két fegyver cry vagyis fagyasztós csonkító/dismemberment effektet kapott.
GhostPetya:
Grat a cseréhez. Majdnem kérdeztem hogy mi értelme volt lecserélni a régit, aztán látom hogy nálad nem 1080Ti-volt, csak sima 1080.
-
boogie84
veterán
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron #17353 üzenetére
Ő lett helyette: [kép]
Nagyon régen volt AMD kártyám (akkor még ATI volt), azt utáltam, viszont az Nvidia RTX kártyáinak az árazását meg még jobban. 2080 teljesítmény lett volna a legjobb, de tudtommal az AMD-nek most nincs ilyen kártyája, 2070 szintet/kicsivel többet tudó viszont van, és jóval olcsóbban, ami nem mindegy.Kiváló kártya FHD 144 Hz-re, vagy akár 1440p-re (bár a több fps most szerintem marad az FHD). Kövi hónapban majd lesz egy monitor csere, illetve a Ryzen 7 1700X-et váltom majd legalább 3600/3600X-re vagy ha 3700X-re, ezt még meglátom, aztán megvan a vérfrissített versenyképes PC, 2 évig kussolok.
Jó egy extra SSD, új egér benne van még a tervben, meg talán még egy 16 GB RAM kit, hogy legyen akkor már 32.Ev végén meg PS5.
-
BandiHUN
veterán
Sajna még mindig nem arany,hiába öltem sokat,de nehéz vele fejest lőni(evidensen nem közelharcolok vele),mert máshová is rögtön öl HC-n középtávon,és azért nem túl pontos.AK-nál is ezzel küzdöttem.Nomeg kellene még vagy 20 kihajolós kill is,és kész,de már nem volt kedvem,fejes is ennyi,és ez is arany.De 1000 felett öltem vele már.Fennec felhúzva sokkal jobb élmény.Főleg hogy most mindenki azzal megy,meg MP7-Uzi az új mapon.Ráadásul az új mapon alig lehet értelmesen valahol kihajolni,vagy nem jó területet lát be az ember,vagy megb..ák a rusherek hátulról a CR-el reagálni se lehet.Viszont átlőni a mapot hosszában 1 hit killel,elég pontosan optika nélkül,az jóóó... -
Acheron
őstag
válasz
Szellem. #17350 üzenetére
Nem, ez egy felpimpelt SMG (Striker 45), és nagyon jól néz ki, különösen, hogy Anime pack -ban jön - és ezúttal nem rózsaszín (érdemes megnézni a részleteit, tényleg jól sikerült darab). A színes lövedéket a tracer pack -okban keresd a store -ban, van többféle szín, más- más fegyverhez rendelve (pl.) De ezek jellemzően 1600 CP körüli áron futnak. (nem mindig elérhetők, de periodikusan visszatérnek)
(#17351) GhostPetya: GTX 1080 megy, mi jött helyette? (érdekel (nekem is 1080 fut alatta), mert bár szemem a PS5 -ön, de a PC -t nem fogom tudni még elengedni, egy kör frissítés még biztosan van benne) -
-
Acheron
őstag
válasz
Szellem. #17323 üzenetére
Többen is megelőztek ezzel, így már nem részletezném. De ha rászánod magad, sok kitartást!
(#17331) b. +1 Izgalmas váltogatni a fegyverosztályokat, megnézni, hogy melyikkel hogy megy a játék. Igaz, én a kés és pajzs aranyra nem vágyom, szerintem a shotik után elengedem az aranyozás vonalat, és ráállok a felhőtlen szórakozásra.
(#17332) Ed3r_X_ : AK az egyik legerősebb AR a játékban mindent összevetve - legalábbis számomra. Nem tervezetten, de ezzel van a legtöbb kill (pedig anno MW2 -ben nem volt kedvenc), külön loadoutban van a FAMAS -al, ha minden kötél szakad, ezeket veszem elő.
MW2 után üdv itt is
(#17335) Plag: Ha az egész gépedet cseréled, pont az egeret nyugodtan megveheted előre (hacsak nem konzol - kontroller kombóval képzeled el a jövőt). Az egér már a mostani konfigodnál is segíthet, és az újba átdugni kb két perc, ha a progiját is felteszed - simán kezdeném ezzel az újítást. Nekem a G502 hozta el a jóságot, bár már a G403 is sokat dobott az élményen - én nem halogatnám a cserét.
(#17342) GhostPetya: És megjött a Dream Dasher, valóban 800 CP lett a bundle. -
sith7
félisten
köszönöm a választ mindenkinek, így már menni fog
-
válasz
DrTechnoid #17346 üzenetére
-
-
omfgk
veterán
De komolyan, ezek tényleg ennyire hülyék?
Nyomtam egy negyed környi Realism GW-t... Pont olyan undorító mint volt.
Több kemper, rosszabb láthatóság, könnyebb rejtőzködés...
Az a kevés csapatmunka is megfeleződik.
Nekem így pihi lesz a következő playlist-ig.
4-5 nap a váltás, vagy mennyi? -
oriic
HÁZIGAZDA
Bruen és a Vector arany.
Ejj, mindjárt vége Battle pass-nak is.
-
KaitouP
nagyúr
Modern Warfare and Warzone June 16 Update: Playlists and Store Bundles: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
#Plunder will be returning with the blood money playlist this Thursday.
-
-
Trebron09
őstag
No majd erre ránézek így milyen vagy vissza rakom addig a WMO 1.1a-t.
(#17335) Plag: Értem, miért nevetnék? Én csak furcsállom, mert nekem nem ez van megszokva. Majd az új géppel meg egérrel fogsz hasítani.
A fov 120-on olyan hatást kelt mint a halszem optika, szédültem azért vettem lejjebb, de majd feltolom 100-ra (24" fHD, 120Hz).
(#17336) s.bala31: Igaz.
-
-
válasz
Trebron09 #17333 üzenetére
Ki fogsz nevetni, de a Hyperx-emel 500 cpi jött be és játékon belüli 7-es érzékenység. Ugyanis ez egy nem pontos egér. Kipróbáltam 500 és 1000-res pollingratet.Nem volt változás. Én csukló és alkar kombóval játszom egy nagy egérpadon, így nekem ez jött be.
Az említett barátom gépén kipróbáltam a G902-jét és azzal oda lőttem ahová valóban akartam. Ég és föld a két egér és nem csak az árában.Ez egy pontatlan vacak alap egér az enyém. Mivel az egész gépemet cserélni fogom nem ruházok már be egy fullosabb egérbe, mert nincs értelme.
A FOV meg nálam 120 annak ellenére, hogy egy 27 colos fhd monitorom van, ami meg 60hz, progresszíven max 70hz. -
Trebron09
őstag
Visszatérve az egeres beállításokra, pár setupot kipróbáltam innen, de hogy tudtok megdordulni pl. 800-as Cpi-vel (8-12 ingame) ha hátul jön az ellen? Főleg aki írta hogy 4-600 nála a cpi. A fov nekem 90. Warzone-ra ajánlott a kisebb érzékenység, de multira..
Igaz én nem az egész karomat mozgatom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
prokxy #17324 üzenetére
AK-nál nagyon nagy a recoil, arra érdemes pár kiegészítőt tenni (grip, stock, etc.), hogy kezelhető maradjon középtávra is. Viszont a kaliber miatt nem kell sok az ellenfélbe.
Nekem most az all time favorit az MP5, HC módban nagyon adja.
Amúgy Üdv Nektek!
Egy ideje megvan a játék, de a gépem most kezd megérni hozzá. A héten új monitor, SSD, de még VGA is lesz.
-
-
-
-
-
prokxy
veterán
válasz
shotika #17309 üzenetére
Lehet különc vagyok, de kedvencem az M4 és ezzel is van a legtöbb killem. Hiába lett hamar gold, azóta is maradt a loadout-ban favoritként.
Pedig többet is próbáltam, vhogy ez állt kézre, egészen pár napig, mikor meglett a vektor.
BR-ben és multiban is M4-et szedem ki vagy vektorral vagy hdr-rel vagy rpg-vel.Graut is kigold-oztam, de nekem maga a fegyver nem annyira jön be. AK volt mindig is a kedvenc, kb minden játékban, ha benne volt, azzal voltam a legjobb szinkronban, de itt nem áll rá a kezem, pedig az is ki van maxolva.
Ram7 nekem egyenesen borzalom, Scar dettó, Oden még ami bejön, de BR-es colossus bazi rossz az ADS-e miatt nem gyere be, burst-ösök miatt a fal kilőve, kilo sem adja, hát na, nehéz eset vagyokszerk: Plag! minden fegyverre kell a gold és meglesz.
-
-
Acheron
őstag
A következő menüpontokon menj végig:
Weapons/Edit Loadouts
Itt válaszd ki azt a loadoutot, ait használsz
A goldozni kívánt fegyvernél menj be a Gunsmith/Customize/Camouflage menüpontokba.
Alul látni fogsz tíz ikont, különböző nevekkel. Ezek a camo csoportok. A nyitottakon láthatod, hogy az adott csoporttal hogyan állsz (pl 6/10)
Egy olyanba belekattintva, ami már elérhető számodra, látni fogod a feladatokat (pl: Kill enemies with headshot) és azt, hogy hol állsz pontosan a feloldásban a következő (vagy utolsó) szintig. (pl: 15/75).
Ha mind a 10 camo csoport 10/10, no akkor gold az adott fegyó -
s.bala31
őstag
Mindenkinek gold az M4 de senki sem használja
Nekem is de én is ritkán veszem elő.
-
sith7
félisten
Biztosan én vagyok a vak, de többször is percekig néztem, kerestem a menüpontokban, de sehol nem találom, hogy hol van az leírva, mi kell ahhoz, hogy egy fegyver gold legyen.
Xbox - n van meg a játék -
atee
őstag
Az első volt nekem is goldig az M4, de azóta elő se vettem. Pedig nagyon sokáig itt a forumban is noob fegyvernek volt beállítva. Mert könnyen kezelhető volt.
Ma már szinte csak M13 amit használok, minden pályára/warzonera is. Néha bevátok MP7 re meg kipróbáltam ezt a (f)lektort, de nem vagyunk barátok. -
Laraxior
titán
Patch van, Blood Money továbbra sincs...
-
-
csƵ
addikt
válasz
DrTechnoid #17311 üzenetére
Ugyanez. Nem is értem, hogy vittem el goldig.
-
-
shotika
őstag
Galil nekem is nagy kedvenc lett! HC-én nagyon szeretem. Próbáltam Warzone-ban, de ott jelenleg az a helyzet, hogy a Grau minden fegyvert üt. Nem mértem pontos adatokat, de a legutolsó 4-5 BR meccsen (az elejét leszámítva), mindenki azzal jött ellenünk.
Az M4 pedig amióta burst-ös lett lódaut nélkül, azóta már lódautba se pakolja senki. -
omfgk
veterán
válasz
BandiHUN #17300 üzenetére
HC-n azért borul ám az alap fegyver balance.
SCAR/AK/Galil/PKM/Bruen/stb...
Azok a fegyverek amik legalább 30-at sebeznek így 1 hitelnek pikk-pakk az élmezőnybe kerülnek.
Az új Galil normál módban igencsak közepes csak.
Messzire itt már nem elég pontos.
50 méter felett már túl nagy a recoil.
Alatta egész jó.Ami tetszik benne ,hogy gyors a movement/strafe speed. Grau kategória ebben.
-
NY_A
őstag
[link]
Én nem próbáltam, de elvileg így lehet helyet felszabadítani a játékból. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest