- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Netfone
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz
Sebibalu #18313 üzenetére
Ritkán nekem is előfordul, ha egyhuzamban tolom kb 2-3 órát, Üríteni kéne a memóriát. Ilyenkor én simán újra indítom a gépet és jó lesz megint pár óráig, amig a cod tele nem szemeteli a memóriát.
Más.: Nekem is gyanús hogy a dupla XP-vel nincs valami rendben. Legalábbis a Battle Pass tier az nem úgy megy ahogy várnám, mint season 1ben. Határozottan emlékszem hogy ott a BP dupla XP eseménykor látványosan 2x ugrott. Most csak a level szint megy 2x.
S4-et igazából most kezdtem tolni, első 2 hét kimaradt, így most toltam elmult 2 napban, jelenleg lvl 125 es BP35, vagyis huztam 75 szintet és 15!!! BP tier szintet.(BP20ról indultam)
-
-
-
makaiadrian
újonc
válasz
Sebibalu #15952 üzenetére
Üdv!
Nekem Digi van, én is végigcsináltam mindent amit kellett, static IP, port nyitás, játékon belül NAT Type Open, de még mindig nem talál meccset a game.... Support is csak ezeket a megoldásokat írta, de már nem válaszolnak. Esetleg lenne valami tipp, amivel jó lenne? Ha felveszem a kapcsolatot a szolgáltatóval, ők meg tudják oldani? sehol nem találok olyan választ, amivel előrébb jutok, csak annyit, hogy nyissak portot. Valakinek biztos megoldás?
Köszönöm! -
juve600
nagyúr
-
-
omfgk
veterán
válasz
Sebibalu #12193 üzenetére
https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/status/1245231064173469696
https://us.forums.blizzard.com/en/blizzard/t/call-of-duty-modern-warfare-unexpectedly-large-patch-march-27-2020/4681Van itt gond bőven.
171 GB azt jelenti ,hogy letöltetné veled a játékot újra, az egészet.
Csakhogy ez nem jelenti azt ,hogy nem csinálná meg veled ezt újra holnap is...Ehhez hozzá jön az is ,hogy sok embernek valamiért lassú a letöltés...
GG Activision
-
omfgk
veterán
válasz
Sebibalu #12190 üzenetére
Nekem is.
Pont ezért jöttem ide, hogy rákérdezzek, mert vagy 2 hónapja nem nyitottam meg a játékot, most megtettem, 88GB-ot szeretne leszedetni velem de 100kb/s-el jön a cucc...
Előtte a battle.net progit frissítette, kért is közben egy restartot. Elvileg az felment, utána viszont kampó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- No Voice in the Galaxy
- DJI topic
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest