- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
válasz
BandiHUN #22749 üzenetére
"Biztos nem semmi algoritmus,ami elintézi,hogy a fél meccset simán hozó fix 2 pontos csapattal,hirtelen elfelejtsünk célozni úgy ánblokk,és a végére épphogy be tudjuk rántani a kört úgy,hogy senki nem lép ki,de a végén már az ellenség chopper gunnere meg wheelsonja között cikkcakkozva épp pár ponttal nyerünk.És SOK ilyen köröm van.Mikor hirtelen elkezd a felpimpelt AK csak hitmarkerezni a kör közepétől.
"
Nekem is ez a személyes kedvencemMa csuklott rendesen a fejlesztők édesanyja, az biztos!
-
prokxy
veterán
válasz
BandiHUN #22749 üzenetére
Nekem nagyon nem megy a BP, ahogy előző szezonban is bőven 155 voltam és vmi 60 körül lehettem a BP-vel. Igazi kínlódás volt a végére, csak amiatt játszottam, h legyen kész. Na most tanultam belőle és nem vettem meg, szóval ha végére érek kiváltom, ha nem, ennyi volt.
S7 lesz-e, fogalmam nincs. DAM-os helovín meg bekaphatja.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
BandiHUN #22700 üzenetére
Dam-ot nyomd le és Superstoret ha ezek megvannak utána már pikk pakk pörög végig az event!
Dam meg, az említett hát balra a gát előtt. 1-2 láda lesz arra ha nem adják be akkor kilép és újra. Superstore azt hiszem déli oldal felől betudsz ejtőernyőzni kapásból az épületbe egy emelvényes részen keresztül ott jobb kéz felé sprintelve a fal mentén mindig lesz 2-3 láda szinte.
csibe1 Köszi! Nem rossz cucc de csalódás, várom továbbra is a SCAR-H-t és a Mother of Pearlt.
...szeretem a SCAR tompa kelepelését.
DrTechnoid egyedül? Az igeen, szinte lehetetlen volt a napokban ezt összehozni.Nekem Plunder, solo-duo-trio BR-ben legalább a session fele harmada Dam-ra ugrott vagy mint a földi hadsereg szaladt oda vagy robogott amivel tudott.
-
válasz
BandiHUN #22700 üzenetére
A gátat csináltam solo br-ben,szinte egyedül loot-oltam ki az egészet, és a generátorházban találtam meg az utolsót. A többi sima ügy volt plunderben is. Talán a superstore volt az olyan ami szopóágra tett párszor a rengeteg érkező miatt, de a többi az könnyű préda volt így utólag.
-
-
lowzor
veterán
válasz
BandiHUN #19386 üzenetére
Nekem egy enyhén szólva bazári már a Damascus. Plusz a láma dolgokat is ki kell goldozni hozzá, amiktől én undorodok (shotik, launcherek).
Az e-pénisz mondjuk elhiszem, hogy nagyobb tőle játék közben, mert nem keveset kell szívni, mire meglesz.
Az Obsidian sokkal jobban tetszik.
Nekem az Uzira van meg, fogadjunk hogy ezzel egyedül vagyok a topikban. -
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #19205 üzenetére
Gratula master, főleg a kitartásodért. Nem semmi ezt összehozni, én nem érzem, hogy tudnám vállalni az agyvérzés közeli állapotokat
No de most mihez kezdesz?
(#19184) lowzor: Pedig ha egy kicsit beleszoksz a HC -ba (TK ide vagy oda), kínkeserves lesz visszamenni Core -ra,. annyira élhetetlen az a fél tár / egy halál beállítás(számomra konkrétan játszhatatlan).
(#19186) prokxy: Ahogy nézem, hozzám képest mindenki űberprofi, én perpill az 1:1 KD aránytól is messze vagyok (a goldozás tett érte, az SBMM pedig összetöri magát,hogy ne engedjen visszamenni az induló szintre) Mindezek mellett egy Cruise missile - Vtol - Chopper gunner combót összelőni napi rutin, előfordul, hogy meccsen belül többször is összejön.
(#19194) JSaN: Az is az SBMM műve, ne legyenek kétségeid. Az SBMM az intézményesített cheater a rendszerben, egyetlen feladata van, ne engedje javulni a KD arányod. Ennek érdekében bármit (is) megtesz, kód szinten belenyúl a rendszerbe, összehoz cheaterekkel, lerontja a pontosságod, növeli az ellenfélét, ha kell, stb. A lefutott meccsekbe való bedobálás (ahol már potyog rád a Vtol és Chopper gunner áldás) csak ennek a része. Reméljük a fejlesztők is látják, hogy mennyire visszás ez egy szórakoztatásra kitalált játékban, és a következő szériákban már mellőzik ezt az erősen elqúrt MI -t. Sajnos ennek a játéknak már örök bélyege marad ez a sz@r. -
lowzor
veterán
válasz
BandiHUN #19183 üzenetére
Én eldobtam egy termitet, és 2-3x megölt a játék egymás után, mert belefutottak. Vagy lehívtam egy Cluster vagy Airstrike-ot és ugyanez történt, nem is egyszer.
Már rage quit közeli állapotban voltam.
Ha gold lesz a FAL meg a FAMAS, azonnal megyek vissza Core-ra emiatt.
Pedig nagyon imádnám a HC-t. -
zgospel
őstag
válasz
BandiHUN #19173 üzenetére
Azt a kettőt ismerem, de azoknak más az ikonja amikor működésbe lépnek. Ez konkrétan trophyként jelent meg és nem csökkentett sebzést kapott, hanem konkrétan semmit. Én is kerestem hogy hova van letéve, de nem találtam. Az ember egy sétáló trophy system volt konkrétan.
Valamelyik operator skin adja esetleg? -
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #19159 üzenetére
Ebből nem lesz harag, inkább aprítson a jó magyar fórumtárs, mint a nímand ellen...
Egyébként revansot vettem
Nagyon meg tudlak érteni, nekem sem jön be sem a Core (a 2019 kiadásban), sem a WarZone. Előbbi érthetetlenül sok lövést kíván egy halálhoz, a másik pedig nagyon lassú folyású számomra. De ezzel együtt is, nagy respect, ha végigtolod a Damascusig, nagy meló van benne. Nekem a maroklőfegyverek, launcherek, kés, és pajzs kellene még, de nem érzem a kényszert, hogy ráugorjak. De lehet, nem fog hagyni nyugodni
És mindeközben: Az AMAX tényleg elég brutal... Shipmenten 45 - 18. Nagyon lehet vele darálni rövid - középtávon... -
Linem
senior tag
válasz
BandiHUN #19156 üzenetére
Eddig 2 ilyen esetem volt a 3 hónap alatt, de ezek tényleg spectate alapján egyértelműek voltak. Falakon keresztül követték az enemyt, és headshot folyamatosan. Szerintem a 99% helyett inkább 50% körüli a valós cheater report.
Végre a Kilo141 is arany.Most jön az M13.
-
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #19156 üzenetére
Huhh, ez a Fennec egy dühös kis dög... Ezzel még a végén megbarátkozok. Szűk pályákon nagyon lehet vele osztani, csak figyelni kell a tárra, hamar fogy. Most az AMAX -al párban fejlesztgetem, eddig jól megvannak.
Bocs, Lorenzo, ez nem neked akart menni, csak úgy kijött így játék közben...
Btw, néha játék közben is összefutunkNem nagyon szoktam bogarászni a skinek között, de most a Wyatt operátorhoz kijött "The Fixer" skin ez üt... Ez egy az egyben a Ben Affleck féle accountant figura... Epic, kell
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BandiHUN #19141 üzenetére
Private lobby es pajzsozás valakivel? Bár így nem challenge, de ha mindenképpen ki akarod farmolni...
Sajnos érdemben magához a pajzsozáshoz nem tudok hozzászólni, utalom amióta létezik a szériában, de páran már megcsinálták, asszam b. fórumtárs is, ha erre jár, biztosan mond pár trükköt.
-
kill_switch
senior tag
válasz
BandiHUN #18929 üzenetére
Pajzshoz shipment HC a legjobb, HC-ba csak 1 ütés kell, de persze te is hamarabb nyakalsz.
Sarokba be, trophy-t rakd magad mellé, úgy a legtöbb gránát és launcher blockolva van, csak arra figyelj, hogy ne legyen túl közel a trophy, mert abba is belehalhatsz ha az eldurran melletted. Fél doboz nyugtatót szerezz be, bár két infarktust úgy is ki fogsz hordani lábon. Nekem majdnem a kontroller bánta, a vége felé amikor már csak 2 vagy 3 kellett a hármas kill-ből néha elég csúnyán felkúrt és akkor kérdéses volt, hogy meddig fogja bírni a nyomást a kontroller burkolata. Egy gyökér volt aki kitalálta ezt a feladatot, az is biztos. -
boogie84
veterán
válasz
BandiHUN #18919 üzenetére
Nekem az AX-50 tetszett legjobban a sniperek közül. Valamiért könnyű is volt vele játszani.
Azt hiszem azt 90%-ban Cyber Attack módban csináltam.Nálam is meg van a Damascus, egy dolgot "csaltam" el benne, a pajzsot. 6 ismerősre Joinoltam rá, és bedobott ellenük.
Felesben ki volt már húzva, de a hármas killekkel én sem tudtam volna mit kezdeni. Ők segítettek a pajzsnál.
-
-
lacus83
senior tag
válasz
BandiHUN #18314 üzenetére
Én komolyan irigyellek benneteket.
Nekem mostanság semmi se adja de lehet azért mert kB ha napi fél óra jut erre az jó. Egy hónapos lányom miatt plusz a meló örülök ha látom sokszor a cél keresztet
Ez a kimaxolas, arany, platina stb szerintem sose lesz meg egyik se.
Azt viszont észre vettem ami eddig adta s3ig, az már most a 4ben nem úgy adja. Ezért nem szeretem a frissítéseket. -
Tomko78
őstag
válasz
BandiHUN #18306 üzenetére
Tegnap én is neki feküdtem a sniper meg marksman riflének , normál shoothouson meg is lepődtem mennyit változtak a fegyverek , baromira lehetett haladni Kar 98 - is pl
még pajzs kéne de ahhoz most egyenlőre nincs idegzetem , de ez az új csipa elég brutális lett , mondjuk a sima lőszerrel jobban szeretem mint a többivel , termites volt úgy ahogy elmegy
-
Trebron09
őstag
válasz
BandiHUN #18242 üzenetére
Az a baj hogy mobilnettel a hajadra kenheted a programot.. Inkább tényleg ezen javítanának, hiába van net meg ping is viszonylag alacsonyan ha más a gond. Azokra -itt sem- gondolnak aki albérletben lakik, mert a sok okos ilyenkor rávágja hogy kötess be vezetékest.. Olyan könnyű az persze.
-
boogie84
veterán
-
omfgk
veterán
válasz
BandiHUN #17300 üzenetére
HC-n azért borul ám az alap fegyver balance.
SCAR/AK/Galil/PKM/Bruen/stb...
Azok a fegyverek amik legalább 30-at sebeznek így 1 hitelnek pikk-pakk az élmezőnybe kerülnek.
Az új Galil normál módban igencsak közepes csak.
Messzire itt már nem elég pontos.
50 méter felett már túl nagy a recoil.
Alatta egész jó.Ami tetszik benne ,hogy gyors a movement/strafe speed. Grau kategória ebben.
-
boogie84
veterán
válasz
BandiHUN #16632 üzenetére
Sorry de én ilyenkor nem bírok ott maradni. Féltem a perifériákat.
Azt hiszem a pályával (Rust) és azon a pályán a játékmóddal (HQ), na meg a superherokkal volt a probléma. Éjszaka mintha elszaporodnénak a férgek.
Többek közt ezért játszom most már 90%-ban Cyber Attack játékmódot. Taktika, csapatmunka. Itt nincs 70 killje a cheaternek ha esetleg jönne.(#16635) soo277
Bruen Mk9? Úgy rémlik LMG-vel 15 körben kell a megölnöd 3 FÜSTBEN! lévő enemy-t. -
Cheesus
senior tag
válasz
BandiHUN #15207 üzenetére
Pajzsra ha jól emlészem én ezeket használtam: E.O.D: gyorsabb mozgás miatt, Ghost, illetve Battle Hardened, ha ki akarnak flashelni.
Én most direkt a szar fegyókat goldoztam ki, így megvan az összes shoti, kés, pajzs, illetve most a raketták pörögnek az AR fegyók mellett. -
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #14839 üzenetére
Ez tényleg így működik? Én úgy tudtam, csak a kezdőjáték fegyói kellenek a platinához egy fegyvercsoporton belül. Igaz, én csak az AR -ket "platiníroztam" még S1 előtt, azóta nem foglalkoztam vele, így akár így is lehet. De akkor szívás, mert SMG -ből lassan a basic sorozat mindegyike arany lesz - folytathatom az azóta érkezettekkel, ha platinát szeretnék? Marksman -nál pedig pl a nyílpuskával? Szép. Mindegy, nemsokára kiderül.
Hmm, most visszanéztem egy kicsit, mert rémlett valami ezzel kapcsolatban. Februárban még biztosan nem így volt, a RAM érkezése után fejeztem be az utolsó alap fegyver aranyozását, és megadta a platinát, a RAM már nem kellett hozzá. -
válasz
BandiHUN #14839 üzenetére
Már a sniperek , félautómaták, shotik , AR-ek 80%-a arany, pisztolyok , SMG platina, kés pajzs, launcherek a habokban se
Nem tudom hogy azokat meg lehet-e csinálni könnyedén a Shipment nélkül. Bár a pajzzsal ahogy láttam lehet trükközni azért más mapokon is.
Szerk :
úgy tudom hogy a Crossbow nem kell a platinához, a DLC fegyókat nem szokták belevonni. Bár lehet hogy ezen változtattak időközben.
-
Corpuscle
őstag
válasz
BandiHUN #13699 üzenetére
Én nem vagyok nagy híve a Shoot House, Rust, Shipment pályáknak. Viszont! Season háromban van egy olyan acsi, hogy 300 kill kiegészítő nélküli fegyverrel. Az ilyen jellegű kihívásokban azt nem szeretem, hogy nem azért húzok egy fegyvert, hogy utána visszabutítsam. Közel 500 óra után azért kell valami újat belevinni.
Összeraktam egy "only Shipment" loadoutot (Holger (kell az lmg kill, csak azért) dobtárral, RPG amped perkkel). Tudom, dögöljek meg. Azon kívül, hogy tárazni nem nagyon kell (lehet), több, mint 200 kill megvan az említett kihívásból.
Amúgy utóbbi hetekben 99%-ban KC-t tolok. Sok xp, pörgős játék. Amikor kijött a Grau, nem szerettem. Most tettem egy próbát újra, le sem tudom rakni. Beteg egy fegyver. -
-
omfgk
veterán
válasz
BandiHUN #13130 üzenetére
lvl 110-es emberke is volt ma aki 100 méterről szórta a fejeseket AK-val.
Ezek nem ma kezdték...mert pont ezért fognak az emberek hajtani,hogy jajjdejócuccavan
Pont ezért fogom a következő cod-ot is kihagyni.Nekem az utolsó cod ezelőtt még a legelső Black Ops volt.
De ez a rész újra megtetszett.
Viszont a mai nap után aligha fogom megvenni a következőt.
Hátha a BF 5 kudarca után összekapja magát a DICE. -
boogie84
veterán
válasz
BandiHUN #13084 üzenetére
LMG-k után próbáld ki a .356 magnum-ot.Visszasírod az LMG-t! Én letettem a pisztoly-t. (talán az újat kipróbálom) Helyette az SKS megy, de az legalább jó!
725-öt én így használtam: pointblank volt számomra a legnehezebb, közelmenni vkihez... már-már stun-t használtam és úgy odacsúsztam.
Kar98-cal, vagy EBR-rel hogy állsz?
-
s.bala31
őstag
válasz
BandiHUN #13040 üzenetére
Ilyen "pisztoly hőssel" (tényleg az volt a neve hogy TheRealHero
ma is találkoztam. Neki volt egyedül 50 körüli killje az átlag 10-20-al szemben, természetesen pisztollyal, pár killcam után irtam hogy egy szaros csaló. Valahogy nehezen tudom elhinni hogy sokadjára, becsúszva tűpontos fejlövéseket produkáljon valaki. Persze még ő volt felháborodva
-
boogie84
veterán
válasz
Van igazság abban amit írtál. Bár ritkán írok olyat ide, hogy csalóval találkoztam. Vannak, főleg éjszaka. Valószínűleg a holdfény vonz őket.
Találkoztunk olyanokkal akik Ruston 3-an az enemyből lőttek kis idő alatt 150 killt.
Ahogy fal mögül kiértünk már haltunk is, pedig hatan voltunk. Arra nem volt időm, ha esetleg jött vmi légi eszköz, hogy másodlagos fegyverre váltsak.Tudom, hogy LMG-vel hátrányban vagyok, de amikor becélzom és lövöm, hitelem, de nem hal meg, az sztem erősen a nem hivatalos "hit detection" kompenzációt érzem erőteljesen.
Lehet, hogy a karantén hatása, de azt érzem, hogy 35-ös ping-gel jól megy a játék. Jól adja a fegyver a hitet, amikor 50-60 esetleg felette, akkor mintha kukoricát lőnék. Egyedül ez zavar. Most pl sorozom holgerrel az embert, rohan tovább és meghalok. Nekem ez a fura.
FPS kiírása játékban: Options - General - Telemetry
-
shotika
őstag
válasz
Amikor a csapatból én foglalok egyedül... A többiek capture-je abból állt, hogy ráéledtek a zászlóra...
Eddig 2 óra játék után nem volt fagyás, még az nvidia experience is fel van rakva. Pedig a játék ugyanazokkal a beállításokkal fut, ahogy tegnap leformáztam a gépet.
Első indítás után még letöltött a játék 4 Gb-nyi cuccot a shaderes töltésnél, szóval nálam is 172 GB a mappa.
-
boogie84
veterán
-
lowzor
veterán
válasz
BandiHUN #12939 üzenetére
Elég ritkán dob be jót, a Shield Turret-től meg a Personal Radar-tól már herótom volt.
Amúgy ha nálam dobott egy AC130-at, akkor egymás után kb 2x vagy 3x dobott 1-et. Juggert is viszonylag gyakran adott, bár mindig megsoroztak semtex-el, meg RPG-vel, szóval nálam az ritkán volt hosszú életű, de jó móka.
VTOL-t, Chopper Gunner-t meg Support Helo-t viszont 1 kezemen meg tudom számolni, hogy október óta hányat adott, szóval érdekesen van programozva a killstreakek generálása.
Próbálkoztam még az Emergency Airdrop-al, de vagy a pályán kívülre dobta ki egy részét, vagy lelőttek mire mindet összeszedtem, vagy Shield Turret szintűeket adott. -
lowzor
veterán
válasz
BandiHUN #12936 üzenetére
Én azért a Wheelson-t raktam be a VTOL helyett, mert ahhoz 1-gyel kevesebb kill kell, és a Cruise-al nagyobb eséllyel szedek le 2 embert, mint 3-at. A Wheelson-al is általában simán megcsinálom azt a 3 killt, ami még a Gunner-höz kell.
A megjelenéstől mostanáig nekem is bent volt a CP, de rengetegszer adott Shield Turret-et, amit soha fel sem használtam. Így, ahogy most van sokkal jobb K/D-kat érek el. -
stuka20
senior tag
válasz
BandiHUN #12449 üzenetére
Nem értem ezt a felfogást, hogy ha én magasabb szinten vagyok, akkor az alattam lévők mocskos csalók. El kell(ene) fogadni, hogy valaki jobban játszik nálunk. Erős példa(!) shroud pubg-ből átjön ide és lvl-1en szarrá ver mindenkit, akkor ő most csaló, mert a nagyszámú játékos kikapott tőle?
A nagyon látványosan csaló embereket meg reportolni kell, a gyanús vagy -a többihez képest- nagyon sok killel rendelkezőket meg boostingért kell reportolni, aztán vagy kapnak büntit vagy nem. Engem is jó párszor lecsalóztak meg reportoltak is, mert jobban játszottam náluk. Ez van.
Saját példa, hozzáteszem nem szoktam campelni. Bár az vicces, amikor a ponton csücsülsz és lecampereznek.Tegnap velem meg olyat csinált, hogy multi lobbyból kiléptem és nem a multinak a menüjébe dobott, hanem a warzone menüjébe.. érdekes
-
stuka20
senior tag
válasz
BandiHUN #11943 üzenetére
Az injured killektől annyira nem tartok, mert pl. shipmenten mindig van sebzés, szóval ott szép lassan megvan ez, leginkább a 3 kill halál nélkül, de leginkább pajzsnál, késnél az nem annyira vészes. Dobókéssel mi a helyzet? Az is beleszámít?
Deck
Megpróbálunk összehozni "megint" 12 embert? -
malystryx
senior tag
válasz
BandiHUN #11735 üzenetére
Így már értem, köszi szépen, nem is tudtam hogy ez a játékmód ilyen. Én még a régi jó kis TDM-et szeretem, megnézegetem a többit is előbb-utóbb. Azok milyen időközönként változnak, amik a multiplayer/quick play alatt vannak, egyszer bedobott valami konténeres pályát, de nem a shipment volt az, hanem egy picit nagyobb, de nem nagy pálya. Az nagyon tetszik, és az 2 napig volt, aztán más lett helyette. Ezek változnak? Meg ami egy kicsit talán nem tetsző dolog hogy 4-5 map rotálódik TDM állandóan és nem mintha ismerném, de biztos hogy rengeteg jobb map van.
-
malystryx
senior tag
válasz
BandiHUN #11729 üzenetére
Húúú, köszönöm, ezeket nem is tudtam, sokat kell még tanulom.
Persze nem fogok mindent a végletekig kimaxolni, de nagyon tetszik. Mi az a dögcédula? Ezt nem is hallottam még.
@lowzor: Teljesen igazad van, én Plunder-en AK és Uzi párossal megyek. Imádom őket.
Persze hogy jó ezzel a csővel is de én a net sz@rakodása miatt ötletelgetek, hátha így gyorsabbal lőhetek elsőnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest