- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz Hege1234 #12965 üzenetére
Semtex,Thermite,hátrálás Vagy ha hátrálsz,számítasz rá,hogy megugrik feléd,és szabaddá válik a lába,így lefelé célozva hátrálj.Plusz időt is nyersz vele,hátha felbukkan egy csapattárs mögötte és lelövi.Aki jól használja,az piszok g..ci tud lenni vele.Felugrásból is lelőhető,kilátszik a feje.Avagy mögé C4,bumm.Vagy inkább hátraarc,lefutod,és gyorsan megfordulsz,ha megindul,lelőheted,ha nem,akkor lesz helyed mellé gránátozni/mellélőni rakétát.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
- = Zk = -
félisten
-
shotika
őstag
válasz Hege1234 #13385 üzenetére
Ezeket mind megcsináltam régebben is, általában egy darabig működnek, majd jön egy update a készítőktől és hazavágja az egészet. Én ebbe untam bele múltkor, és jeleztem is, hogy még egyszer vagyok hajlandó újra letölteni a játékot, amit meg is tettem. Ami azt illeti, 2x is, mert a Win újratelepítés miatt megint le kellett. És aznap miután felraktam, még csak az se lehetett, hogy össze akadt volna valamivel a játék, mert még update sem jött ki hozzá. Gondolom a készítők nem szívesen fizetnének nekem, ha az újratelepítések miatt hamarabb elhasználódna az ssd-m (mondjuk ezt rájuk bizonyítani is szép feladat lenne...).
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz Hege1234 #13390 üzenetére
Jogos. Bár ennek ellenére még is azt kapom a fejemhez, hogy vacak összetákolt rendszerem van... Mondjuk egyszer a napokban úgy fagyott ki a játék, hogy konkrétan az egész gépet befagyasztotta.
Kipróbáltam a szerverátállítást: amerika - 2 meccs fasza, kilépek, európa bepipa, első meccs felénél ledob..
(#13389) spanglee001: Pl a Battlefield 5, Borderlands 3, Red Dead 2, ráadásul ezeket nem lowra állítva játszom, és még fizika is van bennük. Vagy legalábbis több, mint ebben, mert az hogy egy dobozt odébb lehet lőni, ezt már a 2007-es részben is meg lehetett csinálni.
Ez a játék továbbra is a túlkoros Quake engine szénné szedett változata, a shaderek tartják össze, a CoD szinte mindig is ilyen volt.[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs