Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 90 - modellalkat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Hege1234 #13390 üzenetére
Jogos. Bár ennek ellenére még is azt kapom a fejemhez, hogy vacak összetákolt rendszerem van... Mondjuk egyszer a napokban úgy fagyott ki a játék, hogy konkrétan az egész gépet befagyasztotta.
Kipróbáltam a szerverátállítást: amerika - 2 meccs fasza, kilépek, európa bepipa, első meccs felénél ledob..
(#13389) spanglee001: Pl a Battlefield 5, Borderlands 3, Red Dead 2, ráadásul ezeket nem lowra állítva játszom, és még fizika is van bennük. Vagy legalábbis több, mint ebben, mert az hogy egy dobozt odébb lehet lőni, ezt már a 2007-es részben is meg lehetett csinálni.
Ez a játék továbbra is a túlkoros Quake engine szénné szedett változata, a shaderek tartják össze, a CoD szinte mindig is ilyen volt. -
shotika
őstag
válasz
Hege1234 #13385 üzenetére
Ezeket mind megcsináltam régebben is, általában egy darabig működnek, majd jön egy update a készítőktől és hazavágja az egészet. Én ebbe untam bele múltkor, és jeleztem is, hogy még egyszer vagyok hajlandó újra letölteni a játékot, amit meg is tettem. Ami azt illeti, 2x is, mert a Win újratelepítés miatt megint le kellett. És aznap miután felraktam, még csak az se lehetett, hogy össze akadt volna valamivel a játék, mert még update sem jött ki hozzá. Gondolom a készítők nem szívesen fizetnének nekem, ha az újratelepítések miatt hamarabb elhasználódna az ssd-m (mondjuk ezt rájuk bizonyítani is szép feladat lenne...).
-
BandiHUN
veterán
válasz
Hege1234 #12965 üzenetére
Semtex,Thermite,hátrálás
Vagy ha hátrálsz,számítasz rá,hogy megugrik feléd,és szabaddá válik a lába,így lefelé célozva hátrálj.Plusz időt is nyersz vele,hátha felbukkan egy csapattárs mögötte és lelövi.Aki jól használja,az piszok g..ci tud lenni vele.Felugrásból is lelőhető,kilátszik a feje.Avagy mögé C4,bumm.Vagy inkább hátraarc,lefutod,és gyorsan megfordulsz,ha megindul,lelőheted,ha nem,akkor lesz helyed mellé gránátozni/mellélőni rakétát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent az első Snapdragon 8 Elite táblagép
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest