- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
Ha beledöglök sem fogom megérteni az egylövetű puskákat a játékban. Kipróbáltam a KAR-t, mert olyan jó videók vannak róla. HÉT találatból NULLA kill. Mindeközben kb 15x haltam meg egy lövésre snipertől.
-
leves9319
csendes tag
Nekem egy TPlinkem van.(TL-WR740N/TL-WR741ND).
Én olvastam,hogy a tűzfalon is engedélyezni kell ezeket,utána is kerestem,hogyan kell,megcsináltam,és még most is moderate.
Én csak azért szeretném megcsinálni,hátha segít a server disconnected BLZBNTBGS000003F8(vagy ilyesmi) hibán,mert mostmár kezd bosszantani,hogy MP-be és Warzoneba is bedobálja ezt a hibát.
-
Xaels
félisten
válasz
Dragon3000 #15897 üzenetére
Nézd meg, nem látszik senki fent. Amúgy meg ilyen pontosan hogy informálja le?
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica #15895 üzenetére
De a fura, hogy PS4-en játszom és ahogy a videó címében van kikapcsolt crossplay-nél.
-
Xaels
félisten
[link] fura.
-
Nyugis
senior tag
sziasztok!
valaki tudna segíteni, aki esetleg már tapasztalt ilyen jelenséget: a gépem játék közben meg meg áll egy tized secre ami egy folyamatos multiban élet halál kérdése. olyan 1 percenként produkálja! vajon mi lehet?
találkozott már ilyennel valaki? 1070 msi 8 giga gaming VGA-m van.. -
-
lacy86
addikt
válasz
CptAdamica #15882 üzenetére
Azt elfogadom ha “kocsira” dobom akkor egybol felrobban.
Amugy lehet csak “bug” volt.
( amibol van rendesen nèha 🤪 , valamelyik nap jottem lefele , latom az embert , nyitom az ernyot , mikor mögé ertem , kezdem lőni es eltunt ( de kozben futott ) 😅😅🤪 -
nanorambo
őstag
válasz
Dave567 #15880 üzenetére
Nagyon sokszor halok meg úgy, hogy már fedezék mögött vagyok, mégis le tudnak lőni. Főként HC-t játszom, de néha amikor egy-egy nem HC meccset tolok akkor szoktam látni killcamben, hogy rohadtul nem vagyok még fedezék mögött, holott én már rég befeküdtem, szóval elég sokszor "öl meg" a latency.
-
leves9319
csendes tag
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni, hogy NAT type-ot hogyan tudnám OPEN-re állítani moderate-ről? Olvasgattam már neten, videókat néztem róla,hogyna kell, de eddig még egyik megoldással sem sikerült.
Előre is köszi. -
agazsa
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy minden egyes gép újraindításnál ez a bánat elállítja a grafikát valaki találkozott esetleg már ezzel? -
lacy86
addikt
Erdekes ez a C4.
Az enemy melle feldobom a falra es nem halt meg.
Csak leszedte a pajzsat. 🤪 -
válasz
#50433536 #15863 üzenetére
Mikor eloszor elkezdtem jatszani nekem is ez volt.
Lapozofajl ki volt kapcsolva teljesen, bekapcsoltam egy SSD particion, adtam neki par gigat, tobbe nem dobott ki ilyen paging file hibaval, szerencsere nagyon massal se.
16GB van alapbol, de az epp csak eleg, win is hasznalja, minden mas is ami epp fut, pedig bongeszot es egyeb nagyobb ram igenyu dolgot kilovok jatek elott, de nem volt neki eleg, ez van. -
nanorambo
őstag
Mostanában PS4-rn is egyre furcsább dolgokat tapasztalok. Egyre többször lőnek le falon keresztül úgy, hogy előtte nem látják hogy oda mentem. Meg valahogy pont akkor fordulnak oda amikor kijövök a fal mögül, úgy ugrik be a szobába hogy pont oda néz ahol én vagyok és egy lövésből megöl stb. Most vagy annyira profik, hogy megérzésből csinalják, vagy baromi szerencsés játékosok ellen játszom vagy nem tudom, de ez most már zavaróan feltűnő.
-
törölt tag
válasz
tupacamaru #15867 üzenetére
16giga ram van benne... futás közben 10-12 giga ramot használ.. nem hiszem, hogy a ram kevés.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #15866 üzenetére
[link] Vagy próbáld ki ezt az ISLC programot, de minden fölöslegesen futó progit állíts le a próba alatt. Ha így megy, akkor biztosan a memória kevés.
-
savior
őstag
Helló.
A játék mennyi helyet foglal a gépen?
Tényleg 175GB, vagy ennyi csak a telepitéshez kell neki és utána kevesebbet foglal?
240GB SSD tele is lenne egyből. -
-Rolika-
senior tag
Ha WZ loadoutnál be van állítva a 2killre x perk a 4 killre a Ghost és a 6 vagy 7 killre x, akkor ha ölök 7-et nem él a Ghost?
-
-FLY->
őstag
Köszi srácok. Már ott tartottam, hogy ticketet nyitok.
-
-FLY->
őstag
Valaki esetleg találkozott már olyannal, hogy a ks-ek nem elérhetők multiban? Igen, be vannak állítva, pl az UAV, de hiába ölök akár 7-8-at egyhuzamban, nem dobja fel, hogy elérhető lenne.
-
Laby
őstag
Marha fasza ez az "új" BR Classic mód.
Nincs Loadout, nincs Gulag, nincs vásárlós hely, nincsenek küldetések, nincs self-revive...
Marha jókat lehet vadászni így.
Kár hogy nincs ebből (sem) duó mód. Játék megjelenése óta arra várok (a plunder az nem jön be). -
lowzor
veterán
válasz
sultansmith #15849 üzenetére
Ez az arany.
-
Acheron
őstag
válasz
Szatesz. #15833 üzenetére
Megpróbálhatod maximalizálni a frissítési frekvenciákat a játékban. A játék közbeni legyen 144 Hz, a lobby -ban bőven elég 60 Hz. (144 Hz. 2560x1440 moncsin tolom én is mióta ez be van állítva, csak elvétve fordult elő crash) Nem tudom print screen -elni neked most, mert épp nem enged be a Battle.net
(remélem, mire játszani jövök, megjavul
)
De azt hiszem, a Graphics opciók között van, Custom framerate limit.Egyébként azt hiszem, valamit mókoltak a hangátvitelen a tegnapi frissítéssel, mert az indulás óta eddig sosem hallottam az ellenfelek hangját (multi), de tegnap elkezdett mindenfelől jönni a gügyögés. Nem győztem némítani a népeket (orosz, német, francia, volt minden)
-
Dave567
addikt
válasz
CptAdamica #15783 üzenetére
5000 ft ért igen, amúgy már most kezdenek belesz@rni..
-
lowzor
veterán
-
GAbre
veterán
Csak én látom rosszul vagy tényleg kivették a napi chalange xp-t a battlepass haladásból?
-
Laraxior
titán
válasz
Szatesz. #15833 üzenetére
Akkor nem tudom. Nekem is csinálja, de az nem ugyanez a hibaüzenet, csak directx. Amikor valamit állítok a graphicsban már akkor is kivág. Ha leteszem tálcára akkor is.
Szóval eléggé hímes tojás jellegű a dolog. Ha megy, akkor ne nyúlj hozzá.(#15832) lacy86: Automatikusan átállítja a lövedéket, vagy kell beállítani külön tárat?
Számoltam, de majd' 20EUR lenne ez a kis golyós móka... kicsit combos annyiért.
400-am van alapból, egy 1100-es kell még mellé (9.9EUR) meg még egy 500-as (4.99EUR) -
Laraxior
titán
válasz
lacy86 #15828 üzenetére
Már volt róla szó, hogy nem mindegyik jó mindegyikhez.
nekem pl most eltűnt a red pakk, van helyette anime. Az pl pont jó az M4-re, és a P90re. Pont ezeket használom a legtöbbet, de...
1. Nem vagyok hajlandó ~25EUR-t fizetni a színes golyókért
2. (ha esetleg megvenném) nem vagyok hajnaldó rózsaszín lövedékkel lövöldözni -
Laraxior
titán
Meg be lehet húzni egy órás ingyen dupla XP tokent is.
-
lacy86
addikt
Van tracer pack ( red )
😁😁😁😁
-
bigdigit
addikt
Az öszes ...xom tele már ezzel a játékkal.3 napja vetem a 144-es monitort de kb 4 partyt tudtam nyomni vele mert crash crash hátán.Ma egyet tudtam végig játszani azóta el se jutok odáig belépjek egy multiba.Már 2x újra lehúztam de semmi változás.Na de most kipróbálom hátha nem szereti az 1140p-s monitort.
-
-
Laraxior
titán
válasz
Laraxior #15817 üzenetére
Így néz ki belülről.
A végén van egy ajtó, oda nem jutottam be, az hova vezet? Oda kellene valami kód, ismételten. -
venom8888
őstag
Most akkor az RPG-n mit nerfeltek? Az oszes raketavetot,vagy csak az RPG-t nerfeltek?
-
Khaosz55
addikt
Pkm-et nagyon szeretem. Warzonban sokat használom melette meg közelre egy MP7 van.
Most próbálom unlokolni a MK9-et. Milyen az MK9 a PKM-hez képest. Nem találok semmi damage firerate táblázatot róla. -
prokxy
veterán
M4-re tudnátok linkelni 1-2 bevált setupot nonHC multira?
Vmi olyan kellene, ami kb. minden mapra jó, Sawmill-től Shoot House-ig. (Shipment az más)
Alakítgatom, de valahogy nem az igazi, így állok most:
Optika kell rá, a gyári nekem sokat kitakar és most ezzel kell még 3x fejes.
szerk: mennyire ajánlott a suppressor? Elsősorban KC, TDM, Dom játékmódokkal játszom.
Még kipróbálom a Predator barrelt, az egyben suppressoros-is, csak ugye eléggé csökkenti a range-t. -
Gebriel
veterán
válasz
Laraxior #15806 üzenetére
Amióta meg van a MP7 blueprint mi is oda járunk vadászni lehet darálni rendesen.
Igaz az érkező squadokat csak akkor támadjuk, ha nem tudják kinyitni a 11-es bunkert. Ha nyitni tudják a kaput nem is támadjuk őket.
Szerk: Egyébként ez a játékmód így a S3 végére elég jó lehet szinteket húznia annak akinek még nincs meg a BP lvl 100. Elégé leszűkült a játékosok mozgása az adott területekre.
-
AAntii
őstag
válasz
Laraxior #15804 üzenetére
Szarkazmus?
Nagy szívfájdalmam, hogy az rpg-re nincsen 10-es scope, felpimpelve még jobb lehetne, így túl gyenge
Úgy kellene egy négyes csapattal odamenni, hogy mindenkinél lenne C4, kell közvetlen a bunker bejáratához, meg egy kicsit elé, hogyha járművel érkeznek, már a bejáratig ne jussanak el, mindenkinél legyen rpg, joker, ki mit szeret, 2-3 mesterlövész és 1-2 hasaló lmg-s, termállal, nagy tárral. Valamit kihagytam?
-
AAntii
őstag
válasz
-FLY-> #15800 üzenetére
MIóta kiderült, hogy ez a normális módi én eleve oda ugrom, tactical insertionnel, sniperrel, annyi lőszert meg amennyi kell szedek össze a balekok hulláiból. A rekordom 20 kill a 11-es bunker felett, de ahogy fogy a játékosok lelkesedése talán ez már nem fog feljebb menni
-
Gebriel
veterán
Várható, hogy növelik a beállítható loadoutok számát vagy marad a jelenlegi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest