- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
CptAdamica #27269 üzenetére
Plunder-ben alig van csaló, van hogy hetekig nem találkozok eggyel sem. Az hogy valaki szerint mindenki csak ha lelövik, attól még nem biztos hogy csalnak is.
-
tupacamaru
veterán
válasz
CptAdamica #27192 üzenetére
Egy távoliban...........
-
tupacamaru
veterán
Srácok, megvan valakinek a CX-9 SMG? És ha eldobja nekem és én felveszem, akkor én is unlock-olhatom utána?
-
tupacamaru
veterán
válasz
CptAdamica #25983 üzenetére
Azt írják hogy az a baj hogy teljesen fekete, és ez nagy előnyt ad, pedig nem ez az előny amiért váltottam rá.
Gondolom új skin-t húznak rá.
-
tupacamaru
veterán
Hát nem ezért érdemes játszani? [link] Rövid YT videó...
-
tupacamaru
veterán
válasz
szinesz.bob #22358 üzenetére
+1
-
tupacamaru
veterán
A Bruen mennyi szintes, 46.-on vagyok, csak nem látom mert nincs meg a fegyver.
-
tupacamaru
veterán
Szép dobás lett volna: [link]
(YT rövid videó)
-
tupacamaru
veterán
Felvettem valakitől egy FiNN LMG-t, ugye ez nekem nem volt benne a választható listába. Most megjelent, és azt írja, hogy csapjak le LMG-vel egy embert hét meccs alatt és megkapom. Milyen fegyvereket lehet így megszerezni, vagy hogy működik ez a dolog??
-
tupacamaru
veterán
Van Magyar zászló.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #20169 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
Nekem már megy a Twitch linkelés.
-
tupacamaru
veterán
Én most hagytam abba, nálam semmi gond nem volt.
-
tupacamaru
veterán
Lesz Plunder még vagy töröltem a játékot, valaki tud valamit erről?
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz
Laraxior #16074 üzenetére
A 00-ás bunker pedig ott van tőle nem messze, de oda szerintem le kell esni a térképen kivülre és nem tudom hogy vissza lehet-e jönni onnan. Én legalábbis nem tudtam lemenni oda. Nekem az Atlas Superstor-ban volt eddig minden kódkártyám és én is a DAM-hoz mentem vele.
-
tupacamaru
veterán
Na, ma sikerült nekem is bunkert nyitnom...
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #15866 üzenetére
[link] Vagy próbáld ki ezt az ISLC programot, de minden fölöslegesen futó progit állíts le a próba alatt. Ha így megy, akkor biztosan a memória kevés.
-
tupacamaru
veterán
Lehet tudni hegy mennyi Season lesz összesen?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Acheron #13961 üzenetére
Akkor, nekem az előző gépen, X5670-24GB RAM-GTX1080, vígan elment, még lapozófájl se volt. Most cseréltem gépet, i5-9600K-16GB RAM-GTX1080, egy kört sem tudok lejátszani, mindenféle hibával kidobál( DirectX-pagefile). Ha nem lenne az ISLC, amit valaki linkelt egyszer
, akkor már rég szétvágtam volna ezt a foshalmazt. Én nem tudom hogy ti hogy játszotok 16GB RAM-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged