-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Mondjuk szerintem a játék jelenlegi állapota tükrözi csak a topik állapotát. Amikor vasárnap este felmész tolni pár kört a barátoddal, erre:
1. kör: összevagyunk kapcsolva, indítok egy duo-t, őt kint hagyja a lobby-ban, engem berak a játékba
2. kör: lelőnek a stadion alól
3. kör: elszenveded magad a végéig és lelő egy aimosPersze lehet mondani rá, hogy "Nem kell játszani akkor." De akkor ennyi erővel nem kell olvasni a negatív kritikákat.
-
jozefgucci1
addikt
Már van saját topik csak viszonylag későn jött létre és kevesen ismerik . Sajnos anno nem nagyon engedték , hogy az mw mellett legyen egy külön Warzone topik is ,de többen kértük a modiknál és végül a kolléga megnyitotta .Aztán ott nincs topikgazda ugyan ,de szükségét nem igen érezem , mert menne ott is a neked is óh nekem is és én is jaj te is
-
gjung44
tag
egyetértek az elsö mondatoddal de ez a játék hibája. én sem panaszkodok minden szarért de volt amikor besokalltam és leirtam a gondomat, ahogy emlékeim szerint a topkiggazada is tett megjegyzéseket a nuke eventkor amiért nem lehet játszani. mindenkit ki tud boritani ez a játék, föleg azokat akik sokat játszanak vele ugyhogy azt hiszem néha mindenkitöl belefér egy-két megjegyzés ezzel kapcsolatban. nem kellene ezért beszologatásokkal veszekedéseket generálni.
-
Xaels
félisten
https://logout.hu/tema/warzone_jatekosok_ide_jatekos_partner_keresese_seg/hsz_1-50.html
Engem bosszant, hogy 8.-szorra jön vissza a stim glitch, be lehet menni a falba és onnan kilőni... ezek olyan hibák amit nem engedhetnének meg maguknak még akkor sem ha ingyenes. Pláne miután alig nyúltak a térképhez. Most parkolópályán van nálam is a játék, szerencsére a Returnal lefoglal utána jön a Ratchet bár már keresem a multizós utódját mert csak felidegesít a szaros netkód/lagkomp is.
-
SRC
tag
Azóta rájöttem, hogy latency. Ha rögtön az ernyős ugrás közben nem hal meg akibe engedem bele a fél tárat már lépek is ki.
Amikor meghal bent maradok és azokban a runokban 2 embert meg tudok ölni egy tárral. A sávszél jó ezen a gigabites digin, de sajnos sokszor betesz nagyon messze lévő emberek közé. Nekem recseg, utána nézem vissza és neki meg semmi. Mintha vaktölténnyel lőném.
Csak sajnos rengeteg az aim-os is, főleg az ilyen dupla kispityuval rohangáló gyökerek szoktak olyat, hogy alig látszom neki és harmadtárral leszed full életről folyamatos sorozattal. Igen, pehhrsze.És így meg már, hogy egyszer a latency miatt kell kilépnem aztám meg a csíter miatt... hát jobb lenne inkább valami meghívós tracker rendszer, mint a torrentnél, hogy lenne benne prioritás és a tagokkal tenne össze inkább, nem idegenekkel. Engem nem zavrna, ha félidőben lépnék be az elsőbe, inkább, mint ez a "gyakorlás" az elején, amit eleve törölnék. Mondjuk ha rajzam múlna, akkor csak HC.
-
jozefgucci1
addikt
-
nyul105
senior tag
Nem értem a pisztoly nerfjét.
Tegnap full platetel 1 lövésből meghaltam tőle, akkor mit számít ez a szórás?A dmr -t csak felkapni szoktam, nem húztam ki, látványosan nőtt a recoil, vagy csak vacak attachmenteket pakolnak rá.
A haladó játékosoknál szerintem még így is erős. -
Sokat nézem Thinnd , vagy HusKerrs streamjeit , de az enemy nagy része olyan mintha 8-10 éves gyerekek ellen mennének. Kevés a tényleges egyenrangú küzdelem, majdnem 100%-ban ők győzedelmeskednek , igaz hogy java részt USA fronton. Játékosok számát tekintve meg az ami EU néven fut a szerverválasztásnál, jóval számbeli fölényben van az amerikai testvéréhez képest,így akár az is lehetséges hogy EU ellen játszva nem érné el ezeket az eredményeket még az összeszokott csapatával se , vagy esetleg csak egy adag izzadsággal megnyomva.
-
csákány.
aktív tag
Én is ez a "szörnyszülött" miatt nyúltam vissza a jó kis FAL-hoz, csak most hozzácsaptam a Groza-t vagy a FFAR 1-et. Még nincsenek kimaxolva teljesen, de így is soxor összehozok 10+ killeket plunderben egyedül úgy, hogy azért pár százezer van is a zsebben. A legbosszantóbb killeket viszont a MAC-10-től szenvedem el, közelről és középtávon is OP, ami azért fura egy AR-el szemben.
-
BITBOYS
addikt
Néztem én is pár ezzel kapcsolatos vidit, illetve most szinte az összes mindenki ezzel a kombóval megy
, én nem nagyon játszom mostanában és akkor sem ezeket használom. Igazából mindegyik BO fegyver op warzoneban.
Most mentem pár kört, csak ezzel szedtek kide volt olyan is aki el se tudott találni és mázliból mikor betalált egy-két skuló akkor lett finish.
Dictator^
Nálam ez totál random.. vannak szuper bénák/szuper istenek, utóbbi ha véletlen bounty lesz nekem kell menekülnöm előle úgy megindul rámMostanában nem igazán érzem a játékot, ez meg is látszik a teljesítményemen.
Ő pl. keményen tolja egyébként is, de itt akimboval szinte verhetetlen [link] -
KaitouP
nagyúr
OBS esetleg? Streamerek körében népszerű tudtommal, én még nem ástam bele mélyebben magamat.
-
Dave567
addikt
Akkor magával a játékkal van gond...
Láthatod, valaki be se tud lépni, vagy ha még is, akkor kidobja, új Oprendszer óta nekem is vannak gondok, amik eddig nem voltak.
Valakit szeret szívatni a játék, nem mindig adja be a találatokat, és a kill rendszer is kamus, mert van olyan, hogy 1-2 killt nem ad hozzá.
De olyan is volt, hogy 1-2 mp után halt meg az enemy...Azt mondja meg valaki, hogy lehet a gránátot eltüntetni, melyik Perk az???
Ne lássa az ellenfél ha odadobom hozzá.. -
Dave567
addikt
Őszintén, nem tudom, de szerintem nem, mert nálam az Mp vacakol, mint írtam korábban, bár az enyém 30-80 ig szokott menni, de általában olyan 50 amióta kijött a CW, előtte kevesebb volt.
Szóval a válaszom nem hiszem, hogy a gépedben vagy a szolgáltatónál van a gond, hanem a szerverekkel, mert sokaknál láttam a Latency ugrálást, volt akinek 70-600-ra ugrott.
A másik, vettem egy PCIE Hálózati kártyát, néha még látom, de sokkal kevesebbszer a bal oldalon, középen a 3 kockát (Packet Burst), igaz nekem megy a Nas is, szóval lehet ezért is van, majd ki próbálom nélküle is.
Szerintem segített kicsit a külső Hálózati kártya, mint az alaplapi. -
Acheron
őstag
-
gjung44
tag
2.6 azt jelenti hogy összeségében jobb voltál nálam eddig.
nem mondtam hogy nincs jobb csak azt hogy még nem láttam itt. meg igazábol az csak a srácoknak szolt, gondoltam hátha villantanak valamit ha már szerintük nekem nem megy a játék.
az elején nem voltam valami jo mert nehezen szoktam át bo4röl erre a stilusra de mostanában már 4es körül tartom a heti kd-met amivel folyamatosan javulok. ugyhogy huzz bele mert a 2.60at simán utol fogom érni
-
jozefgucci1
addikt
A második felével a mondandódnak teljesen egyetértek , csupán annyival egészíteném ki , hogy sokan ráuntak erre a részre ezért lépnének tovább. Ami érthető is hiszen valószínűleg ez volt itt az utolsó season , így nem sok új tartalmat kapunk csak hát ugye ez nem minőségi továbblépés lenne ahogyan te is említed .
-
Linem
senior tag
A CW-re tényleg találó a szó, amit írtál.
Viszont azért nehéz mégis ezt megmondani előre, hogy mi lesz, mert sok mindentől függ. Például ha a top streamerekből sokan átmennek MW-ről a CW-re és ezt fogják hype-olni, akkor a játékos bázis jó része ebbe az irányba fog mozdulni.
Az MW attól függetlenül, hogy egész jól sikerült, a népszerűségében a streamerek is sokat segítettek. Nagyjából megállapítható már pár éve, hogy amit online játszanak a nagyok, azok lesznek a befutó top játékok a többségnél. Sajnos befolyásolhatóak a gamerek, ezért is nehéz megjósolni, hogy mi lesz.
Én is arra tippelnék, hogy a CW nagy bukás lesz, és marad az MW továbbra is. Persze az sem mindegy, hogy az Activision melyiket fogja jobban erőltetni a játékosok felé, mert például egy bétába minek dupla XP egyből, amikor az MW-nél már mióta nincs megint. Ha leveszik a kezüket az MW-ről, és inkább a CW-ben lesznek plusz kedvezmények, dupla XP, event-ek, free cuccok, akkor ez is befolyásoló tényező lesz. -
Dragon3000
nagyúr
-
Block01
csendes tag
Úgy látom akkor csak nekem jött be a jak.Merc+20 drum +fmj+chokee, és szigorúan csípőből tüzelve. Amióta van a drop zone játékmód a tdm-re rá se nézek.Végre ki tudtam próbálni killstreak rendszert,mert eddig csak perkeket használtam.Bár a wheelsont a jó istenért nem tudom irányítani.
Ha sikerül megszerezni a nyuggernautot (mert annyira siet) na akkor nincs ellenfél. -
s.bala31
őstag
"Nyilván, ezért van hogy aki jól játszik az szinte minden pályán első helyen van, aki meg ügyetlenebb az meg hátul kullog..." Többször fordult elő hogy egy ellenfelem egyik körben amikor ügyes társai voltak simán hozta az első helyet és nyert a csapattal. Következő körben gyengébb játékosokat kapott maga mellé és már vissza is csúszott a középmezőnybe egy vesztes meccsel karöltve. Vagyis szerintem lehet valaki bármilyen profi ha béna társakat kap biztos lehúzzák a teljesítményét.
-
-
lowzor
veterán
"Aki meg a Shotgun-ok miatt reklamál...még is mit vártok?"
Nem várunk semmit...
Csak semmi skill nem kell hozzá. Ha egy páviánt leültetnénk a gép elé, ugyanúgy elpötyögtetne a shotival, mint bárki, mert kb annyi tudást igényel.
Nem véletlen, hogy az RPG meg a shoti a legnépszerűbb a newbie-ok körében. -
AAntii
őstag
"Szerintem a jelenlegi 2 új fegyver közül nincs egyáltalán indokolatlanul túlhúzott fegyver."
Ezt írtad. Csak a pontosság kedvéért. Ez valami újmagyar? Ha már jössz itt nekem a figyelmes olvasással.
Én nem beszéltem a fejlesztőkkel, nem tudom mi volt a szándék, én csak a terméket kapom meg, viszont ha indokkal, ha nem, ezt baromira túltolták. -
AAntii
őstag
A grau fénykorában versenyképes volt nagy távolságra egy sniperrel szemben is, ha nem adtad be egyből a fejest sniperrel, csak testen sikerült találnod, két lövés között ugyanis folyamatosan tudott vele sorozni és amikor találatot kapsz olyan szinten elkezd mozogni a kezedben a puska, hogy utána már baromi nehéz beadni a lövést, ha nem tudsz gyorsan visszabújni valami fedezék mögé, míg magadhoz nem térsz. Szerencsére rontottak rajta annyit, hogy ez a probléma megoldódott.
"SR-1-nek meg a 0 bullet drop-ja, és hogy 500 méteren sem kell elé lőni a mozgó embernek az sikerült félre a többi sniper-hez képest." Ja, hogy csak ennyi a baj vele? Akkor végülis rendben van! A többi mesterlövész fegyverrel matekozol, hogy mennyivel lőjj fölé és mellé, ha épp mozog az ember, ennél ráhúzod, kattintasz és ha pontos voltál távolságtól és az ellenfél mozgásától függetlenül fekszik az illető, mivel fénysebességgel halad a lővedék. Ha a warzone mapon mindenhol lenne fedezék, akkor is kerülhetne a csapatod kellemetlen helyzetbe miközben éppen felhúznak vagy eggyel kevesebben harcolnak, de nem kevés olyan szituáció is adódik, mikor a szűkülés miatt a pusztán kell átkelned, így két kattintás vagy összesen.
Az originnel kapcsolatban az igaz, hogy warzoneban jobb a helyzet azzal, hogy nem az van kétméterenként a földön, emiatt a battle royale rész élhetőbb lett.
Azt az egyet nem értem, hogyha valami megöli a játékélményt és a játékosok jelentős része nincs odaáig a dologért (lásd az origin erőssége és jelenlétének gyakorisága a lootboxokban season 5 alatt), akkor miért kell több hétig várni, míg javítanak a dolgon? -
nyul105
senior tag
-
Acheron
őstag
Van igazság abban amit írsz, főleg az ellenpélda rész, sajnos a negatív dolgok mindig jobban feltűnnek, a jó pedig "természetes", ilyen az emberi természet. A játék sodrában pedig nehéz objektívnek maradni, mégha ezzel a mondatoddal is egyet tudok érteni.
Ezzel együtt is maradok inkább HC vonalon, nem tudok megbarátkozni a Core lassú tempójával. És ebben csak részben van benne az, hogy mennyi ideig kell sorozni valakit, míg kifekszik, sokkal inkább zavar, hogy fele időben a killcam -ot nézegetem (OK, tudom, nem kell meghalni, és nincs killcam). Ha kikapcsolható lenne, talán még próbálkoznék is, mert a késes meccsek igazán itt élvezhetők (éppen annak köszönhetően, hogy én sem halok egy lövéstől - hogy a pozitívumát is megemlítsem a Core módnak a másik oldalról nézve
) de így ebben a formában erre sajnálom a játékidőt (egy - két órát tudok általában este rászánni, amikor a család már elcsendesedett, nem ilyenfajta mozival akarom ezt tölteni).
(#21527) lowzor: Én mindenhol kedvelem, használom leginkább közelharcra, de hosszabb távra ritkán - a lassúsága és a korlátozott hatótáv erősen kompenzálja az erejét. De értem, miről beszélsz, HC -n valóban tud bosszúságot okozni egy hosszabb távra hangolt shoti a "sárkánylehelettel". -
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
nagyúr
Az egyszerű válasz: egy frissítés keretein belül.
A hosszabb válasz:
Mivel a CoD széria történetében ez az első alkalom, hogy ilyen történik, nyilván nem lehet biztosat kijelenteni. Sokféle forgatókönyv, megoldás is lehetséges, egyszerre "kétféle" viszont biztosan nem lesz a Warzone, így vlsz átépül a játék az új CoD rész tematikájára. -
jozefgucci1
addikt
Jó elhiszem , hogy van olyan ismerősöd aki kapott ilyen üzit ,de a discord dolgot azért említettem mert az a csoport elég nagy játékosbázissal rendelkezik és nem jött senkinek ilyen visszajelzés . Vagy ne menjünk messzire itt is te vagy az első
A blokkolás nálam is tökéletesen működik , így legalább egy bizonyos számú
gyanús játékossal el lehet kerülni a közös játékot .Az általad csatolt kép bizonyítja , hogy valami azért mégis van ,de nem gondolom , hogy ez elégséges . -
AAntii
őstag
Lehet, hogy egyébként is előjönne nálunk a hiba, csak mi erre fogtuk. A tünetek ugyanazok, egyszer csak gondol egyet a játék, és 5 mp-enként akad egy ordas nagyot, ami miatt játszhatatlan és a gpu kihasználtság ugra-bugrál egy kicsit. Egy biztos, amd videokártyánál tapasztaltuk ugyanezt többen is, nvidia kártyával nem, pedig a a gépek többi összetevője ugyanaz volt, csak volt közben vga csere. Hogy erre van e megoldás? Nem tudom, szerintem ez már az amd-s topik témája, ha megtudsz valamit, írj!
-
Dragon3000
nagyúr
-
AAntii
őstag
Nekünk akkor csinálja, ha két kör között lerakod tálcára a játékot és netezel, zenét állítasz, stb., de azt sem mindig, hanem teljesen random. A megoldás, vagy nem rakod le tálcára a játékot sosem, vagy játék restart, egyéb okosság nincs. Amd videokártya specifikus a dolog.
-
Dragon3000
nagyúr
Mostanában nem blokkoltam senkit, de ~2 hete volt egy olyan, hogy bedobott egy Warzone lobby-ba és feljött egy ablak, hogy egy általam blokkolt játékos is (csak aim-os pöcsorrúakat szoktam jelenteni és blokkolni) ugyan abban a lobby-ban van és szeretnék-e maradni vagy kilépek-e?!
Ez kellemes meglepetés volt.
Ez eddig is így működött, így ezen semmi új nincs, viszont jelentettem én is haverommal aimost és nem kaptunk semmiféle visszajelzést róla, pedig mindenki reportolta, aki fent volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest