Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Srácok, single player módban, hogy lehet kiküszöbölni, hogy ne akadjon meg kb 1 percenként több mint egy másodpercre?? Így nem lehet játszani. Core I5, 16G ram, Nvidia 2070 stb.. gép bőven elég lenne, köszönöm szépen ha van ötlet
-
Hege1234
addikt
hol és hogyan lehet jelnteni csalót?
én úgy gondoltam hogy killcamnél van valami gomb hozzá de nem találtam... -
nanorambo
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Ugyan ez, baromira irritáló cucc. Két játékban úgy érzem magam, mint valami e-sportoló szuperember, utána jön három olyan játék, amiben megmozdulni nem tudok, és olyanokat látok killcamon hogy csak pislogok, ilyen reflexeket még az e-sportolók is megirigyelnének. (biztos nem csalt, mert nem crossplayezek, ps4-en tolom)
Nagy durván ergya az SBMM.A hab a tortán, amikor az ellenséges csapat össze tagja ugyan abból a klánból van, az én csapatrom meg csak félig van feltöltve. Nagyon élvezetes, hogy még a spawnhelyről sem tudunk kimenni.
-
prokxy
veterán
válasz
szuk_jozsef
üzenetére
Ha pedig más platformos ismerősökkel játszol, akkor ingame van voice chat és ott tudtok kommunikálni. Audio menüpont alatt opec mic vagy push to talk-ra állíthatod.
szerk: bárki mással is lehet értekezni, akinek be van kapcsolva.

-
válasz
szuk_jozsef
üzenetére
Amennyiben a Discord-on megvan kivel szeretnél játszani akkor belépsz hozzá egy szobába vagy behívod . Van direkt hívásra is lehetőség ami ugyan úgy működik mint egy rendes telefonhívás -jobb gomb emberünk nevére és hang hívás azt hiszem . Amennyiben van már megszokott társaság akkor érdemes a Blizard Social menüjében saját csoportot készíteni és ott kommunikálni , így nincs szükség külső alkalmazásra .
-
szuk_jozsef
tag
Multi játékokban nem vagyok annyira (bf1,bf5,most cod) új de már nagyon unom hogy mindig magányosan kell játszanom,ezért is kérem a segítségeteket,hogy valaki magyarázza el nekem a pontos menetét ennek a hangalapú kommunikácónak.Tehát telepitve van a játék és a discord is.Bejelentkezek a játék ph--s szerverére a discordon és látom hogy éppen ki mit játszik.Hogy csatlakozom az egyik tagra?Ennyi nem elég kell a játékon belúl is csatlakozni?Akkor miért nem használjátok a játék beépített kommunikációját?Egy gyorstalpaló leírást nagyon megköszönnék!
-
scabi78
senior tag
hoppá
-
Acheron
őstag
válasz
LucentTwo
üzenetére
Ha van róla felvételed, és egyértelműnek tűnik, jelentsd, mást nem tehetsz magadért és a játékos társakért. Én 99% -ban HC -n tolom, ott sajnos nincs ilyen (killcam) segítség. Van, hogy azt sem tudod, honnan kaptad az áldást - tizedszer respawn után.

(#14084) propetya85: Én már úgy vagyok vele, hogy amikor a szívó ág van, igyekszem a legkevesebb halállal túl lenni rajta (nemigen megy, mert szaladok a pofonokért
), utána úgyis jön a másik véglet, az amatőrök aprítása... A csapatmeccs meg idegenekkel mindig kérdéses, a legjobb szándék mellett is. -
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Acheron
üzenetére
Vagy 6 - 7-es win streak után bedob 50-60as kezdőkkel úgy hogy az enemy majd fullos 155-es. Természetesen a frissek azt sem tudták merre vannak arcccal nem hogy mi az a HQ amivel csinálni kéne valamit, így hát egyértelmű volt a meccs kimenetele ...

Ma volt , szóval már kb az 5. win után kezdtem várni ma milyen szinten fog kiszívatni az SBMM... hát így.
Minden nap megtud lepni
-
csƵ
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Skill based match making
-
LucentTwo
tag
válasz
Acheron
üzenetére
UAV és társai nélkül falon keresztül megölt (legalább 15-ször így) + minden fal/fedezék kijövetelkor egyből célon volt és sokszor már előbb lőtt mint meglátott. Volt mikor fal mögött mentem dead silence-el, killcam meg arról szólt, hogy végig követett és mikor megjelentem egyből lőtt.
Igen persze vannak iszonyat pro-k is, de ők nem ez a kategória. Ez tisztán látszódott, hogy nem tisztán skill-ból ilyen jók
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Pont ezt akartam írni, az sbmm miatt ez nem ennyire egyértelmű. Vagy tényleg csalók közé teszi be az embert, vagy fél- (teljes) pro játékosok közé (őszintén, nem tudom, melyik az igaz), az egyszeri gémer (pl én) szempontjából kb ugyanaz az élmény: esik - kel (de inkább esik
) Azután jön megint a paradicsom 34 - 4 meccsekkel - utána ismét pokolra küld, eh, a fene ette volna meg, aki kitalálta...
-
lowzor
veterán
válasz
LucentTwo
üzenetére
Az a baj, hogy nagyon nehéz egyértelműen megállapítani, hogy csaló valaki, vagy csak az SBMM szopat-e.
Én október óta eddig 3 egyértelmű csalóval találkoztam, mindegyik Rust-on kempelt a toronyban LMG-vel, aimbot-al. A többi csak WH gyanús volt (de lehetett akár UAV, Advanced UAV, vagy csak a lépteimet hallották, és úgy tudtak előre becélozni). -
LucentTwo
tag
Első meccsem, hogy kifogtam egy csaló bandát. Nagyon élveztem az élményt köszönöm nekik. De legalább úgy csinálná, hogy ne legyen ennyire észrevehető, csak gratulálni tudok nekik.

-
csƵ
addikt
Mostanában nem kapok 75ms ping alatti szervereket.
-
kisza25
félisten
Sziasztok, hol lehet a játékot legolcsóbban megvenni? PC-re?

-
boogie84
veterán
Létezik olyan oldal, ahol az összes embléma, calling card, skin össze van gyűjtve, hogy mi kell hozzá? Nyilván nem a fizetősekre gondolok, hanem ami a játékban elérhető alapból is.
Köszi! -
s.bala31
őstag
Szerintetek előfordulhat az hogy visszavettek a Vtol Jet hatékonyságából, mert az utóbbi pár alkalommal nekem alig lőtt plusz killt. Vagy én vagyok béna/szerencsétlen hogy rossz helyre küldtem?

-
Dragon3000
nagyúr
Van valami megoldás a grafikai beállítások megtartására? Esetleg van itt is egy cfg fájl, mint a régebbi codoknál, hogy írásvédetté tegyem? Mert elég zavaró, hogy kb minden harmadik belépésnél rakhatok vissza mindent maxra, mert elállítja ez a fos, ha nem veszem észre menüben és játék közben állítom vissza, akkor meg directx hibával kidob.
Keresgéltem, hogy van e, esetleg ez akarna az lenni? Ha írásvédetté teszem vajon problémázni fog miatta a kliens?
c:\Users\Dragon\Documents\Call of Duty Modern Warfare\players\config.cfg -
hunace
tag
válasz
Blashe
üzenetére
Szia, engem hibaüzenettel dobál néha BLZBNTBGS000003F8 kóddal.
Kipróbáltam a pár javasolt de nincs változás. Illetve a Blizzard chat is néha megszűnik pedig kiváló a kapcsolatom. -
Blashe
aktív tag
Kinek van problémája még rajtam kívül az internettel ? Digi internetem van konkrétan és warzone közben fogja magát és ledob a szerver. Egyenesen az asztalra dob ki a játék és azt látom, hogy nincs internet kapcsolatom. LAN kábellel csatlakozom az internetre. Körülbelül 30 másodpercre megy el a netem. Látom jobb oldalt alul a tálcán, hogy hol visszajön a net, hol elmegy. Másnak van ilyen gondja még rajtam kívül ?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Tomko78
üzenetére
Nekem is beadta shipmentet.
3x egymás után hardpoint volt, körönként 50-80 killem lett
Össze is jött az arany Aug és el is kezdtem a következő fegyót húzni.
Egyébként ebben a cabin fever módban már többször észrevettem hogy ha jön egy map, akkor azt többször egymás után beadja pedig ez nincs benne a leírásban. -
Dyingsoul
veterán
válasz
TaRka94
üzenetére
Igen azt láttam, hogy írták, hogy visszakerül. De mióta van warzone egy kezemen meg tudom számolni hány órát multiztam .
Nem nagyon követtem a multi rotációkat, akkor voltam mikor még volt shipment only hosszabb ideig majd kivették és nem tudom valaha visszakerült-e (ez talán még S2 elején volt vagy S1 végén).Szóval csak arra lettem volna kíváncsi mennyi ideig fog maradni ha tényleg visszakerül, hogy tudjam mennyi idő van egy kis farmolásra. Anno én is nekiálltam lett 3-4 gold skinem shipmentből de meguntam. Azóta kicsit lenyugodtam a warzone-nal is és most gondoltam ráfekszek még pár új fegyverre, ezért érdekel. De így gondolom nem közvetíti az Activision a terveit hogy mi mennyi ideig marad a játékban.
-
Land
veterán
válasz
dombi81
üzenetére
Első körben a fegyvereket lvl maxoltam (kivéve a 4 launchert és a shieldet), aztán kb. 2 hétig csak játszottam, majd elhatároztam, hogy a kedveltebb fegyvereimet goldozom, végül mindet megcsináltam.
Az arányom megsínylette. Jelenleg 1-es a K/D-m, de innen simán feljebb fogom hozni.
Óraszámom játék szerint: 364 óraLaby: "1 hónapon keresztül azzal bohóckodjak és idegbeteggé váljak"
Nincs annyi. 1 hét mondjuk. A 3 killes utsó küldiben priviben tudok segíteni. -
Acheron
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
46 - os szinttől elérhető.
-
Laby
őstag
Grat
A pajzsot leszámítva szerintem "könnyedén" megugorható a dolog, a többivel Shipment-en gyorsan lehet haladni és nem is idegesítő.
Én egész addig jutottam a platinákkal amíg jött a pajzs és megláttam, hogy milyen feladatok vannak hozzá. Bele sem fogtam, esélytelen, hogy 1 hónapon keresztül azzal bohóckodjak és idegbeteggé váljak...
-
Land
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Köszi! Only shipmenten azt toljad. Anélkül megarage lesz. Jövő héten elvileg shipment visszatér.
-
-
Corpuscle
őstag
Talon másnál is bugos? A 2 plundert nem akarja megadni.
-
danilla
őstag
Első streamemben (vensegemre elkedztem streamelni
) ossze is jott egy victory negy fos csapatban
de egyedul nyertem meg (mert az egyik tars kifagyott, a masik ketto meg vegleg elhalalozott)
Sajat kill recordot is dontottem
Ejfel utan masnak is laggoltak a szerverek, nalunk folyamatosan ingadozott 60 es N/A kozt?
-
G33Z@
tag
Köszi. Am nem vagyok hasraesve tőle, csak a kíváncsiság hajtott.
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Sikerült végre öszelövöldöznöm a Renetti Akimbo-t. Azt szeretném kérdezni be lehet úgy állítani, hogy zoomoljon jobb egérgombra, mert most külön lövöldöz a jobb és bal pisztoly.
-
bobby45
tag
“Balra! Ott van! Lőjj már az istenit” 😂😂😂
-
Lomha 8V
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Nem értem én félre, nagyon jól tudom, hogy miről beszélsz. Sokat játszok randomokkal és mindig megpróbálok velük beszélgetni. Sokszor kapok kínai csapattársakat és szinte mindig kiderül, hogy itt laknak kicsit nyugatabbra. De mivel a legtöbb csaló ázsiai, azt is el tudom képzelni, hogy direkt jönnek európai szerverre, mert nekik is elegük van.
-
Pro!Petya
addikt
Mi a retek van ezzel a játékkal már megint?!

6. meccsbe dob be ahol full vesztésre áll a csapat..
F@szom ebbe a sbmm rendszerbe..., hogy ha nyerek pár meccsett akkor utána csak azért is szopóágra tesz. Vicc hogy baxotttul nem rajtam múlik hogy nyerek vagy vesztek mert egy 130-0 statos meccsett visszafordítani nincs idegrendszerem
(normális ember jó hogy kilép ahogy meglátja a statot , csak a skinre verőknek érhet meg pár fraget)
Komolyan már annak is örülnöm kell ha lobbyból startol a map?!
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
s.bala31
üzenetére
Sajnos nagyon sok ilyen játékos van vagy épp a fegyvert húzzák és másba szarnak bele.
Régen (még az MW2-es korszakban) szerettem SD-zni is mert akkor volt egy jó csapat is hozzá és korrektül játzszottunk egymás ellen. Sajnos már nehéz megszervezni így SD-t pl. nem is nagyon játszottam azóta. -
Xaels
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
Napok óta ez van velem WZ-ban is. Meglátnak és úgy lefekszem full armorral, hogy reakcióm sincs rá. Ma Downtown-ban felmentem sniperkedni tetőre amíg a többiek húzták a Recon-t fedezésnek mert ott rohangáltak a tetőn körülötte. Tiszta nyert helyzetből csipegettem őket, majd egyszercsak arconvert egy rakéta minden jel nélkül többszáz méterről egy magas toronyház tetején. De egyik nap Farmlanden szűkült a kör és szószerint láthatatlanná váltak az ellenségek. Láttam kidobta a lehelyezhető fedezéket majd az is láthatatlanná vált és a semmiből jöttek a golyók. Volt ilyen bug az esportos rucikkal is emlékeim szerint...
-
s.bala31
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Eddig azt hittem csak velem történnek ilyesmik
Ami még számomra talán a cheaterektől is idegesítőbb ha valaki beleszarik a feladatokba és csak a kill-re megy, függetlenül attól hogy csapattárs-e vagy ellenfél. Az elmúlt pár napban azzal szívatott a játék hogy sorra olyan csapattársakat rakott be mellém akik szartak rá hogy domination, vagy HQ, HP meccs megy nyomták mintha TDM lenne. Én meg rohangáltam egyedül foglalni. -
geckowize
őstag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Szia,
Köszi a tippet, de a jelenlegi helyzetben (covid) el szeretném kerülni, hogy bárki ismeretlennel személyesen kelljen találkoznom. Így a posta maradna, viszont vakon postáztatni meg ugyancsak nem szeretném a cuccokat, mert kicsit zsákbamacskának érzem az ilyet.
Közben utánanéztem és a játék PS (+ Xbox) változata is támogatja natívan az USB billentyűzetet és egeret. Utánaolvasva az jött le, hogy egy PS4 Pro + bill + egér valós alternatíva lenne egy másodlagos PC helyett, főleg, hogy az 55" 4K tévén is menne natív felbontásban a játék, nem beszélve a konstans FPS-ről, és 0 grafikai kompromisszumról.
További előny PS-sel kapcsolatban, hogy ha lecseng barátnőmnél az játszási láz, egy új, garis PS4-et könnyebb lesz eladni, mint egy már eredetileg is használtan vett PC-t, főleg ha nincs is már gari az alkatrészeire.
Ha esetleg játszik itt valaki PS4-gyel bill+egér kombóval, leírná mennyiben más játszani, mint PC-n?

-
-
prokxy
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mostani körben is lépnek ki az emberek sorban, enemy vtol, enemy chopper gunner, enemy apjafasza, néz jobbra az enemy, oldalt nekem, majd bamm, fejes, off, haltam is.
Kövi kör: úgy jövök be, hogy már a vtol szarrálő...nice. Lehet hagyom mára, mert szétbaszok vmit.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
pont ezért hagytam abba az online gémelést.....
nagyon kicsi a határ a csaló vs pro player között... ink nem foglalkozom ezzel már... én is elmondhatok pár év PVP-ét a hátam mögött.. elég volt.. meghagyom ezt másoknak..

számomra a WZ is élvezhető volt... 1,5 hétig... jött egy kerek pecs és kresselések, godmodeonplayerek stb... -
prokxy
veterán
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Félre ne értsd, biztos vannak csecsemő koruk óra COD-ozó fiatalok, akik a 38 éves fejemet, a 15-16 éves FPS múltammal kb szanaszét lövik, de azért amikor a killcam-ben látom ma pár körben, hogy már a fal mögött követ úgy, hogy se uav, se spottolva nem vagyok, ilyenkor elgondolkozom, hogy hagyom a PC-t a büdös picsába és veszek egy PS-t, rádugom az egeret, billt és elmehetnek a csíterek a fenébe, nekem a hajam meg nem hullik ki és minden hardver épen marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), utána úgyis jön a másik véglet, az amatőrök aprítása... A csapatmeccs meg idegenekkel mindig kérdéses, a legjobb szándék mellett is.

) Azután jön megint a paradicsom 34 - 4 meccsekkel - utána ismét pokolra küld, eh, a fene ette volna meg, aki kitalálta...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Össze is jött az arany Aug és el is kezdtem a következő fegyót húzni.
de egyedul nyertem meg (mert az egyik tars kifagyott, a masik ketto meg vegleg elhalalozott)