-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Hzoltan969 #25395 üzenetére
Rajzos müanyag xxar
. Annyira kamu élettelen gagyi
Persze értem 4k-ban neked minden szep de 1080p-n
Mondjuk én felskáláztam 1350p-re mert 1080p mar elégé homályos -
geckowize
őstag
válasz
Hzoltan969 #25390 üzenetére
Nyilván nem kell velem egyetérteni, mindenkinek megvan a joga, hogy megvédje a saját véleményét.
Érdekes, amit a grafikáról írsz, mert én saját tapasztalatból is és sok más fórumozó (pl reddit) véleménye alapján úgy vettem észre, hogy grafikailag gyengébb (megnéztem ultra texture-ökkel és max model qualityvel is) és mindemellett nem lehet úgy beállítani, mint wz/mw-t hogy szép is legyen és jól is fusson, tehát pl ha a 60-75 FPS környékét célzom meg, akkor a wz szebb és jobban is megy, mint a bocw.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Hzoltan969 #25390 üzenetére
Még szerencse , hogy a tied is csak egy a sok közül és a fórumokat olvasva te vagy kisebbségben a véleményeddel .
-
CptAdamica
veterán
válasz
Hzoltan969 #25288 üzenetére
Mondjuk örülnék, ha az új pályával együtt jönne.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Hzoltan969 #24935 üzenetére
Nálam is.
-
Peace
nagyúr
válasz
Hzoltan969 #24827 üzenetére
Az biztos, hogy be. Meg a Win 10, mert vannak gondok még mindig. Na de sebaj. Ez van, ezt kell szeretni.
-
Peace
nagyúr
válasz
Hzoltan969 #24816 üzenetére
Ha kikapcsolom a monitort és úgy állítom be a tv-n NVIDIA control panelban az 1440p 120Hz-et, akkor szerencsére megjegyzi, és innentől kezdve, ha kinyomom a monitort és átvált a tv-re, akkor automatán átáll erre a felbontásra 4K-ról és így nem szórakozik a játék és tartja a 120-at. Ez akkor lesz gáz, amikor 4K-ban tolnék valamit vagy 4K-s filmet indítanék, mert akkor meg állíthatom vissza windowsban a felbontást....nagyon gáz.
-
gjung44
tag
válasz
Hzoltan969 #23602 üzenetére
nem olyan vészes
probálok minden nap lenyomni pár menetet
-
Laraxior
titán
válasz
Hzoltan969 #23422 üzenetére
Az utóbbi hetekben csak azt tolom...sőt mondok jobbat.
Survivalban a Sentry-gun killeket is a fegyverre számolja, arra amelyik a kezedben van. Persze nem ellenségenként 100XP-vel kell számolni. De egy takarosabb rohamnál akár 2-3 kiegészítő is ráugrik a fegyverre -
shotika
őstag
válasz
Hzoltan969 #23323 üzenetére
Nem, igazad van, az én gepem szemetrevalo szar, az elozo is az volt. Ez egy tokeletes jatek. Sose fagy ki. Valojaban ez a sok hiba, amikor kuldjuk az infokat es a kepeket, az egy osszeeskuves resze.
- gondolom atsiklottál afelett, hogy altalaban rajovok mi a hiba. Jellemzoen updatek utan szarodik el a game. Én ebbe untam bele egy ev utan. Nem kell magam meggyoznom arrol, hogy a gepem tokeletes, mert a tenyek emellett szolnak. De mar unom magamat ismetelni, szoval reszemrol lezarva.
-
nutella1
őstag
válasz
Hzoltan969 #23323 üzenetére
Nem biztos, hogy neki nincs igaza. Produkált már nálam hasonlót pl. alaplapi, vagy amd vga driver, és kizárólag egy játéknál. A net szolgáltató is ludas lehet, vagy bármilyen software amely jelenlétét épp nem szereti a telepített játék. Csak kinek van kedve egyesével ezeket végigszüttyögni, több kárt okozhat a telepítgetésekkel és törölgetésekkel, mint hasznot.
-
prokxy
veterán
válasz
Hzoltan969 #22936 üzenetére
Igyekszem, de a Torchlight III Dusk Mage Electric build építése mostanában jobban vonz, meg ott a The Boys sorozat, azzal is haladni kéne.
Ma sztem nem, de holnap valszeg leszek este.
-
Trebron09
őstag
válasz
Hzoltan969 #22929 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Az a durva, hogy két napja kaptam plusz egy tiert valamiért, holott már megkaptam ami járt.
-
prokxy
veterán
válasz
Én sem. Bár rajtam nem segít az sem, a 100 nagyon messze van. Mikor ér véget? Lesz következő?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
[:Integető smiley:]
-
nutella1
őstag
válasz
Jár, bizony, ez csak pc-n fordulhat elő?.
-
prokxy
veterán
válasz
Hzoltan969 #22787 üzenetére
Benne vagyok, 2-en Larával 59 a rekord. De volt vagy 1.5 óra
Ma nem leszek, de holnap mehet 8 után.
-
Linem
senior tag
válasz
Hzoltan969 #22773 üzenetére
Csak HC TDM meccseket. Kivéve hétvégén azt a pár ugrást az Event miatt, de nem az nyomta meg, mert az előző szezonokban is BP100-nál még csak 115-120-as Tier-nél tartottam, mint most is.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Hzoltan969 #21574 üzenetére
Jaaaa hogy csak akkor adja meg, így már világos. Akkor még egy kicsi kell. Köszi mindenkinek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hzoltan969 #21426 üzenetére
This Week in #ModernWarfare & #Warzone:
• Shipment 24/7 & Shoot House 24/7
• Double XP, Weapon XP, and 2X Tier Progression this weekend
• New Skin for Ghost -
nyul105
senior tag
válasz
Hzoltan969 #20947 üzenetére
Nyulas csapat, mindjárt csinálok egy, [nyul] klánt
Ha jol számolok, 3an vagyunk eddig és 8-9 köré lőjük, gyere nyugodtan. Kell is, amennyi pechünk volt tegnap...
De amúgy ha többen leszünk, segítünk, megcsináljuk kétszer, 4 emberrel mehetünk több irányba. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hzoltan969 #20947 üzenetére
prokxy-nyul-én...Én ennyit tudok egyelőre, de lehet lemaradtam valamiről.
-
prokxy
veterán
válasz
Hzoltan969 #20870 üzenetére
Jövök én is!
-
Acheron
őstag
válasz
Hzoltan969 #20078 üzenetére
Nem vettem még észre ilyen összefüggést - ettől persze még lehet, hogy ez is befolyásolja. De ha még úgy is van - ez sem normális 2020 -ban (2019 -ben sem) egy A kategóriás játék esetén, azt gondolom
Ez kicsit olyan (jó lesz az, ha megfelelően indítod...), mint anno egy neves (szintén A kategóriás
) tech cég mobiljához kötődő botrány, amikor a hibásan működő készüléknél megpróbálták megmagyarázni, hogy mindez user error, és a feladathoz nyilvánvalóan még nem felnőtt usereknek elmondták, hogyan is kellene tartani egy telefont ahhoz, hogy az megfelelően működjön...
X16 még 12 headshotra vár a goldhoz, ez gondolom ma meglesz. Az 1911 viszont gyengébbnek ígérkezik - kíváncsi vagyok rá, ez mennyire lesz érezhető. Az X16 -al egész sikerült összeszokni HC -n, attachment nélkül is remekül lehet osztani vele a népet (azért a nagyobb távolságokkal bíró pályákon esély sincs vele az AR -ek ellen, egyelőre a handgun goldozás elég negatív a KD -arányra, bár gyanítom, ebben jelentősen benne vannak a pajzsos futások is.) -
KRoy19
őstag
válasz
Hzoltan969 #17273 üzenetére
Próbáld meg finomhangolni az egérérzékenységet a játékon belül + az egér dpi-jét.
Nálam is volt ilyen, hogy bizonyos kombóval darabos volt a mozgás.
-
boogie84
veterán
válasz
Hzoltan969 #14778 üzenetére
Enemynek kell fustben vagy mellette lennie. Irja is.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #14778 üzenetére
Én emlékeim szerint nem voltam a füstben, csak az ellenfél és beleszámolta úgy is.
Bár a Shipmenten bedobtam középre a füstöt lehet benne voltam minimálisan.
A Bruen MK9 egyébként olyan, mint egy Fúró- és vésőkalapács főleg, ha a 200-as lőszert belerakom. Lassú vadállat, bár egy kicsit lehetne erősebb is szerintem. -
Acheron
őstag
válasz
Hzoltan969 #14211 üzenetére
A DA elég gyerekcipőben jár még, úgy érzem. A MW 2019 hangmérnökei elvileg ráfeküdtek az atmos -ra is, de valahogy magassági szint különbségek nem akarnak átjönni (helikopternél teljesen OK, hogy durván felülről jön a hang, de néhány (egy - két) emelet különbséget nem biztos, hogy átad a system.) Nálam egy TEAC UD-301 adja a hangot (DT 770 Pro), és megy a Windows Dolby Atmos software is, de ezzel együtt, bár 3D -ben jól átjön a térhatás, a magassági különbségeket nem annyira érzem.
-
kisza25
félisten
válasz
Hzoltan969 #14104 üzenetére
Igaz, de a bőven az nem
Pontyos: ssd, vagy hdd-n van a játék? -
KaitouP
nagyúr
válasz
Hzoltan969 #13935 üzenetére
Hivatalos oldal, lap közepe: [link]
Ha meg úgy van ahogy írtad, akkor a hivatalos oldalon van félretájékoztatva a user, illetve hogy igazságos legyek, nem megfelelő a leírás. Akkor meg ott vagyunk, ahol a múltkor, amikor 600 kommenten át harcoltam annak a megértéséért, hogy nincs tier skip, csak pár ingyen megszerezhető tier/cucc a BP-ből.
-
prokxy
veterán
válasz
Hzoltan969 #13887 üzenetére
Az pl. hogy páran konzolosok, ráadásul ez is, az is. :)
Lara: kb. fél 9-től vagyok.
-
Laby
őstag
válasz
Hzoltan969 #13044 üzenetére
Akkor az jó nagy lehúzás.
Akkor erre az 1000 CP pontos témára rá is megyek. Köszi!
-
bebi998
csendes tag
válasz
Hzoltan969 #12869 üzenetére
Igy van.
-
FaTHI
őstag
válasz
Hzoltan969 #12729 üzenetére
Megnéztem de nincs benne a 3- operator csomag. Neked? Hová tudnék irniu azért ez nem fair!
-
FaTHI
őstag
válasz
Hzoltan969 #12696 üzenetére
Én megvettem az imént a battlepass változatot de nem unlockolta ki az első 20 Tiert! Valaki?
-
Pedro78
senior tag
válasz
Hzoltan969 #12696 üzenetére
“Battle Pass Edition
This Edition includes: Call of Duty®: Modern Warfare®, an In-Game Tactical Knife, the XRK Weapons Pack, 20 free unlockable Tiers from the Battle Pass system and 3,000 Call of Duty® Points*.“
vagy, ha ingame megnezed a store-t akkor ott elvileg van egy battle pass bundle 2400cp-ert. Az lehet meg opcio.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Hzoltan969 #12494 üzenetére
Én 3-4 játékkal léptem előre 6 szintet, így ott valami gond lesz.
-
dombi81
senior tag
válasz
Hzoltan969 #12411 üzenetére
Én azt a mókát azért hagytam abba, mert még 70 FPS is kevésnek bizonyult multiban 4K-nál, PC-n. Mintha nyugdíjas klubban lövöldöztem volna.
-
shotika
őstag
válasz
Hzoltan969 #12396 üzenetére
Én az alábbi beállításokra hangoltam az elmúlt időszakban a játékot, egészséges kompromisszumot kötve a látvány és a sebesség között.
Textúra Res és Anis - mozgás közben nincs akkora lényege a túlontúl részteles grafikának, viszont nagy kihatása van a teljesítményre.
Custom Frame Limit - ezt elfelejtettem lenyitni, amikor fotóztam, de a monitorom 144hz-hez lőttem be a maximálisat, hogy legalább felfele ne ugorjon ki.
Particle/Bullet Impact/ - egyik sincs kifejezetten hatással a gépre, pusztán látványelem, opcionális.
Shadow - egyértelmű, minél részletesebb az árnyék, annál többet eszik a cucc.
2 Cache opció - alap hogy bekapcs, ezekkel előre betölti az opción belül megadott értékeket a játék, hogy meccs közben ne szórakozzon ilyenekkel.
Particle Lighting - látvány miatt, de magasabbra húzva lehet, hogy eszik valamennyit, nem foglalkoztam vele túlzottan.
Ambient Occ - a környezetnek (tárgyak, fák, épületek minden) mélységérzet adó beállítás, enélkül már szinte egy játékot se vagyok hajlandó játszani.
Screen Space - tükröződés effektek, elvileg magasabbra húzva már eszegeti a gépet, viszont ha teljesen kilövöm, akkor soványabb lesz a látvány.
Élsimitás - hm, ez tesztelés alatt továbbra is. Nagyot dob a látványon, pontosabban is lehet távolra látni, zavarosabb részeken, viszont "érzem", amikor dolgozik, és ez hatással van a játékomra. Meglátjuk.
Filmic Strengt / Gain - egy kevéske hozzátesz, de inkább szubjektív.
Depth of Field - szintén tesztelés alatt, mert néha szemcséssé teszi a fegyvert, ami zoomolásnál baromi idegesítő. Elvileg nem így kéne működnie, hanem finoman elhomályosítja a környezetet célzásnál, de nálam gebaszos.
World/ Weapon Blur - részben látványelem, részben pedig fluidabb lesz tőle a játékmenet.
Olyan játékban amit a gépemen maximális vagy, aközeli részletesség mellett is 144fpsen vagy nagyobb ingadozások nélkül tudok játszani, ott ki szoktam lőni, de ebben a játékban a reflexjátékokhoz szokott szemeim és a néha nagyobb ingadozások miatt, jobb érzés mozogni és lőni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hzoltan969 #12396 üzenetére
Ez az 50%-os render scale azért zavar engem sokszor. Elindítom a játékot, feltolom maxra a grafikát, játszok rendesen, másnap elindítom, render scale 50%-on, visszarakom 100-ra, erre DirectX errorral elszáll a játék.
Restart, visszaállítom 100-ra és megy rendesen. Szóval nem értem. Imádom a játékot, de ezek a random fagyások azért felcsesznek, arról nem is beszélve, hogy vannak napok, amikor mintha menstruálna a játék és makacs módon minden ALT-TAB-ra kifagy... Máskor meg napokig jó.
-
kovsol
titán
válasz
Hzoltan969 #12385 üzenetére
Képzeld el bugos nálam mint közben rájöttem.
Hiába rakom Fullcreen-re a beállítást, minden indításkor átáll Fullscreen Borderless-re.
Eddig ezt nem vettem észre, és ha borderless fut akkor egy rakat fosadék a grafika, kb ilyen cod1 szintű nálam. Ha indítás után beállítom fullscreenre akkor jó.BTW ez a játék minden csak nem fotorealisztikus LOL. Grafikája vetekszik vagy egy Battlefield3 -al.
-
prokxy
veterán
válasz
Hzoltan969 #12309 üzenetére
Nem számít, ha ad hozzá 10-et, akkor mindegy, hogy 5-höz vagy 85-höz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Goddess of Victory:Nikke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Spórolós topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen széket vegyek?