- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Alapvetően Warzone kapcsán lenne kérdésem, remélem elfér ebben a topikban.
Kaptunk egy SMS-t tegnapelőtt este a csudálatos Telekomtól,hogy - nem pontosan idézek - hálózatfejlesztést vagy mi a hópihét végeznek a körzetünkben, így kimaradásra lehet számítani. Ez meg is történt, nem sokkal éjfél után a már-már űrtechnológiát súroló Kaon CG3000 típusú modem megveszekedett sebességgel villogni kezdett, és elment a net. Másnap délelőtt tapasztaltam, hogy a céges gépen a VPN sűrűn újracsatlakozik, mintha elmenne a net, de mégsem, illetve bizonyos honlapokon nem töltenek be képek, beágyazott videók, stb. Ez még nem is lenne annyira zavaró, mert úgysem volt túlzottan sok kedvem dolgozni.
DE: ez a szájbatekert játék sem megy. Battle.net szépen csatlakozik, elindítom a játékot, lefut az idegesítő shader install, majd a következő hibaüzenetet kapom: "Server Disconnected, Connection to the Blizzard game server has been lost. Please exit ant try again. Error code: BLZBNTBGS000003F8. Ha ez után elég gyorsan lépek ki a játékból, akkor még látom, hogy a Battle.net ablak jobb felső sarkban a státuszom offline-ra vált, majd újracsatlakozik. Mindeközben internet változatlanul van a gépen, egyedül annyit vettem észre, hogy ha közben Discordon is be vagyok lépve, akkor mintha egy pillanatra az is kihagyna,de ezt már lehet,hogy csak bele képzelem.
Amivel próbálkoztam:
modem, router, switch (gyakorlatilag a teljes hálózat újraindítása), Telekomos modem reset (faszán el is veszett az összes portforwardom, ennek külön örülök), BIOS frissítés a gépen, ipconfig release/renew, flushdns, Battle.net-en belül Scan and Repair, ami természetesen nem talált hibát.A Telekomos modemhez az asztali gépem 2 switchen keresztül kapcsolódik, de a DHCP kiosztást a Telekomos modem intézi. Windows 10 Pro 64 bit. Asrock Z87 Extreme6 alaplap.
Van valakinek ötlete, hogy mivel lehet még próbálkozni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
juve600
nagyúr
T-COM-os 50 megás net
NAT type-moderateegyik nap 80-as ping,ha három méterrel mellé lövök is meghal
másik nap 100 feletti ping és szinte senki sem hal,csak az assistot adja
nem értem................ -
Laraxior
titán
Úgy látom, hogy az új pár MB-os patchel megérkezett a rasszizmus elleni "tüntetés" Lehet nézni a fekete képernyőt
-
omfgk
veterán
válasz
Pro!Petya #16589 üzenetére
A mounted, longshot meg crouch kill trió tutira nem segít...
Gyors TTK - ösztönzi a játékosokat a kempelésre.
Ghost...
Thermal optikák...
Killstreakek (a megszerzésük és a védekezés ellenük)...Mind-mind a kempelésre ösztönzik az átlag player-t.
De ami a legnagyobb probléma szerintem : Túl könnyű messziről gyilkolászni.
Sniperek esetében 70-80 méter felett csak a fejes kéne ,hogy 1 hiteljen. Röhej ,hogy most mekkora a hitboxa az 1 hit-killnek.
Grau/M13/Kilo/Bruen/PKM/SKS/EBR/stb... Simán lehet mindegyikkel érvényesülni akár 100 méterről is.Főleg Ground War-t játszok, így engem ezek zavarnak.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Acheron #16585 üzenetére
Thx! Sokan fel is vettek ezért , és sokat játszom olyanokkal akik tényleg úgy játszák a játékot ahogy kell. Valszeg ezért van jelenleg 60%-os a win ratem, ami iszonyat lassan de növekszik még az sbmm ellenére is.
Amúgy a legnagyobb probléma hogy a készítők motíválják a közösséget az öncélúságra, ami egy multiban kb az elfogadhatatlan kategória.
Elég megnézni a skinekért szükséges feladatokat , napi / heti küldiket.
Egy bazári majom is megtudja csinálni ha kap elég időt rá , olyan könnyűek és értelmetlenek.
Ezek nyugodtan lehetnének olyanok amik a csapatjátékra ösztönözzenek vagy/és skill-be fejlesszék a játékost.
Ehellyet konkrétan ilyen bomlasztó játékra "kényszerítik" a játékosokat , mindeközben meg mintha mentálisan akarnák leépíteni őket az ilyen faék egyszerű feladatokkal.
Jóhiszeműen nem gondolom hogy a mostani játékosbázis ennyire korlátolt lenne....., szval ezért csak is készítők lehetnek a felelősek.
Azokat meg végképp nem értem akik a fegyószintezés miatt ignorálják a külvilágot, mivel az simán megy úgy is hogy csak játszani kell...
Jah hogy így tovább tart.. ejnye -
válasz
nyinya #16587 üzenetére
Nem célja ez készítőnek , vedd meg szépen a következő évi kiadást , ne a 'régi' verziót nyüstöljétek , mert még a végén arra vetemedtek hogy elfelejtitek megvásárolni esetleg az aktuálist.De ezt én se értem igaziból ugyanis ha mindegyik kiadásba beletennék a LAN mindegyiknek meglenne a saját közönsége.
-
nyinya
tag
válasz
Pro!Petya #16582 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, ugyanúgy dühít amikor a játékosok max 5%-a játszik objective módban. Ezért volt jó régen a COD4, mikor megvolt a saját szerverünk. Aki nem a szabályok szerint játszott, azt kitettük egy pár percre. Ha visszajött, akkor már betartotta a szabályokat, ha nem, akkor meg egy öncélú játékossal kevesebb volt. Ezt hiányolom a legjobban ebből is, hogy nem lehet saját szerver, ahol a barátainkkal közösen tudnánk játszani, ráadásul egy saját szerveren magyar játékosokból álló közösséget is könnyebben lehetne alakítani.
-
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #16582 üzenetére
Az a személyes tragédiád ebben, hogy szeretnéd tisztán játszani a számodra kedvelt játékokat a valós szabályrendszerük szerint, de ehhez a nagy (több tíz milliós) és egyénenként különböző (a magát szabályokon kívülálló cheaterektől kezdve a strict szabálykövető "ős" játékosokig) preferenciájú játékosbázisból sorsol melléd a rendszer csapatársakat és ellenfeleket. A valószínűség számítás törvényei szerint igen kicsi az esélye, hogy javarészt hozzád hasonló, az adott játék szabályai szerint játszani akaró társakat kapj, ha még oly tiszteletre méltó is ez a törekvésed (tényleg, respect, hogy van, aki erre is figyel).
Megértem, hogy ez dühít, de - tekintve a számokat - ez változni nemigen fog, sajnos. Egy megoldás van, hasonló értékrendű csapatban kell csapatni - egy jó és fegyelmezett csapat simán lehozza az ilyen meccseket a "csőcselék" ellen - hacsak hasonló csapatot nem fog ki (mondom én, aki megrögzött magányos farkas vagyok)
(#16560) GhostPetya: De miért Domino? (remélem nem azért, merd dől mindenfelé a pályán!?) Egyébként nem tudom, hogy vagytok vele, lehet, nem árt a fiatalítás, de nekem a korábbi részek "vén" róka Price -a jobban bejött (te jó ég, amikor anno MW2 campaign -ban kiderült, ki a 627 -es fogoly, a hideg szaladgált a hátamon, annyira megörültem)
(#16535) astro12: Úgy, hogy megtetszik valami, belenézel a tárcádba, bólintasz, hogy OK, ez most nem hiányzik sehonnan (vagy hiányzik, de egye fene) - és megveszed. Ez csak személyes preferenciák kérdése, nem kell mélylélektant, meg társadalmi beállítottságot, vagy akár sztereotípiákat belekeverni. Számodra érték? Megveszed. Számodra nem érték? Nem veszed meg. Nagyjából ennyi. Más kérdés, hogy a szolgáltatók felismerték az ebben rejlő üzletet, és kibővítették a kínálatot. Ez a piac. -
prokxy
veterán
válasz
Pro!Petya #16580 üzenetére
Engem totál nem tud érdekelni, hogy domination-ben pl. nyerünk-e. Főleg nem egy darálós mapon. Arra jók a zászlók, h ha húzzák, tudom ott az enemy.
Egy S&D pl. az más, ott premade lehetne menni és úgymond van tétje, azt vhogy komolyabbnak tartom. Most is voltam shipmenten húzni az mp5-öt, hardpoint volt, talán 1x jártam a közelében.
BF-ben megtanultam, hogy ennek a PTFO-nak kb annyi értelme van, mint a falrahányt borsónak. Én már totál lesz@rom, h nyerünk vagy sem, a kör végén a fegyvert nézem meg, operátort, épp amit húzok, épp amiért a játékélmény mellett játszom. -
Pro!Petya
addikt
válasz
nanorambo #16581 üzenetére
Jó, az SD meg még nagyon talán a HQ tartja magát szval ha kitartó az ember és van egy felesleges 1-2-3 órája akkor belefuthat olyan meccsbe ami élvezetes mert ott még foglalkoznak objective-el.
A probléma ott van mikor már a füleden jön ki ez a két mód és szívesen játszanál mást, csak ott meg ezek az állapotok uralkodnak amit fentebb ecseteltem...
Elszomorító , főleg úgy hogy anno a COD2 rongyosra lett játszva nálam.
Most meg itt tart a széria.
-Skin loot , weapon leveling , borzalmas matchmaking, zero anitcheat rendszer.
Egy multi FPS -ről beszélünk 2020-ban. -
nanorambo
őstag
válasz
Pro!Petya #16580 üzenetére
Nekem ez a rész renben van. Petsze előfordul hogy valaki sd be jön fegyvert húzni (mondjuk az magát is teljesen megszívatja), meg elôfordul, hogy valaki felveszi a bombot és bekempel vele valahova. De olyan 80 százalékban szerintem objective-re mennek az emberek.
Sőt van egy két magát igazságosztónak gondoló balf*sz, aki akkor is lelövi a csapattársait campingre hivatkozva, ha csak egy pillanatra megáll valahol körbenézni.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
prokxy #16577 üzenetére
Kb majdmindegy milyen módról van szó mert itt lexarják. Mindenki csak a saját kis dolgával van elfoglalva.
Mit is várna el az ember mikor már itt a forumban is lazán kijelentik hogy nem érdekli hogy nyer vagy veszt a csapata csak mert szintezi a fegyvert.....(#16578) nanorambo
Akkor nem ugyanazzzal a játékkal játszunk.
HC-n egyszerűen nincs már olyan mód ahol lenne tiszta meccsem.
Ha vesztek, akkor azért mert rajtam kívűl senki se játszik az adott módnak megfelelően.
Ha nyerek, akkor azért mert az ellenfél csinálja ugyanezt amit fentebb írtam.(#16579) pulffy Ha lenne HC már csapatnám ! Nem gyerebe a vizipisztolyozás
De lehet kénytelen leszek rámenni mert ott legalább nem a skinekkel meg a fegyószintezéssel retardálkodnak. -
Pro!Petya
addikt
Asszem pihentetem ezt a fostengert, úgy felkúr már folyamat napok óta a játékos bázis
Call of duty 2019 a valóságban :
-skin lootolás
-weapon leveling
Ennyi. Nem több. FPS köntösbe bújtatott lootolós / levelinges vacak.
Ez a "játék" valami elbaxott gané az új de-generációnak! -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #16569 üzenetére
Hja, ez a longbarrel még nincs meg. Rágyúrok
-
KaitouP
nagyúr
-
lowzor
veterán
válasz
tupacamaru #16569 üzenetére
-
Slavia
aktív tag
Call of Camper.... xD dugig van kemperrel,csíterrel,meg a ló*** tudja mifélével. Aki eddig nem vette meg nyugodtan várjon mert megéri. ( no offense )
-
tupacamaru
veterán
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nanorambo #16567 üzenetére
A jó fiúk/lány (Mara) azért valamivel vonzóbbak lehetnek (nem szó szerint értem) a többség számára, na meg mégiscsak ők a főhősök. Plusz, az eddig megjelent/majdnem megjelent (Cpt. Price) karakterek közül kettő elég ikonikus is a szériát illetően, avagy "kötelezőek".
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #16564 üzenetére
Boonie Hat-nek hívják és hja szerintem az jön majd mindenképp. (Ha már GHOST-nál megkaptuk eredeti skint, akkor alap, hogy itt is megkapjuk)
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nanorambo #16561 üzenetére
Ha úgy érted a kérdést, hogy a Season főhőse, amit a BP megvételével "ingyen" megkapsz annak legelején, akkor igen, mindegyik "jófiú, jólány" volt, a Coalitionben. A Season alatt jöttek rosszfiúk is a másik oldalon, ők viszont fizetősek voltak mind emlékeim szerint.
-
KaitouP
nagyúr
-------------------------------------------------------------------------------------------
Call of Duty: Black Ops - Cold War (?) mocap: [link]
-
csƵ
addikt
Anno 3000 Ft-ért vettem a CoD2-t, most megy egy szaros skin drágább.
Akkor nem volt mindenféle gunsmith meg paint, mégis beleöltem 1500 órát a játékba.
Mások az igények, évente jön új játék ugyanabból a szériából... -
BerserkGuts
addikt
A francokat ez netto faszság már lenne annyi értelmesebb dolog amiért pénzt kérhetnének nem ilyen ovis szintű magamutogatás de tény egyre jobban butulnak el az emberek ennyi.
És igen sokkal éltre valóbbak voltak anno mint most. -
prokxy
veterán
válasz
kovsol #16552 üzenetére
Tegnap este 2x is meg akartam venni a mostani purple pack-ot, majd mentem egyet az M4-emmel, azt rájöttem, hogy nekem jobban bejön, mint a Grau. Multi, BR egyaránt.
Aztán na mondom kell ez a lila, mp7-re jó lesz, mentem 2 kört vele, shoot house + shipment, majd előző napi mp5 smg-s játék után félre is raktam a 7-est, az mp5 jobb sokkal nekem, az lesz gold, meg majd arra veszek skint meg lézercsíkot! -
kovsol
titán
válasz
dombi81 #16541 üzenetére
Szerintem ez elég sértő, lenéző hangnem. Nem kellene ilyeneket írni olyanra aki más életet él, mint amit te ideálisnak találsz.
Szerintem egyébként meg pont te döbbennél meg, hogy mennyi sok családos ember költ ilyenre, mert a kevés játékkal töltött szabadidejéből a legtöbb élményt szeretné kihozni. Ha neki az extrát ad, hogy mondjuk a fegyvere máshogy néz ki akkor arra. -
hitchins
őstag
Erdekes tema egyebkent. Igazad van hogy mindenki azt vesz amit akar. Szerintem nem is ezzel van a gond hanem a lehuzos arakkal
Nekem pl tetszik a Ronin pack de 2400cp? Tobb mint 7e ft? Sztem elmehetnek a p..ba.
Es nem azert mert nem tudom megvenni hanem mert pofatlansagnak tartom.
Mondjuk meg mindig inkabb legyen ez ha marad, hogy a + palyakert nem kernek penzt. Igy legalabb nem vagyok rakenyszeritve hogy megvegyem. Megvagyok Ronin meg Pink Pony Pack nelkul is. -
Laraxior
titán
Próbáltam az AUG-ot a nato lőszerrel. Kb olyat rúg a fegyver, mint az AK... lehetetlen vele bárkit is eltalálni aki kicsit távolabb van
(#16546) oriic: Hát akkor az nekem nem nyerő. Marad ahol van a rózsaszín
-
nanorambo
őstag
válasz
dombi81 #16541 üzenetére
Én ismerek olyat, akinek van barátnője, elég mozgalmas társasági életet él és már lassan százezer körül van az összeg, amit ilyenekre elvert :D Csak azért írom, mert fura hogy egy videojátékos fórumban jönnek elő a legerősrbb gamer sztereotipiak.
Abban igazad van, hogy nagyon sok függő lehet. Érdemes megnézni a japánokat pl, mondjuk ők nem codban.
(Én eddig csak a season 3 battlepast vettem meg)
-
Agony
aktív tag
válasz
dombi81 #16541 üzenetére
Nem is feltétlen hülyeségre költi, csak arra ami őt boldoggá teszi, ez meg mindenkinek szíve joga. Semmiben sem más ez mint pl. nők esetében a műköröm, szolárium, stb... Például egy műkörömre elköltesz alkalmanként alsó hangon 4-5.000 Ft-ot, ami pár hét után garantáltan "kuka" és fizetsz újabb 4-5.000 Ft-ot, de ettől az egyén jól érzi magát.
Én nem szoktam ilyen ingame cuccokra költeni, de pl. jellemzően M4A1-el játszok, ezért arra megvettem a tracer packet, ami kb. egy pizza ára és nincs is ezzel semmi gond... mindenki a saját pénzét költi, feltételezhetően felelősséggel, így van aki fegyver skint vesz, van aki póthajat.
-
dombi81
senior tag
válasz
#50433536 #16535 üzenetére
Tudod mennyi függő lehet, akinek nincs kézzelfogható, értelmes civil, komoly családos élete, sem társas érintkezései, barátai, barátnője, gyermekei, felesége? Szerintem megdöbbennénk ha létezne erről kimutatás. Ezt el kell engedni, valóban mindenki arra költ, amire szeretne, ha hülyeségre teszi, az is az ő privát döntése.
-
SipiBcs
őstag
Egyszerű matek: 50 millió játékosból csak 10% vásároljon egy alkalommal 10 euróért skint, battlepast... bármit...
5.000.000 x 10 euró = 50.000.000 euróMellé teszem, szerintem magasabb a százalék, pláne van aki több alkalommal, többet költ. Ehhez még hozzá jön a megvásárolt játékok bevétele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
nagyúr
Az Infinity Ward azon dolgozik hogy törölje a rasszista felhasználóneveket, komolyabb szűrést vezessen be ezek felismerésére, és a játékosok is jelezhetik ezeket játékon belüli jelentéssel: [link]
-
zzola
titán
AK-47 nagyon OP! Igaz, hogy győzöm kontrollárni a visszarúgást, de pár golyó elég az enemybe...
-
BITBOYS
addikt
Meglepő lenne, ha esetleg pont holnap kerülne be a magyar zászló is a játékba
-
BITBOYS
addikt
válasz
Evil Snowman #16507 üzenetére
Én is 10/30-as tárral használom
Remélem du jönnek a barik és toljuk ezerrel a plundert..
(#16508) oriic Azzal kezdtem, imádom
de volt még pár kedvenc amit maxolni kellett..
Egyik cimbora szinte csak az MP7-et használja, általában neki van a legtöbb gyilokja, de jól is tolja a gammát.(#16509) lowzor Nyílt hétvégi dm-ben kezdtem bele az uzi felhúzásába, kalapált rendesen
Mikor megjött a kályhacső hozzá azon jót vigyorogtam
Szóval ezt is szeretem..ráadásul a Kilot, M13-at is átalakítottam minire..nem vagyok egy kempelős fazon
(#16510) Laby Külön művészet használni, érdemlegesen pedig kész csoda
De pont ezért éreztem kihívásnak dm-ben
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman #16507 üzenetére
MP7 for the win!
Valahogy MP5 nekem nem jön be. Durva cucc, villámgyors ADS, de valahogy nem adja. MP7 viszont nice, az lett elsőre GOLD nálam.
-
-
BITBOYS
addikt
Hű banyek, MP5 nagyon betyáros
30-as tár, csőbe épített monolájt.. divatnyelven OP
Elfelejtettem húzni a hétvégén, tegnap este kezdtem 24-es szintről, most 45-ös. -
prokxy
veterán
válasz
dombi81 #16504 üzenetére
"A nagyobb streakek pedig lazán hozhatók, igen" => ez érdekes kérdés, én amikor már 1-re vagyok pl. a vtol-tól, észreveszem és elkezdek izgulni, hogy nehogy megöljenek. Ekkor persze elcseszem és off.
Tegnap még a juggernaut is meglett volna 2x is 1 körben, ha az van berakva...
Fura ez, hogy rástresszelek a dologra, nem kéne tudom, csak látom az 1 csíkot, azt már bénázok is. -
dombi81
senior tag
Nem hinném, hogy az SBMM rendszer ne befolyásolná erősen a hullámzó statisztikákat, egyébként ez az elmúlt 1-2 hónapban alakult így, és lett csak látványos. Abszolút nem az a probléma a játékkal, hogy valaki mellé/ellen ügyesebb playert tenne be a rendszer. A nagyobb streakek pedig lazán hozhatók, igen. Nem fogok belemenni felesleges témába és társalgásba. Az a hozzászólásom nem arról szólt, hogy témát generáljak. Ezek tények.
-
s.bala31
őstag
Ja, bedob 1-2 perccel a meccs vége előtt. Tegnap több olyan köröm volt ami eleve létszám hiányosan indult. Itt a gyorsaságon lenne a hangsúly hogy próbáljon minél hamarabb találni valakit az üres helyre, ekkora játékosállományból bekapcsolt crossplay-el nem hiszem hogy lehetetlen.
-
csƵ
addikt
Tegnap Azhir Cave-en csávókám tolt egy 26/1-es K/D-t KAR98-cal.
-
Laby
őstag
válasz
s.bala31 #16500 üzenetére
Amikor meg Titeket dobál be egy játékba amiből más kilépett, akkor meg azért megy a sírás hogy beléptet egy meccsbe ahol kevesen vagytok és még kikapásra is álltok...
Ráadásul hogyha kilép valaki és kevesebben lesztek a csapatban az nem SBMM hibája.
Sokszor pótolja a játékosokat, annyira nem kirívó ez a dolog, mint ahogy itt beállítják páran.Még mindig százszor jobb, mintha auto balance lenne és végig tolod egyik csapatban a meccset, majd a végén átdob a vesztesek közé esetleg, hogy egál legyen a játékosok száma, mint CoD2-ben régen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest