- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
Komplikato #24248 üzenetére
auto defrag
indexelés
superfetch
ezt a hármat kell lekapcs és a winyó garantáltan kussol, a vista topicban segítnek neten levan írva -
törölt tag
válasz
Komplikato #23265 üzenetére
Ami az ATI AMD oldalán találtál az HD 2900-ashoz való
-
Zsolt89
csendes tag
válasz
Komplikato #23064 üzenetére
Köszi a választ! Én is inkább arra gondoltam, hogy ez elírás lesz..
És a másik kérdésemre nem tudod a választ esetleg, hogy a sapphire edition és a full között annyi a különbség, hogy az előbbi a kék míg az utóbbi pedig a piros nyákos? Csak mert mintha azt olvastam volna valahol úgyrémlik, hogy a 2slotosnak vmivel jobb a hűtése.
Vagy vki más tudna választ adni aki esetleg rendelte vmelyiket e kettő közül ipon-tól mostanában, mert még szeretném a mai nap folyamán megrendelni a kártyát, hogy a héten megérkezzen még.
Kösz! -
katt777
félisten
válasz
Komplikato #22751 üzenetére
Na, akkor ezt kéne tudnom, hogy hogyan hozták ki belőle, illetve milyen teljesítménnyel. Linkeket megköszönnék (a működőképessé tételéhez). Akárki ismerős próbálta akár AMD-n, akár Intelen, akár 580X platformon, akár P35-ön vagy X38-on, nem működött. Illetve a 2 kari igen, csak a teljesítmény-növekedés mértéke volt ZERO (és ez nem kevés alátámasztás).Tényleg leginkább emiatt ruháztam bele (tesztekben én is láttam, hogy állítólag megy, csak lehet, nem mérték, mennyi CF nélkül), mert minden más megy 1 VGA-val is fullon (kivéve Crysis, az 34%-kal lett jobb, tehát max GTS szintje, de most várok VinoRosso-tól egy hasonló beállításos GTS tesztet) és piszkosul dühös vagyok, amiért szar. És hiába lövöm ide-oda a Catalyst AI-t, vagy bármi mást. Amúgy is max +60% jön ki belőle (kivéve 3Dmark, na, ott megvan majdnem 100%, tehát a rendszeremnek rendben kell lennie).
Morrowindhez grafikai csomagot VisualPackRC1-est találtam max, de keresgélhetsz még itt, itt, és itt is (ez most éppen nem elérhető karbantartás miatt, így nem tudok közvetlen linket adni, de írd be a keresőbe). Nekem Mor. az idióta harcrendszere miatt nem tetszik, mert (kipróbáltam GOD módban) pl. 3 p. alatt nem tudok megsebezni egy ellenfelet, miközben amúgy ő pár másodperc alatt végezne velem. Na, ez a kamu, akkor legalább olyan grafikája lenne. Oblin meg fent van egy rakat mod a grafikai javítók mellett, szóval számos különböző játék akad azon belül a TR-szerű logikaitól a full action-ökig.
-
TTomax
félisten
válasz
Komplikato #22751 üzenetére
a Morrowind DX8.1-es,es en nagyon csodalkoztam amikor az Oblivion jobban futott
-
Thrawn
félisten
válasz
Komplikato #22350 üzenetére
Cserébe mintha az egyik DVI aranyozott lenne
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #22019 üzenetére
Ha jó lesz a VIA új procija (márpedig úgy néz ki), akkor nem lesz ez rossz üzlet. Alapjába véve nem a piacra van szükségük, hanem a VIA-ra és pár technológiájukra amik jól jönnek majd a Handled kütyüknél. Nyilván szorosabb kapcsolat alacsonyabb árakat szül.
Üzletben is vannak érzelmek ... ismerősnek olcsóbban odaadom a sült csirkecomb csontját. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #22014 üzenetére
Semmi mondandóm az x3 karihoz. Az Asus meglépte, de szerintem nagyon rétegmegoldás. Kb annyian fogják venni, mint a 9800GX2-őt. A hűtés miatt a gyártása is megdrágul.
Az nV-re az Intel veszélyes. Kezdve ott, hogy 1 év és itt a Larrabee, amivel az Intel a VGA piacot szemelte ki. Nyilván a kékeknek az a legjobb, ha lesz egy kétszereplős piacuk az AMD-vel és ugyan úgy ahogy a prociknál nagyobb befolyással fognak bírni. A háromszereplős piac problémás, mert bármikor keletkezhetnek megállapodások egy-egy húzótechnikáról amivel kettő az egy ellen harc alakulhat ki (nyiván az Intel lesz egyedül, mert az ő részesedésük a legnagyobb). Az nV-t az Intel gyakorlatilag ki akarja tenni, és ha tényleg háború lesz akkor pillanatok alatt tönkretehetik a zöldek több üzletágát is. Az nV-nek innentől kezdve gondolkodnia kell, mert csak a hülye öl olyan piacba tetemes pénzt ahol a fennmaradás nem a saját teljesítményedtől, hanem a konkurencia akaratán múlik.
Az Intel nemrég megvette a Havok-ot, hogy a Larrabee ha raszteres grafikában az elején nem is, de fizikai számításokban eladható legyen az asztali PC-be. Az nV erre megvette a Physx-et. Az Intelt ez meglehetősen negatívan érinti, így bekeményítet és nem adott az nV-nek CSI licenszet, aminek következtében nem fog tudni alaplapi nForce chipkészletet gyártani az új Intel procikhoz. Ezzel pedig gyakorlatilag kilőve az SLI lehetőség. Tekintve azt, hogy a Physx főleg SLI-re készül ez igen nagy veszteség.Nem vagyok meggyőződve az nV következő lépéséről, de ha okosak akkor az AMD-vel átrágják a dolgokat, és biztosítják a Radeonoknak a Physx támogatást. Ezzel nyerhetnek egy menetet az Intellel szemben. Tekintve, hogy a Novodex API és a Physx képességben jobb platform, mint a Havok reális esély van az elterjesztésére.
-
gombcomp
senior tag
válasz
Komplikato #21845 üzenetére
Igaz hogy ilyesmiről már szó volt régebben,vitatkoztunk is Katt kollégával a dologról.
Ami igaz lehet: MINDEN TERMÉK ÚJ, GARANCIÁLIS,
Ami számlát illeti "bárki" adhat ilyet! Ezek az árak erősen hasonlítanak a nagykerek
nettóihoz.Az egyik lehetőség,hogy így tud valaki pénzhez jutni (elszámolja,ÁFA vissza),és
megéri neki,de ez max eseti 1-2 darab lehet.A második EU-ban vásárolja (a cég EU adószámmal rendelkezik),ott a nagyker jóval olcsóbb,kinn nem fizet ÁFÁT mert tovább szállítja a vállalkozás az EU-ba,majd itthon fizeti ...Így akár az itthoni nettó nagykernek beelőz kb 30-35 % minusszal.
Na ezért olcsóbb...csak az APEH ki ne szúrja! -
Beowulf_78
addikt
válasz
Komplikato #21837 üzenetére
Persze...vagy nem is volt ennyiért sosem.
Az hihetőbb.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Komplikato #21804 üzenetére
Erre utaltam én is. Aki most fektet be, az vagy nagyon jót vegyen 775-ösöből (és lehetőleg Quadot), vagy hagyja a francba - legalábbis ha több mint két évig szeretné használni.
-
Produkció
senior tag
válasz
Komplikato #21804 üzenetére
nem a mostanról beszélek, mivel nyár körül tervezek, de akkor azt mondják hogy ősszel jön egy s1366 akkor azt megvárom és tudom hogy az a foglalat az intelt ismerve még 2év múlva is vagy talán 3múlva is fogadja a procikat...igaz 2évente amúgy is illik lecserélni ha újabb procit akarok, na de nem félévente mint az amd-nél...
-
Produkció
senior tag
válasz
Komplikato #21668 üzenetére
holnap után már különb gépházak és alaplapok jelennek meg hogy elférjen benne az X8
-
katt777
félisten
válasz
Komplikato #21668 üzenetére
És mind csak a lószar drágább csomagolású változatai.
Tomboy1986: meg a parasztvakítottak. -
TomBoy1986
veterán
válasz
Komplikato #21665 üzenetére
Az ASUS (asszem 6800GT dual) is, a Sapphire (Dual RV570) is állt már elő baromsággal, meg a Gigabyte (6600GT-ből volt kettő talán) is.
Mindig kell valami... Ezeket a kártyákat úgysem gyártják nagy számban, nem is lehet olcsón hozzájutni, inkább csak gyűjtők érdeklődnek utánuk szerintem.
-
Produkció
senior tag
válasz
Komplikato #21664 üzenetére
erre is kíváncsi voltam hogy romlik-e a jel az átalakítás miatt....akkor a választ megkaptam, köszi
-
P00By
nagyúr
válasz
Komplikato #21665 üzenetére
-
pisti
őstag
válasz
Komplikato #19523 üzenetére
Egy konektorbedugástól simán szétéghet bármi ...
A feszültség inkább esni szokott mikor egy nagyfogyasztót bekapcsolsz.
A konnektorba (nem kollektor wazze, az teljesen más, mondjuk ez nem neked szól az is igaz) csatlakoztatás esetén szvsz nem történik semmi jelentős, persze feltéve, hogy rendeltetésszerűen van használva a hálózat meg az eszköz is amit rádugnak.
Szerintem szimplán valami gagyi "villámvédő elosztó" a téma tárgya, ami nem hogy védett, hanem még problémát is okozott annyira szarul megépített valamiről van szó.
Az meg, hogy ki- vagy bekacsolt állapotban volt épp mikor bedugták az elosztót oly mindegy kéne, hogy legyen... -
rumkola
nagyúr
válasz
Komplikato #19523 üzenetére
Örök szabály, hogy elosztót nem kapcsolgatounk ki-be. Csak ha elmegyünk több napra otthonról...
-
katt777
félisten
válasz
Komplikato #19237 üzenetére
Csak az sem megy 2 külön partíción, ahogy én feltettem, hogy ne is lássák egymást, mielőtt valamelyik belebarmolna a másikba. Én inkább kapcsolgatok, amikor éppen Vistára kényszerít a szükség.
-
Bundás22
őstag
válasz
Komplikato #19237 üzenetére
jól van én próbáltam a legegyszerűbben egy átlagfelhasználónak(én is az vok) elmagyarázni hogy kell, nem ismerek ilyen körmönfont programokat h Vista Bút pró
-
Darken
aktív tag
válasz
Komplikato #19051 üzenetére
Köszi a segítséget. Ettől függetlenül megveszem a HD3850-es kártyát, legfeljebb marad a mostani kompozit megoldás. Végül is ez sem rossz
Amúgy egy-két fórumban is találtam, pl. itt, hogy megy a hdmi csatlakozóval.
-
Darken
aktív tag
válasz
Komplikato #19038 üzenetére
Mit értesz "normál képfelbontások" alatt? Korábban rosszul írtam LE-27S71B lcd tv-m van. Felbontása: 1366x768. Akkor mitől HD Ready, ha pl. egy 720p-t sem tud kezelni?
-
Darken
aktív tag
válasz
Komplikato #19027 üzenetére
Ok, akkor specifikálom, hogy mit mivel szeretnék összekötni
Tehát van egy Samsung LCD LE-27S81B - HD-Ready tv-m, aminek van hdmi bemenete. Ezt szeretném összekötni a leendő HD3850-es vga kártyám dvi kimenetével, és a tv-n nézni a filmeket. A hang nem gond, ahhoz van külön 5.1-es rendszer.
Akkor ehhez megfelel majd pl. a dvi-d ->> hdmi kábel?
Előre is köszi.
-
katt777
félisten
válasz
Komplikato #18362 üzenetére
Nincs megbízhatóbb egy floppynál, 5p-en belül legalábbis biztosan.
-
munky
őstag
válasz
Komplikato #17495 üzenetére
Arra számítottam, hogy a 128bit majd betesz neki. (HD 3690-nek) Ehhez képest szinte ugyan olyan gyors mint a HD 3850-em.
-
munky
őstag
válasz
uppsz 2X
-
athomi
veterán
válasz
Komplikato #17501 üzenetére
Nem látja semmi a monitor típusát. Eddig minden látta. Drivert nem találtam a neten hozzá (LG E700B).
-
CimbiX
aktív tag
válasz
De ha TFT lenne, akkor nem is bantana a szemet 60 HZ-en ;-)
-
athomi
veterán
válasz
CRT-ről van szó, eddig minden VGA-val ment 85Hz-en 1024x768-as felbontásban. Elfogadja a 85Hz-es értéket, csak továbbra is vibrál a kép, érzem, hogy 60Hz-en megy.
Melyik progival lehet állítani? -
dokar
addikt
válasz
már 25-30 között is best buy lenne, nem hogy 25 alatt
-
válasz
Komplikato #17185 üzenetére
új széria kényszer + powerplay + DX10.1 = HD3650
-
válasz
Komplikato #17178 üzenetére
"mert vagy nem igaz, hogy dupla annyi a textúrázója, mint a HD2600 - RV630 párosnak..."
nem igaz, ugyanannyi van neki.
-
P00By
nagyúr
válasz
Komplikato #17180 üzenetére
Én CCleaner-t használok, én ezt ajánlom, ha kérdezi valaki. Azt nem tudom, hogy mit csinál a CCC-vel
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
Komplikato #17160 üzenetére
Teszt a HD 3650-ről. Jaaa. hogy neked a 90ről kellett volna... Bocs
.
-
Birsinator
tag
válasz
Komplikato #11921 üzenetére
Hát ezt eddig nem tudtam, de akkor miért van az, hogy újraindítás nélkül a 7.12 simán felment rá? Lehet hogy a 7.12-nél már sikerült megoldaniuk ezt a problémát?
No mindegy, amint az írásomból kiderül, ha jól lepucoljuk előtte a gépet akkor a 7.12- igen is jól sikerült kis driver, bár sok gyorsulást nem hozott, de annak is örülni kell amit hozott, és hogy egy rakat bug kiírtásra került.
Megint nagyon elégedett vagyok gépemmel, hogy ezt a kis gyerekbetegségét is kinőtte!
ui: ja és a 3870-m tuningja, hogy ha úgy nézzük, akkor 825/2400, ha jól gondolom (ha nem akkor javítsatok ki)
-
Bali27
addikt
válasz
Komplikato #11922 üzenetére
Nem tudom.. Ráklikekltem amit adtál linekt.. Elvégeztem böven a 8elemit de ez nem 44 nemk tünik..
ASUS 8800GT 256MB 50.000FT 1db Galciator -
Gyuri27
félisten
válasz
Komplikato #10609 üzenetére
-
joi29
őstag
válasz
"Kurblival"
-
Alpachino
veterán
válasz
Arra én is kíváncsi leszek, hogy milyen "AGP-s " proci lesz képes kihajtani a 3850-et,de ez már az 1950pro-nál is dilemma vol, nem tudom, hogy miért kell ezt tovább fokozni.
Az NV már nem erölteti ezt az AGP-s marhaságot, gondolm nem akarja kiadni a 8800GT-t AGP-be.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Meghajtani? Catalysttal..
Kihajtani meg X2-es procival. -
Bundás22
őstag
válasz
Komplikato #8345 üzenetére
lehet ezúttal másképp lesz
bár lényegtelen én úgyse tudom majd megvenni
-
bajusz15
senior tag
válasz
Komplikato #8062 üzenetére
nem, nem very hight, de azon simán kipróbáltam volna...ha lehetne
mert ott van h nagyon magas de valamiért csak szürke vagyis nem engedi.
de valahol olvastam hogy valamit be kell rakni vagy írni már nem tudom és akkor engedélyezni fogly azokat is. majd megnézem -
Gyuri27
félisten
válasz
Komplikato #6655 üzenetére
Valami akad. Persze csak szegről-végről
-
losi73
senior tag
válasz
Komplikato #6633 üzenetére
üdv ez nincs fent DirectX9 novemberi honnan tudom leszedni,amugy a 7.10 drivert nem is tudom telepiteni valami hardver egyezés miatt csak a 7.11 megy fel fel raktam a crysis hotficóxet is de az sem segit
-
udi
őstag
válasz
Komplikato #5459 üzenetére
Na ez micsoda???Nincs különbség??
-
Bundás22
őstag
válasz
Komplikato #5459 üzenetére
akkor szerncse hogy x2-re váltok
12000HuF-ért majd a későbbiekben én is egy ilyen radeon-t szeretnék ... nagy a különbség a 256-os ill 512 változat között?
illete jobban fut a krízis 2GB rendszermemóriával mint 1GBtal XP alatt? -
crwlng
csendes tag
válasz
Komplikato #5460 üzenetére
directx 9.0c novemberi frissités
-
laci666
senior tag
válasz
Komplikato #5047 üzenetére
Csunyán elveri az SLI-s GT-t a 3870 Crossfir
+ még a fogyasztás is odabasz 3870Crossfir annyit eszik majdnem mint a singleGT.
Most az AMD-ATI nagyon betalált ezekkel az uj karikkal -
Rolcsi20
senior tag
válasz
Komplikato #5047 üzenetére
volt
-
balbla
tag
válasz
Komplikato #5033 üzenetére
Jövő héten én is kapok Powercolort
.
Lesz 3850 ből 256 és 512es is és 3870 es is.
Remélem normálisabb áron, de még nem tudott a nagyker árat mondani.
Mod: bocs elfelejtettem off ba tenni
-
EQMontoya
veterán
válasz
Komplikato #4952 üzenetére
ismerjük ezt, a haverom haverja hallott olyanról, hogy nitróval hütött 9900gtx szagát látta valakit... no persze.
-
leviske
veterán
válasz
Komplikato #4952 üzenetére
Lehet, hogy élsimítás meg hasonlók nélkül megy... de teljesen maxon szerintem sem viszi élvezhetően (gondolok itt diavetítésen túllépő látványra) a crysis-t.
-
munky
őstag
válasz
Komplikato #4882 üzenetére
hát a ha így folytatódik nem náluk veszek kártyát az egyszer szent...
egyébként nettóban 45K. 1 szaros kártyán közel 9K-t kerseni?
-
haky
senior tag
válasz
Komplikato #4873 üzenetére
elárulom kedves barátom , hogy a giga 8800 gt 41k nettó. a hd 3870 saffiban pedig 43,5k nettó..na melyik éri meg jobban? elvileg holnap kapunk leadtek-et gt-ben. igaz az többe kerül...
-
katt777
félisten
válasz
Komplikato #4807 üzenetére
No, akkor nézd csak meg a 2. slotot!
Hogyan is teszel be oda egy dupla slotos karit?
Tömörítve?
Ha elférne 4 3870, a hűtés továbbra sem gond, mert azok kinyomják a meleget. Az 1950XT-m még Vmod tuninggal is csak langyos kívülről, amikor GPU/RAM/VR egységek 80-90 fokon dolgoznak, és akkor a 3870-esen már végigér a hűtés (VR-re is), tehát teljesen OK-nak kell lennie. -
katt777
félisten
válasz
Komplikato #4251 üzenetére
K9A Platinumom van.
Hagyjál az MSI-vel. Ennél a cégnél szarabb bios-t senki nem gyárt, legalábbis a Platinum lapokhoz biztosan. Már az 1.8-nál van, és még mindig szar. Szóval hiába a jó hardver, a jó chipset, ha egy ilyen noname kategóriásnál is rosszabb gyártó írja a bios-t.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Komplikato #4162 üzenetére
Én kérek elnézést.
fLeSs Gondoltam, h az lesz benne, csak probáltam elérni, h hátha, nem. -
Anthony28
őstag
válasz
Komplikato #4217 üzenetére
Fletónak kellene elvonulnia és akkor lenne esély talán egy jobb életre....
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #4211 üzenetére
Nemeteknel 19% az afa, ausztriaban 20%, angliaban 17.5%, franciaknal 19.6%, mas EU orszagokban is 18-20% kornyeken van, 8-12% kozeleben max. elelmiszerek afa kulcsa van.
Ezzel egyutt az osszkep megjobban megdobbento, hogy milyen arakat szabnak itthon karacsonykor. -
FragMaster
addikt
válasz
Komplikato #4211 üzenetére
még jó, hogy beléptünk mi is
-
papi77
addikt
válasz
Komplikato #4195 üzenetére
valamelyik webshopban 33+áfa,de nem volt raktáron!ha +találom linkelem
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #4208 üzenetére
Tavaly januar vegen nagykerekben helyre allt a rend ar es raktar szinten.
"12 vs 20% Áfa difit meg kitárgyaltuk"
Hol 12% az afa?
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #4195 üzenetére
Nagyker netto, karacsonykor ami ebben az orszagban zajlik szamitastechnikaban ar szinten az nevetseges, aki teheti vegyen hardvert februarban
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Komplikato #4003 üzenetére
hát igen, tanulság: ne szülessé magyarnak, főleg ne kereskedőnek
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #3997 üzenetére
Hát az az atomolcsó kari amit te mondasz a 3870 esetében 60E Ft.
Hát ezt én nem mondanám atomolcsónak. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Komplikato #3997 üzenetére
az atomolcsón a bazárokban feltünő 45k-s 3850?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Komplikato #3961 üzenetére
hol lehet ezt látni?
-
he7edik.
addikt
válasz
Komplikato #3909 üzenetére
partizán GTS
ja BFG oldalon is vannak "ellenálók"
-
arn
félisten
válasz
Komplikato #3909 üzenetére
mas gyartonak is van ilyenje.
-
spiercell
aktív tag
válasz
Komplikato #3722 üzenetére
Átszámoltam az árakat, egy hete azt monda valaki, hogy itthon a 256mb-os 3850 40 körül lesz:
HD 3850 256 MB - 42 192 Ft
HD 3850 512 MB - 46 332 Ft
HD 3870 512 MB - 56 964 Ft -
Gorneck
legenda
válasz
Ez vmi vicc? Kisker árat nem is merek számolni...
-
katt777
félisten
válasz
Magyar kereskedők minden egyes árucikken nagyot akarnak kaszálni, ezért drágább itt minden, mint Európában.
És akkor hol vannak még a 219USD-s "kinti" árak? Kissé olcsóbb, mint Euro-ban, de hát a benzin, meg az autók is, stb. Nálunk lehet drága ilyen életszínvonal mellett, hogy hülyére keresi magát az ember, és nem tudja, hová tegye a rahedli lóvét, vazze. -
BaLee
addikt
válasz
Elég sok nagyker van nálunk is szerintem. Meredeken fognak zuhanni az árak ha ennyit rátesznek max az kaszál kicsit aki először szerez a kártyákból. De amint több nagykerbe is eljut úgyis az árakkal tudnak versenyezni legjobban így menni fognak lefele szépen. Legalábbis szerintem.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #3614 üzenetére
mint a anno a 7900-ből, igazi nagy teljesítményt nem hozott, de legalább drága lesz.
Azért ebben tévedsz,vagyis egy részében az árában igazad van,de a teljesítményben nincs mert igen is a 7950GX2 a 7900GT-hez 50-80%-ot hozott és vert mindent annak idején!
-
MaSzKa
senior tag
válasz
Komplikato #3154 üzenetére
csak jó lenne ha már olvashatnánk a ph tesztet
jó lenne ha 7.11-el tesztelnék
-
leviske
veterán
válasz
Komplikato #3241 üzenetére
Jó. Sőt akár Paks-ra is költözhetek és közvetlen kapcsolhatom a kártyákat az atomerőműhöz.
Akkor helyesbítem az állításom: A mai átlagosan használt tápok nem lennének képesek ellátni a rendszert energiával. Gondolok itt a leggyakrabban használt 450W-os tápoktól a még nem olyan ritka 550W-osig.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Komplikato #3230 üzenetére
Azt nem tudom, de amd-nét is lehet trial-t késziteni. Sőt lehet cf + fizikai (ez lehet vga v physx kari is).
Komplikato #3241: persze hogy lehet, meg [link]
-
leviske
veterán
válasz
Komplikato #3230 üzenetére
Én ugy emlékeztem, hogy a GTX/Ultra/GTS ismerte, olyanra nem emlékszem, hogy a GTS ne ismerte volna. A GT-ről meg olvastam, hogy nincs 2 SLI csatlakozója, tehát nem alkalmas Tripla SLI-re.
De számomra még mindíg megdöbbentő a tripla, meg quad megoldás. Azok alá, már tápot nem lehet venni.
Ezért tetszik a több GPU-s módszer, ha jól tudom az nem fogyasztaná a dupláját az eredeti vga-nak, ugye?
Az valószínű, hogy többet fogyaszt, de talán nem 2x annyit.
Kroni1: de írtam is, hogy azoknak nem gazdaságos, akinek nincs CF képes rendszere.
Amugy, ha a 256-os változatért 36-nál többet kérnek, senki nem fogja venni, mert jön a GT 256-os változata is, meg a GS.
-
keIdor
titán
válasz
Komplikato #3202 üzenetére
Január az másfél hónapra van...
Miért ne lehetne az R680? Mondták már régebben is, hogy 2 GPU 1 PCB-n, akkor ez miért nem felel meg neked? Egy tokozásban majd az R700 lesz... -
munky
őstag
válasz
Komplikato #3199 üzenetére
én az 512mb-os 3850-et tippelem 50K-ra. legalábbis egyes kiskereken nem lepődnék meg...
remélem Rolcsi20 -nak lesz igaza
-
Yushchenko
őstag
válasz
Komplikato #3175 üzenetére
Jól mondod, nem egy kategória, de nem is erről beszéltünk. Megvan a viának is a maga árkategóriája ahol teret tud magának szerezni, egyértelműen másra való egy integrált via vga és egy gef86. Szerintem megéri a 88gt is meg az új atik is.
A processzor dologba teljesen igazad van, de mi azért vagyunk itt, hogy mindenből a maximálisat hozzuk ki -
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #3163 üzenetére
És melyiket használják ki most jobban?
-
]Phobos[
senior tag
válasz
Komplikato #3152 üzenetére
,,ezért lehet nem is igaz, de ha igen, akkor pont nem bizonyítana semmit"
-
Móci
addikt
válasz
Komplikato #3128 üzenetére
Nagyon durva a hűtés, tetszik, tetszik.
Utána is nézek, mennyibe van egy ilyen csoda hűtő.
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #3126 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #3124 üzenetére
Melyik 3870en van duorb? Ez az jelenti, hogy az 50-re is rá fog menni...
-
arn
félisten
válasz
Komplikato #2744 üzenetére
ha mutatsz egy aktualisan jobb amd kartyat...
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #2755 üzenetére
Hát ez kész! A VR-Zone "DX10"-es Crysis tesztjében a beállítások médiumban vannak, de legalább 2520-as felbontásban. Ezek elmeroggyantak!
Persze ha Very Highba ment volna a teszt, akkor a 8800GT kapásból beesett volna ilyen 18-20FPS-re, az meg még sem járja. Meg akkor kiderült volna, hogy a GTX sokkal gyorsabb.Mondjuk lehet nagyon szahar egyesek szerint a két új ATI kártya, de én pl. le vagyok nyűgözve, hogy a híresen sz*r OGL driverek ellenére 1920-ban és 2520-ban még emberi frameratet tudott kitolni a 3850-es is Quake Wars alatt.
-
MaSzKa
senior tag
válasz
Komplikato #2737 üzenetére
én azért akarok 3850 helyett 3870-et venni mert a gddr4-es memórák kevesebbet fogyasztanak és a hűtése a vga-nak is sokkal jobb tahát nem kell rá venni 5-6eft-os hűtést
42eft vs 52eft nekem ez megér 10eft-ot főleg úgy hogy még gyorsabb is a kari -
arn
félisten
válasz
Komplikato #2737 üzenetére
ez egyenlore csucskartya - nincs az amdnek jobb.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #2574 üzenetére
Az a teszt egy vicc!
Kiadnak egy új kártyát és a 7.9-es driverrel tesztelik le!
Ilyen egy igénytelen tesztoldalt,jóhogy nem a 6.12-es tesztelték. -
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #2586 üzenetére
Nem vagy egyedül...nagyon is jól megy...kérdés mennyire fogta vissza a driver...
Ahol meg nem domborított úgy igazából, ott a többi kari se nagyon...szal nincs nagyon miről beszélni...
Aki meg ebben az árszegmensben akar vásárolni az, de nem elég neki amit tudnak a karik akkor ne hisztizzen várja meg a felső kategóriát.Nekem nagyon tetszik és tényleg az ár fog dönteni...
Elképesztő a fogyasztás és valszeg teljesen jól tippeltem, hogy mitől is van...vagyis Eist/C1E/CnQ szerű vmi dolgozik benne...
-
rocket
nagyúr
válasz
3870 kirakat kartya lesz, kozeledven a launchoz a jelekbol jol lathato
Annyi elorelepes van azert, hogy nem kestek 3-6 honapot, es az NV lanyos zavaraban (2008Q1-re vartak az rv670-et) belefutott egy csunya nagy softlaunchba. -
Rolcsi20
senior tag
válasz
Komplikato #2585 üzenetére
a micsodát?
-
Interceptor
addikt
válasz
engem nem érdekel az ára ha tök lassú,még a GT sem teljesen felel meg nekem.
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Komplikato #2582 üzenetére
várjunk rendes teszteket....és legfőképp várjuk meg a 7.11et
-
Rhino666
addikt
válasz
Komplikato #2574 üzenetére
Nagyobb a hatásfokuk vagy jobb a hűtésük.
-
birooo
tag
válasz
Komplikato #2558 üzenetére
Ahaaa biztos
Értem ám egy kicsit
Nem gond a hang, igazából a kép számít, de amint látom én is várhatom HD3870-et
-
birooo
tag
válasz
Komplikato #2555 üzenetére
Köszi!
Igen a hanggal csinnyán kell bánni az nvidiánál is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elden Ring
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest