- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
losi73 #20448 üzenetére
Azért, mert szar. Némely konfigon nem megy, ha visszaolvasol, írtam róla. E topicban is. Lényegében hiába volt akár tiszta rendszerre telepítve is bekapcsolt a CF, 1 VGA-nál rosszabb eredményt kaptam, CPU pontszámnak pl. az 1/3-a elveszett. A 2. kari meg pl. nem váltott 3D-be. Még ATT-szal sem. Én élvezem a 8.2-est azóta is, mert annak a visszatelepítésével egy csapásra megjavult minden.
-
athomi
veterán
válasz
losi73 #19839 üzenetére
Eredetileg sem egy nagy durranás a játék, a felétől kifejezetten egy kínszenvedés, 20-24FPS meg felér egy gyorsan pörgetett diával, élvezhetetlenné téve a játékot. Rántásokról, ugrálós akciókról csak álmodni lehet.
Pala: 40-ért még nem láttam kiskergarosat, de annyiért baromi jó vétel, bár gondolom gyári hűtéses.
-
katt777
félisten
válasz
losi73 #19777 üzenetére
Driverben nincs, Catalyst csomagban igen. Ez a vezérlő (Control Center). ATI szoftver eltávolítóval megszabadulhatsz tőle. Tök remek, hogy a 8.3-mal 5%-ot levesz a 3D teljesítményből (azon a 2%-on felül, amit a driver), tehát ha 10%-kal tuningolom a VGA-t, akkor összességében 3%-ot nyerek, míg a 8.2-essel 10-et. Mindenben. Mondjuk ezt kapják ki a 3DMark-ot fikázók. Ha meg 3DMark eredmény csökken, akkor egyértelműen rosszabb valami a driver-ben, attól függetlenül, hogy máson javítottak. Én eddig imádtam az ATI-t, de ettől a szartól, amit 8.3-as Catalystnek hívnak, kezdek berágni. Ekkora visszaeséseket még egy driver sem produkált. Nekem ne itt jó - ott rossz legyen, hanem mindenütt jobb.
-
katt777
félisten
válasz
losi73 #18469 üzenetére
Akörül (3,6-3,72) volt rucinho-nak még +300/246 SM2/HDR pontszám különbsége 120MHz órajelkülönbséggel, szóval messze nincsenek kihajtva a VGA-id, így le sem tudod mérni a valós teljesítményüket alap órajeleken.
Ha min. vmilyen 1600-as felbontásban, és agyig feltolt grafikai beállításokkal próbálod, akkor talán találhatsz valamilyen realítv CPU-limitet, amikor mondjuk 100MHz-enként csak +2-5 3D pont növekedést kapsz. Ha ez megvan mondjuk 3,7 -s 3,8GHz között, akkor érdemes lehet VGA-tuningban gondolkodnod, akívül csak relatív eredményt kapsz (azaz CPU-teljesítménytől függőt), messze nem a valósat. Én is csak relatív 3D06 eredményeket tudok publikálni a tesztoldalamon, mert a 6000+-om még csak nem is álmodhat arról, hogy kihajtsa az 1db 3870-et. Esetleg 1-2 játékban, felmaxolt beállításokkal találok relatív CPU-limitet (azaz nem default tesztbeállításokkal), ahogy pl. 3D06 1680x1050 16XAF 8XAA full precision-nel megvolt, ezért nyomom a game teszteket fullban.
-
katt777
félisten
válasz
losi73 #18457 üzenetére
Hát 2 különböző gyártmányú kari nem volt nagy ötlet, de mihez is akarod tuningolni a 2 karit? megy egyáltalán 4GHz fölött a procid, hogy alap frekvenciákon kihajtsa őket? CCC-ben sem megy a tuning? Sajnos, ha felforszolod a Vtekre a Sap biost, akkor is csak a hűtés problémáját oldottad meg. Vagy teszel fel emelt órajelű bios-t, 860/1200-as létezik, viszont akkor megint a hűtésnél vagyunk.
-
netezos
csendes tag
válasz
losi73 #18255 üzenetére
Szia, valszeg a tápod gyenge, mert nekem is volt egy 450-es codegenem és crysissel be szoktam fagyni játék közben, azt hittem a kártyának van baja, mert meg is nézettem ahol vettem, ott meg gond nélkül futott rajta minden! Befektettem egy 550-es Chieftech-be, most megszüntek a problémáim!!
-
Gaboman
nagyúr
-
tothl
addikt
válasz
losi73 #15690 üzenetére
Szia !
Ne menjen priviben, mert en sem csinaltam meg ilyet, nekem sikerult a refkarimra raflashelni egy 0.71es fanfiexes biost es tok jo. Vigyazni kell ezekkel, SZVSZ ez az elonye a refkariknak, abbol van a legtobb es mindig van hozza jo bios.
Kell egy regi PCI-s videokari, vagy egy alaplapra integralt. Beuzemeled, es igy elvileg vissza tudod flashelni a jo biost a PCIE-s karidra. -
milanscs
aktív tag
-
P00By
nagyúr
Sztem olvasd el syn7h37ic barát irományát!Rivatuner ventilátor vezérlése!
#6528:Rivatunerrel
-
rollins
őstag
735/882 -nél lement a 3dmark06: 8260 [link] (x2 2400mhz, 800mhz ddr2) Úgy nézem 350pnf fsp tudja a 30A-t, ha jól veszem ki: [link]
Rover623 Hello, ritkán látni mostanában.3dmark-kal csak az eléjén foglalkozok, utána már nem fog érdekelni, de kezdésnek jó ez is, ismerkedni a vga-val (sapphire 3850 256mb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest