Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Kelvin #17064 üzenetére
Ezt most nem értem. Kiadtak egy OC változatot extra hűtővel ami nem szabályozza a fordulatszámot ezért hangosabb, mint egy refhűtős?
Nekem is Powercolor van de nem az OC változat, hanem a referencia és egy Accelero X2-es 1950XT után nem érzem hangosabbnak, pedig annak sem sok hangja volt...
Egyedül a bekapcsolás pillanatában tekeri meg a ventit és van hajszárítóhangja de ez 1mp utána szinte nem is hallani, még nagy játékok hevében sem tűnt fel, hogy hangos lenne. Pedig húztam az órajelén és a memóriáján is. -
BaLee
addikt
Értem, köszi a tippeket.
Nem szándékoztam procit cserélni mivel a mostani egy hetes csak ez a videókari újítás jött hirtelen (haver lecsapott az 1950xt-mre és szereznem kellett egy újat). -
BaLee
addikt
Mi a véleményetek, milyen proci kell ahhoz, hogy fullosan kihajtson egy 3870-es kártyát?
Jelenleg egy C2D E6550 van 3ghz-en. Előzőleg egy X1950XT volt X2 4200+al és ott azt hallottam, hogy a proci nem biztos, hogy kihajtja teljesen a videókarit. -
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
Hamarosan csökken a HD 3800-asok ára
Bocs ha már volt, nekem ez arra enged következtetni, hogy elég kártyával tudják ellátni a piacot különben nem lenne szükség ilyen lépésre egyelőre. Bár nincs is konkrét dátum.
-
BaLee
addikt
Tuti meg fognak érkezni karácsony előtt, ha nem annak az az oka, hogy nem tudtak eleget gyártatni és/vagy eladják a nagy kereslet miatt máshol mielőtt hozzánk eljutna.
Nem hiszem, hogyha a 8800GTből kellő mennyiségű kártya készült volna akkor most ne lehetne válogatni belőlük a boltokban. Sokan temették az ATI-t aztán közbe már kijött az ő kártyájuk is a GT-t meg még mindig nem lehet kapnu (mondjuk még ATI-t sem). -
BaLee
addikt
válasz
Komplikato #3722 üzenetére
Elég sok nagyker van nálunk is szerintem. Meredeken fognak zuhanni az árak ha ennyit rátesznek max az kaszál kicsit aki először szerez a kártyákból. De amint több nagykerbe is eljut úgyis az árakkal tudnak versenyezni legjobban így menni fognak lefele szépen. Legalábbis szerintem.
-
-
BaLee
addikt
válasz
Calibos #2728 üzenetére
Látom nagyon nem követted a dolgokat ha 8800GT verő kártyát vártál. Itt az ár/teljesítmény arányt kell nézni. A tesztek alapján a régi driverrel (mivel az új kártyákhoz még új drivert sem adtak ki ami nagyon fontos) a 3870 nincs sokban lemaradva.
Ha mondjuk a végén lesz a 8800GT-nek 10% előnye és az kerül majd 65k-ba (vagy nem kapni) az ATI kártyája meg mondjuk 48-ba akkor te melyiket veszed?
Ha a 8800GT-t akkor meg is érdemled.De szerintem a lényeg a 3850-en lesz ha tényleg jó áron jönnek ki vele.
-
BaLee
addikt
Szerintem ez akkor sem korrekt. Ha WHQL minősítésű, ha nem akkor is a tesztelők valószínűleg az optimalizált drivert fogják megkeresni hozzá és azzal tesztelnek.
Lehet, hogy ettől függetlenül fake, de ha nem, akkor a tesztekben az a pár% előny ami ezáltal keletkezni az lehet, hogy dollár tízezrekben mérhető előnyt hoz nekik az eladásoknál ha esetleg ki is derül akkor meg kidumálják esetleg ők is azzal, hogy még nem WHQL minősítésű a driver...
Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest