- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KiriK
tag
Van ám kékben is, mint az enyém
Más. Kicsit morci vok, próbálkozom a tuningal, de keserves. Most 720/980al elvolt 20 percet a DiRT. Lehet, hogy a mag nem bírja? Már 730on behal.
Tegnap nézelődtem ceruzás modok, meg biosok után, van itt valaki, aki jártas az ilyesmiben? Írtak 900as magfrekikrőll, az már azért valami. Meg 1200es memória -
-
Komplikato
veterán
Mondjuk ez nem magyaráz meg semmit, de elhiszem neked, bár megjegyzem ilyen bűvős áron kb. 6 hete "jön" a 8800GT, aztán kb fél tucat ember ha tudott szerezni mázli meg kapcsolat útján eddig. A HD3870 meg nem éppen jó ár/teljesítmény mutatós kártya.
Inkább rendelnék a bolhapiacról 36K-ért 3850-et magam részéről, a T. magyar nagykerek meg felölem éhenhalhatnak. Aki meg 55K köül akar VGA-t venni, az döntse el meliyk szimpi neki, aztán olyat vegyen amilyet ... kap.
-
Komplikato
veterán
Ha belelátsz a nagykerek dolgaiba, akkor egyszer kivesézhetnéd nekem, hogy olyakor nálunk miért 2-3 hónappal késöbb jön egy áresés, hogy az új termékek mitől kerülnek 20-30-40%-al többe, mint akár Östereichben vagy most már Szlovákiában is, meg ilyen apróságokat.
Halál komolyan érdekelne.
-
Komplikato
veterán
"nincs köztük nagy árkülönbség"
A magyar nemnormális árakról beszélünk e? Egyáltalán mennyiért is (nem) kapni a GT-t most?"arról nem is beszélve, h majdnem minden játékot nv-re optimalizálnak ..."
Nálam az az optimalizálás ellentéte, hogy direktbe úgy csinálok meg valamit, hogy csak adott VGA-n menjen, magyarul direktbe elszúrom. Másrészt a nagyon marhára NV optimalizált játékok egy jó része jól ment ATI-n, volt ami jobban.Amit meg a hibákról írtál, ha ez minden usernél általános lenne, akkor már felgyújtották volna az ATI/AMD HQ-t, meg a kutya se venne ATI kártyát. Engem ezzel ilyesztgetnek évek óta, de "lajas módon" nálam nem nagyon jöttek elő ezek az "ismert ATI hibák".
-
leviske
veterán
Én speciell veszem a fáradtságot és 8800GT topikba nem írom, hogy nem veszek GT-t, mert az ATi majd olcsóbb lesz és jobb CF-ben, mint a GT SLI-ben... vagy ha írnám is OFF-ba írnám.
De mind1, annyira nem érdekell, csak szar, mikor az ember olvasna vissza és fele hsz megint a GT-ről szól. Aki ebbe a topikba benéz, nem a GT istenítésére kíváncsi.
flurider: Amugy elnézést, nem sértésnek szántam.
-
P00By
nagyúr
Az biztos,h szépen megvárom a teszteket amikröl tudom,h nem kamuk és utana az aktuális pénzügyi helyzetem figyelembe vételével választok,de nemtom mi lesz,mert eleg sok tényező van ami ezt befolyásolja!Ugye itt a karácsony,ahogy te is mondtad asszony,szerencsére nem facsar ki teljesen szóval rajta nem fog múlni
-
ftc
nagyúr
Gyerek ne vessétek ssze Inno árakat pl giga árakkal
Jah s az ne Ati hibája, hogy magyar nagykerek megakarnak gazdagodni
3850 256Mb Sapphire 42K
3850 512Mb Sapphire 47K
3850 512MbSapphire 52,5K passzív
3870 512Mb Sapphire 54,5KElelnféltől
8800GT 512Mb 65-69K Leadtek,Zotac,MSI,BFG,Asus
ha valkinek enyire nem számit potom 10K
-
katt777
félisten
Bocsesz, de engem, mint felhasználót, nem érdekel, ki, hol, és miért tolja fel az árakat. Az én munkám is meg kell legyen, hogy miként, az nem érdekel senkit, csak az eredmény.
Gariról annyit, hogy sztem inkább az a gond, hogy törvény szerint a gar. idejére cserealkatrészt kell biztosítani, és ebben áll a kiskereskedő pénze, amit forgathatna, ha eladná ugyanazt a darabot. Tehát nem kizárólag, és nem is nagyobbrészt a fogyasztó érdekéről van szó. Ez érthető, nem kell más látszatot kelteni, még ha abban is van igazság.
Egyébiránt egy LG DVD írómmal 3 hónapig szarakodott a márkaszerviz, még a FVF-re is nagy ívben tettek (közben 2x kaptam hibás "új" készüléket). Végül a boltos szánt meg, nála meg a harmadik hibás készülékkel újra akarták kezdeni a 3 cserés periódust (mert akkor már ő vitte be a rosszat, nem én), mert időközben kiderült, hogy a törvény által előírt, kötelezően új termék alatt a szerviz a "gyárilag javítottat" érti, és hogy valóban újat csak a 3. cserénél ad(ná)nak. Végül, a 3. hónap vége felé kapott mindenféle papír nélkül egy új DVD írót, amellyel, ha megtalálják nála, a vámosok jól meg is büntetik. Ja, mellesleg az LG Magyarország is nagy ívben szart a dologra (vszleg feketeimportban hozzák be a cuccot az anyavállalat tudta nélkül, más magyarázat nem nagyon van), amikor végre foglalkozott vele valaki, akkor visszaküldtek a márkaszervizhez. Ja, és véletlenül a FVF meg olyan határozatot hozott, amelynek köze sem volt a kanosszajárásomhoz, nyilván az LG-nek vagy a szerviznek még ez is megérte, hogy ne derüljön fény a stiklikre.
Szóval lehet, hogy nem olyan lassú az a pár hét külföldi gari, ahol egy hiba láttán készségesen kiszolgálnak (csak mert hiába volt betesztelve hibás a DVD-RAM, nekik azért hetekre el kellett küldeni vizsgálatra). Aki ezután LG cuccot vesz, megérdemli.
Bocs a hosszú hsz-ért, de a sztorim még hosszabb volt, és a garidők viszonylagosságát kívántam érzékeltetni.
-
Ribi
nagyúr
Na jo az megint mas hogy tobb fps-el megy, vedd kicsit lentebb a grafikat es akkor is tobb fps lesz. De HA az nvidia tenyleg azert ad tobb fps-t mert csunyabb, akkor az gerinctelenseg es nem kicsit. Ennyi erovel kiadnak olyan drivert ami minden gameban veleszi low-ra a beallitasokat es huss, dejol megy. Viszont ha tenyleg ennyivel gyorsabb az azert nem mindegy. Mas kerdes hogy ha vesz valaki 2 3850 es csak kicsit dragabb mint a 8800GT, akkor az neki jobban megeri!
]Phobos[ emlexel meg arra hogy mennyi volt az x2 ? Szerinted akkor nem szartak arra hogy a juzernek jo legyen? Pont ugyanezvolt az 1900xt-nel. Ember nem volt aki meg tudta venni annyira draga volt.
Andre1234 : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest