- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
cowboy_bebop #34645 üzenetére
hm..egesz jol hozza magat 16xx*1xxx-be COD4-ben extra beallitasoknal...Guru3d-n 10-20% tulhajtast irnak, akar meg egy 50 koruli fps-t is ki lehetne cod4-ben csikarni ugyanekkora felbontasnal/minosegnel?
Mas kerdes, hogy zafir gddr4-es 3870-est lattam 93€-ert megvehetot...
-
as_Rock
őstag
válasz
Elvileg a 4670 váltja, tehát rövid ideig lesz elérhető a 3850
Valamivel lassabb a 4670, viszont akinek fontos a kisebb fogyaztás és méret, és a plussz tápcsati ments kialakítás, az jobban jár a 4670-el -
Rabbitf_24
addikt
válasz
akkor már inkább az 512-es, és a rézkoronás hűtéses témás....
ha van rá +2k... -
FeRRaR1
őstag
válasz
cowboy_bebop #33216 üzenetére
Akkorát adj, h ne süljön szét, ez példány és hűtés függő, de ha nincs valami extreem hűtésed 1,4 fölé semmiképpen se menj, és apó lépésekben haladj felfelé
és az tök mind1 h softwaresen v hardwaresen adod neki, mert ha nem bír többet akkor így se úgyse fog menni normálisan
-
katt777
félisten
válasz
cowboy_bebop #33216 üzenetére
Úgy is.
ATT-ban módosíthatod a határértékeket (azért, gondolom, max csak 12V-ig). Persze a kari nem feltétlenül fogja ezt kibírni.
-
WesTM
őstag
válasz
cowboy_bebop #33073 üzenetére
Aki ma fog rendszer építésbe annak ez alá nem szabad menni.
Remélem Steve-O mester megfontolja amit írtunk.ZK:
Na megyek hajnalban várnak a halak.
Jóéjszakát minden fórumlakónak!!
-
válasz
cowboy_bebop #33073 üzenetére
Nem! Nem! Nem!
Felejtsük már el, hogy a PCIe 2.0 2x olyan gyors! Nem igaz!
PCIe 2.0 4x sávszélessége pontosan megegyezik a PCIe 1.1 4x-el! Sőt, még az AGP 4x-nek is ugyanannyi, bár csak egy irányban.
A 2.0-ás szabvány annyiban különbözik, hogy van 32x-es is, belőle, és az tényleg 2x olyan gyors, mint a 16x-es. De a PCIe 2.0 16x pontosan ugyanolyan gyors, mint a PCIe 1.1 16x.
-
Steve-0
őstag
válasz
cowboy_bebop #33062 üzenetére
köszi !
akkor mondhatjuk h nincsen nagy különbség!
Amúgy egy ilyet raknák most össze:
ASRock 775Dual-VSTA + E2180 + HD2600XT (AGP) majd csere HD3850 PCIe + 1,5 GB DDR400 (natív felbontás alatt 1440*900) -
katt777
félisten
válasz
cowboy_bebop #33067 üzenetére
Én csak a fogalmazás hiányosságaira próbáltam felhívni a figyelmed...
-
katt777
félisten
válasz
cowboy_bebop #33063 üzenetére
De ha PCI-E1.1-nél a felét nézem, akkor a PCI-E2.0-nak csak a negyedét fogom látni...
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop #33062 üzenetére
Még annyi h. a sávok száma PCIe 2.0-ban van meghatározva (tehát PCIe1.1-nél a felét kell nézni).
-
cotag
senior tag
válasz
cowboy_bebop #32875 üzenetére
Felejtsük el egymást.
-
cotag
senior tag
válasz
cowboy_bebop #32868 üzenetére
Én sem vagyok siket se nagyot halló. Te használtál toxicot? Bírom ahogy fikázzátok,csak a sok vájtfülű közül kinek van toxic karija?
-
SpZ
senior tag
válasz
cowboy_bebop #32866 üzenetére
ok nem kötözkötésből írtam mint te azt gondolod azt mondtad van 28 ért és én venni akarok azért kértem am 25k ra jön ki a 3870 toxic postával együtt, E4400 4ghz-ig bírjuk húzni biztos elég lesz
-
Bali27
addikt
válasz
cowboy_bebop #32846 üzenetére
Fuhh.. Totál egyszerü páűr száz ftos pasztát.. Már nem tudom.. December végén volt..
jaja CE Bios editorral 2D és LOW ba lehuztam 1.135re és 295/680ra és 40% / 60C van beálitva -
Bali27
addikt
válasz
cowboy_bebop #32844 üzenetére
Én ujrapasztáztam a ref HIS 3870t mikor megvettem.. Idle19%on 49 fok (de miért megy le 19%ra a ventifordulat???)
-
katt777
félisten
válasz
cowboy_bebop #32842 üzenetére
Ha ez GPU-CV max terhelés, akkor igen. Elméletileg amúgy is, 106°C-ig kalibrálják alapból a hűtéseket.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
cowboy_bebop #32837 üzenetére
elég,
és ezt alapból meg csinálja, h visszaveszi 300 ra kivéve ha HIS
-
katt777
félisten
válasz
cowboy_bebop #32472 üzenetére
De az AMD chipset is szar, mert nem csak nálam volt az (lásd pl. 3D és CPU telj. visszaesés Catalyst 8.2 felett), hanem más gyártók AMD-s chipsetjeivel is. Intellel minden gyorsabb, üzembiztosabb, és nincsenek olyan hülyeségek, amiket az AMD produkált.
Tomboy1986: Hát, a wolfim sem az energiazabálásáról híres.
Amúgy a linkelt cikkben is megkérdőjelezik az értesülés valóságtartalmát. Még valami: nem a PH-hez fejlesztek gépet.
-
WesTM
őstag
válasz
cowboy_bebop #32460 üzenetére
Szerintem aki msot beruházott egy 8400ba,vagy valamilyen q9***be annak nagyon jó darabig nem kell váltani. A nehalem szerintem egy segédmegoldás lesz,egy eltolt lépéslehetőség.
Akinek lesz feles pénze ,vagy szeretne előrébb lépni,arra az esetre is lesz megfelelő hardware az intelnek. Nem mintha a q9ek vagy 2-3 évig nem lennének elegek.És ez nem azt jelenti az intelnél hogy mostmár csak nehalemek lesznek... Lesznek itt még új coreok is.Ez mondjuk csak az én meglátásom.
Kevés vagyok én ehez mint kispolszki a favágáshoz. Majd az idő megmondja.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
cowboy_bebop #31518 üzenetére
Biosból tapasztalataink alapján nem kap + feszültségat akármennyire állítjuk...
Ú h marad a grafit, v forrasztás, ha nagyon kell
-
FeRRaR1
őstag
válasz
cowboy_bebop #31497 üzenetére
Hát általába a 3870 es szintjét simán viszik V mod nélkül is, kb eddig lehet húzni gyári hűtővel, jó venti szabályzással,
Hát annyit gyorsultak, h verik a 9600 Gt t is már.....
Elég szépet...
-
edipqe
senior tag
válasz
cowboy_bebop #31054 üzenetére
aha!
akkor majd megy a kukába a 3850 és jön helyette a CF 4870 xaré hudjé.
-
edipqe
senior tag
válasz
cowboy_bebop #31047 üzenetére
dehogynem,2 év mulva lesz majd olcsó!
-
Konfigos
őstag
válasz
cowboy_bebop #30818 üzenetére
Igaz itt más proci volt alattuk de elméletileg ilyesmire számithatsz.De ha felhúzod a 3850-est akkor hozhatsz még rajta
-
lsc
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #30798 üzenetére
Igen elég , szűrőkkel óvatosan . A gyári hűtő is jó /referencia/ csak szabályozni kell /ATT, Rivatuner , biosz csere / .
Mod M@nH.: A táp elbírja , a palitot én sem ismerem , sima referncia nem jó ?
-
lsc
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #27087 üzenetére
Akkor nehogy felrakd , én ennek ellenére már felraktam .
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Akkor majd a 8.6 jó lesz.
Játszani tudsz? Tudsz. Ez a lényeg.A teljesítmény meg biztosan nőni fog a későbbiekben. A másik hogy ez 1db árva teszt...
Én nem feltétlen hiszem hogy fedi a valóságot.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
A tweaktown drivertesztjeivel problémák vannak. Elég kusza eredmények születnek szinte minden alkalommal. Én sokkal jobban bízom a computerbase-es tesztben, mert itthon én is azt tapasztaltam, amit ott mértek. Bár nálam Crysisban csak 4% a javulás.
-
Foglalt név
addikt
válasz
cowboy_bebop #25170 üzenetére
Nem sok lesz, épp ellenkezőleg
-
varga911
senior tag
válasz
cowboy_bebop #25155 üzenetére
1.5V a legmagasabb amit tartósan tanácsos adni, 1.35V bőven ez alatt van.
-
varga911
senior tag
válasz
cowboy_bebop #25152 üzenetére
1.35V-ig lehet ha jól emlékszem egy bios flasheléssel. De az kb. lófing javulás gyárihoz képest, nekem olyan 850-ig ment a core, míg 3870-ek mennek 1GHz környékén normális fesszel.
-
TTomax
félisten
válasz
cowboy_bebop #25136 üzenetére
Jelentos mertekben igen.
-
TTomax
félisten
válasz
cowboy_bebop #25134 üzenetére
Szoftveresen irhatsz te oda akarmit,vmod nelkul nincs ami megemlje.Stabilan a 70-es orajel meglesz a felett nem hiszem.
-
loree69
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #21951 üzenetére
hát milyen árba lesz a kicsike
+
a proci mellé ami kihajtja.. -
DeSanto
őstag
válasz
cowboy_bebop #21961 üzenetére
55 az a 65fps. "All basic video settings set to ¾ on scroll bar"
Tehát nem is volt minden maxon. -
dokar
addikt
válasz
LOL, a 3850-el trónfosztás történt, mindjárt írok is be a GX2 topikba
kösz a linket -
MPowerPH
félisten
válasz
cowboy_bebop #21962 üzenetére
Az Nvidia és az Intel viaskodása egyértelműen az AMD malmára hajtja a vizet.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Ennek már nem sok értelme van. A cpu rengeteget nyom a latba, de csak alapon tesztelték a VGA -t.
-
katt777
félisten
válasz
4 magos quad-dal, 6600 feletti CPU score-ral. Persze kell, hogy default beállításokon kihajtsa.
-
Bundás22
őstag
válasz
megalománia, nembaj lélektanilag jó érzés h a leggyorsabb kártya Ati
-
válasz
cowboy_bebop #21833 üzenetére
és bandit ad róla számlát?
-
Komplikato
veterán
válasz
cowboy_bebop #21830 üzenetére
Te is sűrűn frissíted az oldalt, mert már tegnap írták, hogy elfogyott a motyó. Szerintem max. pár darab lehetett belőle.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Hol található?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
cowboy_bebop #21833 üzenetére
Elnéztél valamit.
Mert már 30k-ért adja..lehet percenként csökken az ára.
-
válasz
ez mi ??
-
Skizz
addikt
válasz
cowboy_bebop #21819 üzenetére
Én ebben nem lennék olyan biztos, hogy X2 azonos órajelen lever egy C2D-t.
-
Komplikato
veterán
válasz
cowboy_bebop #21775 üzenetére
"Szerk.: azért nem láttál 5000+ felett, mert 939-be a max. 4800+."
Nem, az FX60 volt. Az nagyjábol az X2-5200+-nak felel meg, igaz nem olyan látványos a számozása. No meg iszonyat ára volt ...
Azt meg külön megnézem, hogy a kolléga hova teszi majd a saját memóriavezérlős s1366-os Intel procit az s775 lapjába.
-
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21779 üzenetére
már hogyne az AMD tehetne....ha versenyképesebb lenne az intellel nem sűllyedne tovább a hajó....ha valaki akkor az AMD tehet arról ahol most tartanak, mind a cég mint a termékei, hiába voltak kitartó fanatikusai mint én is akik már 6amd konfigot fogyasztottak el 8év alatt.....igaz 2003ba a 2500bartonnal király voltam meg 2001-2be az 1000duronnal
de amióta core2-k vannak az amd megy lefele és nem talál fel, még a phenom is olyan nyőgvenyelősen halad....
mod: sztem az nv felmérte azt hogy nem fektet lóvét a phenomba és az am2+ba....talán jobban is teszi, az amd megoldásai általában félévre szólnak, max 1 évre, aztán jön valami teljesen új ami hátha kihúz a csődből...végül az is megy a semmibe....
mod: ne offoljuk szét a topicot -
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21775 üzenetére
mindíg adni venni...hányszor bukjak azon hogy megveszek valamit és másnap már 20%al olcsóbbé adjam el....ezt tettem az elmúlt 5évben 4amd konfiggal...évente cserélgetve ami már unalmas, ha az amd hibája ha a chipset gyártok hibája 1 felhasználónak mint nekem teljesen mind1, azt veszem/veszik amelyikkel nincs ennyi gond, amúgy nem csak a giga, de több gyártó is szarik az új biosokra....láttam az am2es topicba 1 listát amin az új bios vs nem lesz új bios volt, nem csak a giga csinálja ezt
mod: 21777re is vonatkozik, szarok rá hogy amd vagy nem amd hiba, akkor is az amd baszik rá ha nem foglalkoznak az alaplap gyártók vagy chipsetgyártók a procijaikkal....mehet az amd a levesbe ha csak a saját full amd konfigot lehet venni semmi alternatív megoldást(nv kari amd cpu és pl via chipset(ami szar csak pl volt) )
-
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21771 üzenetére
erről valahogy lemaradtam
....akkor max az lehetett hogy amikor én akartam venni már az am2 dominált és alig volt 939es?...mondom én egy darabot nem láttam 5000+felett...alatta meg nem néztem..de ha lett volna se vettem volna 2ghz környékit
-
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21770 üzenetére
közbe javítottam meg összekevertem 2003at 2005ttel...de tavaly juniusba vettem a mostani konfigom, és nem láttam 939be X2es 5600as procit...de szerintem 5200ast se, ezt a 2-t néztem árgépen, ha volt 3600x2 meg 3800x2 ami vagy hasonló low end akkor boccs, de az meg nekem nem kell
-
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21767 üzenetére
939 X2 3éve?
-
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21765 üzenetére
tudom, de intel téren ilyen panaszokat nem szoktam látni, "dobjak ki az ablakon" egy 35ezres alaplapot 10hónap után mert phenomnak új bios kell és giga meg szarik rá, bezzeg az 570eshez meg van új bios
...dögöljenek meg.
-
Mike 32
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #21571 üzenetére
Elég korekt a tesz ,de azért a végén elmondta hogy fele fele arányban teljesitettek és mégis GX2 a JOBB
Amelyik játék elején az NV logo van abban soha nem lesz jobb az ATI (most már, régen lehetet) az ATI kiad új drivert PL: a Crysis-re akkor gyorsan csinálnak egy új pacth a Crysis-re
és megint az NV a jobb
Pl: az 1.2es -
Sanci789
aktív tag
válasz
Hát ahogy elnézem, azért a pár plussz fps-ért nem hiszem, h kifognak dobni +50 rongyot...
Szal (sztem) 1enlőre még az X2 viszi az 1. helyet.
-
katt777
félisten
válasz
Én nem nagyon ajánlok már teszteket, mert a CF-ből látom, mekkora parasztvakítás folyik a témában. Higgyen az ember annak, amit saját maga lát.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ebből a tesztből kiindulva az X2 fele,fele arányban osztozik a GX2-vel hogy melyik a gyorsabb a játékokban.
Így egyértelmű hogy itt az X2 sokkal jobb választás mivel a játékok 50%-ba ő a nyerő és az ára is egy jó 50E Ft-al jobb mint a GX2-nek.. -
bakosgabor57
őstag
válasz
cowboy_bebop #21552 üzenetére
És drágább,mint egy 70-es/ez nagy okosság volt/.És jön majd B22.
Ezek az ilyen-olyan butítások,"fejlesztések" csak a bevételnövelést szolgálják/mézesmadzag/ -
bakosgabor57
őstag
válasz
cowboy_bebop #21536 üzenetére
[L:http://img297.imageshack.us/my.php?image=rivanz9.png]
[/L] -
Gyuri27
félisten
válasz
cowboy_bebop #21262 üzenetére
Reménykedjünk abban utólag megjön hozzá a hybrid támogatás is
-
rocket
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #21264 üzenetére
Lesz az 25k siman, sikerult a dollar arat atszamolniuk forintba ami nem tukrozi a valos arakat meg europa jobbik feleben se
-
TomBoy1986
veterán
válasz
cowboy_bebop #21262 üzenetére
Azt hiszem, itt nem sok értelme lesz húzni a GPU-t. Szemben a VRAM-mal.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #21054 üzenetére
9800GX2
Úgy néz ki ez a teszt azt hozza ki hogy a GX2 sokkal erősebb mint az X2.
Ha ez valós eredmény akkor nagyon is jó az új NV kétmagos kártya. -
rumkola
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #21054 üzenetére
Miért, Anandtech-en meg a 8800GT megveri COD4-ben a 3870 X2-őt.
-
Bundás22
őstag
válasz
cowboy_bebop #21052 üzenetére
driverek arra valók hogy 70-80%-kal jobb legyen két maggal, szal ebből ne vonj le semmit új driver és ez a hsz elveszti igazságtartalmát
szal felesleges
-
leviske
veterán
válasz
cowboy_bebop #21041 üzenetére
SLI...
A CF jóval hatékonyabb...de mondjuk nem tudom, hogy mennyire összesített eredményeket írtak a grafikonba. Van ahol azért komolyabb eredményeket produkál....
-
Gaboman
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #21041 üzenetére
Én erre a grafikonra nem adnék!
9800GX2 teszt ha érdekel itt a többi NV-vel van összehasonlítva.
Nem úgy néz ki mintha csak 16%-lenne az előnye a sima 8800GTS 512-höz. -
WesTM
őstag
válasz
cowboy_bebop #21036 üzenetére
szerintem itt valamit félreértettél,bár lehet én értettem félre,de itt az első gx2 érték az 1 gpura viszonyitott teljesítményt mutatja,a 2. érték pedig a normális 2gpu-s értéket.A gx2 jóval gyorsabb lett a x2 nél (tesztekre hivatkozva),de ár érték arányban nem tudja megverni.Ez már télleg csak az eszeveszett hülyeség,meg a gigalománia
-
Samanbacsii
őstag
válasz
cowboy_bebop #21036 üzenetére
... én már nem bíírom ezt a streccset ami itten folyik ...
... Csak kapkodom a fejem.... -
Calibos
addikt
válasz
cowboy_bebop #20887 üzenetére
Nézegettem a 6400+, egészen tűrhető a teljesítménye. Olyan embernek aki hozzá szokott a 1280x1024 felbontáshoz annak ideális (vagy is nekem)
Gondolom ehhez a felbontáshoz elegendő. -
fagy53
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #20889 üzenetére
Az enyém is az, azért van abba a konfigba egy 76GS DDR3 vmod!
A 38xx-et ha tudnám sem tenném bele, mert piszkálna a tudat, hogy nem tudom kihasználni a VGA-t. -
fagy53
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #20887 üzenetére
Ezt a procit már nehéz lesz megdolgozni! Nekem is van ilyen és ez a 2.95GHz éppen a vége , de csak a lap miatt, bár 3GHz-nél nem hiszem, hogy feljebb menne.
A 3850-nek meg jó lenne ha 3.3GHz-en menne a procid! -
dokar
addikt
válasz
cowboy_bebop #20834 üzenetére
van másik véglet is; ez egy tweaktown-os teszt, de nagyon fals dolgok vannak benne, nézegetni sem érdemes, de komolyan.
-
fagy53
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #20627 üzenetére
Van aki eddig sem tudja húzni!
3850 - 1.22V
3870 - 1.33V ezek átlagos értékek. -
katt777
félisten
válasz
cowboy_bebop #20627 üzenetére
Én tudom, hogy nem.
Véletlen is lehet, mert nem nagyon szoktak eddig jutni a 3850-esek. Ezt csak bios-frissítéssel tudhatod meg. ATT 100%-osan támogatja? Mert nálam a 3870-essel csak a driver határértékeiig lehet fel- vagy lefelé módosítani a frekiket.
3870-esek biostól függően 1,3 v. 1,327 V-on mennek 3D módban.
ComputerBase Radeon Bios Editorral lehet módosítani, de hiába emeled meg, ha a kari nem tudja (ergo grafit tuning lesz). -
katt777
félisten
válasz
cowboy_bebop #20619 üzenetére
Mik vannak!
Egy 3850-es kifagy 800MHz-en? Hová jut így a világ!
A GPU-lock, amire gondolsz, 850-en 3870-es karikon van, de még azokon sem mindegyiknél, mert a Saphhire-om alapból pl. 830-nál csinálta. De ez is 3870.
Tudom, hogy Bundás22 szerint azonos a 2 kari, de a valóság kicsit más. -
TomBoy1986
veterán
válasz
cowboy_bebop #20443 üzenetére
Ez sokszor előfordul. Itt...
-
gombcomp
senior tag
válasz
cowboy_bebop #19350 üzenetére
Kár hogy az AMD GPU Clock tool amivel ezt az eredményt alkották nem kezeli (nem változtatja meg a tényleges órajelet) le a két magot.
Kijelezve annyi a GPU és MEM sebesség amennyi, de nem változik semmi a 3DMark alatt.Az eredmény kizárólag a
bika CPU-nak köszönhető.Jelentősen változhat a helyzet ha az ATI és a Gyártók összhangban tunningolhatóvá teszik az X2-őt.Sok neves oldalon ugyanannyi eredmény
született X2 nél alapon és "GPU-tunningnál",aminek a prózai oka,hogy nem működik a
"kétmagos tunning",-de már leírtam régebben-ez abból adódik,hogy az egyik mag húzható,a másik mindig visszaáll alapra,mivel CF üzemmódban működnek a lassabbik (alap) GPU sebessége határozza meg a tényleges működési frekvenciákat.Én úgy látom,ha ezt rendbeteszik az érdekeltek akkor még nagyobb különbségeket produkálhat az X2 ,a riválisokhoz képest (nézzétek csak meg az 3870 szóló kártyás tunning eredményeket). -
kalló
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #17351 üzenetére
Nem tudom bajusz15 is azt írta, hogy neki is sz@r miért neked jól megy a crysis meg a lp a 8.2vel xp alatt?mert akkor a karimnak van baja.Vagy nem tudom mi okozhatna ilyet jelenséget azt viszont tudom, hogy 7.12vel megy a crysis rendesen a lp az viszont nem megy
van esetleg valami tipped mi okozhat még ilyet?
vagy jó lenne ha mások is kipróbálnák a drivereket. -
válasz
cowboy_bebop #17421 üzenetére
én is a drivert vártam mondom hátha... Nem kellett volna. Én ATi fan vagyok, de mégis azt kell mondjam hogy szerintem 8800GT lesz helyette, esetleg 3870 re látok némi esélyt.
szerk: mármint az x2 helyett. -
dokar
addikt
válasz
cowboy_bebop #16983 üzenetére
a 3850-nek ennyi a fesze, bár ha jót akarsz, akkor te is módosítod a vbiost ~1,3V-ra
-
aginor
veterán
válasz
cowboy_bebop #15757 üzenetére
-
rollins
őstag
válasz
cowboy_bebop #14881 üzenetére
A hossza miatt ennél már nem kell aggódni. 2 db 6 pines pci-e konnektor, nem kell 8 pinessel bajlódni. Ez egyre jobb lesz. Bár hűtése nem tudom milyen lehet. 4 dvi szvsz meg felesleges a legtöbb embernek.
-
aginor
veterán
válasz
cowboy_bebop #12476 üzenetére
Atitool nálam kettőt lát, rivatuner csak gpu-t.
Valószínű nem elég kiforrottak a programok hozzá, de hármat szerintem semmi esetre sem fogsz látni. -
ipavlidu!
tag
válasz
cowboy_bebop #12224 üzenetére
Ertem, koszi a valaszokat.
Hat akkor majd mas megoldas utan kell neznem. Szerencsere meg szinte minden jatekot visz. (Legalabbis nekem megfelel.)
-
pisti
őstag
válasz
cowboy_bebop #12224 üzenetére
Ha quad nemis, de egy igencsak meghúzott 2 magos proci bírná csak Crysisben kihajtani rendesen a 2 db. 3850-et.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop #12076 üzenetére
#12076-ra valaki?
-
kop8
őstag
válasz
cowboy_bebop #11967 üzenetére
Oké kösz, most próbálgatom a crysist reklámok szaggatak de a játék nem.
-
hossszú
őstag
válasz
cowboy_bebop #11963 üzenetére
Zalman a vidkarin a Honda a garazsban
-
Bali27
addikt
válasz
cowboy_bebop #11916 üzenetére
Nem válaszoltak h a Galaxy 512es e.. NEM HISZEM H AZ LENNE...
-
Pala
veterán
válasz
cowboy_bebop #11917 üzenetére
Jézusom, nem hiszem el, hogy ne lehetne olcsóbban normális vga hűtőt venni!
Az a 32k-s ár nagyon durva...kiskerben ilyen áron 8600GTS-t lehet venni, ami fele olyan gyors. -
Bali27
addikt
válasz
cowboy_bebop #11910 üzenetére
Attól függ.. Én már 62 ér is megvettem volna december végén...
Nem volt vgam kb október közepétöl, Meg uj gépet vetem.. Ahoz képest h nov elejére mondtákl h bejön nem volt dec utolsó napjaiig.. Csak elvétve.. Sztem megéri az 50 et..
Csak azt nem értem h biz tesztekben az nvidia 8800gt kb 20% ot ver rá.. Máshol meg a legtöbb gamában hasonló vagy jobb teljesitménye van a 3870nek..
Amugy a shaderkezelése az NV nek tényleg erösebb vagy jobb...
De nem igazán értem h az NV régi "elaviult" technológiája elveri az Ati ujfajata és elvileg erösebb vgajaánál alkalmazott techet?? -
Kelvin
őstag
válasz
cowboy_bebop #11903 üzenetére
Igen van 8800gt 512-es de a legolcsobb helyen is 60 fölött.(62)70-es karit meg már lehet 52-ért venni.De valószínü szépen lemennek az ati árai ilyen téren.Csak most az elején volt ilyen őrület.És ha már szépen lement és neked nem elég egy db 70-es veszel mellé mégegyet
(ha körbenézel van normális hűtős 70-es mondjuk nem a sapphire)
-
Pala
veterán
válasz
cowboy_bebop #11910 üzenetére
Ha annyival olcsóbb lesz, mint amennyivel lassab, akkor nem rossz vétel a 3870 se, elvégre a teljesítménye szinte mindenre elég.
mod: az kegyetlen jó ár, szerintem megéri várni rá 3 hetet. Én 40-ért vettem a 256 megás 3850-emet december végén, és még ezt is jó árnak tartom a nyújtott teljesítményért cserébe. De ha nem tettem volna, és most valaki ajánlana 45-ért 3870-est, én ugranék rá.
-
Pala
veterán
válasz
Huh, az tényleg nem rossz.... sőt! Mondjuk én ilyen ár mellett gyanakvó vagyok egy picit. De az biztos, hogy ennyiért jó vétel, főleg, hogy kb. 20%-al gyorsabb, mint a 3870.
-
Bali27
addikt
válasz
Én 58 K ért vettem.. De akkor még nem volt 50 ért..
Nem bántam meg akárm i is van.. Egyszer élünk bassza meg.. 58 K akkor 58... MAjd lesz még 1 év muulva 25 ér is...
Ja amikor vettem m még 72 ért volt 8800gt -
Pala
veterán
válasz
De csak 256 megás, nem? Vagy 512-es?
-
Kelvin
őstag
válasz
cowboy_bebop #11541 üzenetére
Látom már sok választ kaptál,mondjuk párral nem értek egyet.
1.3870 nek tényleg jobb a fogyasztása de attól függően,h milyen kártyát veszel a melegedéssel már nem értek egyet.Ugyanis a referenciahűtős karik melegszenek mint atom.Az enyém nem az és terhelés nélkül 33c terheléssel 45c max.(ezért nem mindegy,h asus v sapphire v...)
2.2900pro húzva felér v lever egy 3870-est.Ezt is kétlem.(meg írták sokan,h a 70-es és 50 közt 10% a különbség...max ha az ötvenest halálra húzod)de itt a csattanó,h a 70-es karit is húzhatod..ha már mindent huzogattokpl a 860/1300 nevetve viszi nálam és még 50c-sincs a kártya.(igaz a procim nem hajtja ki)
3.Pénztárcád is elég döntő tényező tud lenni(gondolom)
4.Valaki kérdezett még itt cfx(ha két kártya párhuzamosan megy) el kapcsolatban is.Kicsit vissza kell nézni v kereső itt a topikban,ugyanis linkeltem pár 3dmark eredményt ahol 23000 feletti eredmények vannak.(itt megjegyzem,h egyedül kötve hiszem,h egy zöld ezt veri(pl ultra))
5.Az a lényeg h ne 1ne 4 hanem sokkal több tesztet nézz meg és azalapján dönts. -
Gaboman
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #11541 üzenetére
33E Ft-ért én a 2900Pro 256bit 512MB-ot venném,jobban megéri!
Kérdezz rá a 2900XT topickban mit is lehet vele elérni,2900XT feletti szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest