Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
laci666 #22678 üzenetére
Kérdés a memóriák milyenek, mert a 3870-es GDDR4 memóriáival a 3850 GDDR3 nem versenyezhet. A Giga 3870 esnek van GDDR3-as verzíója és 950MHz-en megy, míg a 3850 512MB az 820MHz-en. Ha a GPU-t húzni akarod, a sávszél miatt a memória sem maradhat le, egy 800MHz köleli GPU-hoz az 1GHz körüli memória dukál.
-
aginor
veterán
-
törölt tag
válasz
laci666 #5242 üzenetére
Én meg is rendeltem kedden a Ready-ben egy Power Color 3850-et 35k nettóért. Teszteket nézve ez bőven elég 1280-ban akár jövő karácsnyig is! Crysis meg nem érdekel, úgyse megy egyiken se rendesen, majd három év múlva végignyomom Very High-on
Kicsit azért aggódom, soha nem rendeltem a Ready-ben, remélem tényleg lesz kártya két héten belül...
Ma egyébként a Sugárban, a Gubo Computersnél láttam HIS 3850 256Mb kártyát 46k-ért... -
Ribi
nagyúr
válasz
laci666 #3141 üzenetére
Nem haragszom, de 2 kepet 2 kulon ablakba rakd es valtogasd. Nagyon jol latszik, hogy az Nvidia kepe távolabb van, nem csak elcsusztatva. Ha nemlatod akkor nemtom min vitatkozunk. Az a kep amikor a terepjarot mutatja, pl pont ugyanonnan keszult, csak hat a beallitas valtoztatasa. Megintcsak megkérdem, miert nem olyan kepet csinalnak ahol tenyleg teljesen ugyanott a kamera ? Ennyire gyökerek lennének ? Nem tudjak valahol elmenteni, majd betoltes utan rogton printszkriiin és kéééész. Ez még egy dedósnak is menne. De a teszt keszitoi valszeg meg ezt a szintet sem erik el
-
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
laci666 #1058 üzenetére
én biztos vok benne hogy jobb lesz a 2900as sorozatnál, értelmetlen lenne olyat kiadniuk ami u.annyit tud vagy éppen kevesebbet csak olcsóbban....valami értelem igaz ebbe is lenne, de nem lenne akkora dolog ami kihúzná az atit a gödörből....igaz ha 40ért árulnának olyat ami kb 10%al van elmaradva a 60-60k-s GT-től abba lenne realitás, de mivel 200-300$-ra teszik az árát így én azt mondom biztos GT szinttű lesz, vagy attól jobb egy kicsit, és akkor visszatérhetek az ATI-ra
wazze ez a ram téme őrít meg, végre az új X4esek kihasználják majd a 1066os ramot, erre 2szer annyiba kerül még a kingmaxba is mint egy 800as -
keIdor
titán
HD 38x0 top end to sell for $199
Nagyon olcsó lesz a HD3870 (RV670XT)
-
laci666
senior tag
"Remélem ezek az ATI új üdvöskéi jól fognak teljesíteni mert piszok jó áron lehet kapni/rendelni a 8800GT.
Habár én ugy is ATI-t fogok venni, de remélem az is ilyen jó ron fog indulni.Mondjuk a pro 30-35 körül az XT meg 40-50 körül lenne reális."Úgy néz ki kezd beválni a jóslatom.
-
ez_meg_emaz
őstag
Értem én. Énis tudom hogy erröl szol ez a játék+hardverbisznisz. Mindig bukik az ember csak nem mind1 hogy mennyit. Meg nézd: vagy most eladom legszarabb esetben is 60-65-ért abbol meg veszek 8800GT-t vagy 8800gt OC-t. Aztán vigan elvagyok addig amig te. De két hét mulva eladom bagoért a 75k-s karim és még rá is kell fizetnem hogy 8800gt-m legyen. Tetszikéretni igy már?
szerk:
leviske:És ebben nem azt irod hogy ne adjam el? Kiadtam érta igen 75k-t és bukok rajta két héten belül 20-at. Azért kicsit durva nem gondolod? Ha most adom el akkor kb 10-et bukok. A felét. Közben azért leesett hogy nem mondtad hogy mi legyen. Csak annyit irtál hogy ha eladom akkor most.
Remélem a vevök nem nézek be ebbe a topikba -
ez_meg_emaz
őstag
Ugyérted ujonnan lenne 40-50nettoba az xt?
Tejouristen. Ha most nem adom el nagyot bukhatok rajta.Szerk: Ekkora összegü bukást 2 hét alatt nem kockáztatok meg! Egy ati-ért meg plána nem. Mostanában messze van a nyerö szériátol. Nagy valoszinüséggel eztis elbukja. Jobb esetben beéri nv-t, de ne legyen igazam. Ha tévedek az árkülönbözetböl megveszem az uj atit.
Komolyan.
-
Komplikato
veterán
Tök mindegy, úgy látom mind a 8800GT, mint az Rv670 topik tele van nyilvánvaló hülyeségekkel, azért nem kéne elvárni két középkategóriás kártyától, hogy szétverje az előző (már ha az?) generációs csúcskártyákat. Se az ára, se a paraméterek nem erre utalnak.
Persze nem is lesznek rosszak, szóval árukat megérik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest