- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
keIdor #27465 üzenetére
sok embernek az a baja h jó megveszi a játékot 10000-ért amiért kábé 2 napig dolgozott(tudom nem mindenki én se, de egy átlag), és el kell menni a boltba stb.
mit kap(sz)? tök ugyanazt mint amit 3 klikkel letöltesz pár nap alatt mialatt amúgy is megy a gép, amúgy is netezel(jó kapsz 1 DVD-t+csomagolást na bumm ami idővel úgyis ott fog hányódni amíg ki nem dobod), mellesleg a játékgyártóknak így is van pár milla profitjuk(mert sokan mások megveszik, ill gondolom az NV/Ati is ad nekik némi pénzt), sőt egyes VGA-k árában benne van(pl: 8800GTS crysis edition)sőt Magyarországon sok embernek miután kifizetett minden sz*rt(kaja rezsi adó számlák...), kábé 10K-juk marad szórakozásra gyűjtögetésre havonta, szal egy hónapi verejték ez sokaknak, ez sok(k)
-
zozoz1
aktív tag
-
SlaveDealer
tag
Ismét jelentkezett az a probléma mait kb 2 hete írtam neketek.
Éspedig az hogy intenzív 2 óra játék után a vga gondol egyett és nem ad képet elsötétül minden, és 100%-on pörög a venti mint egy pórszívó! Viszot kiderült az is hogy nem indul ujra a gép mert, pont egy haveral beszéltem ventrin és a esemény után is ugyan úgy tudtunk beszélni csak kép nem volt. Driver hiba nem nagyon lehet mert 8.1 8.2 8.3 és a mostani 8.4-el is csinálta. Az is a kártya baja hogy másfél hónapja van meg és még mindig "zajos" 3D alkalmazásokban zizeg vmi kondizajnak nevezik, csak azt javasolta pár ember hogy majd elmulik, sajnos eddig még nem mult el. Túlmelegedésre meg azé nem gondolok mert egy 25cm-es meg 2db 12cm venti van a gépben, arra is gondoltam hogy riva tunner-t beállítom hogy game közben mutassa hány fokos a vga, ez sajnos nem jött létre mert riva alapjáraton 47°C lát a CCC Overdrive meg 59°C, így sajnos nem tudom mi a valós! -
katt777
félisten
válasz
keIdor #24356 üzenetére
Vantage? Meg is kéne néznem az új konfigon, mert AMD-n simán nem jelent meg semmi az új (nem 3D05-06) játék tesztek alatt, csak egy vonal, hogy állítólag mennek, aztán meg nem adott egy szál pontot sem.
AMúgy lehet, hogy az nV így kamuzik, meg úgy csal, de nem hiszem, hogy az ATI a CF-rel nagyon el lenne maradva ettől, a hol itt, hol ott hibás driverekről nem is szólva. Nem nV védelmében, és ATI-t szapulandó, csak a tények kedvéért.
Jó lenne valakitől végre egy Oblivion teszteredmény X2-vel 1 vs. 2 GPU-val...
Még jobb lenne DX10.1-re valami játék, nem csak annak látszó grafikai hemzsegvény. -
Kelvin
őstag
válasz
keIdor #24354 üzenetére
Ajánlom mindenki figyelmébe [link] ezt az eredményt.Csak a proci van meghúzva ha jól látom.
Ezek az x2 nagyon ott vannak, szivem szerint én is cserélnék.Még picit várni kell,h a játékok és driverek 100% ban támogassák de a 2 magos procik is gyorsan bejöttek
Mikor tudja ezt egy nv ekkora cpu scr. és a kártya szarrátépése nélkül? -
Kelvin
őstag
válasz
keIdor #24346 üzenetére
Ezt már régóta tudjuk, h az nvidia így játszik.Ez egy kis ráadás
Ha jól emlékszem jó pár éve a márkokban csaltak rohadtul, le is buktak.Ugyanezt csinálják a játékokkal folyamatosan.Tesztekben jól szerepelnek játékok alatt meg csodálkozik az ember,h most akkor mi van.A Krízisnél volt,h az nv-s gépeken átnevezték az exe file-t és máris 10-20 fps-el kevesebbet kaptak az nv kártyák a game teszt alatt
Én is szurkolok intelnek,h nyírja ki az nv-t!
(ja és mielött jönnek a hümmögések volt nv karim elég sokáig)
-
Bundás22
őstag
válasz
keIdor #24348 üzenetére
aki a rózsadombon él nem mind gazdag
, legalábbis nem kőgazdag
ez tévhit, ostoba sztereotípia
egyébként sokkal szebb helyek vannak már mint a rózsadomb, pl.: hűvösvölgy ezerszer szebb és tistábbkelvin: ne nyírja ki az nv-t csak kicsit koppintson az orrára kicsit fogja vissza
-
Beowulf_78
addikt
válasz
keIdor #23589 üzenetére
Nem agyalnék...megvenném!
Én 102k -ért vettem amikor bejött.De ez sajnos mindennel így van ami újdonság.Attól függetlenül hogy 30-40k csökkent az ára meggyőződésem hogy 100k-t is ér, és nem bántam meg hogy az elsők között léptem be az X2-esek klubjába.Jó darabig meglesz, talán majd jövő ilyenkor körbenézek, de lehet még akkor se lesz értelme cserélni hiába lesz HD4xxx. Mert most is az van hogy az X2,GX2 hiába erős ha nincs megfelelő driver és játék. Mondhatom azt ha nem adtam volna el nagyon jól Januárban a 8800 GTX-emet akkor még most is ráértem volna cserélni.De mivel áron felül vitték el, kellett valami..
Rég nem használtam Ati-t de nagyon a szívemhez nőtt.
Idle 35fok, load 60fok..ami sztem zseniális. A GX2 mennyi is?
-
leviske
veterán
válasz
keIdor #23586 üzenetére
Mint már írtam... az RV770 topikban olvastam és nem ATi forrásokból.
Ezzel igazából arra akartam rávilágítani Beowulf_78 kollégának, hogy olyan kijelentéseket is felesleges tenni, hogy az RV770 max ősszel jön. Ami visszafoghatja, az a GDDR5...
De ugy látom, hogy magát a lényegét a mondanivalómnak felesleges értelmezni, ha bele lehet kötni egy olyan dologba, amit nyilván való módon én sem tudok biztosra.
Nem viccből írtam oda zárójelbe, hogy elvileg.
Amugy meg akkor legyen igazatok!!!!! Jöjjön a HD4000 széria majd 20 év mulva!!! Az jóval hihetőbb és kedves kollégának is nyugodt marad a szíve, hogy a X2-ese megmarad egy darabig az ATi zászlóshajójának.
-
katt777
félisten
válasz
keIdor #23568 üzenetére
Úgy híjják: 6fix.
De most, hogy mondod, mintha rémlene, hogy egyszer még hibás driver-t sem tudtak időben kiadni.
Hja, a szoftver nem ártana, először a programozókba, aztán talán menne a programokba is.
Feltettem bios-ból 1,35-re a 3D feszkót, hűtési lépéseket 55%-ra, és szép stabilnak tűnik 885/1200-on a kari (<65°C), de játékokban még nézem. Valaki nézte ilyen fesszel, ATT-vel feljebb húzva? Mert nekem az még mindig nem vált feszt, ezért nem nagyon akarnám felrakni, de lehet, muszáj lesz, ha game-ek is OK-k.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
keIdor #23561 üzenetére
Látom egyformán jár az agyunk!
Azt várom én is hogy jöjjön egy Catalyst 8.4 v. 8.5 és javuljon a teljesítmény bizonyos játékok alatt.
Pl. Crysis. Az se lenne rossz ha beérné a GX2-öt, bár így is 50-50% hol az egyik hol a másik a jobb..a 4xxx széria helyett, mivel jóval olcsóbb, írjanak egy olyan driver-t hogy az X2 80-90% verje a játékok alatt a GX2-öt.Ez lenne a legnagyobb fricska az nV-nek.
-
Bundás22
őstag
válasz
keIdor #23373 üzenetére
igen miért adták meg magukat ezek a kártyák mert tunningolták őket, alapon nem fog tönkremenni, ezt a gyártó garantálja, ne feledd ez nem ugyanaz mint az 1950xt...stb
új fejlesztésű
ha a gyár elad tízmilliókat belőle szted nem veszik figyelembe h ezek akár tartósan 100 fokon kell majd menniük a trópusokon, ezek így vannak összerakva és nem lesz bajuk, nem csokiból készült h elolvadjon -
Bundás22
őstag
válasz
keIdor #23369 üzenetére
mikroszkópikus repedések és akkor mi van? nincsenek mikroszkópikus szemeim, lényeg h működjön 2 évig aztán így is úgy is kuka. Na ne Monnd
valamint a feszültségszabályzóknak se tesz jót miért műkődni fognak az nem egy élőlény, ha a gyártó garantál rá 2 évet akkor az úgy is lesz, hidd el ők jobban értenek hozzá mint te.Na ne mond
sztem annak nincs esze aki bömbölteti a ventit ezerrel, az meg a hűtőcsapágyaknak nem tesz jót na und?
lol
2 évet kibír én elhiszem az atinak, addig meg úgyis le lesz cserélve vagy filléres cucc lesz -
katt777
félisten
válasz
keIdor #23369 üzenetére
Ismerem én jól...
Hát, nekem az 1950XT-vel sem volt, pedig azt nem lehetett 85°C alatt tartani tuningolva (igaz, nem 90). És még csak nem is ciripelt, mint sokaknak. És minek a RivaTuner, amikor átállíthatja az ember a biosban (magyarán picit gyorsabb lesz a rendszer egy segédprogrammal kevesebbtől).
Aki meg pár havonta eladja a VGA-ját, azt nem érdekli a hőmérséklet, úgyis a vevője fog majd a garral futkosni a csicsergő kari hallatán. -
rocket
nagyúr
válasz
keIdor #21937 üzenetére
Szerintem folyamatosan rossz donteseket hoznak az AMD-nel, ezekbol a termekekbol SW tamogatas nelkul nem lehet normalis eladhato termeket csinalni, driver fronton meg majusig se fognak olyan dolgok tortenni amik hirtelen a vilag legjobb termeket csinaljak a dual GPU-val szerelt kartyakbol az egykartyas konkurens termekkel szemben, AFR megoldas szakutca rakene mar jonniuk (NV-nek is) , persze sz@rbol nem lehet varat epiteni az AMD eseteben, de ezekkel a termekekkel csak megjobban maguknak artanak, es nevetseges erolkodesnek tunik az egesz
-
rocket
nagyúr
válasz
keIdor #21935 üzenetére
Kikell uriteni a raktarakat
Ettol fuggetlenul 3850x2 meg viccnek is rossz, ez megint olyan lepes a reszukrol amivel csak sajat maguk alatt fogjak a fat vagni, hiaba lesz nehol jobb mint a 8800gts 512mb verzioja, ugyanazokba a godrokbe belelepnek ezzel a kartyaval mint a nagytesojaval, es osszesegeben inkabb nevetseges termek lesz egy single GPU kartyaval szemben ar/ertek aranyban, szoval tovabb folytatodik az ATi altal R600 neven elkezdett amokfutas, szerencsere mar latni a veget -
Speed®
titán
válasz
keIdor #19115 üzenetére
Előzőből lemaradt: nagyon kíváncsi vagyok, hogy az állítólagos erősen DX10.1es DMark08ban hogy fognak muzsikálni a HD38x0ek. Ha jól/jobban, mint a konkurencia, az talán segíthet helyes irányba terelni a zöldeket. A 9800GTX/GX2 csalódást keltő (sejthető) ereje és az egész SLI technik hátránya révén jelen pillanatban én egy percig sem gondolkodnék a játékfejlesztők helyében, hogy mire is érdemes valójában koncentrálni. Csak beérik végül Atiék munkája
-
sapi91
csendes tag
Szisztok hát én most rakatok össze 1 gépet és eléggé parálok mert nem volt 2900 pro -juk mert én azt néztem ki, és rá beszéltek erre a 3870-re de nem vágom hogy mért ólcsobb vajon tényleg lesz olyan teljesítménye mint 1 Xt nek?:S
és ez a 3870 a sima még vagy XT összezavarodtam
?..
-
Speed®
titán
Mondjuk azt nem nehéz űberelni
Alvin_ti4200 A jelenlegi árakon szerintem egyértelmű. 3870.
3850 drága, 256 VRAM nem elég, hamar elfogy kisebb felbontásokban is.
Ha ott lenne az ára itthon is ahová szánták, akkor alternatíva lenne a 3850CF..
Keresztkérdés: nem jutott eszedbe hogy 8800GT legyen helyette?"mert? 8800GT nagyon halk ám" Ja, és hűvös is, tegyük hozzá
Nem ugyanazt valljuk ilyen téren, nálam a 60 fok már katasztrófa -
7600GT
senior tag
-
fLeSs
nagyúr
Az ETQW megatextúrákat használ, amihez ilyen felbontás+AA beállítás mellett kevés a 256 MB RAM, szal hiába adod össze a GPU-k számolási erejét, nem érsz vele sokat.
Olyan játékot kell nézni, amiben nem a RAM mennyisége vagy sávszélessége a szűk keresztmetszet.szerk: de az is lehet, hogy a CF még nem támogatja rendesen az ETQW-t.
-
g@bo
nagyúr
amikor hiány van, szinte mindegy, melyik piacra tolod az 50 darab karit, a balkánon is pillanatok alatt elkelne.
inkább az a gáz, mikor a hazai nagyker kinti nagykerben vásárol, nincs akkora súlya.... osztrák vásárol német nakkerben: figyi, viszek 600 lapot, dobnál mellé 50 db 8800gt-t? persze, míg a magyar: kéne hamar 20 gt... egyértelmű, kit tesznek a sor elejére. gyártó, disztribútor kapcsolata ugyaz ez, ki mennyit rendel.
1-2 általam figyelemmel kísér nagykerben, ( lesem, hol van GT.... ) újra remekül fogy a 8800gts320, elfogyott ez emberek türelme... a nagykerek árlistájából meg szépen tűnik el 8600gts, és 8800gts320 is, szóval, kifuttatják ügyesen a cuccot, és gyünni fog, aminek gyünnie kell.
aki tovább bírja a nélkülözést kedvenc s3triója társaságában, az lesz a nyerő.
-
Viewsonic
aktív tag
ha bevalik nekem januarba veszek meg1et CF be
8800GT itt kaphato volt de vmiert *kb 5napja nincs itt se)
Mind1 nem izgat, nemvagyok elfogult egyik iranyaba se lenyeg,hogy jo aron legyen SLI vagy CFAmugy terhelve meg huzva a mostani 2900pro brutalis csak úgy okádja ki magából a hőt
CF be szétfütené a vizem :S szal ha tudom akkor eladom ha meg nem akkor veszek abból még1et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest