- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
No.. Hivatalosan is kijött a 9.6
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64 -
Bali27
addikt
Ja és az nem lehet hogy az XtremeG driver nyírta ki a kártyám? Nem tudom hogy miben tuningolt a driver, de felelsőéget stb-t nem vállalnak a driverért..természetesen..
Régóta XtremeG-t használok, de ilyen hogy elszáll egy vga karim még sosem volt.. -
Bali27
addikt
válasz
Alister71 #42344 üzenetére
Az komoly...
Neked milyen fajta volt? Számít az hogy His, Sapphire, vagy ilyesmi.?
Régebben egy Gecube Radeonom volt de az sokáig megvolt, és sztem még valahol most is megy
Akkor ezek szerint nem Virusos volt a BIA? Mert mondom az Avast virusirtó része egyszerüen hibaüzit kiirt és nem volt hajléandó elinditani a BIA-s incidens után.. És a Driver Cleaner sem..Akkor benevezek egy 4770re ha lehet már kapni..
-
Bali27
addikt
No... HIS 3870.. Élt 1,5 évet...
Emeberk.. Mi a fenétől lehet az hogy a Brother in Arms inditásakor becsikozódiok a képernyő.. Pont akkor.. Avast,. drivercleaner nem indul utána.. És pixeles a kép..Ma délutánra már amikor bekapcsoltam a gépet végig durván csíkos volt a kép, már a "Dos"ban vagy mi azaz induló képernyő..
Ezek szerint elszált..
De mi a fenétől???? Ez érdekel, mert nem szeretnék az uj karival is igy járni... -
Bali27
addikt
Sziasztok-
Tegnap felraktam a Briother in arms Hell to Highwayt-t az én gépemre is, és mikor elinditottam, ilyen hülye zöld pixelek jelentek meg a képernyömn és kifagyott a gép..
Restart.. MAjd bejött a win, és ilyen zöld pixelek mindenfelé.. HA ráviszem az egeret eltünik, és pár mp mulva uj helyen van,., Online virus scannerek semmit se találtak, de az Avastom virusitó észe eé se indul azóta!!!!
Egyszer kiírta jhogy a vga csatlakozóval vaalmi gopnd volt d helyre ált... Azóta is vannak iylen pixeles dolgok..
Van ötletetekhogy mi lehet? Csak mikor feljön a win akkor van ezJa Arra rájöttem hogy ha leszedem az Ati drivert akkor tökéletes a kép, ha visszarakom, akkor jönnek ezezl a zöld pixelek, meg néha néhe 1-2 hajszálvékony fekete csik.. Egy pillanatra...
Kiír néha egy hibaüzenetetamit sikerült lemásolni.. Ez ugrik fel.. elsötétül képernyő és a következő hibaüzenet lent kis popup ban "az atikmdag képernyőillesztő nem reagált és utánna sikeresen helyreállt" ez illetve a "képernyőillesztő leállt majd sikeresen ujraindult" hibaüzenetek ugrálnak fel. -
Bali27
addikt
SZiasztok.. Azt olastam hogy a 9.5ös drivernek lesz először teljes körű Open Gl 3.1 támogatása..
No.. ez mennyit nyom a latban? és mire jó?Meg egyáltalán más változtatások lesznekbenne??? Mert most raktam ujra a gépem.. Gondolkodok az XtremeG 8.7en, és a 9.4 en.. De ha jó lesz a 9.5 akkor megvárom..
His3870em van.. -
Bali27
addikt
Sziasztok,, 3870re melyik drivert érdemes felteni legjobban? Mert sokáig a 8.7es XG driver volt alegjobb, azt is használtam.. Föleg ilyen HL2 és Ut enginesjátékokkal játszok..(Red ORchestra) Oda jobb feltenni az újabb 8.4es Catalystot, vagy maradjon 8.7 ?
-
Bali27
addikt
Szóval az Uj ATT alá már nem kell a Vistát ilyen idióta módon inditani? Hanem felemgy és Ok a dolog? AZ jó lenne..
Amugy miben más, vagy miben jobb, miben tud többet az ATT mint a Catalyst?
Mert eddig a Catalystal sem volt ugy különösebb bajom.. -
Bali27
addikt
válasz
westcoastog #40937 üzenetére
Gondolom mint az Óveszer kb.. 97% ban
Ha áram szünet van vagy valami gebasz akkor a maradék 3% érvényesül -
Bali27
addikt
Sziasztok. A 9.2-t felraktam ár valaki? Állitoalg ebben ilyen processzor töb szál optimalizálás is van.. Nem tudom hogy a 4 magos procikhoz, vagy a 2 magosakra is hatással van?
-
Bali27
addikt
válasz
plaszy #40521 üzenetére
Igen.. CSak hogy megéri -e a CF.. MErt régebben alig tudta 1-2 játék kihasználni, Azóta megjött az X2 es család is és hát....
Megforult a fejemben hogy beleteszek egy 10.000 ft körüli karit , és azt csak TVre használom..
Ez megoldható szerintetek? Valahogy a gyengébb karit aktivizálni szoftveresen és arrol átmenni TVre? -
Bali27
addikt
Sziasztok!
Az a problémám hogy a HIS3870nek betojt a TV kimenete.. Eladni nem tudom normális áron sajna.. AZ lenne a kérdésem hogy ha szerzek mellé még egy 3870-t, akkor Dualban van e már étrelme hajtani a cuccost..(régebben driver gondok miatt nem volt a legjobb) Meg a fogyasztás miatt ki lehe e lőni néha az egyiket ha pl dolgozok és nem játszok..
És ha pl 4830-t vennék, akkor a kettő gondolom nem dolgozna össze..CSak a vga kimenet miatt kéne a dologPersze 1-2 játéknál lehet a +1 kari jól is jöhet
Esetleg egyéb ötlet ha valkinek az eszébe jut megköszönöm.. -
Bali27
addikt
Sziasztok.. Az lenne a kérdésem hogy az uj Brother in armsot a haverom gépe nem tudja elindiani.. Azaz hang van, kép nincs már a menüben se..
Lehetséges hogy az az oka hogy X850es karija van? Jó régi tudom,.. de... Már raktunk uj rendszert, meg minden.. Ugyan az..
KJa és ugyan ebbe a gépbe amiben egy AMD 2200MHZ-es proci van meg akarja venni a 3870emet.. Kb hány %át hajtaná ki? Esetleg húzással megérné-e neki? -
Bali27
addikt
Sziasztok.. A 39618 ra valki valamit?
-
Bali27
addikt
Sziasztok.
No úgy néz ki hogy a HIS 3870esem TV outja bedöglött. Viszont egyik haveromnak egész tűrhető áron el tudom adni, és neki nincs tv-outra szűksége.
Igaz 1280 as felbontásra kell (egyenlőre) de vennék 4850-t. Az lenne a kérdés hogy melyik fajtát érdemes belőle venni.. Stabilitás,(Powerplay stabilitás), Bios cserénél hogy legyen normális bios, és a hűtés a főbb szempontok..
Ja és Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
Bali27
addikt
Sziasztok! hazaértem melóból, és reménnyel teli felraktam az ATI TRAY TOOLS-t.
8.12es XGre.. No a monitorom max 1024x768at tud, nem találom sehol hol kell átálitani a felbontást(Att ban van?) és a TV re ha ATT van fent milyen módon lehet kitenni??? -
Bali27
addikt
[link]
Itt a tvm.. Már a 8.7 el sem jön semmi.. Lehetséges hogy a TV outom tönkrement??? ha igen hogy derithetem ki? A képen az AV3 ba dugtam a kábelt.. Az S-V be id dughatom .. Ott sem történik semmi sem.. -
Bali27
addikt
válasz
lizakattila #38983 üzenetére
Isten vagy.. Köszönöm!!!
-
Bali27
addikt
Ati Tray Toolst mielőtt feltenném gondolom egy drivert fel kell rakni.. Melyiket ajánljátok 3870 alá? Sima is jó, vagy XG alapdriver természetesen ccc nélkül
-
Bali27
addikt
Tegnap írtam egy mailt (angolul
) az Omega driveres srácnak, hogy 64 bites Vista alá nem akarja -e kiadni, és valami tényleg jó kis tuningal az ujabb karik alá...
Semmi válasz -
Bali27
addikt
Stalkerhez letöltöttem a legujabb patchet, meg a hozzávalókat
MOst a legeljén 23-50 fs között mozog, és nem a léegszebben van, de a napárnyék be van kapcsolva..
Viszont amiota felraktam a patchet a BEÁLITÁSOKBA nem tudok belépni -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #38924 üzenetére
Lehet én vagyok a hülye de valamit nem értek
"38xx-hez, ha nem muszáj, ne újabbat, mert az új hardverekkel az ATI mindig elcseszi a régiek támogatását" és "filefrontról letöltheted a "gyúrt" 8.12-est."
A 8.12 a legujabb, az előző mondatodban meg azt irtad h nem érdemes baszakodni vele régebbi hardvernél..(3870)..
Amugy a 8.7 linkjét sehol sem látom az xg főoldalán[link]
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Lenne pár kérdésem..
HIS 3870em van ref. Katt ezt irta pár napja:
"Semmi baj a 38xx szériával, 1280-ban az totálisan OK, nem kell oda 48xx. "
1/ Ez az uj drivernél is áll? a 8.12nél?2/ A kártyám egyedül az Xtreme-G 8.7 es driverrel volt hajlandó a képet kinyomni a TV-re.. De az XG, oldalán valami baj lehet mert ezt irja ki : " You are trying to access a restricted area. We are Sorry but this section of our site is for Administrators Only."
A 64bites 8.7es drivert nem találom a neten..3/ Stalker Clear sky 1280ban fullon, ugy hogy csak a napárnyék effekt nincs rajta olyan 40-70fps közöt hasít.(persze ha az égre nézek 100 fölött van jóval).. Ha én visszarakom am ostani 8.11es driver helyet a 8.7eset (8.11ben , meg a 12 ben is javulást igérnek a stalkerhez) akkor lessabb lesz -e a stalker pl???
Előre is köszönöm a választ..
Ja PH tesztbe a 4830 kb 15%al jobban teljesitett mint a 3870Ez seciálisan olyan játékokal tesztelték ahol biztosak voltak a sebességkülönbségben, hogy jót is irjanak az uj kártyáról?? És ha tényleg elhanyagolható a különbség akkor miért nem hagyták meg abban a szegmensbe a 3870-t??? Jó kampánnyal be tudták volna illeszteni a 4xxx-es kategória sorába.
-
Bali27
addikt
Néztem elég ok játék tesztjét.. Mivel 19 colos monitorom van 1280ban nyomom.. Viszont a picit meghuzott 3870em és a 3000re huzott 6750em csak pár fpsel teljesit roszabbul 1280ban, mint pl egy 4850 vagy 4870.. Biztios van olyan játék aholnagyobb a lemareadás, de ezek ilyen BIA meg World in Coflict stb val mérték.. Talán Guru3Dn láttam vagy 1 hete..
-
Bali27
addikt
No kiváncsi vagyok hogy 3870 alá hoz e valami ujitást a 8.10.. De mintha gyorsulásrol hallottam volna pár napja csicseregni a fórumon a madarakat
Remélem nem csal a 4000es kategória jár jól.. -
Bali27
addikt
Sziasztok.. 3870en van valami különbség a 8.7 és a 8.9 es driver között? teljesitmény, bug stb? Ujra kelet rakni a rendszerem és nem tudom melyiket rakjam fel. Esetléeg XG 8.7 és 8.9 is lehet
-
Bali27
addikt
Srácok ezt nézzétek meg ha tudjátok
Über állat Nvidia
Szánalmas ...
[link]
A műalkotás címe Geforcerol álmodok -
Bali27
addikt
Nem tudom ezzel segítek-e, de utánaolvastam amikor a raid tömböt tervezgetem a dolgoknak, és azt mondják hogy a játékok betöltésén a raid vagy nem csinál semmit vagy némely játéknál lassit picit.. Uh elég neki bőven a sima winchester...Ugyhogy ne bánd hogy a játék nincs a raid tömbön.. nekem se véletlen ment a simára..
-
Bali27
addikt
Szia..
Raid0 van az igaz. 3Winchesterm van. ebböl 2db Wd250es Raidbe van. AZon van a Rendszer, a Munkámhoz szükséges programok.. Indesigne, Photoshop stb. A 3. winchesteren vannak a játékok meg aTorrent letöltések.
Warheadot kiirta haverom.. Full magyarított. Még hangosk is.. NAgyon állat csak megint el kell kérnem emrt 1 filet nem tudott átmásolni, és igy bejött a gama, el is indult, de nem tudtam vele menni meg fegyver nem volt.. Szal tapasztalatom nincs.. -
Bali27
addikt
Látom sokaknak swapol a Win..Meg szarozik
Tegnap 64 bites Vistára felraktam a legujabb Litestepet. Igaz mindenmanuálisan kell beálitani, de vanank előre megcsinált themek is.(Lecseréli a Windows explorerét a Litestepére) Nyomtam egy ALT CTRL DEL-t, és a szolgáltatások kb fele nem volt elinditva, amit a hülye win inditgat örökké.. Svchosttol kezdve sokminden.. És aí WIn tökéletesen müködött. Igaz nekem eddig is jó volt, csak nosztalgiáztam pőicit a Litesteppel.. De vlaakinek ez talőán megoldás lehet ha eléggé elszánt és van ideje pepecselni... -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #35304 üzenetére
Látom Katt777 nem nagyon figyelsz az eseményekre
Mondtam h a 8.7 milyen fasza mert azzal nem csinálta a Visual C++ hibát.. Amióta nem használom a CCleaner registry pucolóját mindegyik driver jó.. Azért kérdeztem az XG8.9 est mert kiv vagyok h van e valami + amit hozzá tudak tenni a simához -
Bali27
addikt
Kiváncsi vagyok milyen az XG 8.9 es..
Amugy XG ék mit ügyködnek a driveren? MErt eddig nem találtam meg a detailsban hogy mit javitanak, mit irnak át stb. Igy emg elég hülyeség letlteni h azt se tudod h mit szedsz le.. -
Bali27
addikt
Feltettem a Crysis Warhedet.. Igaz install közbe a dvd szar volt és 1 filet nem tudodtt felinstallálni.. Elindul a gama, nincs kezem, nincs fegyver, és csak hajlongani tudok jobbra balra, menni nem..Térkép bejön de semmit se tudok csinálni.. Ez az install hibba lehet, vagy driver?
-
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #35121 üzenetére
hagyd nem kell. Betesztelem.. CSak még Attot sose használtam, uygan is sose indult.. Most megcsinálom ahogy mondtad + leszedem az előre beálitott configot..
Gondolom nem tul bonyolult betöltetni vele...
Ja és ATT Betát [link] lehet használni? vagy melyik verzsön a nyerő? vagy az XG 8.7 vagy a 8.9 es druiverhez kéne
És kb hány fokkal számithatok többre? Mert iylesmiröl is volt szó anno -
Bali27
addikt
Hát ja.. eddig magasana legjobb szémomra a 8.7 XG.-. Kiv vagyok a 8.9 XGre.. Mondjuk kiv vagyok tapasztalatokra a 8.9es simábol is 3870es párosításal is.. De egyenlőre XG forever
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #34720 üzenetére
Igen.. Mnden össze volt dugva normálisan, és lehet tényelg az Ati Driverek a szarok.. Hallod leszedtem a 8.7es Tweakforceot, felraktam,. és NINCS Visual C++ error, meg azonnal van kép a TVn.. Tökéletesen megy.. No nekem jöhet ezután ki akármilyen driver.. Ez marad....
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #34718 üzenetére
És ha szűz rendszerre raktam fel az ATi drivert??? És nem uninstalláltam semit se? Magyarul nem maradhatott ott semmi, és ugy romlott el egy idő után magától? MErt ez volt. Valamit kibaszottul nem szbadna használnom..
3 tisztítót használok.. Vista Manager, Ccleaner, és Registry Repair Wizard (utóbbi a legjobb sztem)... Ja ha az Ati oldalára rámész és a driver letöltésnél a 3870re klikkelsz akkor is a 8.8at ajánlja. -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #34712 üzenetére
Telepitettem a Visual C++ 2008 Redistet, és a simát is.. A probléma nem szünik meg,.
Milen elavult cuccokrol beszélsz? A 3000es széria elavult? Kicsit csúnya lenne..
Szedem a 8.7es XG-t..
"Ha nem jó a Catalyst?" Neked is van hasonló probléma?
Lehet azért nem tudtam megoldást a Visualc++ hibára, met amikor ebben a fórumban kérdeztem anno 1-2 hónapja akkor még senki se tudott rá érdemleges választ adni.. Kézi telepitéssel felraktam a C++t de nem oldja meg a problémát.. Ugyan ugy hibát ir ki -
Bali27
addikt
Senki sem tud a Visual C++os Catalyst hibára semmit se mondani?
Az a a gyanum hogy a CCleaner registrytisztítója baszik el vele.... -
Bali27
addikt
Még 1 pillanatra.. Feltetem a sima 8.8at.. ÉS utánna csináltam CCleanerrel ey registry tisztitást.. Utánna szar lett m a Visual C++ megint.. Euzek szerint a CCleaner nullázza le a gépet?
-
Bali27
addikt
Hát igen.. Anno próbálkoztam HIS driverrel de az is ugyan az szinte mint a gyári. De nem tudom itt nálam mi baj lehet mert a Vista az ugyan az, de eddig össz vissz 2 driverrel tudtam TVre kitenni normálisan a képet.. Az egyik a 8.7es Tweakforce, amit azóta persze nem tudok sehonnan se leszedni.. MIndenhol 8.8 van.
-
Bali27
addikt
Az Att már megint ezzelé a LOW Level Driver szarral baszogat.. Azt hiszem én itt végeztem vele.. Mondja inditsam el.. Hiába meygek rá a Lov level drver kezelöpultjában a satartra semmi se történik.. ATT baszik betöltödni.. Azt hiszem hogy keresek valami alap Catalyst drivert és azt rakom fel---Szarok az egészbe. Vagy Vista alá nem tudnak drivert irni vagy nem tudom.. De ha a 8.7 már jó volt ilyen éren akkor miért kell elkurni?
-
Bali27
addikt
No.. Rájöttem hogymiért utállom az ATTot.. Vistán az első mpbe hibaüzenetet ir ki.. Pl azt hogy nem lehet elinditani az alacsony szintü programot
-
Bali27
addikt
Katt777 Van normális ATT beálitásod 3870re? Vagy elég ha felteszem és max iylen antialising stbket beálitgatom.??
-
Bali27
addikt
Egyszerüen nem értem!!! A 8.8 DNA val sincs kép a TVn.. Se kiterjeszttett se klónozva--
Rakjam vissza a 8.7et? Mi a fene baja lehet jogtiszta a Vista is megminden.Ja és 1 hete raktam uj rendszert... -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #34660 üzenetére
Igen tudom hogy rég volt jó DNA driver.. De az ati driverekkel kezd teli lenni a faszom..
Eddig a 8.7 es TF volt ugy néz ki a legtökéletesebb.. A mai napig azt hittem hogy a 8.8as TF..
De pont most ki akartam nyomni tvre.. Ezzel is mint az összes többivel megint nincs kép aTV-n, és ujbol leőjött a Visual C++ error os rémálmom...
Lehet kiprobálom most a DNA-t.. Kénytlen leszek.. -
Bali27
addikt
Megjelent a 8.8as DNA driver tegnap.. Guru3Dn van fent.. Bár most Tweakforce van és tökély
-
Bali27
addikt
Vannak még Cod UO-s serverek? Multkor gondolkodtam hogy az első Mohhaa-t tolják e még megnézem
Sor régi szép emlékk
-
Bali27
addikt
"Amúgy majdnem szomszédok vagyunk." Igen? Hogy hogy?
Más.. Vistába van ilyen memória ellenőrzés. a gépembe van 2x2Gb Geil ultra Kit..
Vista alatt tökéletes meg, anno a most nem jut eszembe memóriaellenőrző progi is átment rajta gond nélkül.. Amit cd röl kell bebootolni..
No a Vistás örökké talál hibát. Nem irja ki hogy mi, csak hogy vegyem fel a kapcsolatot a gép gyártójával..? Mel,yikkel?Gigabyte, Geil, vagy melyik?
tiszta idióták
-
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #34165 üzenetére
Én is olvastam.. Ezek szerint a C2D-m 2.66(alap)-on is tökéletesen kihajthatja a 3870-t???
mivel a tesztbe a 3 GHZes C2D állitolag böven elég volt minden vga kihajtására.
BAsszus 60 ér vettema karit+ benzinköltség ami olyan 4000ft lehetett amit szaladgáltan januárba utánna, mostmeg 5x ér 4870t kapni.. Fél évvel késöbb. De jól van ez.. A köv vga az DX11 es lesz.. Addig kibirja..
Apropó.. Tuningolva ilyen 800/1200 körül hány % ot hoz az alap órajelhjez képest? -
Bali27
addikt
Eléggé kihalt a topic..
Szte,m mindent megbeszéltünk amit lehet.. Max vissza kell olvasni
MA rakom fel a 8.8 as Tweakforcet.. Kiváncsi vagyok a szinekre h szebbek lesznek -e 3870 alatt..
-
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #34156 üzenetére
64 bites filekezelő a Speedcommander nevezetü program.. Total Commandere ugytudom nincs 64 bites.. Ugy hallottam h megy a 32 bites is, csak valahogy rosszul számolja ki a fileok méretét néha..
-
Bali27
addikt
Sziasztok! Tudom ez nem ide illő kérdés, de a Vista fórumon nem mindiog válaszolnak, meg valózinü sok tapasztalatlan emberke van és hát.-..
Az lenne a kérdésem hogy 64 bites Vistán valaki használ-e Total commandert.. Azt hallottam h nem tökéletes, mivel csak 32 bitet támogat.. -
Bali27
addikt
HOC.hun irták a 8.8 rol
A legfrissebb Catalyst telepítését követően ezúttal gyorsulásra nem számíthatunk.
Változások az előző kiadáshoz képest (8.7):
Catalyst Control Center, kibővült az Avivo szolgáltatásköre:
dinamikus gamma/kontraszt korrekció (ATI Radeon HD 4800)
továbbfejlesztett videoprofilok (ATI Radeon HD 4800 és HD 3000)
élsimítás (edge enhancement) a videó részletességének megtartása mellett
a Hibrid CrossFire immáron Windows XP alatt is elérhető: AMD 780G/780D + ATI Radeon HD 3400/HD 2400játékokat érintő hibajavítások:
Windows Vista: Call of Duty 4, Devil May Cry 4, Colin McRae Dirt, Hellgate: London, Lineage II, Lost Planet, Mahjongg Artifacts, Mass Effect, NASCAR demó, Quake 4, Second Life, Unreal Tournament III, World in Conflict
o
Windows XP: 3 Kingdom OL, Assassin's Creed, City of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, Enemy Territory: Quake Wars, F.E.A.R.: Perseus Mandate demó, Just Cause, Lost Planet, Witcher
*
apróbb fejlesztések, egyéb hibajavítások (ide tartozik a Powerplay 2.0 is?Mert föntebb nem találtam róla semmit se) Vagy nincs semmi ilyen PP 2.0
-
Bali27
addikt
Háát nem is tudom.. Elolvastam e Release-t, de Powerplayt nem is említenek benne.
Elég sok mindent csináltak.(Legfőbb gondomat a C++Errort, meg a CCC.exe amikor nem törli magát a memóriábol és nem tudod pl egymás után 2x a CCC-t elinditani.. Legaább is remélem h jól értelmeztem) -
Bali27
addikt
Tyű most olvasom.. Powerplay 2.0.. MIt takar az pontosan?
-
Bali27
addikt
A nyóc pont nyóc mikó gyün ki? Lössz valami újityás bönne?
(nem vagyok paraszt, csak a bekötő utaktól távol élek)
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Ez szerintetek milyen hiba lehet? Raid0ba van 2 winchesterem... Ja és a chkdsk a végén azt irja ki hogy hiba történt: A CHKDSK nem tudja folytatni írásvédett módban.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest