- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Birsinator #25149 üzenetére
1. 8.4-es Catalyst
2.3.4.5. Mi volt a kérdés? -
T@nk
tag
válasz
Birsinator #16134 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam. Nekem is a ColinMcrae Dirt volt az a játék ami nem szerette a magas GPU órajeleket. 850 mhz órajel nem okozott gondot a játkoknál, de a DIRT csak 830 Mhz órajelen stabil. Egyébként nekem az őrült auto-tune 890-es órajelre lőtte be a GPU-t.
-
papsZa
tag
válasz
Birsinator #13398 üzenetére
Hello,
Eve-Online a játék.
Még régebben volt húzva a proci/mem picit, de akkor elszált egyszer és mindent visszavettem. Azóta nem volt semmi gondja, ezt az egy fekete képernyős dolgot leszámítva.
Nem is írtam volna ide, ha csak sima elszállás/fagyás lett volna. Lehet, hogy túl lihegem és tényleg csak feszültség ingadozás volt a hálózatban, de be kell valljam kicsit betojtam.
15 éve vagyok güzü, de ilyet még nem láttam.. remélem nem is fogok
-
lohi
tag
válasz
Birsinator #13402 üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni, de nem egy végleges megoldásnak tűnik, mint ahogy írtad is..
Gyalázatos teljesítményen azt értettem pontosan, hogy egy 7300 gt elveri 20%-al... Ezt is furcsának tartom, mert azért ezt még 300 mhz-n is vernie kellene nem? Azt elfelejtettem, hogy 8.1 driverrel ment. Maya és XSI alatt lett próbálva.. ráadásúl az XSI az ati-ra van optimalizálva... -
papsZa
tag
válasz
Birsinator #13286 üzenetére
Nem tudom mit piszkáltok a fél nap miatt.. Esős nap volt és nagyon jó gáma :-)))
4200+ X2
Giga 69G-S3H
2x1GB DDR2
Sweex Gold 650W
Ati 3850, 8.1 catalystWinXP Sp2
-
Harti
senior tag
válasz
Birsinator #13241 üzenetére
Jó, hogy szólsz mert már visszaraktam az XP-t, tehát XP-n szopok vele!
-
FefeeX
veterán
válasz
Birsinator #13257 üzenetére
Ehhez csak annyit, hogy aki tanul annak 3 év ingyenes Vista használat itt
Na jó, a lemezek árát (3ezer forint volt asszem) ki kell fizetni. -
Bali27
addikt
válasz
Birsinator #13257 üzenetére
MOndjuk eza kérjenek el érte soka, mert kitermelem részével nem értek eggyet minden téren.. Mert amerikában joval olcsóbbak, többet keresnek, alacsonyabbak az adók.. Ott kérjenek érte többet ne itt ahol még a gatyája is rámegy az embernek ha tisztességesen szeretne, élni, adózni, stb stb...
64 bites Vista.. Nekem nyaranta van idénymunkám, PS+ Indesign, amik eszik a ramot.. Többek között nem azért vettem 64 bites vistát mert 3.5 gigát lát a 32 bites.. Hanem azért mert a 32 bites program hiába van 4 giga a gépbe, igaz 3,5 öt lát, de max 2Gb/processel megy.. AZaz 2 gb ot tud hozzárendelni 1 programhoz..
De reménykedem benne hogy ez csak javulni fog.. a 64 bitnél.. Már van 64 bites torrent kliens stbSZóval reménykedem én is..
-
Bali27
addikt
válasz
Birsinator #13248 üzenetére
Mindjárt itt az sp1...
Én nekem jogtiszta 64 bites vistám van... Igaz nagyon meg kell gondolni milyen sorrendbe teszem fel a driverket, meg h miylen programokat használok, és mikkel tweakelem, de ha erre rájössz(kb 4-5 ujrateplepités nálam 3 nap alaat) akkor viszont atomstabil fasza rendszered van sp1 nélkül is.. Nekem az sp1 remélem már csak HUB a tortán lesz..
-
Harti
senior tag
válasz
Birsinator #13232 üzenetére
érdekes, nálam a DIRT egyszerűen játszhatatlan!
már a menüben is megakad 2-3mp-re aztán meg mintha 500fps-el menne 1mp-ig és visszaáll normálra, mindezt ismételgeti kb. 10mp-enként!
Játékban amikor sima rally van ott egész jól megy, de ha több személyes futam van na ott kb. diavetítés megy!
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Birsinator #12832 üzenetére
hát én pont most szedtem le a cds drivert 8.1re sima uninstallal, és minden ok...
gears of warban megszűnteti a laggolást.
eddig ajánlott a 8.1 catalyst...
-
Komplikato
veterán
válasz
Birsinator #11919 üzenetére
7.11 indít, erre nem akarja felrakni, valami hibaüzenetet ír ki, (mondom magamban any@'d, közben kicsit leizzadtam, mondom még sose használtam driver cleanert, aztán fostam, hogy valami nagy butaságot csináltam) akkor próba a 7.12-vel.
A hiba nem a driverekben volt. Valamiért 2x kell újraindítani a gépet, ha eltávolítod a drivert. Ugyan is második újraindítás után lát az XP szabvány SVGA kártyát csak, és valamiért a Catalyst hibaüzit ad, ha még az előző állapotban akarod feltenni 8ami drivereltávolítás után van), mert azt hiszi nincs VGA. Nem tudom miért nem sikerült elmúlt X évben ezt megoldaniuk, de ez van.
-
Kobe
veterán
válasz
Birsinator #8132 üzenetére
n február elején szeretnék gépet venn, karácsony egy kicsit kimerítette a pénztárcámat, de a számolgatásaim szerint max 45 K m lenne vga ra....remélem h ennyire le fog menni a 3870 lite, vagy valami tuningbarát 512es 3850 lesz hasonló áron
-
leviske
veterán
válasz
Birsinator #7902 üzenetére
hülye aki megveszi... 350$ a max ára... mivel a gts és a gt közé akarták az újat belőni
(elvileg 300-350 közt mozogna)
MOD: nincs több off
-
spyduck
nagyúr
válasz
Birsinator #7902 üzenetére
karácsony után tuti leviszik az árakat!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Birsinator #7880 üzenetére
Amit írtál csak néhány probléma van
-Cod4 nállam is fullon megy (x1950 és 2,4ghz-es A64)
-Crysis úgy kifingatja a kártyát mint annak a rendje (ez a játék a 8800gtx-hez meg a 8800gtx ultrához lett terveze meg persze erős SLI-s és CF-es megoldásokhoz)
-StarCraft2-nek elég kicsi lesz a gépigénye ú,h szerintem még egy x700-al is simán elfut! -
milanscs
aktív tag
válasz
Birsinator #6606 üzenetére
Itt a link a patch-hez.
-
HERR Z
veterán
válasz
Birsinator #5222 üzenetére
válogathatsz bőven
minden ami jó volt x1800/x1900/x1950-re az erre is jó
accelero x2, s1
zalman vf700/900
tr bordák hada
ttt dual orb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest