- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuzik
aktív tag
válasz
Interceptor #24672 üzenetére
Ha jól tévedek a chieftec turbo széria és a corsair tápok bele közel azonos. A corsair a tapasztalataim szerint valamivel halkabb, mert kevésbé tekeri a ventit - ezen kívűl jobb kondikat szerelnek bele. Mondjuk az a 820a chieftec nem tudom milyen.. ..mi annak a pontos típusmegnevezése?
-
fuzik
aktív tag
válasz
Interceptor #24670 üzenetére
q6600, msi 3870x2 OC, maximus formula, 2hdd, 1 dvd max 400W -ot vett fel a konnektorból nálam. X2 cf -nél szerintem elkél a 650 - 750 W -os táp (a biztonság kdvéért persze).
-
Tibord
senior tag
válasz
Interceptor #13774 üzenetére
Helló
Egy dolgot azért elértem. Végre valaki hozzáértő is válaszolt nekem. Még a végén tanulok valamit
Egy kérdésem lenne.
Mennyivel jobb az HD3870x2 mint a sima szerinted?
Megéri megvenni? (előreláthatólag)
Vagy még lutri a dolog? -
Tibord
senior tag
válasz
Interceptor #13772 üzenetére
Mint írtam is nem vagyok szakértő, de még csak hozzáértő sem.
Én azt mondom amit mint laikus látok és felfogok.
Nem szeretek teszteket villogtatni. Nem hiszek bennük.
Abban hiszek amit látok, és az az hogy a haver aki ezzel foglalkozik (és ért is hozzá(szerintem) ) most akarja lecserélni a 2db 8800GTX SLI-be kötött kártyáját HD3870-re.
Azért jegyezzük meg hogy ezt a lépését (azért csak befolyásolják az embert a tesztek) én nem igazán értem, de ő tudja, ő dolga, (vagy csak roszul értettem és CF lesz neki. Ez logikusabbnak tűnik) -
Tibord
senior tag
válasz
Interceptor #13767 üzenetére
Mint irtam én nem vagyok hozzáértő. Sajnos nem ezzel foglalkozom egész nap
Pedig jó lenne.Pl.:
[link]Nem kötekedni szeretnék. Valószínűleg neked van igazad.
-
Pala
veterán
válasz
Interceptor #10948 üzenetére
na ennek akkor utánanézek... mennyi az alapfesz? (Brisbane magos X2 4200+-om van)
ui: everest szerint perpillanat 1.3V-ot kap a proci 2640MHz-en
-
Komplikato
veterán
válasz
Interceptor #2584 üzenetére
Nem látom, hogy leszerepelt volna. Ez ugyan is ár kérdése. És várhatóan annyival lesz olcsóbb, amennyivel lasabb.
-
leviske
veterán
válasz
Interceptor #2088 üzenetére
Az sem derült még ki, hogy a 70 mennyibe fog kerülni, pletykák vannak mind2ről.
Én spec több CF-es lapról tudok, mint SLI-sről... pl 24k-ért vehet lazán az ember egy ASUS P5K-t vagy egy Gigabyte DS3-at és sorolhatnám.
A CF kihasználtságára való kérdésedet meg Gaboman táblázata tökéletesen megválaszolja.
Gorneck23: senki sem kényszerít, egyszerűen az ATi ezt a politikát választotta, hogyha már nem képes több teljesítményt kisajtolni a kártyáiból... leviszi az árukat és CF-ben hozzák a konkurens teljesítményét és majdnem az árát is.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Interceptor #2088 üzenetére
A régebbi szériákat jól kihasználta a CF rendszer!
Remélhetőleg ez most is így lesz! -
leviske
veterán
válasz
Interceptor #2084 üzenetére
Mondjuk ha a 50 kerülne 35k-ba, a 70 meg 45k-ba akkor is max 10k különbség van a GTS és a 70 közt és elvileg teljesítményben a különbség nagyobb volna a 70 javára.
Valószínűleg ezért fenyegetőzött a nV a kártyák gyorsításával.
-
Komplikato
veterán
válasz
Interceptor #1930 üzenetére
Mi köze a reális eredményeknek a 3D Marknak, pláne 06-nak?
-
Armando_19
őstag
válasz
Interceptor #1773 üzenetére
Nincs annyi, hétfőn lesz áram már!
-
Armando_19
őstag
válasz
Interceptor #1771 üzenetére
Hát ahoz HD2900GT(42K) áron kell jönnie elvileg. Vagy erősebb lesz a GTnél?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Interceptor #1469 üzenetére
most már csak abban reménykedhetünk, hogy valamit módositottak az architektúrán, különben nagy a baj.
-
m4rc!
őstag
válasz
Interceptor #1465 üzenetére
Asszondjátok fake?
Pedig már kezdtem örülni, hogy rá lehet húzni a vizeslepedőt az nV-re
Mindenesetre kipróbálom magam is a kis 8600-ommal, bár nemtom van-e értelme..
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Interceptor #1460 üzenetére
Érdekes 7900GT-n nálam széttört a szélvédő!
Fake persze már mikor az első képeket megnéztem akkor feltünt az is amit írtál plussz a fényerő is nagyobb! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Interceptor #1454 üzenetére
Nézd már meg pl. a víz tükröződését! Nem gyengén erőforrásigényes a folyamatos tukroződés kiszámolása és ez nV karinál bezony be van lassítva...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Interceptor #1429 üzenetére
Mereszd jobban a szemed.
Egy rakás (ámde számításigényes) apróság hiányzik az nVidiás képekről.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Interceptor #1429 üzenetére
nVidia driverbol par dolgot letiltott, ami annyira nem feltuno, hogy gyorsabban fusson a jatek... es igy meg is van, hogy miert "jobb" nVidia karikon... nem lepodnek meg, ha esetleg mas gamekban is lenne ilyen extra dolog, esetleg magaban a jatekba belekodolva olyan resz, ami lassitja, ha bizonyos tipusu videokarikon akarod futtatni...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Interceptor #1349 üzenetére
Az lehetséges hogy gyorsúlni fog az elkövetkező időkben,de itt már nagy sebesség beli külömbségre nem tudom hogy számíthatunk e!
Bár így lenne és tényleg most még eléggé visszafogott lenne a 2900-as széria,tudom szép álom de hátha! -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Interceptor #1005 üzenetére
Ha már itt tartunk, ennél sokkal nagyobb átbaszás az, amikor egyes áruházakban a 8500GT-vel készre szerelt PC-kre ráakasztják a "Gamer" jelzőt.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Interceptor #983 üzenetére
Ez várható is volt, hiszen amennyire tudom az RV670 ugyanaz mint az R600, csak kisebb csíkszélességen + DX10.1, meg talán pár apróbb változtatás, de semmi drámai upgrade.Az R600-nál pedig az eddigi tesztek gyorsabbra hozzák ki a G92-t, azaz várhatóan az RV670 sem fog fölké kerekedni. Persze ez csak találgatás, majd meglátjuk a teszteket pár héten belül.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Interceptor #981 üzenetére
Már ne haragudj, de az az eladó bűne, ha a vevő lusta egy kicsit utánajárni a témának, mielőtt megvesz egy több tízezer forintos hardvert?
-
Ribi
nagyúr
válasz
Interceptor #977 üzenetére
Ja boltban szoktak neked mondani, hogy te ne itt vedd meg mert nalunk draga, hanem menj el ide vagy ide mert itt olcsobb es a szerviz is jobb?
Ember hol elsz te?
Nemsok fogalmad van a temarol7600GT : "Tudom fud de kivételesen szerintem nem írnak hülyeséget" Ezt most viccnek szantad ?
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Interceptor #972 üzenetére
Mi ebben az átvágás?
Kínálsz egy cuccot X áron, aztán mindenki szabadon eldöntheti, hogy viszi-e annyiért vagy nem...
-
Ribi
nagyúr
válasz
Interceptor #972 üzenetére
Ja ha valaki megvenne a karim jo dragan, inkabb szolok neki hogy ne vegye meg mert van jobb is. Majd hulye leszek
Hol elsz te ember? -
leviske
veterán
válasz
Interceptor #310 üzenetére
ATi megérdemelne most egy kis előnyt, az nVidiának volt majd fél év előnye, az alatt megszedhette magát.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Interceptor #310 üzenetére
Most a G92 az lesz a 8800GT ugye ami kb egy szinten lesz a 8800GTS 640-el.
Az RV670 pedig kb azonos teljesítményű lesz mint a 2900XT szóval a felállás kb ugyanaz lesz mint most a 8800GTS 640 & 2900XT duó! -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Interceptor #252 üzenetére
Mhhmm, és nem utolsó sorban elfogadható lesz végre a fogyasztása is, bár engem nem nagyon izgat (max OC szempontjából
) de sokakat gondolom igen
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Interceptor #250 üzenetére
Szerintem Leviske arra gondolt hogy az új kártyák RV670 kódnéven jönnek és a V pedig a Value-t azaz a középkategóriát jelöli.
Ettől függetlenül le(kell) nyomják majd az előző szériát, hiába a kevesebb sávszél, és jó áruk lesz mert 55nm-en kétségtelenül lényegesen olcsóbban lehet előállítani bármit mint 80nanón. 512 helyett 256 bit is olcsóbb nekik minden bizonnyal, de az órajel majd kompenzálja és épp elég lesz rajta -
leviske
veterán
válasz
Interceptor #244 üzenetére
Elvileg nem. mivel a 2900 felsőkategória, míg a 2950 csak felső-középkategória. Maximum leállítják a 2900 gyártását, de nem hiszem, hogy olcsóbb lenne. A következő felsőkategóriás kártya meg szerintem csak a HD 3000 lesz (ha lesz).
Elnézést a hozzáértőbbektől, ha sületlenségeket írtam volna, de én így tudom.
Mod: a HD 2900XT felsőkategória, HD 2950XT pedig kétséges, hogy lesz, eddig csak a PRO a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest