- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
Beowulf_78 #33089 üzenetére
Nekem is hasonló bajom volt mint tib-bee nek, csak nekem 2 hét után jött elő, és néha sikerült stabilan elindítani a gépet ezek ellenére, olyankor 1-2 napig nem kapcsoltam ki. Immár két és fél hete az ipon distributoránál leledzik a kártyám bevizsgálás céljából.
Még szerencse, hogy van egy rendes rendszergazdánk, a cégnél, és adott egy HD 3750-est kölcsön, amíg én így állok.
Amúgy örülnék, ha most már történne valami holnap, mert nagyon érzem a 3870-as után, hogy mennyivel gyengébb a 3850-es.Szóval tib-bee abból 95% garanciális ügyed lesz.
Sajnos a mennyiség a minőség rovására megy!
A mi cégünk gyorsan, olcsón, precizen dolgozik. Ön ebből kettőt választhat. (ez a gyártókra vonatkozik) -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #32704 üzenetére
Teszteltem több, mint egy órát Memtesttel 2*1GB-ot, és semmi hiba nem volt. Bár igaz, hogy ez a maximum, amit tud, de teljesen stabil volt.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #32701 üzenetére
Nem a kezelésével van a baj, hanem azzal, hogy ilyeneket csinál a kari, hogy egyszer 100 fps, utána meg 70 fps 3dm06-ban... Ez normális?
Nagyon megköszönném, ha csinálnál egy képet fps-sel együtt Crysisban pontosan ennél a résznél: [link] Ez a rész ott van, amielőtt kimegyünk az öbölbe az első pályán, itt a game csinál egy autosavet, én is abból töltöttem be, szóval úgy csináld.
XP sp2 alatt highban csináld légyszi, és azt is írd le, hogy min volt a Catalyst, thx -
MRaptor
tag
válasz
Beowulf_78 #31018 üzenetére
Hi
Már bocs, de sehol nem írtam, hogy működik vele valahogy!azt írtam, hogy kezeli, mármint kezelte, mert a két 8800GT OC2-m már nincs meg így bizonyítani nem tudom. De az biztos, hogy Everest kiírta az SLI-t és míg 1kártyával 12000pont körül hozott 3dmark06, addig a 2kártyás 14000 körül volt. Az alap konfig változatlan volt. Azért írtam, hogy nem 100%-os mert az interneten olvasott adatokhoz képest, ez nem túl sok emelkedés.
Ha majd lesz 2db GTX280-ammajd megmutatom hehe...
Üdv -
Sanci789
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #30859 üzenetére
Én is most akartam ezt belinkelni
-
S4ND3R
tag
válasz
Beowulf_78 #30502 üzenetére
Én a mai napig is azzal tolom... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
Én még annyi csitert életemben nem láttam mint a FEAR combat szervereken... a srác előttem szaladt a szűk folyóson,kilöttem rá 2 tárat a szögbelövövel...nem mondom mind fejbe ment,de mellkasmagasság megvolt...a csávó ezután futtábol fejbelött megállás nélkul....
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Linkelsz pár képet és eldöntöm
Freeman v mi
A GDDR 3 as elvileg olcsóbb a GDDR 4 es kicsit gyorsabb max 5-10% de ez alkalmazás függő
-
LEON-T
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #30366 üzenetére
Mint mondottam nekem gyari biossal nem megy vegig meg a 3dmark sem.
A muvelethez kell egy RBE nevu program.
Kell emelett a ket x2-es bios[master, slave,bar csak a slavebe kell allitani].
Behivod a slave biost, fan setting. Igy nez ki az alap bios ventilator beallitasai, es igy ahogy most en hasznalom.Ha megvan a szamodra megfelelo beallitas, akkor elmented, es irany flashelni. Teszteltem, hogyan is mukodik a sajat beallitasaimmal . Termeszetesen biztos lehetne mit rajta finomitani.
Orulok, hogy jol megy, mert legalabb egy programmal kevesebb fog futni..
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #30366 üzenetére
Ha egy "hülyeségeket beszélőtől" elfogadsz segítséget, az oldalamon ott a bios modolás többféle leírása, meg a szükséges programok linkjei. Egyébként a mocskolódás helyett jó lenne megérteni, mit írtam. Nem azt, hogy nincs 4 magot támogató játék, hanem hogy a játékok túlnyomó többsége máig nem támogatja. Ez értelemszerűen nem jelenti azt, hogy ezentúl sem fogják. Viszont éppen ezért ráérek majd akkor 4 magosat venni, ha olcsó lesz, és értelme is (no és nem az elavultabbat, csak mert a 3D pontszámot szépen megdobja CPU score-ral). Szóval majd mozdulok rá, ha érdemes.
Bali27: Én úgy látom, ez totál ua., mint a ref. 8.6, még "branding" sincs benne. Csak egybecsomagolták az összes cuccot.
Raki: Crysis-t vajon felpatchelted 1.2.1-ig? A hűtés javítása egyébként segíthet, a 100°C az nem iogazán jó.
loree69: Ez az én álláspontom is, mert ami nem támogatja, az meg lassabb lesz, esetleg az a 2 használt mag ki sem hajtja a VGA-t. Sokan ezt nem fogadják el. Nekem pont van pár játékom, amelyhez a kihajtatlan 3870 kevés lenne, viszont a + magokat meg nem használják, szóval amíg nem lesz olcsón valami 4GHz körül futó Penryn (na jó, 3.6 még elmegy), nálam szépen szolgál ez az elavult kis E8400.
TomBoy1986: Tudjuk. Nem is erről szólt anno a kérdés, amit nem mindenki olvasott el.
Bluegene: Az E8xxx procikban van annyi tartalék (értsd: lazán kihajtják a VGA-kat), hogy az a pár % rendszerhasználat ne kottyanjék meg nekik.
-
loree69
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #30379 üzenetére
"procikat fogja favorizálni még akkor is ha a játékok 90% támogatni fogja a 4 magot."
fogja pontosan jövő idő,
szerinted addigra mit fog érni egy q6600 többet mint 1 e8400?
én nem hinném... [ljelen]jővőre előre vásárolni nehézkes..
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #30379 üzenetére
szerintem nem azért gyorsabb a négymagos mert támogatnák a játékok, hanem mert a háttérben futó windowsos szolgáltatások+progik, illesztőprogramok egyebek futtattását átveszi a négy magból 1-2, így a kétmagra optimaizált játékban gyorsabban tud dolgozni a megmaradt két mag, persze van már négymagos játék is
ellenben sok szolgáltatást ki lehet kapcsolni msconfigból csökkentve a kétmagos terhelheltségét így gyorsul
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #30308 üzenetére
Forrest Gumppal szólva: "az a hülye, aki mondja".
Csak egy kicsit próbálj gondolkodni: Ha Grid 50%-os CPU kihasználtsággal megy 4 magoson, akkor 2 magoson nem fut rendesen? Nálam lazán fut a 2 magoson nagy felbontásban és maximális grafikával. 4800-asok alá meg kell némi izom, főleg 1280-as felbontásban, és előbb-utóbb biztosan váltani fog ZK is. Én megírtam, mihez mi a jó (és éppen a 6600-t javasoltam 4 magosnak), ő majd eldönti. A mai játékok többsége 2 magot támogat csak, ez egyszerű tény.
Mellesleg meg játékról volt szó, nem egy ilyen csaláshegyről.A fikázás és az elemzés közti különbséget még mindig nem nézted meg az értelmező szótárban.
Attól, hogy a 3-4. mag is működik, még nem a játék támogatja a 4 magot, hanem a rendszer osztja oda az erőforrásokat a legtöbb "támogatott" játéknál (amikor pl. 2 mag dolgozik rendesen, a másik 2 meg 10-30%-on).
Mellesleg nem ártana megnézned ZK és a te monitorod közti különbségeket (ezért a te tapasztalatod a procikkal számára irreleváns, hiszen nála magasabb CPU sebesség kell a kihajtáshoz), mielőtt osztani próbálsz valamit, aminek híján vagy.Emígy a félrevezetésről kettőnk közül neked van bővebb ismereted, úgy vélem, a stílusod meg nem szorul magyarázatra.
-
LEON-T
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #30329 üzenetére
A mostani melegbe jo nagyokat szivtam(xp alatt) az x2-vel.Fagyogatott. Pedig rivatuner allitotta a fordulatszamot, de ezekszerint nem elegge. Bevallom utoljara gondoltam a tulmelegedesre mert 65-70 foknal nem volt melegebb jatekba. Azonban vegre kiadtak egy Radeon bios editort [thx Katt] amivel vegre tudtam csinalni normalis ventilatormukodesu biost x2hoz. Igaz eddig csak 3dmarknal neztem, de az lement. (Eddig az sem ment le:S)
MAs. Talalkozott mar valaki olyannal, hogy ha leszedte a drivert xp alatt akkor tobbet nem ment fel, mert mindig valami baja volt? Foleg ertem arra, hogy friss xpre felraktam 8.6-t. Utana leszedtem, ujraraktam de tobbet a CCC nem indult el. Pedig kb mindent megcsinaltam,regebbi drivert raktam, kipucoltam fileokat , a registryt.Emelett hasznaltam a:windows clean up,Driver cleaner PE,Driver Sweeper utility-t. Egyedul a 48xx-as szeriahoz kiadott hotfix megy fel normalisan.. Vista alatt nem mertem lecserelni a 8.4-es drivert
Az epito javaslatokat elore is koszonom! -
Pala
veterán
válasz
És annak az 5 házventinek nincsen zavaró hangja?
Az én házamba összesen 7db-ot lehet beszerelni (ebből kettőnek az oldallapon van kialakítva a hely, szóval nyitott háznál csak ötöt), de ha ezt mind teleraknám ventivel, akkor félek, hogy felszállna a gépem.
A nyári hónapokkal komoly gondok vannak. Ugyanez a vacak gyári hűtő ugyanilyen fordulatszámon a téli időszakban "csak" 70-75 fokig engedte a gpu-t, ami azért jóval barátibb. Persze már akkor sejteni lehetett, hogy a kánikulában ez kevés lesz.ui: ha lekapcsolod a házventiket, akkor lényegesen megemelkedik a gpu-k hőmérséklete?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nekem a Riva Tuner oldotta meg a hűtést....1,5-2 percenként beindul ugyebár mert lefixáltam 55fokra a GPU-t....merthát kúszik a fok a VGA-mon ha nem zabolázom
te mivel dolgoztatod a ventit?...Bandee2:sztem visszateszik.engem is igy paráztattak anno!
-
Pala
veterán
válasz
Beowulf_78 #30316 üzenetére
A házam óriási, úgyhogy nem tud annyira "megülni" benne a levegő, igaz, csak egy szem házventi keringeti belülről.
Viszont ezeket a 85 fokokat leszerelt oldallappal mértem, képzelem mi lenne, ha zárt házban próbáltam volna.
Mondjuk közrejátszik ez a kánikula is, ami már néhány napja tart. Eléggé fülledt, párás meleg van a szobámban.
Nem tudom mennyit javítana egy normális hűtő ilyen körülmények mellett.mod: most nézem, idle-ben 55-60 fok között mocorog a gpu (60%-os ventifordulattal, feljebb viszont már zavaró a hangja, 100%-on kész hajszárító)
-
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #30316 üzenetére
Én ráraktam szépen egy Chillát, és innentől fapapucs.
Nekem ne legyen 90 fok.
Amúgy hiába kompenzálod a *** gyári hűtőt, attól még *** marad. -
hakos1987
őstag
válasz
Beowulf_78 #29838 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
mod: le is szedtem gyorsan a 0.7-et, kicsomagoltam, indítanám, de: failed: no valid device found!
mit csináltam rosszul? elfelejtettem vna betenni a karit a gépbe?
esetleg más verzió kéne? Ha egy linkkel megdobnál, nem haragudnék meg!
köszi!
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Beowulf_78 #29488 üzenetére
Én nagyon elégedett vagyok a Catalyst 8.6-al! CoD 4 multiban végre megszűnt az, hogy az FPS össze vissza ugrál, most 91 FPS-nél kiakad.
Továbbá a Race driver: GRID-ben nőttek az FPS-ek (5%-10%-al). Eddig ennyit tapasztaltam.
-
HarryPotter
őstag
válasz
Beowulf_78 #29488 üzenetére
na, ez engem is érdekel, épp most szedtem le a 8.6-ot, de szívni nem akarok vele. Valaki tapasztalat?
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #27565 üzenetére
Ezt úgy értsd,hogy pl eddig 1280X1024ben a CoD4 extra textúrákkal szaggatott,néha be-belassult,na most nem.Ugyanezt el tudom mondani Oblivionban 1024X768 HDR plussz minden maxon és nincs az a belassulás ami eddig előfordult.Gridben 1024X768 minden ráadva 38-45 fps és nem nagyon ingadozik szóval nem zavaró hogy nincs meg az 50plussz...Viszont valamiért vissza kellett lassítanom a GPU órajelet mert nagyon sokat hibázott a béta drivrrel...
-
Sanyix
őstag
válasz
Beowulf_78 #27565 üzenetére
Biztos ami túl gyors volt azt belassították, hogy kiegyensúlyozott legyen
BTW feltettem a Witchert, 4400+ X2 alapon, 2 giga ddr800, 3850 512 mega alapon, max grafika, 16x aniso, nagyon szépen megy, semmi textúrahiba, csak a szokásos mindenmemóriát megeszik majd unhandled exeptionnal kilép (de előtte még sír a vindóz, hogy a fizikai és virtuális memória telítettsége 90% felett). Vicces hogy összesen 3 giga memória nem elég neki. Most adtam neki még 1 giga virtuálisat, kíváncsi vagyok elég ez a 4 giga neki.
Elég durva, hogy ennyi memóriát használ még belső terekben is, úgy hogy emeletenként is tölt, ehhez képest az Armed Assault, a 2048*2048-as föld textúrákkal, többmillió db növénnyel, épülettel, úttal, meg mindenféle objektummal(szintén 2048*2048-as textúrákkal nagyrészt), 240 km2-es területen beéri 1,5 gigával, úgy hogy az úgy tölt menet közben, hogy nincs loading.
Na meg a memóriateleszemetelős oblvion se fogyaszt ennyit, több óra játék után. -
Samanbacsii
őstag
válasz
Beowulf_78 #27070 üzenetére
... a hangorkán miatt. Ha minden néma a gépben akkor előjönnek a legkissebb zajok is... Ha beválik a 4870x2, akkor sokáig marad. Persze, még kell némi lé...
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Beowulf_78 #27064 üzenetére
Köszi! Fogok élni a lehetőséggel!
Az "okosság" alatt olyanokat értettem, amiket s1ru2 is mondott. Driver, beállítások, stb. Egyenlőre még nincs a gépben, de a 8.5-ös meghajtó lesz feltéve, mert arról eddig csak jókat hallottam. -
Thrawn
félisten
válasz
Beowulf_78 #27024 üzenetére
Neked már szóltam, hogy a felesleges flémgerjesztést próbáld meg elkerülni, mert rossz vége lesz. Ha valami bajod van katt777-el, intézd el vele privátban vagy email-ben, és ne félmondatokba köss bele. Mindkettőtöknek van igazsága, de más szemmel látjátok a dolgokat, kompromisszumokra meg egyikőtök sem hajlandó. Szóval ezt itt fejezzétek be, elég az offolásból...
Ez mindenki másra is érvényes, akinek nem inge...
-
somé
őstag
válasz
Beowulf_78 #27012 üzenetére
Én nem mérgelődöm,csak a hasamat fogom..pl ezen: " A VGA tuning szerencse kérdése.(...) És minél szarabbul írják meg a játékot, annál könnyebben kifagy a VGA".
Na ez figyelemreméltó -
athomi
veterán
válasz
"3850 = alsó kategória, 3870 = közép kategória 3870 X2 = felső kategória"
Remélem nem gondolod komolyan a HD3850-es alsó kategóriába való sorolását. Középkategória mindkettő.
-
katt777
félisten
válasz
Miféle hülyeség? Hogy nem értesz meg?
Kb. 100-szor írtam le a topicban, hogy 3870 ATI-nál felsőkategóriás. Ez az nV-nél középkategória, ez legyen az ATI baja. Ha ezt nem érted, ne másokat marházz le, plz.
Szóval előbb olvasni kéne, aztán értelmezni, amit írok. Az X2 meg egy 3870CF, nem egy különálló kártya.
Nem vettem észre, hogy chateltem volna, a magadfajták kedvéért direkt egybe írtam még a különállónak kívánkozó hsz-okat is. Szóval keress egy kákát, légy el azzal.
Ha nem tetszik, hogy sokaknak válaszolok, válaszolj te, már ha tudsz. -
Sanyix
őstag
válasz
Ha a 3850 alsókategóriás és a 3870 közép, ami elég fura, mivel ugyan az, 100 mhz órajelkülönbséggel, akkor a 36xx, 34xx, és az integráltak mik?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kukkants be a blogomba...
-
Bali27
addikt
válasz
Beowulf_78 #26987 üzenetére
"Ezt te sem gondoltad komolyan remélem. "
Mert? MIt fejlesztett az NV a driverein, és a játékoptimalizáláson kivül eddig? UGyan aza gyártástechnológiával jkészül az összes csúcskariuk, csak toldozgatják, foltozgatják, meg megduplázzák a számító egysééget stb.. Uj technológia az kanyarba se.. -
s1ru2
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #26840 üzenetére
Telepíted a játékot és ahol a grafikát tudod állítani van egy olyan, hogy Run Benchmark, na az az. 9800Pro nál én már megtanultam, hogy driverekkel csak javul a dolog. Szimplán megduplázódtak az indítódriverhez képest a pontjaim anno 9800 al amint feltettem a 8.4 es Catalystot. De egyébként borzasztó hogy mennyire befolyásolja pl 3dMark06ot a Windows frissessége. Nálam 1-2 hét használat minusz 500-800 pont
Pedig nem vagyok az a típus aki midnenféle vírust benyal meg percenként install/uninstallálgat.
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #26838 üzenetére
Azt kell, hogy mondjam nálam is lényeges a gyorsulás játékok alatt. Assasin +15FPS (átlgaban) WIC +10FPS átlagban. Természetesen mind a két játék maxolva 1920x1200 on. Ha így halad az ATi még élvezhetjük is lassan a 2 mag erelyét
Aztán húzhatom följebb a procit me nem lesz elég neki 3200
Viszont az érdekes, hogy WIC benchmarkban a minimum FPS 9re esett le míg 8.4 el 22 volt. (játék közben 40FPS alá sem nagyon kerülök szóval nem érdekel, csak érdekes)
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Beowulf_78 #26836 üzenetére
Ez azért van, mert a 8.5-be már be van építve a 8.4-hez kiadott hotfix. De ha jól tudom, akkor még azon is fejlesztettek X2 esetén.
-
FefeeX
veterán
válasz
Beowulf_78 #26698 üzenetére
Lehet azzal játszani ha pro-d van belőle
...
Holnap felrakom én is a Vx64SP1-et
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Beowulf_78 #26698 üzenetére
De lehet csak szar
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #26658 üzenetére
Vista X64 Sp1et én melgen ajánlom ! Nekem nagyon bevált eddig (kopp kopp). Igaz, hogy csa 2 giga RAM om van de semmi baja nem volt eddig. 3D Markban nekem több pontot hozott +500-700 pötty, C 8.4-el. Nekem villámgyorsan is működik, stabil is, Assasin's Creedben DX10.1 megy mi kell még ? XP SP3at még nem mertem feltenni majd talán 1-2 hónap múlva.
Jah és aki azt mondja, hogy nincs különbség DX9 és DX10.1 között az vegyen új monitort, én azt ajánlom
Sajnos erre nekem csak Assasin van itthon amit még élvezek is, de pl WIC-ben is sokkal szebbek az árnyékok, robbanások, fények stb.
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #26547 üzenetére
Az a félelmetes, mennyi minden rossz volt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #26547 üzenetére
hm, megjött volna a csodadriver?
katt777:Deus Exet akkor elővenni, nyomni, ha időd engedi. szépnek már nem annyira szép, mint mikor kijött, de évekig abban voltak a legnagyobb pályák... nekem a mai napig az a kedvenc "fps"em (azért a műfaji határokat bőven túllépi... ott volt először olyan, hogy egy zárt ajtó problémáját általában négy vagy többféleképpen is meg lehetett oldani -kód megkeresése, kód feltörése, zárrész megtörése, berobbantás, alternatív útvonal, kell egyáltalán nekem oda bemennem?
-), és játszottam párral. egyszerűen zseniális darab.
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #26279 üzenetére
Még mindig nem értesz: Vagy JÓ a játék, vagy ROSSZ (ha hibás).
Fikázás: valami méltánytalan leszólása. Én mindig megírom, hogy MIÉRT rossz, ami nem fikázás, hanem megalapozott vélemény, természetesen a saját elvárásaim szerint. SOHA nem fikáztam semmit. És nem kevesen köszönték meg eddig, hogy megmentettem őket valaminek a bebukásától, legyen az hardver vagy szoftver. Sokan közülük ugyanis kipróbálták másoknál, és látták, hogy nem fikázok, kamuzok, hanem igaz, amit írok. Éppen ezért nem érdekel, hogy tetszik-e mindez valakinek, vagy sem.
Részemről nem az én elvárásaim übermagasak, hanem mások igénytelenek.Ha hiszed, ha nem, van egy nálam sokkal igényesebb haverom, annak a Master of Orion 3 az utolsó game, amelyet elfogadhatónak tart (ő mondjuk csak stratégiázik, taktikai marhaságok nem ide értendőek).
A CoD4-et meg már csak az Airborne és a Men of Valor múlja alul, annyira csal a program. Azt kéne lelőni, aki idióta scriptekben írja meg a játékot. De elhiszem, hogy multiban jó, csak az engem nem érdekel. De ez tényleg ízlés kérdése, vitázni nem érdemes.
Azért látom, van, amiben egyetértünk.
Az Easy még hagyján, de amikor mindezt GOD móddal tetézik, na, az a királyság.
Viszont azt se feledd el, hogy amíg egy AvP idején normálisan be voltak lőve a nehézségi fokozatok, a legtöbb mai játék a nehézség fokozásán a program csalási szintjének emelését érti. A legtöbb Easy-n reális (függetlenül attól, hogy könnyű vagy nehéz), Hard-on meg szarság, pl. 3 gránátot bevágsz egy szobába, és amikor utána bemész, még mindig vannak, akik lőnek rád.
Na, vazze, szétoffoljuk a topicot.TTomax: Vigyázz! Blacksite Area 52 és Area 51 nem ugyanaz a game! (Utóbbi sem rossz, ha a vége-szívatást leszámítjuk a játék részéről.) Oblivion király! Vigyázz, melyik kiadást/verziót veszed meg, mert némelyiknél gondok vannak a patch-ekkel és a modokkal. A legbiztosabb az alapjátékot és a küldetéseket külön, még ha a GOLD all in one jónak is tűnik.
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #26263 üzenetére
Azért vannak vacak játékok, mert senki nem várja el tőlük a minimumot (mert tisztában vannak, mit várhatnak
). Azt meg tudod, hogy maximalista vagyok, és a megalkuvás soha nem érdekelt. Ha a szoftvergyártókat nem érdeklik az én igényeim (mint felhasználóé), engem sem kell, hogy érdekeljen a nagy dumájuk, hogy milyen király játékokat adnak ki.
Ha nem olvastál tőlem jókat játékokról, akkor hiányosak az ismereteid (nézz át Oblivion topicba pl., pedig én aztán igazán nem kedveltem a szerepjátékokat régebben). Számos jó játékom van (megvettem, de pl. jó párat nem lehet a mai konfigokon és OS-eken játszani, mégsem kártalanít érte senki), meg még több drágán megvett rohad a padláson, mert olyan ócska. Majd teszek listát az oldalamra.
Éppen a sok szemét miatt warezolnak sokan, mert rengeteg játéknak van egy jó demo-ja, hogy a sok balga fogyasztó megvegye, a többi meg hányás (pl. Haegemonia).
Az is olvashattad (volna) tőlem, hogy miben, mihez jó a CF vagy az X2 (vagy miben jó bármi más, pl. konkrétan nemrég azt, hogy magas minőségi beállításokkal a 3870 elveri a 8800GT-t), csak pár más fórumlátogatóhoz hasonlóan te is csak kiragadsz pár példát.
Szóval nem kéne kiragadott információk alapján hamis megállapításokat tenned másokról, mert ez neked(főleg, hogy hányan tudják, hogy nem alaptalanul nyilatkozok semmiről). Mint VÁSÁRLÓ (nem birka fogyasztó), JOGOM van bármilyen hibára felhívni bárki figyelmét, és egyáltalán nem érdekel a bégetés.
Kelvin: Te azért nem jársz, mert egy építő hsz-od sincs soha, és ahányan kértek tőled bizonyítást állításaidról, valahogy sohasem érkezett egy sem, de mások leszólásában azért nagy vagy, ezt elismerem.
-
dr.radon
csendes tag
válasz
"Tehát aki warez játékkal játszik, az jobb ha mélyen hallgat"
Ez azért így nem igaz. Lehet kritizálni, és kell is, mert a játékoknak ki kell mozdulnia a jelenlegi ötlettelenségből. Azzal, hogy közelítenek a valósághoz, még nem lesznek élvezetesebbek. Ha valóságot akarok, akkor elmegyek paintball-ozni, az úgy is űberfasza élvezet. És ott legalább nem kell háromszor meglőni valakit, hogy megmurdeljen végre mint a Battlefieldben, vagy a COD4-ben.
Ha viszont szeretném magam elvarázsolni valami hangulattal, legyen az sci-fi, fantasy vagy akármi, akkor csalódnom kell, és örülnöm, hogy nem adtam ki 10-12 ezreket egy múló, párnapos időpocsékolásért.
-
HarryPotter
őstag
válasz
[OFF]hmmm...megszólítva vagyok, illik válaszolni -- egyetlen, ismétlem: egyetlen játékom sem warez, mind megvettem.
(Nincs is sok.) Akkor most hallgassak vagy ne hallgassak?
Ami pedig az elvárásokat illeti: szerintem az elvárások szubjektív kategória, ergo vitázni róla felesleges. A vegas pedig egy lövöldözős játék, biztos jó, de nem nekem...mert nem felel meg az elvárásaimnak. [/OFF]
-
Kelvin
őstag
válasz
Én többek között katt777 miatt már be se nézek ide mert úgy fel tud ba××ni....
[link] -
raziel01
veterán
válasz
Rainbow Six Vegas 1 és 2 szerintem is nagyon jó. Többször végigvittem őket.
Assassin's Creed szép de csak egyszer érdemes végigvinni, mert többször már nagyon unalmas lesz.
COD4 is nagyon jó. 5-ször vittem végig. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Beowulf_78 #26257 üzenetére
Amikor mész egy FPS-be, és az ellenfél néz ki a fejéből, egyáltalán nem érdekli, hogy mit csinálsz, nem csinál semmit, akkor már gond van..
Val egy oldal, ami ezzekkel a hibákkal foglalkozik, tudjátok melyik az. -
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #26257 üzenetére
Most, hogy ezt így ki kell jelenteni, máris tudom, hogy nagy szar lesz mind.
Majd én megmondom, milyenek lesznek, ha látom őket, a készítőik véleményére akkor ívben sz.rok, hogy Föld körli pályára áll.
Amíg a játékosnak az a "kihívás", hogy a program csalásaival küzdjön, addig szemét az összes game. Élmény az volt 10-15 éve (tisztelet a roppant kevés kivételnek), ma csak a marketing van, a nagy duma. -
Bali27
addikt
válasz
Beowulf_78 #25916 üzenetére
Ja,.. Lehet..
Még szarab valoszinü mint a 8.4 és 8.3 összeadva.. Viccc volt.. Foggalmam sincs h milyen lesz, de remélem hogy nem az eddigi hagyományokat fogják követni.. -
gombcomp
senior tag
válasz
Beowulf_78 #25914 üzenetére
Itt van a magyarázat a 32bites,és a 64bites (avagy 4Giga /több Giga) memóriakezelés esetére:
Corsair
A második oldalon kiderül,hogy miért csak 3,5 Gb látszik a 32bit alatt!! -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #25897 üzenetére
sőt, ha még a hangkártyádon is van ram, akkor 3.2őt
mindenesetre 4 giga 32bit alatt is gyönyörűen megy dual channelben.
vannak játékok, amik magukban is 1.6-1.8 giga ramokat megesznek. pl Stalker simán (azért azt hozom fel mindig, mert azzal szoktam itthon hőmérségletet/stabilitást tesztelni, és csak olyankor fut a második monitoron a taskmngr is
). erre jön a vista 128megás kernelje és hopp, a 2giga ram szinte eltűnt... és akkor a vista page filejáról még nem is beszélünk. a memória mostanába tényleg nem drága, azt a +8-10ezet simán megéri.
szóval nem a negyedik ramot nem látja, ez helytelen megállapítás
-
foreveryoung
tag
válasz
Beowulf_78 #25897 üzenetére
Igen ez pontosan így van ahogy írod! Nem x2 van. A negyedik ramot nem látja egyik 32 bites op se, de ha gond van használja a virtuális helyett amit letiltottam.
-
Xirtam
veterán
válasz
Beowulf_78 #25531 üzenetére
nekem semmit nem kellet kikapcsolni felrakta ... igaz eredeti az xp-m!
-
lsc
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #25528 üzenetére
Ott más hiba lehet .
-
Overlocker
veterán
válasz
Beowulf_78 #25121 üzenetére
Atitool-al és amdgpuclocktool-al be lehet lőni egyszerűen
-
ész ventura
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #24805 üzenetére
Köszi nektek!
Akkor CF-hez ezek szerint 2 db 6-os és 2 db 8-as kell!
Látom a chieftec oldalán, hogy amit mondál, a "kék" turbo sorozatból kell legalább a 700W-osat megvenni ahhoz, hogy működjön rendesen.[link]
Hát szépen vagyunk!
Mégegyszer köszi!Azt hiszem, akkor ugyanez van a másik nagyágyúnál is (98GX2)
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #24479 üzenetére
Jajj ne,hagyd rá nem tudod meggyözni úgysem...soha nem lesz vége...amúgy is nemsokára megelégedett zöldpárti lesz
Engem inkább az érdekelne,hogy van-e valakinek 067es-nél frissebb BIOS-a 256-os 3850-re valakinek -
leviske
veterán
válasz
Beowulf_78 #24458 üzenetére
az adatainál van, hogy 88gts 512... csak most láttam meg, hogy ez is ott van: "tervbe"
Tehát elnézést kérek.
Azt a 15 rugó különbséget szerintem is megéri az X2...
-
leviske
veterán
válasz
Beowulf_78 #24424 üzenetére
Most komolyan azt mondod nekem, hogy érdemes eladni a 88GTS-ét ~45K-ért, hogy vehessen egy X2-t?
Én is az X2-st ajánlanám, ha nem volna már most egy 88GTS a tulajdonában, amin bukna.. mert valószinűleg 70/80k környékén vette.
-
Calibos
addikt
válasz
Beowulf_78 #24428 üzenetére
Hmmm... van olyan játék ahol a kistesó a gyorsabb.
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #24424 üzenetére
Azért, mert nem minden progiban dolgozik mindkét mag, azaz egy 3870-ed van dupla áráért, amelyikben meg dolgozik mind2, azokban is ritkán dupla a teljesítmény. Szóval nem bestbuy. De ez csak az én véleményem.
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #24376 üzenetére
Simán elég neki játékokhoz, mert azokat nyilván nem 3DMark06 default beállításokon tolja. A pazar grafikától még nem lesz JÁTÉK valami, legföljebb grafikai bemutató.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Beowulf_78 #24376 üzenetére
Jóh, azért túlzásokba ne essünk
jó lenne egy 4 magos B3 as AMDami már megy is 9750 vagy melyik 47k csak
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #24363 üzenetére
Mióta JÁTÉK az?
Bundi olvasta egy PH tesztben, hogy összességében tesztek alatt Hűvösvölgy a DDR3-as RAM-ok ellenére 9%-kal gyorsabb volt a Rózsadombnál, és még olcsóbb is...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #24330 üzenetére
Én nem tudom de ha nem rakom rá a multisamling 3-at és 1024X768 a távolba nézek a háztetökröl megbolondit a sok töredezett vonal ami összefolyik,inkáb a grafbol veszek vissza vagy az árnyékbol.Érzem én hogy fogja a karit rendesen de gyomorforgato ha nem rakom maxra....
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #24334 üzenetére
Én is így vagyok vele, szerencsére 4 magosra még nem lesz szükségem egy darabig, ez az E8400 meg atomerős. Bár egy Galaxy 8800GT azért még várandós, lazán kijön belőle 6000 fölötti SM2 és HDR pont.
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #24330 üzenetére
Teszt jövő héten, ha megkapom a progit. 3,8 GHz már szépen meghajtja ám az X2-t!
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #24122 üzenetére
Azt csak rákötötte...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #24080 üzenetére
Ha jól tudom a FarCray2 nem Crytek enginet fog használni.
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #24080 üzenetére
Azért tedd rá, mert tesztelsz.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #24067 üzenetére
Ennél a játéknál jelenleg tök mindegy hogy NV vagy ATI VeryHighon Vistán 1280x1024-nél már szinte egyikkel sem lehet jól játszani!
És itt nem az első pálya a lényeg mert az nem mérvadó mivel annál sokkal gépigényes pályák is vannak benne. -
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #24067 üzenetére
Na, tedd ráa VSync-et, 16XAF-t és 8XAA-t, aztán 8 FPS lesz DX10 Vista x64 az 1680x1050.
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #23965 üzenetére
Hm most néztem CoD4-et ahol eddig 35FPS volt 1024X768-on ott most 50, eggyel feljebb lehet rakni mindent ezzel a driverral 1024X768-ban mindent rá lehet adni,1280X1024-ben texturák highon szürök nélkül mindig 50 FPS felett marad
Miért nem lehetett ezzel kezdeni....
-
fuzik
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #23837 üzenetére
Alapvetően 64 bites vistát használok, csak éppen raktam össze egy quados gépet egy ügyfélnek, és akkor már - gondoltam - hogy itt a megfelelő alkarom, megteszteltem a karit, mielőtt lebontom róla a gyári hűtést. Szerencsére nem a 8.3 -al néztem először, mert akkor tuti felkoncoltam volna magam. Így csak kivert a hideg veríték.
Na lényeg a lényeg, hogy kerüljem el a 8.3 -at - illetve ezek szerint nem én b@xtam el.
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #23731 üzenetére
Mindjart tesztelem
...ezek a templarok kikészitenek
-
Bundás22
őstag
válasz
Beowulf_78 #23623 üzenetére
nem privát vélemény, nem éri meg az X2-es sztem, amiket hallok
nem bántás, csak vélemény
jó lehet h te megengedheted magadnak...
én biztos 8800gts 512-est vettem volna az elterjedt rendes driverjei vannak és nem egyszer gyorsabb mint az X2-es, azt mondom fél év és lecseng addigra a 4800-as szériára optimalizálnak majd, szal az újabb játékokban sem lesz nagy durranásbár az is lehet h az irigység beszél belőlem
-
Bundás22
őstag
válasz
Beowulf_78 #23558 üzenetére
tudom h nem szeretnéd h jobb kártyák lesznek hamarosan
a 3870X2-vel sztem nem csináltál jó bizniszt megmondom őszintén, elméletileg baromi erős a gyakorlatban viszont nem
sztem a 4850-es is meg fogja alázni néhol, jobb drivereket írnak majd hozzá, bár 3dmarkban lehet alulmaradörülhetsz
én a helyedben amikor jó áron eladtad a gtx-et vettem volna olcsóért egy 88gts 512-est, sztem okosabb lett volna és még pénzt is szerezhettél volna kábé ugyanaz teljesítményben, bár az is igaz h lehet kiváncsi voltál az atira
-
fagy53
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #23602 üzenetére
-
leviske
veterán
válasz
Beowulf_78 #23582 üzenetére
Én abból indultam ki, hogy a HD3 a HD2 frissítése. Annó mikor is jöttek az 1900-asok után az 1950-esek? Ja! Már tudom... 3évre rá, ugye?
Azt pedig nem állítottam, hogy biztos forrásból tudom.
Viszont a legokosabb az lesz, ha befejezzük az off-olást.
-
leviske
veterán
válasz
Beowulf_78 #23549 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy 2hónap mulva jönnek az HD4ezresek.
Az nV is készen van elvileg a frissített G92-eseivel. Megnyugtatlak, hogy Q4-ben már a HD5-ösök jönnek, amik a HD4-esek frissített változatai lesznek, (elvileg), mint a HD2-eseknek a HD3-asok.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #23562 üzenetére
Egyetértek!
Az a szomorú, hogy túl nagy a rohanás és mindent erővel (hardver) akarnak megoldani ész (szoftver) helyett...
katt777: Volt már 31.-ei kiadás is!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #23560 üzenetére
Szerintem se... igazság szerint nem is hiányolom. Catalyst-on dolgozzanak inkább...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #23558 üzenetére
Még csak most gyártják az első "majdnem" hibátlan RV770-eket. (R700 2db RV770 lesz, szóval R700 mag nincs
)
Mire meglesz minden (nyák, ic-k, vrm stb.) lesz az Nyár vége-Ősz eleje szvsz mire ideérnek az első HD4850, HD4870-ek... Az Nvidia GT200 meg pár napja lett tape out, az még késöbb jön. (ősz) -
Bundás22
őstag
válasz
már gyártják az R700-zat talán május végén kapható lesz a gddr3-mas változat
nem hinném h sokat szórakoznának AMD-ék muszáj versenyben maradniuk -
proci985
MODERÁTOR
válasz
ez mind szép meg jó, de én általában nem 3dmarkkal szoktam játszani, szóval kvázi redundáns az info
az meg hogy mennyit tud egy kártya 3dmark és játékok alatt, egyre kevésbé áll kapcsolatban egymással. ld 2900xt...
-
Solten
őstag
válasz
Beowulf_78 #22776 üzenetére
Hm, a 4 DVI oltárán valóban feláldozták ezt az értékes tulajdonságot...
A kétmagos "kistesón" már okosabbak (?):
-
Mirr-murr
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #22804 üzenetére
úgy általában értettem az x2-re a dolgokat....
mert neked látom hogy régóta van ilyen karid és mik a tapasztalatok.... -
Mirr-murr
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #22804 üzenetére
mindegyik ati x2 hangos???
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Beowulf_78 #22797 üzenetére
Már bocsáss meg, de Asusból két típus van.
1. EAH3870X2/G/3DHTI/1G Ház belsejébe fúj
2. EAH3870X2/G/HTDI/1GKifelé fúj
-
snoopy
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #22774 üzenetére
sajna nincs még olyanom
525mm hosszra az, Chieftec Dragon DX-01WD Black (ezt találtam most így hirtelen) 522mm.
plusz még oldalasan vannak a vinyok abban. sztem nem lesz gond. -
Solten
őstag
válasz
Beowulf_78 #22773 üzenetére
HIS-t is bátran lehet venni: "ezer éve" gyárt atikat...
-
snoopy
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #22769 üzenetére
azta, meg kell tudnom akkor hogy a cm690-be beférnek-e az ekkorák, hogy gondoljak a jövőre is
-
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #22421 üzenetére
Ezzel bizony sztem tévedsz. Láttam pár tesztet, amelyeket összehasonlíthattam a saját CF-ömmel. A CF és az X2 sebessége hasonló volt, viszont saját tesztjeimből tudom, hogy a CF csak 30-60%-kal jobb az 1 VGA-nál. Tehát én mindenképpen 1 GPU-s megoldást javaslok.
VinoRosso: nálam a 8.3 hotfix is ugyanolyan rossz volt, mint az előző. A 8.1-gyel és a 8.2-vel csináltam minden tesztet, azok rendben vannak. 7.12-es "kiskockás" lesz. A 8.3- hotfix amúgy maga a javított driver, simán feltelepítheted. Remélem, még nem késő, ha igen, akkor okold kitiltásom okozóit (részben persze engem
).
Old Gray: nem fear-ek.
Tomboy1986: Vistás 8.3 annyival volt előrébb, hogy 3DMark jó volt, viszont UT3-ban kapásból megzuhant (80FPS helyett 4
). Nem kel abban életre semmi, se 32 biten, se 64-en.
Hotfix: benne van, én is feltelepítettem úgy. Ha rátelepítesz a régire, gond lehet (más, mint magával a driverrel, pl. kari fel nem ismerés).
Részben tévedtél.Tudok én szabályt nem szegve elintézni, amit akarok.
And01: SP2 utáni hotfixek számtalan gondot okozhatnak. Netből nálam volt fenn 3.5 is, azzal nem volt gondja, de legbiztosabb a 2.0, ha nem feltétlenül kell valamihez magasabb verzió.
AZ ÚJ ATI TRAY TOOLS (1.4.7.1159) KÉPES FELÜLVEZÉRELNI A DRIVER GPU HATÁRÉRTÉKÉT (885MHz), ÍGY NEM KELL TÖBBET KOCKÁZTATNI AZ UNLOCKOLT BIOS-OKKAL! (Hűtésvezérlés már eddig is OK volt nálam, de az installer szerint javították.)
Nálam mondjuk 900MHz-en kifagy a kari, hiába csak 70 fok max "szőrösgumival". -
dokar
addikt
válasz
Beowulf_78 #22442 üzenetére
ha most itt lehetne Anthony28 hogy örülne neki, hogy az ő tesztjét linkelted be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest