- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Komplikato #3909 üzenetére
mas gyartonak is van ilyenje.
-
arn
félisten
válasz
joshua7 #3809 üzenetére
az a baj, hogy tenyleg hoztak kiskerbe is 51ert, csak ugye par dbot. igy meg a rosseb ad erte 60+ penzt. igy nalam most vhol 55k a felso lelektani hatar gtre. ezert a tobbit
3850-512 40k
3870 45kkornyeken megvennem. de az ilyen 55-60ks 3870 arak kb olyanok, mint a 65-70ks gt arak. nem azert jok ezek a kartyak mert baromi gyorsak, hanem mert az arukhoz kepest azok. ha dragan veszem, akkor mi bennuk a plane?
-
arn
félisten
válasz
he7edik. #3790 üzenetére
a 3870 ara egyenlore sok. a kinti 3850-256 arakat es az 512es difit figyelembe veve ez utobbi a legjobb valasztas. a 70 sokkal tobbet nem er...
jovohetre szvsz beindul a dolog nalunk is. az nv meg kapja be a hatam - harom hete gorcsolok vele
amelyik elobb ideer (jo aron persze), az nyer.
-
arn
félisten
van kinnt raktaron 3870 229 euroert
lassan hozzank is becsordogal talan. van meg peluga pesten?
-
arn
félisten
ilyen jatek lassan nincs
amugy erdemes megvarni par uj drves benchet x het mulva, mert nem volt ket olyan teszt, ahol egyforman szerepeltek volna. osszevissza minden - de osszessegeben azert lassabb egy 10-20%al. jo esetben beeri, de van ahol tobb mint 50%al gyorsabb a gt.
-
arn
félisten
szvsz egy 20%al illene olcsobbnak lennie a 3870nek (ennyivel nem lesz).
-
arn
félisten
a firingsquad teszt hasonlit a legjobban ahhoz, ahogy en hasznalnam a kartyat. csinaltam ez alapjan egy grafikont.
raszamoltam az atlagosan elerheto tuningbeli differenciat is:
8800gt @1750 sp clk
3870 @850 -
arn
félisten
válasz
Komplikato #2744 üzenetére
ha mutatsz egy aktualisan jobb amd kartyat...
-
arn
félisten
válasz
Komplikato #2737 üzenetére
ez egyenlore csucskartya - nincs az amdnek jobb.
-
arn
félisten
vegre!
-
arn
félisten
linkeljetek mar nekem aa teszteket
azt eddig is tudtam, hogy aa nelkul nem lesz rossz. de mi van a szuresekkel? vagy mar nem divat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest