- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
hát épp ezt magyarázom
...amíg egy "márkátlanabb" sapphire 256os 23ért adnak ami még bele is fér az épp észbe, addíg egy márkásabb háadásul iceqturbo-s 512est meg 24ért? na ne már
....ez a vicc kategória, más boltokba ez 30felett van jóval
...amúgy a sapphire elé hd3850 van kiírva, ezekelé megy X...mivel az árlistákat sokszor tudatlanok gépelik fel a netre eltudom képzelni hogy elírták, vagy valami hasonló......de mondom, ne legyen igazam
...árlistájukat nézve, ami his és nem iceqturbos 3850 az 28 és 30k....akkor most hogy van ez?
...a 3650ből a iceq 22.....
-
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #28286 üzenetére
X3850?
....22500at megérne, de ha abból indulok ki hogy a 256os verziót adják máshol 28ba akkor ezt elírásnak tekintem...nyomd be az árgépbe hd3850 512....csak pixmániásat kapsz 25alatt....de ne legyen igazam
...havernek lesz a gép újítás nem nekem.
-
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #25070 üzenetére
köszi, jól hangzik, viszont az ára is meglesz
80-90k nem kevés pénz érte
-
Produkció
senior tag
nem szeretnék visszalapozni, mi a különbség a 48 és a 38 seria között?
-
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #23749 üzenetére
vista alatt nyomta, 1400*1050be....és procija amúgy is többet kapott 800ponttal mint nekem 3ghzen az x2.
-
Produkció
senior tag
válasz
rumkola #22085 üzenetére
tipikus codos, aki asszi hogy mások azért ugranak nagyobbra mert nagy az fpsük
...lol ismerek 1 srácot, pro gamer az is cod2be, most is cod2 versenyen volt, mindenkivel eteti ezt a baromságot, és én rendeltem meg neki a cheatet neten mert nem volt bankkártyája
...enyit az fps témáról
-
-
Produkció
senior tag
válasz
Motaba78 #21865 üzenetére
érdemes lecserélni, kb 25-t érhet....garancia ilyesmivel ha van az jó dolog, de 25nél többet csak fanatikus 1950 megszállot fog adni érte
...30ért már 2900pro és 3850 van lassan....sőt talán most is
bár épp ma láttam hírdetni 1 srácot 1900XT256MB ost 20ért adta és senki se vette tőle...már 3hete hírdeti....ha iceq3 ha nem...sokat nem ér már, 3sériával ezelőtti kártya -
-
Produkció
senior tag
nem idatartozó téma ezért off de a saját topicjukba nem ír senki már 1 jóideje...
8800gts 512 mellé belehtne tenni sli-be 8800gts 320 g80at?..érne valamit a kettő 1ütt? -
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #21827 üzenetére
már bocs de a Ferrari is szarul ál anyagilag már évekóta
....amúgy igen, a pénz határozza meg a fejlesztést, épp ezért nem fog kilábalni szerintem az amd, ha nem veszi meg az ibm akkor gameover
-
Produkció
senior tag
-
Produkció
senior tag
válasz
Komplikato #21804 üzenetére
nem a mostanról beszélek, mivel nyár körül tervezek, de akkor azt mondják hogy ősszel jön egy s1366 akkor azt megvárom és tudom hogy az a foglalat az intelt ismerve még 2év múlva is vagy talán 3múlva is fogadja a procikat...igaz 2évente amúgy is illik lecserélni ha újabb procit akarok, na de nem félévente mint az amd-nél...
-
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #21802 üzenetére
nemsokat tévedtem
...de abba milyen proci megy majd? ha így folytatódik ugyaúgy phenom 9650 meg x2...csak más foglalatú...vagy van valami titkos amd fegyver amiről nem hallottam?
-
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #21800 üzenetére
ha lesz időm elolvasom
...ha kilábal az AMD, vagyis versenyképes cuccokat fog építeni akkor az 1.k között fogom megvenni...de ilyen félmegoldásokra nekem már nem telik
még csak most jött ki az am2+...de ha jól hallottam még idén jön az am3?...asszem így rémlik... -
Produkció
senior tag
igen, mivel terjed a net így már lanparty se nagyon van....én is űber voltam a 2.5bartonnal( benne volta kis rézdrót így bírta a 3200as szintet
)...és igen, fordult a kocka elég nagyon intel-amd között....én már meguntam, azt veszem már amelyikkel jobban járok...megvettem ezt az 5600ast is, holott jobban jártam volna core2vel
21798....még se foglalkoznak velük ha zsebpénz hanem...talán épp azért mert nem akarnak harcolgatni az intellel, jó nekik most az állóvíz is
úgy hogy kb pár hónapja dobtak ki....nem bírtam tartani a számat...néha nehéz
mod: megnéztem, december4....előtte 3éves nickem törölték -
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #21792 üzenetére
ez már mióta 1 nagy lutri....nem is tudom kb 1 éve rebesgetik hogy ibm-amd találkozó lesz...sztem semmi se lesz belőle, minek fektetne az ibm pénzt egy sűllyedő hajóba, mellesleg elég sokat kellene költenie rá hogy sikeres legyen, és most álljon le csatázni az intellel?....megvan az ibm-nek a maga piaca szerintem
mod: emléxem rád, "tesó" voltál itt ph-n, csak engem töröltek...nekem 386sx 40mhz volt 2mb rammal
40es vinyót meg lecseréltem 240esre(213bmb volt)....mindez 120k volt 95
mod: úgy értve tesó hogy mindíg hasonló cuccaink voltak -
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #21788 üzenetére
én 386al kezdtem 95be, aztán 99be volt celeron 333 MMX!!!!!
...kemény 400at vitte
végül átáltam amd-hez, úgy látszik eddíg tartott...
-
Produkció
senior tag
épp ez zavar engem is, most fejlődtem annyit hogy fullhd lcd-t veszek, kevés lesz hozzá a régi 8800gts320am, veszek 1 új gts-t...viszont a 2.8ghzes X2 már szerintem kevés lesz az új gtshez....tuningolhatom veszettül 3.1ghz-t még bír...de most 300mhz-ért kínozzam? amikor egy intel proci simán húzható 1ghz-t? az e8400 meg 4,4ghzt is viszi?...nagyon lemaradt az amd sajnos, a phenom is csak 1 gyenge próbálkozás eddíg...ha át is állnak még idén 45nm-re akkor sincs semmi új proci a láthatáron...ha sikerül emelniük az órajelet 3ghz fölé az is csak ideiglenes megoldás már, merőben új kell különben záróra lesz
-
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #21784 üzenetére
életembe nem láttam via procit, ettől függetlenül biztos van
...via-s alaplapom 2 is volt, megvoltam velük én is elégedve...aztán 1ik gépemtől a másikig mire elkezdtem megint nézelődni már nem találtam viás választékot...valahol a kt890nél lett vége asszem
mod: nem érted mit mondok, te a céget nézed, a pénzt, én a gyártott termékek teljesítményét....a duron gyorsabb volt mint a p3, a barton gyorsabb volt mint a p4...stb...magyarul ha már 3éve nem gyártana olyan procikat amik nem egészen versenyképesek akkor nem itt tartana, ha a phenom hozná a q9XXX szintet akkor adhatnák 100k-ért mint azokat...nem 38ért mint egy 2magos intelt, aminek az előállítása is kb fele akkora volt a cég számára...főleg hogy már 45nm-en vannak...az amd a procijain szinte már hasznot se keres, kb a megélhetés szintjén vannak az áraikkal..amíg egy nem is tudom kb 1éves a q6600as intel és még mindíg 48k az ára, több helyen meg 50...ha megéri ennyirté is eladni.....akkor annak idején hozhatott hasznot bőven -
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #21781 üzenetére
úgy akarom elvárni hogy ha a duron óta folymatosan vagy kisebb megszakításokkal de vezette volna a piacot...duron jobb volt mint p3, barton is jobb volt mint p4 és a64 is jobb volt mint pentium d vagy mi volt akkoriba nem tudom már
...aztán X2 is eleinte jobb volt mint a dual core...és azóta
, ezekszerint 3év óta( én 2re emlékeztem)....az amd folyamatosan 2.hegedűs...ha ezt a 3évet is csúcson zárta volna most nem 10ed akkora lenne hanem mondjuk 60-40% lenne az intel javára....az nv sokra megy a via-val sztem felesleges pénzkidobás, a platformosítással még valahol 1et is tudnék érteni, ha nem felemás rendszerem lenne, és ha mindíg biztosítva lenne hogy az adott platformon belül minden alkatrész igen versenyképes....
-
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21779 üzenetére
már hogyne az AMD tehetne....ha versenyképesebb lenne az intellel nem sűllyedne tovább a hajó....ha valaki akkor az AMD tehet arról ahol most tartanak, mind a cég mint a termékei, hiába voltak kitartó fanatikusai mint én is akik már 6amd konfigot fogyasztottak el 8év alatt.....igaz 2003ba a 2500bartonnal király voltam meg 2001-2be az 1000duronnal
de amióta core2-k vannak az amd megy lefele és nem talál fel, még a phenom is olyan nyőgvenyelősen halad....
mod: sztem az nv felmérte azt hogy nem fektet lóvét a phenomba és az am2+ba....talán jobban is teszi, az amd megoldásai általában félévre szólnak, max 1 évre, aztán jön valami teljesen új ami hátha kihúz a csődből...végül az is megy a semmibe....
mod: ne offoljuk szét a topicot -
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21775 üzenetére
mindíg adni venni...hányszor bukjak azon hogy megveszek valamit és másnap már 20%al olcsóbbé adjam el....ezt tettem az elmúlt 5évben 4amd konfiggal...évente cserélgetve ami már unalmas, ha az amd hibája ha a chipset gyártok hibája 1 felhasználónak mint nekem teljesen mind1, azt veszem/veszik amelyikkel nincs ennyi gond, amúgy nem csak a giga, de több gyártó is szarik az új biosokra....láttam az am2es topicba 1 listát amin az új bios vs nem lesz új bios volt, nem csak a giga csinálja ezt
mod: 21777re is vonatkozik, szarok rá hogy amd vagy nem amd hiba, akkor is az amd baszik rá ha nem foglalkoznak az alaplap gyártók vagy chipsetgyártók a procijaikkal....mehet az amd a levesbe ha csak a saját full amd konfigot lehet venni semmi alternatív megoldást(nv kari amd cpu és pl via chipset(ami szar csak pl volt) )
-
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #21773 üzenetére
igen ezt, elírtam/értelmeztem, sli vs cf-re gondoltam, mivel 1900ba akarom haszálni a gépet, ahhoz meg még idén kikell építenem egy sli vagy cf rendszert...de phenom alá nincs sli csak cf ha jól tudom
-
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21771 üzenetére
erről valahogy lemaradtam
....akkor max az lehetett hogy amikor én akartam venni már az am2 dominált és alig volt 939es?...mondom én egy darabot nem láttam 5000+felett...alatta meg nem néztem..de ha lett volna se vettem volna 2ghz környékit
-
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21770 üzenetére
közbe javítottam meg összekevertem 2003at 2005ttel...de tavaly juniusba vettem a mostani konfigom, és nem láttam 939be X2es 5600as procit...de szerintem 5200ast se, ezt a 2-t néztem árgépen, ha volt 3600x2 meg 3800x2 ami vagy hasonló low end akkor boccs, de az meg nekem nem kell
-
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21767 üzenetére
939 X2 3éve?
-
Produkció
senior tag
válasz
cowboy_bebop #21765 üzenetére
tudom, de intel téren ilyen panaszokat nem szoktam látni, "dobjak ki az ablakon" egy 35ezres alaplapot 10hónap után mert phenomnak új bios kell és giga meg szarik rá, bezzeg az 570eshez meg van új bios
...dögöljenek meg.
-
Produkció
senior tag
válasz
TomBoy1986 #21764 üzenetére
lehet, de amíg azt látom hogy valakinek q6600 meg e8400 van a 965p meg ilyen "régi" alaplapjaikba, holott van már azóta vagy 4új chipset
....addíg a nekem lekellett cserélni tavaly nyáron a 939et am2re mert x2-t akartam és akkor még nem volt kapható 939be, aztán most ha phenomot akarok vegyek am2+t is....lenne most pénzem phenomra+18kból ki is jönnék...de +20már nincs alaplapra
mellesleg milyen am2+os lap van amibe nv-sli mehet?...mindenhol cf-et láttam eddíg csak meg 770-790es lapkészletet, ja meg az új még nem kapható 780g-t
-
Produkció
senior tag
válasz
katt777 #21759 üzenetére
én ezért térek át idén az intelhez...meguntam már, ez volt a 6. amd gépem, de unalmas hogy amíg az intel már kb 2éve az lga775-t használja addíg az amd már a sockatA óta a 4.foglalatot adja ki, és mindíg cserélj procit, ráadásul az új am2+ba csak ati kártya megy
holnap veszek egy MSI 8800GTS oc-t, remélem beválik, régi m59SLI lapomba, aztán veszek nyáron veszek egy q6600at vagy egy E8400-t az akkor aktuális intel lapba(max 30-50k), és elleszek vele jódarabig
...asszem elég kitartó voltam AMD fronton, de már meguntam a kitartásomat...élni is kell, és azt venni ami "jó", nem mindíg azt ahova a szíve húz az embernek, ráasádul már a szívem se húz most az amd-hez ezekután, a phenom nem menne bele a lapomba bios miatt etc....szal meguntam....bocs az offért
-
Produkció
senior tag
válasz
Komplikato #21668 üzenetére
holnap után már különb gépházak és alaplapok jelennek meg hogy elférjen benne az X8
-
Produkció
senior tag
válasz
Komplikato #21664 üzenetére
erre is kíváncsi voltam hogy romlik-e a jel az átalakítás miatt....akkor a választ megkaptam, köszi
-
Produkció
senior tag
tudnátok mondani 1 olyan 3870 típust amin alapból van hdmi kimenet? átalakítás nélkül akarnám tv-re kötni
-
Produkció
senior tag
válasz
szitaati #21601 üzenetére
kérdezek 1 nagyobb hülyeséget
most 8800gts 320am van, és holnap veszek full hd lcd tv-t...amihez max felbontásnál játékhoz kevés lesz a régi 88gts, ezért 3870et tervezek bele áprilisba...de hdmi-hdmi kábellel szeretném összekötni, viszont a gtsen meg a 3870en is csak dvi kimenetet látok.....most akkor hogy van ez? gondolom adnak dvi-hdmi átalakítót...de miért nem lehetett egy dvi és egy hdmi kimenetet rakni rájuk?...a gtsemhez meg csak dvi-dsub átalakító van, most szerezzek be pár hét miatt egy átalakítót?
....nem nagyon van most keret a radeonra:S...csak ha vki megveszi 40be a gtsem
-
Produkció
senior tag
válasz
malcolm007 #21224 üzenetére
a gigabyte csak gddr3as?
épp olyat néztem ki magamnak de a @ se figyelte hogy 3as nem 4es, vagy csak elírás?
-
Produkció
senior tag
2kérdésem lenne, 1. = egy 3870es jól érzi magát egy giga 590sli lapba? 2. = 2-t nem tudok beletenni mert sli és nem cf igaz?
-
Produkció
senior tag
tesztelte már vki vist sp1 alatt az atikat? elvileg d10.1 támogatás van sp1 alatt, de nem hallottam még dx10.1ről
...hogy is van ez most?
-
Produkció
senior tag
jön a gddr4es X2
nem mintha a 3asra lenne pézem
mellesleg az X2vel elérték víztuningba a 25k 3dmark pontot -
Produkció
senior tag
árspekulációk vannak már az X2esre? eu.ban.
-
Produkció
senior tag
70X2 premierje mikorra várható?
-
Produkció
senior tag
válasz
kill_bill1 #10118 üzenetére
pixmaniat felejtsed el
-
Produkció
senior tag
az a 3870volt, és 1-2 játékban valóban elverte....az 50es az új gts-t verte el szinte minden játékban, a gt-t meg MINDÍG ilyen 30%al legalább....ezért nevetséges ez a ph-s teszt....hagyták volna ki belőle a cf-t akkor max azon röhögünk hogy hány éves driverrel tesztelnek...de így a cf viszi a pálmát
-
Produkció
senior tag
válasz
rollins #9697 üzenetére
most már legalább tisztán látom hogy a ph-s tesztek 1ft-t se érnek, ezzel nem a munkájukat akarom ócsárolni, de legalább a valósat írnák le, mert nem hiszem hogy mindenhol a világon az 50cf bőven jobb a gt-nél nálunk meg a gt szarráveri
...anno még a hotfix nélkül is jobb volt a gt-nél a cf.
-
Produkció
senior tag
mit szóltok a gts teszthez? tiszta nevetséges hogy 1 single gt elveri a 3850cf-et....azért ennyire ne legyenek már nv pártiak, az összes külföldi oldalon a cf odabassza az slit, nálunk meg még 1 single gt is porig alázza 2X %kal....ez már komolyan vicces
-
Produkció
senior tag
vki plz szúrja már be ide azt a cf vs sli tesztet plz, pár napja volt itt csak elfelejtettem lementeni
közbe megtaláltam
-
Produkció
senior tag
válasz
LordVader80 #7255 üzenetére
bőven, egy 2magos 2.5ghz bőven kihajtja
-
Produkció
senior tag
válasz
LordVader80 #7249 üzenetére
a tied bőven elég
-
Produkció
senior tag
válasz
deniro2 #6995 üzenetére
nem, a probléma az, hogy sok kézen megy át, és mindenki ráteszi a 20-30-40%át, minden kereskedelmi szinten más részesedés van.....Kint kijön a gyártótól, átmegy vmi nagykerbe, onnan 1 magyar nagyker behozza, és megy a kiskerbe...ezalatt legalább 3ember szakít még rajtad, ez itt a probléma, ha nálunk lenne előállítva talán 1 kézzel kevesebb lenne. Ezért veszek kenyeret péksébe
-
Produkció
senior tag
válasz
deniro2 #6955 üzenetére
és szerinted a kereskedőknek nem kell megélniük? utazz el akkor a gyárba és vedd meg ott 120ért, az 1 dolog hogy nem adnák oda, a másik hogy kicsit sokba kerülne az utazásod....szal a kereskedőkről lelehet szálni, nyiss kereskedést és megtudod milyen árréssel érdemes árulni.
-
Produkció
senior tag
válasz
aboriginal74 #6932 üzenetére
a tesztek többségébe is 4magossal tesztelték, és 250w alatt fogyasztottak....amúgy cf-hez már ajánlott 550w-nál nagyobb táp szerintem, de nem a te indoklásod miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest