- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
spiercell #3741 üzenetére
Ki a tököm venne ilyen árak mellett ATI karit?
A kinti ÁFÁ-t leszámoltad belőle? Persze van olyan kereskedő, akit mindkettőt rászámolja, miközben kint nem fizet.
Ha 57k lesz a 3870-es, én áttérek a 8800GT-re. +5k, és egy jóval gyorsabb kari. Persze nem dx10.1-es, de azért ezért ne kérjenek már 10k-val többet, mint amennyit a teljesítménye alapján ér! Mindegyik árad -10k lenne reális.
Hú, kimaradt egy oldal.De az 57k-s árak akkor is irreálisak a 3870-esekért, a 47k-sak meg a 3850-esekért. Talán, ha hivatalosan is forgalmazzák majd Mo-on, tényleg normális árban lesznek majd.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
spiercell #3490 üzenetére
Azért én inkább óvatos lennék ezzel, nehogy egy újabb "GT-szindróma" legyen a dologból. Semmi kézzelfogható garancia nincs arra, hogy rögtön kapni lehet majd a boltokban Mo.-on az új Radeonokat. Sok ex-GTX/GTS tulaj már hetek óta kártya nélkül van, mert a régit eladták, az új GT meg csak az árlistákon létezik, raktáron nincs, közben meg jönnek a jobbnál jobb játékok...
-
aginor
veterán
válasz
spiercell #2963 üzenetére
Igen, nyers erőben 10%-kal, de minden másben elmarad tőle. Úgymint fogyasztás, technológia, ár, hőtermelés, és talán még az elérhetőségben is jobb lesz a 38xx sorozat.
Ugyanakkor egyáltalán nem bánlatam meg, hogy 88GT van a gépemben, mert az utóbbi idők legjobb Nvidia kártyája, és igen kemény versenynek nézünk elébe. -
leviske
veterán
válasz
spiercell #2988 üzenetére
Én spec nem örjöngök, csak véleményt nyilvánítok.
De szerintem akkor is még lehet jobb a 70, de az sajna valószínű, hogy a jelenlegi játékokban beelőzni a GT-t nem fogja. Talán majd az újakban.
MOD: bár lehet picit durván fogalmaztam az elmult hsz-aimban, ha ez így van akkor elnézést. Viszont akkor sem lehet azt kijelenteni, hogy jobb, csak azt, hogy jelen játékokban a GT veri szegényt, de nem mindenhol.
-
leviske
veterán
válasz
spiercell #2948 üzenetére
Nem csak a doboz alapján, már rég megígértem, ha ATi-t veszek Diamondot (próbálok) veszek.
Egyébként meg ugy sincs nagy különbség a gyártók közt. Ahogy látom, egy elég jólszituált gyártónak tűnik, ha meg nem kapok, akkor ott a Club, vagy ami valószínűbb: a Sapphire.Amugy meg mi az, hogy "senki ne ringassa magát tévhitbe"??? A nV karikból már amit kilehetett, kihúztak, míg az ATi most kezdett el fejlődni, már kezd megegyezni a játékfejlesztőkkel és jönnek majd a jobb, optimalizáltabb driverek.
Menj GT topikba, ha azt akarsz venni, ha meg nem akkor nem kell fikázni a 70-et. Igen jó kártya lesz, ha GT alatt van egy olyan 5k-val.
Thomas1: GT sem sokkal jobb, nagyobb felbontásokon.
nbl2: én is említettem, hogy a Sapphire-ben van HL2, de ha megnézed a dobozt akkor te is láthatod. -
Thomas1
addikt
válasz
spiercell #2948 üzenetére
Igen, ez egyértelmű. De ha valaki megelégszik 1280*1024-el, akkor jó neki egy 3870 is, némileg olcsóbban. Persze árak még nincsenek, de nem lenne ésszerű, ha drágább lenne, mint a 8800GT.
Azonban teljesen mindegy, hogy mit tud a 8800GT, ha gyakorlatilag egy szellem-kártya csak. -
laci666
senior tag
válasz
spiercell #948 üzenetére
Nagyon Optimista vagyok,
Bár a 8800GT teljesitményét/árát látva szerintem reális árak.
Az gáz hogy ATI fronton még a képeken kivül más teljesitményre utalo infot nem tudunk.mod:
Mert ugye bár a 8800GT veri a 2900XT/prot és a 3850/3870 nagyon el kel verni az a 2900XT hogy a 8800GT-vel partiba legyen és még joval olcsoban is kell hogy adják mint a 2900XT/Prot.Szoval megy itt a szarkavarás mindkét oldalon. -
Gaboman
nagyúr
válasz
spiercell #383 üzenetére
Egyik fórumozó irta ma!
Ma akartam lerendelni nagykerből 2900 PRO-t, de nem lehet. Nincsen több, állítólag az ATI visszahívta az összeset, és 2950-esek sem jönnek ki.....Kérdeztem tőle miért!
Válasza:
Abból sem jön ki sem a PRO/XT mostanság. De remélem ez nem így lesz. Valami komoly struktúrális hiba van velük állítólag. -
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
spiercell #188 üzenetére
Van a PH-n az X1950PRO X2-ről és a 2600XT X2-ről is teszt asszem... mindjárt megkeresem neked!
Jah alig... sokkal jobb megoldás lenne, ha inkább foglalkoznának az optimalizálással és nem kéne 250W-os VGA-t csinálniuk, meg nem kéne Tripla-Quad SLi és a többi... 1 erős VGA és kész ez kellene...
-
keIdor
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest