Új hozzászólás Aktív témák
-
aelfwine
tag
-
person
senior tag
válasz
katt777 #44221 üzenetére
Nem sérült egyik lapát sem.
Álló helyzetben is adja a hangot mikor már el szeretne indulni 1%-on. GPU-z szerint 1%-on megy de valójában még meg sem mozdul. De ha elindult 1-2%-os fordulaton akkor is lehet hallani. Fölötte már semmi gond. Valószínű a túl alacsony fordulat miatt adja ez a sikáló hangot. Bár azt nem igazán értem ha nem pörög akkor mi ad hangot?
Pucolás meg volt még egy csöpp olajat is kaptak a miniatűr csapágyak..
Szerintem semmi baja a ventinek csak én feszegetem az alsó határait. Ha csökkenteni tudnám a melegedést az lenne a legjobb. Most 200/500-on megy 0.9 volton. legalább 30 perc kell neki hogy elérje a 45-50 fokot mikor 1-2%-on bekapcsol a venti. Ezzel tartja is, van hogy ki is kapcsol. Ha még lejjebb tudnám venni akkor megszűnne a problémám. Ezzel kapcsolatosan vannak tapasztalataid? Mennyire lehetséges vagy érdemes visszavenni órajeleket és feszt? Lejjebb nem nagyon mertem próbálkozni.
[link]
-
aelfwine
tag
válasz
katt777 #44221 üzenetére
katt777: nincs bajom a hűttéssel, a zajjal volt. Hiába mentettem volna le, mivel visszaírni nem tudok rá. Amiket írtál már probáltam, lásd az eredeti postben írtakat is:
Amit ez után próbáltam:
winflash20111 + radeon bios editor xp -n, vistán, és w7x64 -en. Az első 2nél csak 1 magot lát a tool (dev managerben a rossz mag vga device -kéne jelenik csak meg, hiába adok alá drivert), w7 -nél látja mind a 2 magot (fel is ismeri), de itt nem tudja írni a tool a biost. Aztán atiflash freedos alól: info lekérésénél, mentésnél vagy írásnál bármelyik magra befagy.atiflashnél a befagyást értsd 40perc villogó prompt a parancs után, és befagyott numlock.
-
bishopx2
tag
válasz
katt777 #44201 üzenetére
Intel már minden téren kitapasztaltam, elég volt az összes E8xxx sorozat megfordult nálam
mikor ezeket tesztelgettem természetesen másabb volt a dologcsak most kicsit
az x2-es képességeit szeretném felderíteni mivel ma már szinte ingyen van egy 6000+ isAnnyira új kártyát most nem akarok, mert vehetnék szinte Hd4850 is 22k-ért, de már olyanom is volt meg volt már HD4870 is, valami olyan kéne ami még nem volt nálam
ezért érdekel ez a HD3870X2-es, de nem valami jókat olvastam rólaa.... -
PNagy
csendes tag
válasz
katt777 #44193 üzenetére
Sziasztok,
Beleolvasva a vita előzményeibe, annyit hozzátennék, hogy három kártyának van Directx verziótól függetlenül hasonló teljesítménye, ezek a 3870X2, a 4870 és az 5770. Hasonló konfigokon már mindhármat volt szerencsém kipróbálni. Nekem ASUS 3870X2-m van, és bátran állíthatom, hogy gyakorlatilag észrevehetetlen különbségekkel azonos teljesítményt nyújt mindhárom kártya. A kártyák teljesítményét mindig mindenki figyelembe veszi, ám egy dolgot eddig még mindenki figyelmen kívül hagyott. Ez pedig a hang. Ismerve mindhárom kártyát (ASUS 3870X2 nem ref.hűtős, Sapphire 4870 Vapor-X és ASUS ref.hűtős 5770) azoknak, akik most terveznek vga-t vásárolni, csakis az 5770-et tudom ajánlani. Ugyanazt a teljesítményt gyakorlatilag hang nélkül nyújtják, és ez szerintem nem mindegy. Nagyon jó kártya az X2, de este, amikor alapvetően már csend van, a hangja játékok alatt eléggé idegesítő. Egy fokkal már jobb a Vapor-X-es 4870, de az is be tud hangosodni. A sima ref hűtős 5770-nek, legalábbis, amit én próbáltam, annak semmi hangja nem volt.
Szóval ha valakinek a zaj fontos szempont, akkor felejtse el az X2-t, mert nagyot lehet csalódni benne.
-
popey37
addikt
válasz
katt777 #44178 üzenetére
nam akarok vitába szállni senkivel, DE én nem a 3dmark06 és vantage tesztprogikkal játszom, amik mindenki tudja a vga gyártók szájize szerint készülnek. szerintem pont ezek a parasztvakító dolgok.
a 3870x2 mindent összevetve kb 10 %-al lassab a 4870-nél, a 4870 ára meg másfél-kétszer anyi.
főként fps játékokkal játszom, és nem kellett idáig csalódnom a 3870x2-ben. nembeszélve arról, hogy 25k-ért vettem 3 év garival/még van belőle 2,5 év/.
a játékok többsége alapból mediumra vagy high-re állít mindent plusz a vga driverben az AA és AF maxra van állítva, nyugodtan elhiheted, nem szokott szaggatni semmi.ha most vennék vga-t sem vennék 4xxx szériát, túl gyorsan kiadták az 5xxx-öst, akkor inkább azt.
ár-teljesítmény arányában a 3870x2-es jó vétel, az átlag játékosok többségének max 1920x1200 vagy e körüli monitora van, de inkább kisseb, arra meg tökéletes.
mégegyszer kihangsúlyozom: ez csak az én véleményem és tapasztalatom ezzel a tipussal. egy 8800GTS-t cseréltem le és nem bántam meg.
egyébbként a vga-m max tuningja 965/1125 és a gyári hütő van rajta. -
bolcsodal
addikt
válasz
katt777 #44178 üzenetére
Gbors-ék tesztjei elég korrektek, nem nevezném őket parasztvakításnak.
Mindenesetre a te tesztjeid is ugyanazt mutatják...majdnem.
A Call of Juarez értékek csöppet máshogy néznek ki: [link]
Épphogy a 3870x2-nek van 10-20% előnye AA bekapcsolásátől függően.
Te 8.10-es Catalyst-tal nézted, ők meg 9.6 ill 9.3...talán ez a döntő különbség.
-
drr
őstag
válasz
katt777 #44062 üzenetére
Nem vagyok én egy kimondottan tuninghajhász, háromdémárk rekordot megdönteni akaró valaki. Amikor megvettem a konfigot egy éve, akkor az a pénztárcámhoz - meg az itteni fizetésekhez - mérten nagy kiadás volt. Olvastam itt, hogy az E5200 a besztbáj és amellett döntöttem akkor. Tudom, hogy van benne tuningpotenciál, de eddig nem éreztem, hogy szükség lenne a nitróra. VGA-ból alternatíva lehetett volna még a 4670 és a 9600GT. Én - az itt olvasottak alapján - a 3870 mellett döntöttem. Újítani nem valószínű, hogy lesz módom egy ideig, szóval ebből a cuccból kell kihozzam a maximumot, ha szükség lesz az extra kraftra.
Na erről igyekszem nem beszélni többet! -
drr
őstag
válasz
katt777 #44044 üzenetére
Nát nem tudom mit értesz gyenge konfig alatt, egy éve vettem. E5200, ASUS P5K SE/EPU, 2x2Gb DDR800. A PH!-n szerzett ismeretekből arra következtettem, hogy elég a proci a kártyának. W7-el 9850 pötty 3DMark06 alatt. Cod MW2 1600*900-ba, minden fullon nem szaggat. És ezek a hőfokok vannak most. Nyáron nyilván más a helyzet, biztos lesz olyan 5-10 fokos eltérés.
Ja, és nem mindenki milliomos, én két gyerek mellett ezt engedhettem meg magamnak és ezt próbálom meg maximálisan kihasználni, hacsak lehet.
@s1ru2
-
s1ru2
aktív tag
válasz
katt777 #44044 üzenetére
Hát akkor nekem nagy szerencsém és úgy látszik ezek a problémak csak a 3870x2 alatti 3000 es szériát érintik. Ugyanis én pont "3" szotfvert használok nem 1-2-őt ahogy írtad és egyikkel sem volt gondom soha. Lehet, hogy szerencse elismerem. Köszi, hogy elmondtad, hogy a pucolók sem szednek le mindent mindenhonnan...nem is tudtam... Mellesleg halkan megjegyzem, Vista és Win7 alatt nem futottam hibába. XP hemzsegett a sz*rságoktól nekem is. Lehet, hogy át kéne állni? Nem 1 embernek tanácsoltam már itt pl ezt is, és bejött. Egyébként egyre inkább azt lehet észrevenni, ha figyeltek, hogy az újabb és újabb driverekkel egyre több a gond XP-n... lehet, hogy nem véletlen. Lassan el kell felejteni az XP-t. Jó volt szép volt, egy jól karbantartott Vista, de egy Win7 biztosan sokkal jobb és stabilabb nála. Ráadásul azt vettem észre a legtöbb játék jobban fut alatta. A Win7RC1 régóta ingyenesen elérhető, ki lehet próbálni, ha bejön akkor meg el kell gondolkodni, hogy megveszem eredetiben vagy más alternatív megoldást alkalmazok esetleg.
Azt is nézzük meg, hogy a legtöbb panasz az MSI kártyákra vonatkozik. Sajnos az MSI 3000es széria elég rosszul sikeredett. Rengetg PÜ-t kaptam x2-kel, sima 3870OC-kal kapcsolatban. Nagyon régóta mondjuk, hogy ha lehet feljetsük el ebből az MSI-t, de még mindig van aki veszi. (sztem még te is mondtad anno) Aki persze régóta tulaj, az így járt.
Amúgy örömteli, hogy jóideje be sem néztél ide, most visszanézel és egyből kioktatsz mindenkit
Én elhiszem h segíteni akarsz, csak más stílusban add elő magad, ha kérhetem. Ne úgy állítsd be, hogy ADAM meg én csak hülyeségket mondunk, mert azért 1-2 embernek megoldottuk jónéhány problémáját mi is. És így azért röpke 2év folyamatos 3870x2 használat után lehet, hogy tudom, hogy mit írok a karival kapcsolatban. Elismerem, hogy sok mindent tudsz, de azért... Nem akarok veszekedni, csak megjegyeztem. És bármit írsz az off-ra vissza, nem fogok rá válaszolni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
katt777 #44038 üzenetére
ott a pont.
egy időben tartottam egy szűz vistát (2008 máj-júni) csak a drivereket tesztelni, ha nem hibázott, akkor mehetett fel a rendes vista alá is.
pl az MSI3870OC 2d alatt hibázik (betűk bizonyos esetekben kéksárgákká válnak) 9.12vel. mondjuk ez egy eléggé háklis kártya, a 8.xxes refdriverek min felével bugzott (többféle lapban is). sőt, MSI driverek egy részével is.
-
TasiA
senior tag
-
donjohnson
addikt
-
job-
tag
válasz
katt777 #44006 üzenetére
A win7 mentési adatkezelése egészen jól működik, ez volt az uccsó szál, mielőtt újra telepítettem volna az egész gépet és meglepő, de tényleg működött, lezajlott és azóta minden ok.
Itt sosem volt össze vissza telepítés, tehát a problémát nem ez okozta.
90%, hogy egyszerűen a driver megadta magát, de igazán akkor sem értem, de ezt a fentiekben már ecseteltem. Köszönöm a hozzászólásodat és tanácsodat, megfogadom.
-
job-
tag
válasz
katt777 #44002 üzenetére
Igen, Adam1337-nek igaza volt. Persze a táp is karcsú, de idáig erről ment. Valamiért megsérülhetett a driver, mert visszaállítási ponttal sikerült életre keltenem, sehogy máshogy.
Ha a drivere nincsen meg, a fent leírt jelenség van, így másik drivert nem is tudtam telepíteni rá, hisz az indulásnál befagy a képernyő, és vak vagyok kezelni a gépet.
A visszaállítási pontot is csak úgy tudtam előcsalni a gépből, hogy videókari csere-visszaállítás-videokari vissza és ment.
Pár réggebbi drivert próbáltam feltenni, közülük 9.1, 8.12, 8.4, eggyiknek a driverét sem ismerte fel. Csak a 9.11-el hajlandó jól futni, hogy kezelhető is legyen a CCC.
Minden esetre nem értem a helyzetet, hisz minden kártya driver, vagy winfos alapdriver segítségével is elindul, hogy rá tudja tenni az ember fia a megfelelő drivert, hát ez nem megy!
Az a gyanúm hogy a win7 csinákolja ezt.
Köszönöm a hozzászólásokat. -
bocsika
aktív tag
válasz
katt777 #40680 üzenetére
Hali
Az írásod alapján csináltam. Nem vagyok olyan hogy egy leírás nélkül nekiugorja valaminek.
Faján szabályozza a ventit de ha megy az ATT akkor nem indul el a játék. Rákatintok 1-2 mp és bezáródik hibaüzenet nélkül. Ha legalább hibaüzit doban akkor hudnám mit kapcsoljak vissza de így. Bezzeg a GPU caps viever elmegy az ATT-vel.
Na valaki már progit hogy mivel tudnám csak a ventit szabályozni. (főleg a terheletlen állapotban való ventileállást) -
v.tom
őstag
válasz
katt777 #40608 üzenetére
Igen, a különbséget én is tudom, csak arra volta kíváncsi, hogy ez miként is működik. Én egy olyan rendszerben gondolkodom, amiben egy 3850 Cf rendszer van, és ezek mellett egy 3. kari, mondjuk egy 1950, 1650, vagy valami hasonló. Azt gondoltam, hogy valaki próbálta már itt. Ezek szerint még nem nagyon, akkor rám vár a dolog. Holnap i is próbálom. 3850 cf+ x1950 pro lesz az áldozat, egy jw 790gx extreme lapban. Kíváncsi leszek, hogy mi sül ki majd belőle.
-
v.tom
őstag
válasz
katt777 #40603 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a crossfire-ben lehet használni fizikai karinak egy alsóbbrendű karit. én arra gondoltam, hogy a két 3850 mellé behajítok egy 1950, vagy hasonló karit. Ez ilyen módon működne vajon? Mégiscsak egyszerűbb, mintha az xp-vel vagy win7-el meg monitorokkal kéne szórakozni, hogy menjen egy nvidia kari is a physx miatt.
-
grunge
addikt
válasz
katt777 #40548 üzenetére
Valóban, az biztos jobban szellözik, szép házikó
A rendelkezésre álló anyagi keretböl nem jártam rosszul azért a 690essel sem, söt! elöl,hátul,fennt 12cm, oldalt 2x14 cm aerocool hüti a kedélyeket, jelenlegi kis passziv 2600xt-m sem melegszik, proci, lap szintén hűvös, szoval nekem joez. ezen a héten fog kiderülni végülis h mire váltok, 3870re vagy 9600gtre lesz lovém. csak probálok felkészülni a dolgokra ezért kérdezgetek ennyit itt is
-
TaliGa
aktív tag
-
Lacpac
őstag
válasz
katt777 #40493 üzenetére
Szia katt!
Lenne egy kérdésem a Vista-ATI párosról, hátha tudsz rajta segíteni. (Vagy bárki, aki olvassa ezt a topikot)
A tv-out nem akar klón módban rendesen működni. A monitort 1024×768-ra álllítja, ha bekapcsolom a tv kimenetet. (XP alatt film megy a tv-n 640*480-ban, a monitoron meg lehet netezni, meg bármit csinálni 1440*900-ban)
A megoldás megvan, csak nem tudom kivitelezni:
Ha xp alatt bepipálom a monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése opciót, akkor ugyanaz lesz a helyzet, mint a Vistán.
Vastag vonallal körbekerítve.
Hogyan tudnám úgy beállítani az oprendszert, hogy használható legyen ez az opció, és ne legyen kiszürkülve. Ugyanis így úgy veszi, mintha be lenne pipálva!
A hiba a Radeon driverben van, mert akárkit kérdeztem erről, (aki ATI-val rendelkezik) mindenkinek szürke volt az opció. NV-nél nem szürke.Szerintem ennek a szürke menüpontnak is megvan az oka:
A megjelenítők tulajdonságainál látszik, hogy a kettes megjelenítőt veszi alapértelmezett megjelenítőnek. (ennek ellenére az elsődleges megjelenító a monitor)
(Mielőtt valaki lekapna a tíz körmömről, hogy nem működik a clone mód úgy, hogy a monitor 1440×900 a tv pedig 640×480, annak elárulom, hogy működik
annyi a szépséghibálya, hogy az asztal mindkét irányban "lelóg" a tv képernyőjéről, de a filmek tökéletesen mennek bekapcsolt szinház móddal teljes képernyőn)
Előre is köszi a választ.
Mod:
Most nézem, nem megy a képfeltöltő, remélem elérhető lesz hamarosan. -
mirkokovi
csendes tag
-
Gaboman
nagyúr
válasz
katt777 #40453 üzenetére
Ez sajnos így van,és ha jövőben is több jön ki belőle akkor az NV nagyobb előnyt fog élvezni.
Az ATinak is lépni kellene erre valamit az új 5xxx szériával,mert hiába lesz DX11-es ha még normális DX10-es játék sincsen nem hogy DX11-es.mirkokovi:A baj szerintem az hogy az elöző kártya driverét nem szedted jól le és bekever az új kártyának.
-
-
v.tom
őstag
válasz
katt777 #40428 üzenetére
Hello! Nem tudod mitől lehet, hogy az ati tray tools nálam nem hasznáható tuningolásra? Helyzetkép:
Ha overdrive-ot használok, akkor annak a maximumáig gond nélkül felhúzom a karit, és teljes terhelés mellett is stabilan, hiba nélkül fut. De ha a tray tools tuning opcióját használom, akkor ott azonnal kiakad a vga, ha hasonló orajeleket állítok be.Valami ötlet?
-
PNagy
csendes tag
válasz
katt777 #40388 üzenetére
A poén az, hogy a net tele van a 3870/3870X2-k ilyen jellegű probémáival, de megoldást sajna még sehol sem találtam. Egy ilyen lefagyás után várnom kell 5-10 percet, és a gép normálisan indul, újra lehet használni.
Driver keveredés nem fordulhat elő, mert mindig újratelepítettem a rendszert, és úgy instaláltam a drivert.
A kártyát X38-as lapban használom, egy Maximus Formulában. A neten olvasható előfordulásoknál mindenféle lappal jelentkezett a fagyás (X38, X48, P35, P45) bár AMD-re nem emlékszek.
Ha 8-pines cstlakozóval használnám, akkor több áramot tudna felvenni a VGA?
Ez rejtély, és sajnos volt már garanciában a gép, de akkor csak egyszer produkálta a hibát, és a szervízesek azt mondták, hogy a VGA kimozdul a slotból.
-
szitaati
aktív tag
válasz
katt777 #40383 üzenetére
Az az igazság, hogy lassulást még sose tapasztaltam újabb drivertől, igaz nem is cserélgettem őket havonta. Általában akkor szoktam drivert cserélni, ha valami újabb játék bugos (mert túl régi a driver), illetve ha pl. az a szitu, hogy van egy játék, ami épp elfut, és esetleg jön egy újabb driver amivel gyorsul(hat). Szóval csak ha muszáj akkor cserélek, ami működik azt nem kell bántani alapon
. Persze sose voltam 3DMark pontvadász, meg nem töltöttem el órákat különböző dolgok tesztelésével, úgyhogy kisebb eséllyel jönek elő nálam a hibák. (elvárások részemről: be lehessen lőni 1024*768-ban 100 Hz-et játék alá is, ebben a felbontásban menjen ,,minden maxon" és a TV-re kitett képet is be tudjam lőni igényeim szerint, és jegyezze is meg ezeket a beállításokat a driver. Asszem annyira nem sok)
Az tiszta sor, hogy az a ,,legtisztább" ha új rendszerre megy fel egy driver, de azért meglehetősen irreális elvárás minden drivercsere előtt újratelepíteni mindent. Még ha Ati, akkor isMATEO6600: ezt sztem nem nekem akartad címezni.
-
MATEO6600
őstag
-
-
Sickboy25
addikt
-
Pista0001
addikt
válasz
katt777 #40277 üzenetére
a Need for Speed ProStreet full fapad picit szaggatás helyett full max minden picit szaggat (nyugi, kicsit minden levesz nagyon pörög üzemmódben játszok
), a korábbiak meg full max mindenen pörögnek mint a fene, úgyhogy potyába már tuti nem megy
.
sajna egyelőre kiapadt a keret, a 3700-as proci még éppen belefér, az alapon 2,2 GHz, kicsit húzva akár 2,5-2,6 GHz is simán kijön belőle, az NFS-ek meg ha jól tudom nem használnak két magot (ha rosszul tudom akkor meg így jártam
) szóval jó lesz az... egy darabig
-
Pista0001
addikt
válasz
katt777 #40270 üzenetére
köszi
a 3700-assal mennyit javulna a rendszer?
múlt hét pénteken vettem a karit hirtelen felindulásból (előtte 1 nappal találtam a lehetőséget, azelőtt nem is gondoltam hogy ilyen jó áron kaphatok ilyet, ezért nem néztem még utána a dolgoknak, ergo a topikot se olvasgattam. 40000+ hozzászólásnak meg neki se állok
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #40220 üzenetére
Leszámítva persze a Crysist s a többi VGA igényes játékocskát
A Vantageban nem azért érek el jó pontszámot, mert a VGA tesztek alatt használva van a 4 mag, hanem mert egyszerűen VGA limit van, szinte minden frekvencián.Amúgy megnéztem most 2.65GHz-es CPU mellett az Obliviont (fent van a két kiegészítő és a Q3TP pack, plus SystemRoot módosításainak a módosítása
) és a következőt tapasztaltam:
585/1800 = 44FPS
700/2100 = 53FPSEz egy erdős résznél. Szóval úgy néz ki, hogy nem kell hozzá jobban húzni a CPU-t.
06 alatt valóban több MHz kellene, de azóta szereztem is egy keveset, s még menni fog feljebb is valószínűleg: 12921 pont
Neked visszajött már a 4870?
-
-
kriszbon
őstag
válasz
katt777 #40205 üzenetére
Nos letakarítottam a régi drivert és felpakoltam az MSI-t. Tul sok változás nincs kb.2%+ de legalább megvan a DOT lehetőség így! Gondom nincs vele mert csak régebbi játékokat használok(állandó fáziskésésben vagyok 1-2 évet fejlesztés miatt) Véleményem szerint elégedett lehetek az eredményekkel(az is vagyok) Nem is hittem volna hogy ennyit fog számítani egy ilyen kártya abba a konfigba 3-6x többet tud a réginél progitól függően! Pl. 3DMark03 6330<19800-3DMark05 3180<7070 szőrösfánk 630<3750
nem húztam semmit! Nekem bejött a kártyaváltás nem volt túl sok az ára és ennyit nyertem vele! Nem várok hogy mikor lesz olcsóbb a jobb, mert akkor a végtelenségig várhatok én használni akarom! Személy szerint én csak ajánlani tudom kisebb gépbe is, mert az olcsóbb gyengébb kártya később már nem lesz használható váltáskor ez még igen! Persze azért csodát ne várjon senki tőle, mert a konfigcserét csak elodázza! Köszönöm a segítséget mindenkinek
Ja igen mindenki jól nézze meg mit hova tud elpakolni az útjábol, mert hatalmas méretű! Majdnem a fél alaplapom alig fértem el vele -
kriszbon
őstag
válasz
katt777 #40184 üzenetére
Köszönöm a választ! Azt gondoltam hogy a legújabb a legjobb, bár lehet tévedtem! Lehetséges hogy a gyártók külön optimalizálják a drivert az ő kártyáikhoz? A Directx-el is ez van?Kipróbálom a gyárival hogy megy és megírom! Amúgy 8.45-ös 08.01 havit adtak hozzá, de néztem náluk és van már 8.501-es 08.08-ai.Meglátom mi lesz! Ja igen a venti fordulatot mivel tudom nézni, mert csak a hőfokot mutatja és a kihasználtságot. Állítani meg gondolom a Rivatuner van csak. Köszönöm
-
v.tom
őstag
válasz
katt777 #40169 üzenetére
Hmm, nem tudom, hogy jelent-e valami előnyt, ha két hidat használok-e, vagy nem, de ha kettőt használnék, akkor a második semmiképpen nem férne el.
Az a gondom, hogy a 3850 gyári hűtője nem igazán nyerő.Legalábbis az én céljaimnak nem megfelelő. Ezért szeretnék egy kicsit hatékonyabb megoldás után nézni.
-
Sickboy25
addikt
válasz
katt777 #40114 üzenetére
házam oldala lebontva és így produkálja
most alapon megy ,mert nem kell semmihez. húzva már volt 122xx volt 3d markba. karija=kártyája gondolom tudod ,de elírtam
(azt nem írom le milyen fősulit végeztem ezek után)
Lényegében akkor mondhatni ,hogy tökéletes munkát végez a hűtő??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest