- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Adamka3kerék #39771 üzenetére
Nincs élsimítás UT3-ban,az engine nem támogatja...
-
TTomax
félisten
válasz
katt777 #36243 üzenetére
Most azt képzeld el,hogy azt nekem 2DB ilyen kártya csinálta, a guta kerülgetett..
És akkor kivettem az egyik kártyát és pár fps-el jobban ment...na akkor frászt is kaptam... rögtön eldöntöttem a CF-nek mennie kell.Rakd fel az 1.1-es és 1.2-es patchet,elvileg elmulnak a gondjaid...az 1.21 csak a multiban fontos...
-
TTomax
félisten
válasz
killer1203 #32884 üzenetére
Semennyire...max lefagy kevés a fesz. a GPU-nak...
-
TTomax
félisten
válasz
butcher eu #32108 üzenetére
Igen persze a HD2900-hez kellett 2 hogy menjen.Ide elég 1 is de akkor a második kártya orajeleit nem fogod tudni állitani CCC-böl,és még néhány funkciot,ezért felel a második hid....
-
TTomax
félisten
válasz
butcher eu #32096 üzenetére
Ha álligatni akarod az orajeleket akkor 2hid kell,de 1 hiddal is elindul.
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #30502 üzenetére
Én még annyi csitert életemben nem láttam mint a FEAR combat szervereken... a srác előttem szaladt a szűk folyóson,kilöttem rá 2 tárat a szögbelövövel...nem mondom mind fejbe ment,de mellkasmagasság megvolt...a csávó ezután futtábol fejbelött megállás nélkul....
-
TTomax
félisten
válasz
DigitXT #30333 üzenetére
A HR03 valoban nagyon drága,de a legjobbak közé sorolhatjuk, a többlet hűtési teljesítménye még igen jól jöhet a jövőt nézve.
Az S1 jóval olcsóbb ugye valamikor az X1950/7950 szériához készült,de ettől független jó volt a az összes HD-ra és valószínű jó is lesz még egy darabig,CF-hez sajnos nem használható sok hely kell neki viszont alig marad el teljesítményben a HR03-tol.
A GFX chilla-rol nem sokat tudok mondani,sajnos nincs "előélete" a HD38XX-on jól teljesít...(#30334) Pala
egy 12es venti 800on forogva bőven elég neki,még ha vmodolod is kártyád -
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = - #30301 üzenetére
Én is inkább az E8400et javasolom mint a Q6600-ot...
-
TTomax
félisten
válasz
smithbandi #30274 üzenetére
csak a hotfixet...söt a CCC-t se rakd fel....semmi nem kell csak a 15M driver...
-
TTomax
félisten
válasz
smithbandi #30270 üzenetére
driver hiba lesz az..OpenAL OpenGL...hát cserélgess a driverokat,mert ha 3trémárk lement akkor a kártya jó...istenem de kevés pontot kaptál 05-ben
-
TTomax
félisten
válasz
smithbandi #30251 üzenetére
A 3DMarkhoz hotfix kell.Az AGP-s 3850-hez pedig,hotfix driver.De nem a 8,6-os hotfix driver hanem a 8,5-s mert a 8.6 hotfix a a HD48XX-ak miatt jött... mindjárt megkeresem a driverod...
Máris javítok...jó a 8,6 hotfix is... pillanat
Tessék,ezt rakd fel...
DriverCleaner,csökkentett módban.... tudod -
TTomax
félisten
válasz
Bandee2 #30220 üzenetére
hmhm..azért a 9600Gt itt-ott elkeni a HD3850-et,ami nem azért van mert olyan jó kártya hanem mert jól vannak a játékok optimalizálva,ha már 26ezred van akkor inkább vadássz egy HD3870-et,de helyedben még várnék egy picit mert most hogy kijött a HD48XX.as széria így esik még a HD38XX-ak ára is még kicsit...
-
TTomax
félisten
válasz
Blaze71 #30156 üzenetére
Igaz nem ide tartozik de szerintem a mostani procid mellé majdnem jo az a 8500Gt is.. a fagyogatások meg valószínű driver hiba miatt van,és tökmindegy milyen VGA.t raksz be az akkor is jönni fog.Az alaplapi drivereket,és a BIOS-t frissítsd első körben mert szoftveres gondod van...
-
TTomax
félisten
válasz
zozoz1 #30151 üzenetére
Nem is tudom vinni fogja a bios editor az X2-es BIOS-át vagy együtt a 2magot??Fekete foltok ezek nekem.
Igen hát lecseréltem a HD3850et egy 4850-re,rögtön procit is kellett cserélnem,a proci miatt jövő héten meg lapot is meg RAM-t is
A régi dolgaim meg el is keltek már nagyon jo kis kártya volt a HD3850em ami pofonokat az kapott...hááát...ATI
- = Zk = -
14000 körül dob a 4850 a wolfival,most ezzel semmit sem akartam mondani még mielőtt félreérted,de szerintem nem nagyon van meghajtva az a kari kár lenne a BIOS-t piszkálni nem nyernél vele semmit csak több meleget.... -
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = - #30147 üzenetére
Ezt most nem értem
A BIOS módosításnak nem függvénye a RAM típus
zozoz1
Igen azt mérd ki mert kis sunyin nem ad neki fesztamúgy ez a HD3850-en jobban érződik,mert ott írhattam akármit akkor is csak 1,22V-t kapott 3D-ben,nade a 2B-s cerka az adott neki
Jo kis házad vana VGA hűtéssel azért vigyázz bár aHD4XXX-ek jobban melegítenek,le is kellett cserélnem a VF900-at egy S1-re
-
TTomax
félisten
válasz
zozoz1 #30144 üzenetére
mert az az 1,4V soha nem ért oda,vagy ha odaért akkor nagyon kevés volt
1Ghz-hez kb 1,55-1,6 szélsőséges esetben 1,7V is kellhet,hűtésed legyen nagyon komoly,és olyankor már nem csak a GPU meg a Fetek melegszenek,szóval egy jo gamer ház is ajánlott...
- = Zk = -
Nem is keveset -
TTomax
félisten
válasz
zozoz1 #30142 üzenetére
az a baj,hogy a BIOS editorba hiba írsz be akármit a fesz szabályzó nem ad többet,az én HD3850-em 1,5-1,55-el volt hajlando 950-en menni..csakhát ennyit vmoddal tudtam neki adni ami nem kicsit nyírja GPU-t... szóval lehet próbálkozni BIOS-al de úgy jársz a legjobban ha ki is méred hogy odaér-e.Nem tul drága egy voltméter,én pl 10fontért,azaz kb 3000 forintért vettem...
-
TTomax
félisten
válasz
DarthZolee #29699 üzenetére
[ Moderálta: TTomax]
-
TTomax
félisten
válasz
Jon Mathias #29132 üzenetére
Küldd már meg ezzel.Fur rendering 8XMSAA....ha odébbhuzod a szőrös fánk ablakát a főablak közepén figyelemmel tudod kísérni a hőmérsékleti változásokat
MOD
Elég 400X400as ablakban -
TTomax
félisten
válasz
Andrew_31 #29114 üzenetére
Most ezt elnézted
Azért írja a CPU-Z a 6X szorzót mert be van kapcsolva az EIST amúgy az bizony 9X425 ami 3825Mhz,az kicsit amúgy tényleg kevés mert én 3400ra kapok 50ponttal kevesebbet egy E2180-al,de nincs itt nagy difi.. teljesen rendben van ez.
Ja igen a Dmárk mindig a max szorzóval számol. -
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = - #29105 üzenetére
Igen ez XP alá van persze,SP2/SP3 patchert raktam a csomagba meg egy okosítás textet,ha valami nem világos várom a kérdéseket
Tessék,használjátok egészséggel...
Mod elnézést az UW-s tárhelyemen megint nem megy az FTP. -
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = - #29098 üzenetére
Ez a kedvenc skinem cha-ninja,mivel nem szeretem a skinezö progikat, uxtheme patch után simán használható az msstyle.Nem lassítja a rendszert lévén hogy nem fut progi a háttérben.Ha érdekel akkor felrakom neked a táramba az msstyle-t.Uxtheme patchert meg keresünk neked mert az oprendszer függö
-
TTomax
félisten
Futtattam egy 3D06-t nagyon kevés a procim sajnos....
11540 -
TTomax
félisten
válasz
DigitXT #28960 üzenetére
A hotfix csak a 03-05-06hoz kell
Nekem ugyanilyen lapom volt csak nem SATA2es,hanem az elözö....Abban a pillanatban amikor a DDR2es RAMokat belekattintod rájössz hogy milyen pocsék a VIA (P800) memóriakezelése...most nem akarok itt részletezni mert nagyon off lenne.A lényeg,abban a lapban kb 10-20 százalékot nem "látsz" a VGA-d teljesítményéből.Egy kis internetezös gépnek amúgy jó az a lap... másra nem...
-
TTomax
félisten
válasz
DigitXT #28958 üzenetére
Következetes helyesen leírtál mindent nincs hozzáfűznivalóm
Ha ajánlhatok valamit ami hotfix nélkül indul és rongyosra terheli a kártyát 1mp alatt egy 400X400as ablakkal 8MSAA-val... akkor az a GPU Caps Viewer ezzel terhelem mindig a VGA-im barmit állítok ha ebből kibír negyed órát akkor az úgy rendben lesz,érdekességképpen most Vmod alatt ezzel terheltem és 71fokig fűtötte fel a kártyát,játékokban jo ha 60at elért.... -
TTomax
félisten
válasz
TTomax #28952 üzenetére
Jol van ez tárgytalan...amikor visszahűl akkor a Vcore is csökken....1,42-1,48 között mozog... kicsit nagy a szorás
12 perc szörös fánk 71 fok szerintem ezt el kell viselnie....majd betesztelem mit bir de mosst csak ennyire volt türelmem...
DigitXT
A smile a szervizes lámasága miatt volt ez a februári amit linkeltem,nyugodtan elmenthed a cim nem fog változni,azért raktam fel a táramba mert sűrűn kell linkelni -
TTomax
félisten
válasz
DigitXT #28947 üzenetére
3Dmark-hoz hotfix kell
Más,valaki tapasztalt olyat hogy Vmoddal 10perc szörös fánk után emelkedik a VCore?Mikor minősíthetem stabillá?
Megmondom mitöl félek,most 850/999-en atom stabil,most 877en terhelem szőrös fánkkal de a Vcore 1,4 röl felment 1,47re..megáll ez?Nem szeretném az a kis füstöt kiszellőztetni belőle ami hajtja játék közben... -
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = - #28933 üzenetére
Nekem is mindig le van bontva a kocsim eleje a végére ha beérek ...
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #28642 üzenetére
Teljesen jo eredmény.
DX9-be több lenne kicsit...
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #28639 üzenetére
"Assasins Creedben egyrészt működik a fraps"
Monitorfüggő a dolog csak a widescreen monitorokon megy,te nem látsz alul-felül két fekete csikot ha látnál neked se menne a fraps mert akkor a hátteret mérné.. -
TTomax
félisten
Na tessék ezt rakd fel.Amúgy szerintem ezt bármelyik HD3850-re fel lehet rakni gond nélkül,Atiwinflasht használhatsz nyugodtan,ha ez fenn van akkor biztos lehetsz benne nem a bios-od a gáz,mert én ezzel 920ra tekertem gond nélkül rivatunerrel.
-
TTomax
félisten
Sapphire-d van mi?Satírozhatod te azt az R1222-t akár púposra is nem fog feszt emelni ,én találtam egy másik pontot viszont ha az satírozom akkor 1,45-röl szépen felmegy a fesz 1,7re is de csak ha terhelve van,szóval én megoldást még nem találtam...érdekel mire jutsz,lehet én se jót satíroztam...amúgy irdd be a keresőbe vmod,és kidobja hsz-ket meg a képeket,mert van a topicban is...
Jut eszembe,mindjart fekrakom neked egy csomagba az unlockos biost be is linkelem,mert 850 fölé nem tudsz menni csak azzal a biossal... -
TTomax
félisten
válasz
k-csabesz #28526 üzenetére
Szia
Nekem is volt egy ilyen alaplapom,csak még a "nem Sata2" szériából.Sajnos a PCI-E sin csak 4x rajta úgyhogy jelen állás szerint szinte mindegy melyik HD38XX-as radeont rakod bele kb azonos mértékben lesznek lebutítva.A másik gond ezzel a lappal,hogy nem túl izmosra tudod húzni benne a procid,és ha PCIE csatolót használod akkor még ennyire sem fodod tudni ,emlékeim szerint amikor én váltottam ebben a lapban az AGP X1650Pro-rol egy 640MB NV8800GTS-re csak 2,44Ghz-ig tudtam a procit húzni,és a kis PentiumE2140 ezen a sebességen harmat kevés volt a VGA-hoz.Én úgy gondolom hogy most végy egy Radeon 3850-et az 512 megásbol,és spórolj tovább DDR2-es RAM-ra és alaplapra így jársz a legjobban.Aztán már ha alaplapot is cseréltél akkor jöhet egy minőségibb táp.Mire ezeken túljutsz addigra itt lesznek az új radeonok, nvidiák... -
TTomax
félisten
válasz
FeRRaR1 #28509 üzenetére
Épp most léptem ki,minden nézetben fagy,csak a belsőben nem...csak úgy nem megy a vezetés...szerintem vedd vissza 776ra a teljesítmény még úgy is elég lesz,ez sima driverbug... amikor csak 1 játék fagyogat.Ilyenkor látszik az NV elönye az ATI mindig csak a játékok után szalad a driverekkel...én azért akkor is szeretem az ATI-t
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #28459 üzenetére
Nincs az annyi... gondolom 4:3as kijelzöd van,na az elején még mér a frpas de játékban nem.
Rakd fel ezt,igaz csak 30 napig free,de amig kiméred elég lesz.Ez annyival tud többet mint a fraps,hogy akárhova húzhatod az osd-t egyszerűen,kicsit húzd lejjebb hogy ne a fekete csíkban legyen és akkor mérni fog...35-50 körül lesz amúgy... -
TTomax
félisten
Maximálisan igazatok van
,ja igen és régi öreg de hatalmas Antec házam van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest