- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Darken #19042 üzenetére
Éppen ez az, hogy van pár digitális bemenetes TV, ami csak ilyen 480p, 720p, 1080i felbontásokat hajlandó fogadni, aztán szépen széthúzza/összenyomja a natív felbontásra, ellenben 1360x768-ra egy nagy üres képet ad. Ami tévé tudja az 1:1 pixel mapping-ot, azokkal nincs ilyen gond. Ennek semmi köze ahhoz, hogy HD Ready vagy sem. Ami nem tudja, ott jó esetben vagy D-Sub (VGA) analóg csatin, vagy Komponen HD kábelen tudod kiküldeni a PC képét. Van olyan régebbi készülék, ami még így sem. (Az egy jó kérdés, hogy akkor minek van rajta D-Sub csati?)
Megpróbáltam megkeresni a te készüléked, de Samsungból csak ezekről leltem infót: [link]
-
FefeeX
veterán
válasz
Darken #19029 üzenetére
Sapphire 3870hez tuti adnak HDMI dongle-t... Szal gondolom a 3850hez is... Az meg elvileg kezeli a HDMI hangot is. Legalábbis az ASUS-om kezeli azt is, nem kell külön zsinór - elméletben.
A tévének meg valóban jobb a 720p jelküldés, szóval szerintem mindenképp használj HDMI-t...
Majd a tévé alakítja a saját felbontására. -
Komplikato
veterán
válasz
Darken #19029 üzenetére
Elvileg jó lenne hozzá, de meg kéne nézni ez tud e normál képfelbontásokat fogadni a HDMI-n. AZ R81 és onnan felfelé rud, de az S81-et nem tudom. A kisebb sorszámuak viszont pl. majdnem biztosan NEM.
A HDMI-s hangot meg csak azért írtam, mert ugye az lenne a lényege, hogy kevesebb a kanóc.
Azt viszont nem értem nem kaptál HDMI átalakítót a kártyához? Hiszen még a Lite verzióhoz is jár, még kisebb kártyákhoz is (Hd2600/3600) ... -
Komplikato
veterán
válasz
Darken #19025 üzenetére
Nem teljesen tiszta mire kéne és mi kéne?
Nyilván egy csak digitális HDMI-t az életben nem alakíthatsz DVI-I-re, csak DVI-D-re. Egy csomó eszközön (sajnos) idióta módra úgy van a csati, hogy csak a DVI-D megy bele, pedig simán csak helyet kéne hagyni a plusz tűknek, így meg user vehet drágán és nem kevés keresgéléssel DVI-D végű kábelt.
A kártyához való átalakító HDMI-t csinál, nem de, amin hang is jön ki, amit viszont ugye DVI-on buksz.
Lehet kapni DVI-HDMI kábelt (helytől és hossztól függően 1.300-15.000Ft), de azoknál meg nincs hang.
A készülék amire rá lenne dugva tud fogadni digitális jelet, mert sajnos elég sok RÉGI konsrtukciójú kütyüt árulnak itthon újként, amik csak analógban tudnak fogadni PC felbontásokat???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- bambano: Bambanő háza tája
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen notebookot vegyek?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest