- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
tuningeren #42930 üzenetére
Kifagysz vagy újraindulsz? Kicsit írd le kérlek bővebben a hibajelenséget és a tapasztaltakat.
Egyébként nem hiszem, hogy tápos gond lesz, de ennek ellenére a tápot mindenféleképpen cseréld, mert a jelenlegi elég szutyok. Ha olcsón meg akarod úszni, akkor vegyél egy FSP 350W tápot. -
athomi
veterán
válasz
tuningeren #42950 üzenetére
Kérlek használd a "Válasz" gombot. [link]
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
Rabbitf_24 #34648 üzenetére
Azt hiszem ATT-vel. Feszemelésre is van lehetőség, de csak korlátozottan.
-
athomi
veterán
válasz
Rabbitf_24 #34644 üzenetére
idle: 35°C
load: 55°C
(nyilván ezek az értékek a ház szellőzésétől és a gép többi összetevőjétől függően változhatnak)
A hűtés hatékonynak és halknak mondható. A ventilátor terheléstől függetlenül folyamatosan 40%-on teker.Húzni régebben húztam, alapfeszen vhol 750/2100Mhz körül volt stabil, feszemeléssel a GPU a 800Mhz-et is bírta.
-
athomi
veterán
válasz
Beowulf_78 #27012 üzenetére
"3850 = alsó kategória, 3870 = közép kategória 3870 X2 = felső kategória"
Remélem nem gondolod komolyan a HD3850-es alsó kategóriába való sorolását. Középkategória mindkettő.
-
athomi
veterán
válasz
AtiGef #27001 üzenetére
Nem szívesen fikázom, hosszú évek óta játszom a multiját, de szerencsétlen rettentően bug-os és nincsennek már benne lehetőségek. Sztem ciki lesz 2008/2009 fordulóján ugyanezzel az engine-el előrukkolni. Mondjuk nyilván multihoz jól bevállt, jó multi nélkül meg nincs eladás.
-
athomi
veterán
válasz
HarryPotter #26696 üzenetére
Belefér.
-
athomi
veterán
válasz
AtiGef #26652 üzenetére
Milyen beállítások mellett kaptál Cod4-ben +4-5FPS-t 8.5-ös Catalyst-al? Kártya alapórajeleken járt?
Remélem képhibák sincsennek és a drivert le is lehet rendesen takarítani (8.3-assal volt egy kis problémám).Thrawn: Itt minden héten ez megy, most már példát kéne statuálni.
-
athomi
veterán
Aki kipróbálta a 8.5-ös Catalyst-ot az írhatna róla egy-két mondatot.
-
athomi
veterán
válasz
katt777 #24944 üzenetére
Ajánlgatni a "Milyen videókártyát ilyen árban?" című topikban kell!
A viták nagyrésze pedig miattad alakulnak ki.űmegj.: A fórum nem kifestő, a smiley-kal vissza lehet venni.
-
athomi
veterán
válasz
TomBoy1986 #24676 üzenetére
Elég kevesek ezek a sm2-sm3-as pontszámok. A HD3850-esem többet csinált E2180@3Ghz-es procival. Sztem egy Phenom-al egy HD3870-esnek sokkal többet kellene csináljon.
-
-
athomi
veterán
válasz
HarryPotter #24163 üzenetére
Az én HD3850-esem alapórajelen csinál 3DMark06-ban 9800 pontot Catalyst 8.4-gyel.
Nekem jobban tetszik a 8.4-es, semmi gondom nincs vele, bár 8.3-ból csak a korai verziót próbáltam ki. -
athomi
veterán
válasz
HarryPotter #23985 üzenetére
Nekem még a mATX-es házban sem zavarták volna egymást.
-
athomi
veterán
Rainbow Six Vegas 2, játék közben 60%-os a GPU kihasználtság, mikor kilépek a menübe, akkor meg 95%-os kihasználtságot mér az ATT.
-
athomi
veterán
válasz
stevewonder #23262 üzenetére
9600GT-t is súlytja ez a probléma.
Nem is adtak ki belőle 256Mb-os verziót. Driverrel sem küszöbölhető ki a hiba, de az 512Mb-os verziótól nem kell félned, mire ennyi videómemóriából kifut a kártya addigra már nem ilyened lesz (max. ha extreme felbontásokat használsz).
-
athomi
veterán
válasz
TomBoy1986 #23026 üzenetére
Szóval azt mondod akkor fagy ki mikor 3D-ből 2D-be vált. Ennek lehet is valóságalapja, mert kiléptem a játékból a menübe, amikor kifagyott. Játék közben meg se képhiba, se fagyás.
Akkor tuningolás esetén tegyem állandóan 3D-re a kártyát és akkor jó lesz? -
athomi
veterán
Sajnos HD3850-nek nem elég az a fesz amit ATT-vel lehet adni neki, ahhoz, hogy 800Mhz-en stabilan menjen. 15perc Cod4 után kifagyott. Érdekes, hogy pont akkor fagyott ki mikor kiléptem a menübe.
-
athomi
veterán
válasz
i are robot #22876 üzenetére
Azt nem lehet tudni mennyi ezeknek a kártyáknak az élettartalma, viszont eladásnál nem túl pozitív dolog, ha nincs már gari a kártyán. Tehát amennyivel olcsóbban veszed, annyival nehezebben is adod el, illetve kevesebbet is kapsz érte mint a többi hasonló, de még garis kártyákat.
-
athomi
veterán
Jó az amit Abu ír, meg igaz is, csak a gyakorlatban semmi nem történik meg belőle.
rollins: 1.214-ről 1.254-re emelni nem nagy szám. Nekem alapon olyan 750-760Mhz-ig volt stabil, most kíváncsi leszek feszemelés után mennyi lesz a max. amit stabilan bír. Kíváncsi lettem volna több ember tapasztalatára is, azért egyszer megnézhetnéd mennyit bír stabilan ezzel a kis plusz fesszel.
-
athomi
veterán
Többnapos legújabb ATT használat után sikerült észrevennem, hogy lehet állítani a magfeszültséget.
Kinek mit bír a HD3850-ese és milyen feszen?
HD3870 alapfeszültsége mennyi? -
athomi
veterán
válasz
TomBoy1986 #22679 üzenetére
Ráadásul van a két kártya ára között 10k difi, ami a teljesítménykülönbséghez képest rentgeteg.
-
athomi
veterán
válasz
Csiborbogár #22314 üzenetére
Memória gyanús. VGA memóriát húztad/húzod?
-
athomi
veterán
válasz
TomBoy1986 #21726 üzenetére
ézem szét van bontva felbontás, stb. szerint. Így elég korrekt, bár azért érdemes megnézni egyesével a teszteket.
-
athomi
veterán
válasz
TomBoy1986 #21719 üzenetére
Mondjuk ez az összesített tesztet hagyjuk már.
-
-
athomi
veterán
válasz
Samanbacsii #21472 üzenetére
Ez az az oldal, amelyiknek a teszteredményeit soha nem nézem végig.
-
athomi
veterán
válasz
Bundás22 #21394 üzenetére
A második bekezdésedben lévő idézetet linkeld már be nekem hol írtam!
Ne címezz nekem olyan idézetetek amiket nem én írtam, továbbá a jövőben legyél szíves röviden, tömören, lényegretörően és jól értelmezhetően fogalmazni!(#21398) Bundás22 Akkor címezd neki és ne nekem!
-
athomi
veterán
válasz
katt777 #21357 üzenetére
Félreértetted, neki 2.6Ghz-en járó X2-es adott 4400pontot sm3-ra, egy c2d tulajnak meg 3.2Ghz-en adott 4600 pontot sm3-ra.
2.6Ghz X2:
sm3: 4400pont3.2Ghz c2d:
sm3: 4600pontEgyébként van egy sanda gyanúm, hogy a Bundás által említett c2d tulajnak alapon ment a HD3850-ese, Bundás22-nek meg húzva (760/xxxMhz).
-
athomi
veterán
válasz
Speed® #20751 üzenetére
Félreértettem, azt hittem azt írja, hogy a 9600GT sokkal erősebb a 8800GT-nél.
Sztem nem mostanság lesz mire a HD38xx sorozat erősebb lesz a játékokban, mint egy 8800GT vagy egy 9600GT. Mire eljön ez az idő, addigra meg már nem sokat fognak érni ezek a kártyák.suti_88: Lehet elsiklottál felette.
-
athomi
veterán
Nézzétek megy hogy néz ki ez a fos: [link]
Nem tudom mitől van úgy szétcsúszva a konzolban a betű. -
athomi
veterán
Nem tudom mi van ezekkel az ati driverekkel, de szánalmas. Cod4-ben a konzolban a betűk és a közösben a szöveg olyan mintha 5 dioptriás szemmel nézém a képet. A többi helyen meg jók.
-
athomi
veterán
Jött vmi új ATT és állítólag jó a HD38xx szériához is. A tuning valószínűleg ezzel sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest