- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát ebből következően felbontás növelésével valóban csökken a processzor szerepe, ui. ha pl. 12x10-ben 80 fps-t tud a VGA, 19x12-ben meg 50-et, akkor a nagyobb felbontás használata esetén elég a CPU-nak 50 scene-t kipréselni magából másodpercenként, hogy kihajtsa a VGA-t, míg a 12x10-es esetben ennek majdnem a dupláját kell...
-
leviske
veterán
Már a másik topikban kérdeztem, de itt is felteszem...
Lesz a közel jövőben teszt, amiben több gyártó X38-as lapjai mérik össze erejüket? (Gondolok itt a P35-ös "Tizenkét P35-ös alaplap tesztje" -re például.)
Vagy ezzel egy jó ideig felesleges is zargatni titeket? (nincs időtök, nem küldik a lapokat stb)
MOD: amugy nekem is nagyon tetszett a teszt.
-
Tibiajax
nagyúr
-
Gorneck
legenda
HellGate London, The Witcher, Beowulf, COD4 és hasonló játékoknak akkor bőven elég a 1280*1024-hez a 256 ram szted? Mondjuk sztem alig lesz drágább az 512es verzsön szal valszeg azt veszem 50esből...ahogy néztem viszi az általam felsorolt játékokat az is simán.
arpi6k: Bekaphatod...legközelebb nem lesz gyorsszállítású CD.
-
munky
őstag
Az kár mert nekem egy 3850-re fáj a fogam és nem riadok vissza a tuningtól
Az áron kívül már csak az érdekel, hogy a 256mb-os verzió vajon ki tudna-e szolgálni 1280X1024-es felbontásban vagy oda is ajánlott már az 512mb-os változat
Ennyi a TFT-m natívja szóval ennél nagyobb felbontásban nem használnám.
-
dokar
addikt
ez talán segíthet: bios bug fixer
-
X Factor
addikt
Azért nem értem a nagy vágyat h. minden kari egy tesztben benne legyen, hisz azért a tesztek nagyrésze ref állandó konfiggal készül, ezért a kapot eredmények között az eltérés minmális és ezáltal összehasonlítható.
diegho Előkeresed a 2900xt tesztet itt a ph!-n azokat az órajeleket viszik a pro-k is és ott vna g80 is. gtx, gts320, gts 640
-
rocket
nagyúr
Magasabbak a kesleltetesei a gddr4-nek, persze nincsenek jatszhatosagot befolyasolo elteresek, de nem igazan lenne pontos igy a meres.
Hd2600xt-nel gddr3 verzio 1950mhz koruli orajelen volt egalban a 2200mhz koruli gddr4 xt-vel hasonlo GPU orajel mellett, de ott se egyenlok voltak hanem nehol egyik volt picit jobb nehol masik.
-
diegho
nagyúr
régebbi nagyágyúk is lesznek a tesztben? x1950xt, 7900gto/gtx? kiváncsi lennék hogy viszonyúlnak ezek az újak a régi nagyokhoz, a 256mb-os 3850-nek meg kifejezetten örülünk szerintem, 3870-et 3850 órajelen nézni lehet nem túl szerencsés, nem biztos hogy nincs memória késleltetési különbség mint pl 2600pro ddr3 vs xt ddr3-nál ahol ugyanazon az órajelen gyorsabb volt az xt, persze egy próbát megér
-
Dashes
őstag
-
diegho
nagyúr
csak egy kérdés amit már fel akartam tenni. 2600xt-t miért nem tudtad szűrők nélkül is tesztelni? elég negatív kép jött így le a kártyáról az olvasók körében, pedig szűrők nélkül simán veri a 8600GT-t, van ahol még a 8600GTS-t is megszorongatja. külföldi oldalakon rá bírtak jönni hogy ezek a kártyák nem szűrőzésre lettek kitalálva, ott tudtak nélkülük tesztelni. nem kötekedni akarok, de 20k-s kártyától nem kéne elvárni a szűrőket, anélkül meg minden 40fps-el vagy felette elmegy high detailon (1-2 kivétellel).
-
katt777
félisten
Nem az architektúráról beszéltem, hanem a driver-ről, amelynek a dx10.1 miatt is majd nyilván alapos változáson kell átesnie. És az is számít, hogy a programok sincsenek még patch-elve a 38xx lehetőségeinek kihasználására, magyarán a 38xx karik úgy teljesítenek a mai tesztekben, hogy nincsenek 100%-ig kihasználva. Én azért amellett vagyok, hogy előbb-utóbb jönnek a dx10.1-es progik (nV dx10.1-es karijával együtt legkésőbb), és akkor már előnyben lesz (vagy nem ekkora hátrányban) a 38xx széria a hardveres támogatás miatt, ami a dx10-esekből hiányzik, csak ezt ma még nem érezzük. Biztosat majd csak Vista SP1, és a dx10.1-es patchek/progik megjelenése után tudhatunk majd, de én még mindig azt mondom, hogy a hardveres többletnek (pl. 3870 a 8800GT-vel szemben) egyszer ki kell jönnie. Ha mégsem, akkor az ATI egy az egyben felejtős.
-
katt777
félisten
Én már ezelőtt is azt mondtam, hogy a hardver paraméterek alapján jóval többre hivatott a 38xx széria. Remélem, az idő engem igazol!
Nem csodadriver, csak benne vannak azok a rutinok, amelyek hiányoztak az előzőekből, lévén, hogy még 38xx karik sem voltak.
arn: Egyébiránt jellemző, hogy pár hónapig modolgatnak-foltozgatnak (lassul is minden 3D teszt), aztán egyszer csak ugrik a 3D teljesítmény, amikor újra rendesen összerakják a szoftvert, utána meg kezdődik elölről. -
J.J. András
őstag
de Ti nem kapjatok meg elöre a Drivert :???
az ATi honlapjara felmentem, hogy keressem a hibat,amit az ASROCK lapom es HD2900Pro együtt müvel..., es nehany helyen azt irtak egyes nemet forumok, hogy talan a Catalyst 7.11 segithet....de most azt hiszem ez mar fent van az ATi honlapjan... [link]
megyek kiprobalom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP OMEN 3080Ti
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest