- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
-
katt777
félisten
Az én tesztjeim azt mutatták, hogy nV-val is nyugodtan össze lehet hasonlítani. Amikor meg nagyok voltak az eltérések, az a driver szarságából fakadt, nem a Vantage-éből.
A Vantage score amúgy ugyanolyan baromság, mint a 3D06 összpontszáma. A GPU számít, azt meg itt nem látjuk. Ha VGA-ból volt meg a 6k, akkor nagyon jó az eredmény, ha prociból, akkor siralmas. De ez az összpontszám csak megtévesztésre jó.
Alapon nálam a 3870 a 3.0 GHz-en járatott E8400-zal 5600-5700 között teljesít, tuningolva (860/1200) 6100-6200. Proci tuning (3.8GHz) természetesen az összpontszámot már 6300 fölé tornássza (és ez még csak 2 magos), miközben a GPU marad. Szóval ez a belinkelt pontszám felejtős, marhaság.Hah, telefonszám lett az első pontszámaimból! ne hívjatok!
-
Bundás22
őstag
-
Bundás22
őstag
lol én az átlag kártyáról beszéltem 860mhz körül kifulladnak általában, a GT-k meg mennek 750-et is, ennek alapján mondom h a 3870-esnek alapon 10-15%-kal jobbnak kellene lennie h pariban legyenek, szal azt megnézném, tehát nem lesz itt semmilyen cumi az nvidiásoknak, max nem annyival lesz gyorsabb na bumm
-
J.J. András
őstag
Dokar, akkor nyugodtan feltehetem a Vcore-s moddolt BIOSt a karira :?
a MEMóknak fog így több kakót adni, vagy csak a GPUnak :?? (1,264 Voltot állítottam be)másik kérdésem:
hogyan állítottad Te be a ventillátor szabályzást :?
melyik BIOSt vetted a moddolás alapjául :?
Te adtál plusz feszt. a GPUnak :?köszi előre is
-
leviske
veterán
Miért pont júni 4.?
Amugy, ha májusban is érkeznének sem valószinű, hogy június elején lesz mo-n valakinek is.... Mivel még nem tűzték ki a megjelenési időpontot (tudtommal), ezért valószinű, hogy máj. 15. előtt ugy sem jelenik meg....a HD3800-asok meg a november 15.-ei megjelenés után egy/másfél hónaprará voltak itt mo.-n.
-
lsc
nagyúr
Asus Radeon HD 3850 X2 teszt , jó áron nem is lenne rossz .
-
illusiON
őstag
hát ha 50körülre behozzák az árát akkor ver mindent, lehet hogy ez a 3850széria most bejött ATiéknál
kiváncsi vagyok a 48xxekre
egyszer mondjuk örülnék egy tesztnek ami online-gamer szemszögből van, szóval cod2-4, CS source stb játékokat tesztelnének és nem 900000x70000000 felbontásban... kiváncsi lennék tré felbontásokon mit tudnak ezek leadni mediumon
-
leviske
veterán
Az lehet, de mire meglátszik, hogy X2-e van alatta, vagy egy 50-es... ill 96GT-e, vagy 98GX2... addigra nyugodtan futhat Catalyst, vagy ForceWare márkanév alatt.
Egyébként akkor jól látom, hogy a 29XT nem támogatja a DX10.1-es ficsöröket? (Tudom, hogy elvileg csak DX10-es, de elég sok DX10.1-es fics. megvolt már az R600-ban is...az élsimítás mégis szebb a X2-vel.
)
(#24072) Sanci789: pedig az eredeti tervek szerint az SP1-ben benne lett volna a DX10.1....
Ezért is jött ki a HD38-as széria DX10.1-el.
(#24076) katt777 : írtam is, hogy tisztában vagyok vele...
De az R600 több DX10.1 ficsört is tartalmazott (így pl. a GSAA-t, vagy mit
). Ezért csodálkozom, hogy pont az élsimításban más.
-
rollins
őstag
Ezt hogy csináltad?
Nálam 8.3 -mal 1024-ben is **rul ment a demó, 8.2 -vel, de főleg 7.12 hotfix-szel azért jobb volt. Nemrég benyomtam a demóba a Pinto - Ultra High Quality Custom Config V1.3 FINAL , ezen intenzívebb a hdr, meg valahogy pofásabb a környezet, 1024x768-ban 8.3 driverrel 20 fps az átlag.
-
katt777
félisten
Hadd írogasson csak, nem engem minősít. Aki nézi, úgyis látja, hogy én alátámasztom, amit mondok, ő meg szimplán beszólogat, a la bundi. Most vagy közöl végre valami saját eredményt, amellyel cáfolhat (bár azt sem tudja, mit kéne), vagy ignorálom, bármit ír is, mert ha reagálok rá, a modik megint azokkal tolnak ki a kitiltásommal, akiknek - vele ellentétben - szükségük lehet segítségre. Úgyis azért teszi.
Lásd csak, volt itt nemrég egy rakat hsz-a 1 embernek, neki mégsem szólt, amiért nekem anno és most is igen.
Tiszteletem jeléül nem írtalak vele egy hsz-ba.
-
Foglalt név
addikt
Ha vbiosból pakol rá, akkor szinte alig kap plusszt, 1,4 helyett talán 1,3-at ha ad. Vmodból érdemes a második verziót használni az elvileg jobban működik. Még nem próbáltam, de az elsővel 20 percet szenvedtem, mire meglett a 1,45(víz van rajta, így terhelés alatt 40 fok).
Keresek mindjárt linket.3850 vmod v1 Ez működik tökéletesen (nálam
)
-
R.B.Riddick
csendes tag
Amely alátámasztja, hogy a dupla GPU-s megoldás ugyanolyan értelmetlen, mint a CF, ugyanis nagyjából ugyanazt az eredményt érte el X2-vel, mint katt777 a crossfire-rel (nála kicsit alacsonyabb a driveres kényszerített mód miatt, mert úgy tette rá, amit nem lehetett járékból), magyarán a dupla GPU megint csak 34%-kal jobb a single 3870-nél.
dci106: szerintem ahhoz se. Nemsokára lesz 8.4, az talán OK lesz már.
-
Bundás22
őstag
ezt mondom h kevesen vannak a PH!-n akik jól vágják ezeket
a többség még egy egyszerű tajvani számológép vagy mosógép elektronika teljes megértésével is gondjuk lenne(pl: pontosan mi zajlik le a nyákon és a chipen amikor beütöm h sin 33?, milyen jelet kap a chip? milyen chip? hogyan számolja ki? mi zajlik le pontosan? mi vezérli a tranzistorokat h ez kijöjjön: sin(33) = 0.99991186 ha valaki ezt nem vágja egy videókártyát mikroarchitekturális szinten ami sokféle utasításkészlettel számol hogyan érthet meg?)tényleg a fet-eknek mi a szerepük és micsodák?(ez érdekel mert már hallottam róluk, szal ezt nem azért kérdezem
)valamilyen felületes szintű tudásom nekem is van, de tényleg az alapok alapja, nem merülök bele nagyon
-
Bundás22
őstag
köszönöm! remélem mosolyt csaltam az arcokra, lényeg h még egy műegyetmi diplomával is valaki bekerülne a tervezők közé(mondjuk ilyesmi szakon végez 5 év tanulással), pár év kéne míg átlátná a dolgot, nyáktervezést, GPU milyen utasításokat hajt végre, tranzisztorok, interpolátorok, driverek-windows DX9-egyéb hardverek kapcsolatát miegyéb működési elvét, sokaknak csak egy műanyagdarab ami pénzbe kerül de hihetetlen nagy tudás van mögötte.
Én bevallom fogalmam sincs a mikroarchitektúráól(ejj még helyesen leírni is nehéz), tegyetek ti is így. Viszont a hűtő működési elvét sztem ismerem az nem nehéz
A tudásnak is vannak fokozatai van aki jobban benne van persze, de a gyári szakemberek is csak egy-egy részfeladatot vágnak, teljesen nem biztos h vágják a kollegájuk mit csinál. Egy CPU v GPU az ember által eddig elkészített legbonyolultabb eszközök(ha ezt vágod egy egyszerű számológép, calculator elve meg se kottyan, legalább azt magyarázzátok el nekem, az pedig tök primitív ehhez), 666 millió tranzisztor ezek mit csinálnak?, hogyan vannak elhelyezve?, mennyi milyen áramot kapnak? hogyan? hogy, mit számolnak minimum egy tankönyv anyaga de inkább sok tankönyv anyaga, ha ezt valaki vágja ne röstellje, én ilyen szinten már nem
na ez OFF
-
J.J. András
őstag
és a RADEON BIOS EDITOR, amit elvileg a TechPowerUp fejlesztett, de én ugyanazt a beállítási lehetőségeket látom, mint a ComputerBase által kiadottban...
a RBE-ben is lehet küszöbértéket állítani, és felpörgetési lépést százalékosan...
vagy csak ez nem működik, van személyes tapasztalatod :???köszi előre is
-
Bundás22
őstag
az "r670pro" az a gyári ugye? na visszaraktam majd holnap
tehát ha fölrakom a biosodat több feszt kap a gpu ugye? tehát tunningosabb lesz
ez azt is jelenti h ha rivatunerben elfelejtem beállítani a 75%-os ventit és elkezdek játszani megsülhet a kártya egy szép nyári délután.
Mivel több feszt kap több megahertz sajtolható ki belőle ugye? ez veszélyes játszmarollins: fölraktam az általad belinkeltet, legalább korlátozás nincs, a feszemelés már sok lenne
-
Bundás22
őstag
és melyiket rakjam fel mester amit elküldtél, gondolom ezeket te szerkesztetted részben, remélem nem azt amelyik 900mhz-re húzza a gpu-t és a ventit 2%-ra, így boszzút állhatnál
füst szállna ki a gépemből ás eltűnne a PH fórum a szemem elől
rollins őstag: küld el emailben, de ne vírust!
-
Overlocker
veterán
Sok-sok pont..
A kezdet..3dmark03:85160
-
katt777
félisten
Kipróbáltam a honlapjukon az experience-t, végignyomtam, unlockoltam a cuccokat, aztán kiírta, hogy nem vagyok neki ellenfél. Na, arra pl. kíváncsi lennék, hogy a játék DVD-je (illetve annak darabjai) mennyire osztaná(k) ezt az álláspontot az első szándékolt szívatás után.
Ez a következő dolog, amit rühellek a játékokban (manapság pedig elég elterjedt). Elég sok pénzért megvásárolt szemét pihen már a padláson, pedig ált. már csak leárazva veszem meg a játékokat. Csinálnak egy jó demót (ezek még azt se), aztán a program többi része szemét, mert miért csinálnák meg, ha már úgyis megvetted.
-
katt777
félisten
Én páncélt is láttam a lepel alatt, de a karján biztosan, igaz, a videó meg a képek is hányás minőségűek.
A játékban én én vagyok, nem valaki más, akit valaki más irányít, aki én vagyok. Ezért rühellem a külső nézetes játékokat (akár autós, akár lövöldözős-mászkálós), amelyek közül roppant kevés élvezhető, azaz normálisan irányítható. Heretic 2 és TR (bár annak is vannak hülyeségei), ami ilyen szempontból még elfogadható. Én legalábbis megszoktam, hogy belülről irányítom magam (vagy a kocsimat).Sosem volt hányingerem ettől, bár hajószimulátort még nem próbáltam.
Azért nem veszem meg az AC_t, hogy kiderüljön, mennyire elcseszett az irányítása, mint a legtöbb ilyen játéknak (persze, aki ezt szokta meg valami béna konzolon felnőve
, annak lehet, hogy nem), de lehet, hogy keresek valami demót, és kipróbálom. Ja, hogy nincs neki. Biztosan véletlenül...
Több személyesnek egyébként ott van pár kalandjáték, pl. KotOR, na, az nagyon bejött nekem, pedig addig az összes ilyent utáltam. -
illusiON
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest