- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt89
csendes tag
válasz
raziel01 #25395 üzenetére
Megnéztem most a sokak által csak "fánkos progi" névvel emlegetett progival, hogy mennyire megy fel a hőmérséklete a kártyának. Ezzel már felment 66 fokig, és a venti is jobban felpörgött hallhatóan, de onnan tényleg nem ment tovább több mint 5perc futtatás után se. Valószínűleg azért láttam csak 58 fokot max eddig, mert a procim gyenge hozzá így játékok alatt nincs kihajtva teljesen..Bár szerintem még így is jobb a hűtése mint a sima 2slotosnak, mert az 70fok+on megy full loadon.
-
Zsolt89
csendes tag
válasz
raziel01 #25395 üzenetére
Valószínűleg igen, mert néha gépbekapcsoláskor felpörög teljes fordulatra egy pillanatra a venti, de utána egyből visszaveszi és azért van bőven különbség közte
. Játék alatt is biztos magasabb fordulatszámra állítja, csak kicsit nehéz észrevenni nálam a különbséget, mert elnyomja a hangját a procim ventie mikor felpörög, meg a ház oldalán is 25cm átmérőjű venti van..
Wishmaster81: Szívesen!
-
Zsolt89
csendes tag
válasz
Wishmaster81 #25378 üzenetére
Hali!
Ha ezt kaptad akkor szerintem jól jártál mert én is ilyet kaptam:
SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E Dual Slot Fansink SP (Sold out)Igaz eleinte én is elég szegényesnek találtam a csomagolást, de teljesítményileg nincs vele gondolom, meg hűtésileg se. Idle 32-35°C, full loadba meg nem láttam még 60-on (58 volt a max), meg úgy aránylag elviselhető szvsz a hangja a ventinek. Viszont venti fordulatszámát nem lehet szabályozni rajta, legalábbis Rivatuner-be és Ati Tray Tools-ba néztem és azt írja, h 0%-on pörög..
Bios pedig 0.73-as van rajta alapból.
Remélem tudtam segíteni ha ezt a típust kaptad. -
Zsolt89
csendes tag
válasz
raziel01 #25284 üzenetére
Én is majd 1 hónapja rendeltem meg ugyanezt az ipontól, csak akkor még olyan 5k-val drágább volt, de két slotos. Egész pontosan ilyet kaptam:
SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E Dual Slot Fansink SP -
Zsolt89
csendes tag
válasz
Komplikato #23064 üzenetére
Köszi a választ! Én is inkább arra gondoltam, hogy ez elírás lesz..
És a másik kérdésemre nem tudod a választ esetleg, hogy a sapphire edition és a full között annyi a különbség, hogy az előbbi a kék míg az utóbbi pedig a piros nyákos? Csak mert mintha azt olvastam volna valahol úgyrémlik, hogy a 2slotosnak vmivel jobb a hűtése.
Vagy vki más tudna választ adni aki esetleg rendelte vmelyiket e kettő közül ipon-tól mostanában, mert még szeretném a mai nap folyamán megrendelni a kártyát, hogy a héten megérkezzen még.
Kösz! -
Zsolt89
csendes tag
Hi!
VGA vásárlás előtt vagyok, és lenne 1-2 kérdésem.
Mi a különbség ezen két kártya között?
SAPPHIRE HD3870 512MB Sapphire Edition HTD PCIE
SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4 HTD Full PCIELeírás alapján annyi, hogy a fullos-nál azt írják video bemenetes is a másiknál viszont nem, ez biztos? Nem csak kimenetet tudja, mert a legtöbb helyen az van írva?
(bár a HIS-esnél meg azt írják a hivatalos oldalon, hogy nem tudja a TV/HDTV kimenetet, de azért adnak hozzá kábeleket és ez a leírás van átcopyzva más oldalra is..
)
Vagy csupán annyi lenne a különbség a 2kártya között, hogy a fullos a 2slotos piros, míg a sapphire edition az 1solotos kék nyákos változat?Kösz a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest