- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
real99
csendes tag
válasz
gombcomp #31124 üzenetére
Köszi, kicsit Én is utann olvastam és valóban a 14e pont alapjáraton nem rossz. Kicsit megrángattam a procit és a VGA-t, illetve a CCC-otimalizáltam mindjárt 17e pont lett belőlle.
Proci: 2,66GHz@3GHz
VGA: 825/901@860/955 (860 felett a sajna a képernyő kissé csikos lettno sebaj.... így is szép)
-
katt777
félisten
válasz
gombcomp #25377 üzenetére
Azért írtam. hogy ált. nincs benne. A HIS persze minőségi gyártó. Catalyst csomagban ki lehet választani, mi települjön. De amúgy sem rakja fel automatikusan az AMD drivereket. Vagy látsz ilyesmit az eszközkezelőben? Én mindenesetre hozzáértő módban telepítettem, és nem tettem föl. Semmi gondja a gépnek.
Bali27: Összekötheted a gépet a TV-vel. HDTV PC, Blue-Ray/HD lemez lejátszás.
Wishmaster81: Ha nem azt kaptad, amit rendeltél, reklamálhatsz. Ha akarsz.
-
katt777
félisten
válasz
gombcomp #25373 üzenetére
Az SB meghajtó az SB600, és egyéb AMD SouthBridge (mint a neve mutatja) verziók támogatására kell, Intel lapon nem ilyen van (így nem is kell). A HDMI miatt a High Definition Audio driver kell, ami ált. nincsen benne a driver-csomagokban, és ha nem telepíted fel, nem is fog működni, hiába telepítesz SouthBridge drivert..
-
Bali27
addikt
válasz
gombcomp #25348 üzenetére
Huhh.. nehari de látom te tényleg hozzám képest nagy tudásu vagy, de ez nekem kinai..
Minek south bridge meghajtó? az intel driverembe gondolom benne van. Steam az van felinstallálva, meg a hiba detektáló sem világos.. Minek a hibáját detektálja??
De a driver része az nem változik az Ati.comról leszedetthez képest? (sebesség, beálitási dolgok stb)
Válaszod előre is köszönöm!! -
katt777
félisten
válasz
gombcomp #21850 üzenetére
Vsz azért olcsóbb, mert nem extraprofittal dolgozik, mint a nagykerek, magyarán nem lop. Elrondnál is hasonló árak vannak (és nagykerből hozza, tehát nyilván olcsóbban szerzi be). Ami sokkal drágább nálunk, mint az EU-ban, ott lopás esete forog fent, mert nincsen vám, meg nincsenek dupla adók, nem mellékesen egy rakás "komoly" nagyker bukott bele a csempészési és adócsalási botrányba (ahogy az APEH kiszúrta), nem a PH-n hirdető "maszekok", akiknek nem érdekük, hogy átvágjanak, mert a fórumoknak köszönhetően pár nap alatt becsukhatnák a boltot. Szóval lehetnek szélhámosok, de azért a valós tények ismeretében ne jelentsük már ki, hogy a magánimportőr/egyéni vállalkozó ügyeskedő csaló, a nagyker meg a becsületesség mintaképe.
És ami ismét csak tanulságos: egyéni vállalkozótól hiánytalanul kapod meg a VGA-t, míg a kereskedelemben egyre több dobozból tűnnek el a CF hídak pl. (vagy pár GF kari mellől a kiegészítő lemezek), amelyeket az ATi nem árul, nálunk meg valahogy a "becsületes" kereskedőknél mégis lehet venni. Ahogy autós újságokból a nagy poszterek. Tolvajország, már említettem. -
Komplikato
veterán
válasz
gombcomp #21850 üzenetére
Ha nem ungarische bőrlenyúzos nagykerből vásárolja, ahol az áresések 2-4 hónappal késöbb realizálódik, akkor nem kell Áfa buhera se szerintem. Német, szlovák, stb. nagykerek nem kicsit olcsóbbak mint az itthoniak. A PH bazárosoknál látható ár meg igen közel van a nyugat európai boltok euroban megadott áfás kisker árához. Meg van pár elszált nagyker, akinél drágábbak a cuccok, mint a sarki boltban, ahol tényleg adnak számlát is. Szóval nem tudom ...
Egyik régi cégemnek annó egy német nagyker felajánlotta, hogy tőlük vegyenek Thermaltake cuccokat, felébe(!) került volna mint itthonról beszerezve, de a szállítás miatt nem vállalták be. -
katt777
félisten
válasz
gombcomp #21308 üzenetére
Hol van ilyen cucc? Igényeseknél, talán, akik anno még tartós fogyasztási cikket tudtak venni, nem a ma kapható eldobhatóakat.
Van ilyen ismerősöm.
Component-et kösz, okosabb lettem.
Sárgáról én is azt írtam, ok, szaxerűtlenül nem kompozitnak neveztem, bocsesz. De az audió jel (jobb és bal) külön megy, videómon van ilyen csatlakozó.
Kék RCA-kinyerésről nem tudtam (de ha csak pár gyártónál van, akkor az mintha nem is lenne, azaz nem lehet erre alapozva bármit megvenni).
Kösz a kiegészítő információkat, mert mint említetettem, ebben nem annyira vagyok otthon a Tuner - PC monitor kombó miatt, ami nekem tökéletesen elegendő.
Végeredményben Rabszolgakereskedőnknek a videojelet kéne kivinnie RGB-n, az audiót meg HDMI-n, ha helyesen következtetek. -
katt777
félisten
válasz
gombcomp #20522 üzenetére
Bivaly proci csak akkor kell X2 alá, ha 1280x1024-ben, AA, AF, és egyéb extrák nélkül (a la 3DMark06) akarsz játszani
, amúgy 3GHz-en futó C2D már elegendő (1600 feletti felbontás, max AA + AF és egyebek). Azt meg baromi olcsón lehet szerezni, ha számításba vesszük, mennyire bírják a C2D-k a tuningot, és a P35-ös lapok sem drágák (tápkábel meg az X38-asokban is kell a kariba).
-
bakosgabor57
őstag
válasz
gombcomp #20020 üzenetére
Mivel MSI kártyám van,nekem is fent volt a D.O.T.,de nem igazán volt használható.A 6-féle gyári beállításból kettő volt hajlandó működni.Pl. a 4-nél(ami gyárilag 864/1216) már variálni kellett 861/1206.ATI CCC-t felrakva pl. a Commander beállítást(885/1261) simán failed-elte.
-
katt777
félisten
válasz
gombcomp #20023 üzenetére
Hát én akármit állítottam, az órajel az alapon maradt, egyébként a 300MHz-et is 776-nak látta. RT legalább nem, de az is csak a konstans 769-et mérte 3D-ben, szintúgy 3DMarkban sem volt változás, valamint jóval lassabb volt a 8.2-es Catalystnél. Szóval nekem ez utóbbi marad.
-
katt777
félisten
válasz
gombcomp #20023 üzenetére
No akkor, ha helyese kövezek, akkor MSI HD3870 VGA-nál kell keresgélnem. Kösz.
Azt írják, speciálisan csak MSI VGA-kon műxik. Én hiszek neked...
Csak XP-t meg Vistát írnak, mindegyikben benne van az x86 és az x64 is? Mert akkor a felét potyába töltöm ilyen jó lassan. -
-
katt777
félisten
válasz
gombcomp #19509 üzenetére
Tapasztalataim szerint, ha elegendő a proci a VGA alá, a GPU túlhajtás mértéke érvényesül a 3D eredményben, azaz 10%-os tuning 10% javulást hoz (lásd tesztjeim). Nem FPS-t, az beállításonként különböző a túlhajtás értékének megfelelően. Ha pl. C HQ beállításokon elért 5 FPS-t, akkor az ugyan nem fog +1x ennyit emelkedni.
Ha meg LQ beállításokat választasz (kis felbontás, alacsony grafika), akkor jóval több lesz FPS-ben.
Nálam egyébként spec állítja az órajelet RT, és jelzi is, persze ezt is mind2 karin külön-külön fel kell tolni, de ez még CCC-ben is így van. -
putti
aktív tag
válasz
gombcomp #18200 üzenetére
Intelt vennék, de egyébként érdekelne, hogy vajon az AMD 6400+- 3.2Ghz mennyire tudná kihajtani a CF-et. Inkább intel a nyerő? Amúgy tudom most az intel a nyerő sebességben, de ha a CF kihasználását nézzük megfelelne egy ilyen AMD proci is? Mert árban ugye nem mindegy.
-
helkis
veterán
válasz
gombcomp #17132 üzenetére
szerintem reális alapon a 13k épp ma linkeltem ezt a veszprémi topicba:
mindegyik saját konfig: tuningal, stb..
Q6600+8800GTS640
E6750+HD3870ami nálad lehet, hogy alapon kevés a 2400Mhz.e a quadnak ahhoz, hogy a prociteszten hozzon pár pöttyöt.. nálam anno vizzel 6189p lett 4ghz.en a cpu-score 06-ban. xp alatt 2Gb rammal.. szóval tessék megcibálni azt a rendszert, sok van még abban!
lehet elmlkedni! -
katt777
félisten
válasz
gombcomp #16164 üzenetére
Mennyiért vetted?
A véleményed (szándékos megfeledkezés a nagykerek svindlijeiről) alapján nyilatkoztam, emiatt e kérdésben szükségtelen, hogy jobban ismerjelek. Ismerem Mo-ot is nagyon jól, és pontosan tudom, hogy egyetlen cég sem játszik tisztán (mivel akkor csődbe mennének a rablótörvények miatt, hiszen a törvényhozók még nagyobb tolvajok), legföljebb van, aki lebukik, mások meg nem, mert meg tudják fizetni ennek az árát. Azt sem tagadtam/tagadom, hogy kicsiben is jó pár csaló van ezért keresgéltem olyan bazárosok között, akiknek van már némi múltjuk.
Amúgy kiskerekről is tudok nyilatkozni, nálunk pl. olyan árkartell van (hiába a kb. 10 PC-bolt), hogy minden 5-20k-val drágább (különbség az alkatrész árától függ), mint Pesten, 3870-et jan. közepén 68k körül hozott volna bármelyik, 8800GT-t meg 75k-ért. Emlékeztetőül: ekkor vettem Elrond-tól 46k alatt. Most akkor "hátha baj van a gar.-ral" alapon fizessek másfélszer annyit a cuccért? Ha gar-baj lenne, úgyis gyorsan rövidre zárnám a problémát, mint ahogy a gar-os logout-cikkem topicjában jeleztem ezt.
OFF, beszéltem. -
katt777
félisten
válasz
gombcomp #16159 üzenetére
Akkor vedd meg annyiért, nagyokos.
"Club3D AMD HD3870X2 DualGPU 1GB Dual DVI PCIe 2.0 87 986
Bruttó!"Ez meg a hirdető listájából lett kivágva. Nála vettem 46k alatt a 3870-et is jan. közepén, amikor mindenhol 50k fölött árulták. ÁFÁ-s számlával, garral. Elrond VGA bazárjából tájékozódhatsz. Jó régóta megvan, és bizonyára nem működhetne, ha átvágná a vevőit.
Ismerhetsz nagykert, nekem is volt szerencsém hozzájuk. Ha jól emléxem, alig 1 hónapja, hogy kiderült a több milliárdos ÁFA csalásuk (legföljebb nem mind bukott le, de jó pár nagy név), szóval érdekes a minősítésed is, nem csak a tájékozatlanságod. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest